Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
Van pár vendégbelépőm: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY játékhoz , ha valakinek kell dobjon privátot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Agyzuzo
addikt
Úúú gyerekek... Tisztára olyan feelingem van mint a hőskorban mikor indult a farmvill a facsebúkon. Külön rajongói oldalak voltak ahol hosszú oldalakon csak azt láttam hogy "add me", "add me pls" "add me, y r regular playr", "gooby pls" (najó lehet ez utolsó már nem volt benne )
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szami777
addikt
csatlakozok compass1997-hez.....Jól jönne Magyar ismerős:[link]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
maroskah
aktív tag
Engem is jelölhettek barátnak! Steam profilom
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
Jofi81
őstag
Csak azért kérdezem, mert olyan több van, ami nem osztott, hanem egy képernyős, de két játékos. Osztott például a fentebb említett Portal 2, a Lego játékok, meg némi hekkeléssel a Left 4 Dead 2.
Nem osztott, de ketten is játszható például a Trine 1-2, Castle Crashers, Party of Sin, The Cave, Rayman Origins és Legends, ScaryGirl és még jpár játék, főleg platformerek.
-
Heavyrain
őstag
Hamár témánál tartunk,10 ismerős már rég megvan,viszont kevés a magyar,szóval engem is nyugodtan felvehet bárki,akinek kedve tartja. Steam profil.
-
Cheesus
senior tag
Bár nekem "bőven" megvan a 10 barátom, jó lenne a PH-s arcokat is az ismerősök között tudni, az "aktívabb " tagokat már a barátomnak tudhatom különböző tradek által, de aki szeretne nyugodtan vegyen fel engem is lacek93
Azt elfelejtettem hogy egy PH-s nevet azért dobhatna, mivel én is más néven vagyok steamen meg itt PH-n is
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Spet
addikt
Hogy egy kicsit más vizekre is evezzünk, tudnátok olyan játékokat felsorolni, amelyet egy gépről osztott képernyővel, kontrollerel lehet játszani?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
maroskah
aktív tag
Azt nem lehet megcsinálni, hogy Team Vieweren keresztül a másik kontrollerrel nyomkodja egy kicsit a másik gépét? Vagy úgy sem adja be?
Szerintem egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
-
WayneGace
őstag
Gyorsan leteszteli hány pc-snek van kontrollere.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
horvathd
senior tag
-
maroskah
aktív tag
Na a kontrolleres dolgot letudtam. Elővettem az ezer éves kormányom, azt azzal is jó volt!
Már csak a barát része kell
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
ha van kontrollerem, csak épp bizonyos fizikai tényezők miatt vezetéknélküli lett ( értsd:széjjel van szakadva), és cska a usb kábelt bedugom, az nem jó neki ?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Jofi81
őstag
válasz Jofi81 #51959 üzenetére
Köszi srácok, megvan a 10, bár továbbra sem zárkózom el új barátok elől. Aki felvett, esetleg megtenné, hogy dob egy privit, hogy be tudjam azonosítani? Bár két embert nem volt nehéz...
A kérdőívvel viszont van egy kis problémám, folyton azt írja, hogy "Your request could not be submitted, try again later." Másnak simán ment?
-
Zamery
senior tag
Kéne egy megbízható PH-s tag, akinek van kontrollere, belép a fiókodba és játszik 1 percet, hogy meglegyen a badge! Nem vállalja valaki?
#51971: Tényleg ayo, nincs kontrollered?
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
ayo
veterán
válasz WayneGace #51963 üzenetére
volt rola konkretan is szo hogy lehet majd wint is rakni szoval hivatalosan is ezt mondtak. a lenyeg hogy a steam store es kliens mindenhol es mindenhogyan elerheto legyen a gemerektol kezdve a kazual jatekosokig. ok ezt biztositjak ezzel az uj eszkozzel is igy tobb vevo lesz es erdemes lesz portolni stb. remelem mihamarabb lesz valami kep meg tobb info az egeszrol
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
sagem
addikt
Nem, az összes feladatot teljesítened kell amit a kitűzőnél látsz. Ezek:
Töltsd ki a kérdőívet
Csatlakozz a Steam Universe csorporthoz
Legyen legalább 10 barátod
Legyen publikus a Steam profilod
Indíts el egy játékot Big Picture módban, joysticcal.
@WayneGace: mivel egy sima számítógépről beszélünk igen, sőt magát a SteamOS-t is szabad "hackelni" azaz úgy módosíthatják az emberek ahogyan szeretnékm ezeket írják is a kérdezz-felelekben
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
WayneGace
őstag
Vajon steamboxra lehet majd rakni windowst? Tehát játékra ott a steamos meg böngészni ilyenekre, ha olyan programot használnék, ami igényli a win-t, akkor azt is tudjam futtatni rajta.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Mate
nagyúr
Kitűzőknél megjelent egy 150 XP-s kitűző.
Azt írja, hogy csináljak meg 4 dolgot, hogy meglegyen az első szint. Szerintem ez meg is van.
Majd hogy adjam meg az adataim és ezzel meglesz a második szint is. Ezt is megcsináltam, de honnan tudom, hogy elfogadta vagy sem?Most látom alul kiírta: "There are currently 12373 eligible beta candidates. Finish the tasks above to join them.
Good Luck!"Akkor ezek szerint már meg is vagyok a dologgal?
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz La Magra #51958 üzenetére
Persze, hogy az, de épp ez benne a jó szerintem, ha akarod készen megveszed, ha akarod összerakod, ha akarod konzol SteamOS-el, és semmit nem kell rajta bütykölnöd, csak játszol rajta, ha akarod teljes értékű számítógép mint eddig. A lényeg az, hogy a Valve meghatároz pár sztandardot, pl. közepes/high beállításokhoz ilyen steambox kell, ezen garantáljuk, hogy menni fog. A fejlesztők meg alkalmazkodnak, és optimalizálnak (már ha bejön a Valve számítása persze ), ez megoldaná azt a gondot, hogy ezerféle oprendszer/hardver, aztán egyiken így, a másikon úgy fut, peccselések, kompatibilitási gondok meg egyebek.
Akinek steamboxa van az tudja, hogy a steambox támogatott játék jól fog futni a gépen..legalábbis ez a cél, ha jól értem, sőt, konfigurálnia sem kell nagy valószínűség szerint, mert ha SteamOS-t használ akkor eleve a megfelelő beállításokkal érkezik a játék Mindezt úgy, hogy a vásárló szabadjára van engedve, s még a riválisok is építhetnek steamboxot..a Valvenak az a lényeg, hogy a játékok kövessék a szabványokat, s hogy Steamesek legyenek természetesen..a boltból jön a pénz..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz Jofi81 #51956 üzenetére
vegyél fel pár itteni embert vagy ilyesmi, ezen már nem múljon
Most mentek ki az első family sharing beta meghívók, volt olyan szerencsés közülünk valaki, hogy bekerült?
[ Szerkesztve ]
-
BeerBier
senior tag
válasz DeFranco #51946 üzenetére
Köszönöm,igen én is maross bundle cuccából vásároltam,gondolom egy db kód fog érkezni ami az egész csomagot aktiválja..(magyarul nem fogok tudni pl 2-3 játékot átadni belőle havernak/ismerősnek,hanem az egész az én accuntomban marad)
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
sagem
addikt
rákattintatsz megnézed, olyan mint a salek alatti feladatok.. (a végén el kell indítani big picture módban egy játékot, tehát joy kell hozzá) pár perc alatt elvégezhető az egész. Ha megcsinálod akkor indulsz a sorsoláson, ahol 300 szerencsés ingyen és bérmentve kap egy Valve által összerakott Steamboxot.. Badget is jár érte, +150xp-t ad, hogy a lvl gyűjtőknek is kedvezzenek
ez a rész viszont jól hangzik:
"Will I be able to build my own box to run SteamOS?" -Yes. Szóval bárki összerakhatja majd a maga kis dobozás, maximum a design lesz más..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz BeerBier #51948 üzenetére
Ha aktiváltad onnantól kezdve nem lehet továbbadni, mindegy, hogy letöltötted e avagy sem.
Hát..ez a Steamboxos bejelentés sem sikerült valami vaskosra..és csak 2014-ben jön (mondjuk ez várható volt)
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! A raktáramból vihető minden (természetesen a giftek nem ). Ingyen esetleg valami apró kártyát elfogadok.
Apropó: van pár tárgy ami nem cserélhető, nem értékesíthető. Ezeket el tudom tüntetni?[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
BeