Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Wizard of Oz #55992 üzenetére
Napiban van? Nem.
Flashben van? nem.
Akkor várj.MoRT2195 : ha kell vedd meg most is akár, karácsonykor sem lesz olcsóbb (kiszivárgott levél szerint nem lesznek a mostaninál nagyobb leárazások akkor se).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
Nekem az első kör nem hozott semmit, de elég hosszúnak tűnik ez az akció, valami csak cseppen majd.
-
-
MoRT2195
tag
Skyrim: LE szerintetek megéri (közel (nagyon közel)) 5000ft-ért? Esetleg karácsonyi akciónál lehet még olcsóbb? Félek, hogy akkor meg nem is lesz benne. De csak benne lesz már nem? De utálom, hogy nem lehet előre tudni.
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
Menj a fenébe Steam...
Szerencsére sok cím nem érdekel...Az Antichamber, a Skyrim, meg talán az Oblivion, de a 10 euro az én ingerküszöbömön felül van, az Antichamberre még alszok, és remélem a holnapi napi ajánlat is kellőképp "nem érdekel" lesz. Kell a zseton az ünnepekre...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Dishonored GOTY -66% €13,59 Ajj, meginogtak a tárcaizmaim.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
BigBlue69
őstag
válasz morvaigaben #55990 üzenetére
Igy is lesz aki: "Ajj mááár, tegnap vettem meg erre ma megkapta a -75%-ot.. ajj márr. "
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
morvaigaben
tag
-
BigBlue69
őstag
Semmit ne vegyetek meg Napi vagy "flash" salen kivül.. Az alap le értékelés megvár titeket utolsó nap is!!!!
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
gmx9
aktív tag
Ha jól emlékszem, a kupon leírásában ott szokott lenni, hogy más akciókkal nem vonható össze (egyes kivételtől eltekintve, ahogy már említették előttem).
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
-
gmx9
aktív tag
Na, nem rossz. Bár még csak átfutottam rajta, így elsőre talán egy CS:GO-t és egy Garry's Mod-ot gyűjtök be, előbbi 5,49 euró, utóbbi 3,99, ha esetleg mást is érdekel.
Egyébként a Sleeping Dogs 80%-os leárazást kapott. Lehet annak is lesz helye.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
törölt tag
Hol vannak az erdekes allatkak vagy mik a kepernyo szelerol? Az ordogi macsek kellene oda pedig
(#55976) Csapoati:
Plane akik megvettek az alapverziot azok a DLC-ket csak dragabban tudjak megvenni mintha ujra megvenek a LE-t (amit persze meglevo mellett nehezkes). Osszes DLC-t a kosarba= 22,47€ xD[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz morvaigaben #55974 üzenetére
nem véletlenül van fejjel lefele (Ausztráliában tavasz van )
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Csapoati
nagyúr
Azért a Skyrim Legendary Edition elég jó ajánlat 13,59€-ért.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
StLui
veterán
na még egy kis segítség kéne, indítanám a játékot a steam-ből, Batman: Arkham Origons indítása pontot kiválasztom, és az a hibaüzenet ugrik fel, hogy "nem találja a bin\SteamService.exe fájlt" (win8 64bit alatt próbálkozom, ha ez számít)
újraindítás megoldotta, pedig nem kérte
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
morvaigaben
tag
válasz Csapoati #55972 üzenetére
Jah azt én is néztem...
Egyébként mi az hogy legörgetek az aljára, és már SPIRNG sale-t ír, és random magyar emberek wishlistjét dobja be? (ráadásul tükörképe az eredeti oldalnak... ??? )
így akarják rávenni az embereket a random giftelésre vagy mi?
Mindenesetre vicces
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Csapoati
nagyúr
Marha jó, kint vannak az akciós cuccok, az eredeti árukkal.
szerk.: Most már jó.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
KubanitoS
veterán
válasz ChingChang #55969 üzenetére
Mi az a SAM?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ChingChang
csendes tag
Sziasztok
S.A.M.-el kapcsolatban lenne kérdésem. Gondoltam kipróbálom kártya farmolás ürügyén. Működik is a dolog, viszont a SAM által megjelenített játéklistám, eléggé különbözik a valóstol. Bizonyos játékok nem jelennek meg, viszont egy csomó olyan megjelenik(főleg ingyenes játékok) ami nekem nincs is meg. Ennek mi lehet az oka?
S még egy kérdés, ha kártyát akarok farmolni, lehet egyszerre több játékot futtatni SAM-ben ? Ha igen kb. mennyi a biztonságos? -
StLui
veterán
válasz Farkas86 #55965 üzenetére
de a böngészőben, azt sem tudtam, hogy lehet, vagy kell máshol nézni próbálgatom akkor, pedig már csináltam képernyőképeket is, hogy nekem nincs ( a böngészőben)
Köszi!!
Sikerült is, köszi még egyszer!
KubanitoS: megvolt elsőre, de nem jött át, hogy azt miért kellett letöltenem, telepítenem
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Arkennys
addikt
válasz TazLeacher #55963 üzenetére
ez már kritikán aluli, ne tovább
am jó az avatarod
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
TazLeacher
nagyúr
-
StLui
veterán
Üdv, totál kezdő steam próbálgató lennék, annak okán, hogy kaptam egy batman: arkham origins kódot egy fejhallgatóhoz, geforce.com-on beregisztráltam, megkaptam a steam kódot, de az ott és egy yt videón mutatott kép alapján sem tudom hova kéne beírni ezt a kódot. Igaz a videón, meg a képeken angol, nekem meg magyar nyelvű, de másképp vannak a menük, nem tudom beazonosítani, hogy hova kéne beírni, tudnátok segíteni erz alapján a zavaros leírás alapján? A képen, videón van bal legfelül egy menüsor, és ott a games fül, de nekem nincs az a menüsor egyszerűen.
-
Ryder62
őstag
Ma este 7-től lesz őszi sale?
-
Arkennys
addikt
válasz ViharVadász #55956 üzenetére
Olvasd el mégegyszer. Ő is azt írta, ha valaki kitűzőzik, booster sorsolódik a rendszer által. Nem h neked kell kitűző h kaphass
hunbeast: szívesen
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Hunbeast87 #55952 üzenetére
Részletesen ki van tárgyalva a Steam Trading Cards fórum Téma összefoglalójában
Köszönet érte jer1chonak! -
Arkennys
addikt
Valaki csinál kitűzőt olyan játékból amiből te kiszedted a lapjaid már. Akkor van egy steam szinttől is függő esélyed, hogy a craftkor útra kelő boostert hozzád sorsolja ki a rendszer. Röviden.
szerk: lassú voltam, de mostmár meghagyom
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha valaki keszit egy kituzot akkor a rendszer random dob valakinek egy booster pakkot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Hunbeast87
senior tag
Boostert mire kaphatsz? Ne kövezzetek meg érte, de nem tudom. Tudom , hogy Gugli a barátom de most úgy is ilyesmiről van szó és kellemesebb a társaság, mint Guglin
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
csaba951
veterán
válasz Agyzuzo #55933 üzenetére
Más észrevétel. Egy hét alatt kb. annyi booster-t kaptam, mint az előző 3 hónapban összesen. Azért ez is érdekes...
#55937 KaiotEch
Kizárt! Gyakorlatilag 0 reklám mellett is viszik, mint a cukrot! Jelenleg a 19. helyen át az eladási Toplistán. Ilyenkor -75%-ra beakciózni vagy azt jelenti, hogy hülyék a készítők vagy azt, hogy már nincs szükségük több pénzre. A második eset a kapitalizmusban nem létezik!Tehát egy -25%-33%-nál többre nem érdemes számítanod. Holiday Saleben talán lesz -50%.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz FollowTheORI #55944 üzenetére
de gyakorlatilag Uplay is kell
Pont ezt akartam én is írni. Az milyen dolog lenne már, hogy ha elindítasz egy játékot, akkor legalább öt kliensbe be kellene lépni először?
-
nagyúr
Érdekes szitu amugy, mert az új vezető azt mondta fognak más csatornákon/partnereken keresztül is árusítani. (Ez úgy néz ki a kódok árulásában fog kimerülni jelenleg.)
Ehhez képest sajnos eddig úgy néz ki nem térnek vissza a régi modellre, hogy itt is-ott is megvehető, vagy max indítja az Origin klienst is mint pl az Uplay esetén.Sajnos minden nagyobb kiadó mostmár saját boltot és rendszert épít a közösségi dolgok, achievementek, bónusz pontok, DLC-k miatt.
Ez a jövő... a legjobb dolog az lesz/lehet a jövőben, amit most még az Ubisoft pl hajlandó csinálni egyelőre, hogy Steam alá is beteszik, de gyakorlatilag Uplay is kell. Vagy a Rockstar pl.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KubanitoS
veterán
Ez azért van, mert az EA összeveszett a Valve-val, - az EA-nek nem tetszett, hogy az egyik legnagyobb riválisuknak kell pénzt fizetni a játékaik forgalmazásáért, a Valve-nak pedig az nem tetszett, hogy az EA a saját játékain belül (a Valve kizárásával) akarta megoldani a DLC-k forgalmazását - és az EA inkább elindította a saját Steamhez hasonló szolgáltatását. Az új játékaik ezért nem kerülnek fel Steamre.
-
ooloo
őstag
Üdv...
A Steam nem forgalmazza a Dead Space 3 játékot ? Vagy ezt is dobozos verzióban lehet megvenni , és a Steam - en keresztül regisztrálni ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
nagyúr
Gyerekek nem tudja vki, hogy a Stanley Parable mostanság lesz majd akcióban? Vmi füles nincs?
-
Agyzuzo
addikt
Gyerekek, valamit tuti mókoltak a Steam kártyadobálós rendszerével, mert zsinórban a 3. játék farmolásakor esik nekem Foil... Na nem mintha baj lenne...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
phenomHUN
senior tag
Amazon.com
Dark Souls: Prepare to Die Edition - $5.99
Ha jól vettem ki SteamDB alapján nem régiókorlátolt.
-
addikt
válasz Wolverine #55921 üzenetére
Én csak a FOSE-ról tudok ami kellhet, az se nyúl a Launcherhez. Ha van más is, akkor azt nem ismerem.
De mindegy, mert mondom a Steamet a rendes exe hívja meg, annak indulásával számolja a játékidőt (ezért nem lehet Skyrimból se kártyázni csak a Launcherrel).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Wolverine
félisten
-
-
-
Ryder62
őstag
Ez hülye?
"You need to have used this product for at least 5 minutes before posting a review for it (0 minutes on record)."
Másfél órám van a játékban, te, idióta steam.
New Vegast szeretném ajánlani de már vagy 5-ször próbáltam sikertelenül.
Most látom hogy megváltozott az ajánlás, de ugyan úgy nem tudok ajánlani. -
-
Havernak akartam venni egy weekly humblet, csak kozben nemigazan figyelmem, es mobile BTA bundle lett belole. Aki tervez venni, 5$-ert elado . Lehet claimelni a giftet a sajat profilodra.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
addikt
válasz FollowTheORI #55903 üzenetére
Azt ajánlja föl először, igen, de lehet módosítani a fizetési módot.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
csaba951
veterán
válasz Murder3 #55902 üzenetére
Fel lehet fogni így is. USA-ban boltban lehet kapni Steam feltöltőkártyát. Tehát pl. ezt is lehet ajándékba adni.
Nekem pl. arra jó, hogy nem kell saját pénzből költenem a játékokra. Marketen veszek/eladok és a haszonból vásárolok a Steam Storeban.
#55903 NetTom
>Először mindig az használodik fel, ha vásárolsz valamit Steam-en.Ez nem így van! Fizetéskor tudod eldönteni, hogy Steam Wallettel vagy egyéb módokon fizetsz (pl. PayPal/bankkártya). Sőt, olyat is lehet, hogy először a Walleten lévő pénzt használja fel, a többit pedig más módon fizeted ki.
Tehát ha valaki akar venni Steam kártyákat, azt csak Walletből lehet megvásárolni. Ehhez min. 5 €-t kell feltölteni Walletre. XY centért vesz az ember kártyákat, a maradék összeget meg a legközelebbi akciós vásárláskor lehet elkölteni. Tök praktikus!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Murder3
addikt
a steam wallet dolog ugyan olyan mintha kártyáról vennék csak steamen tárolom a creditet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest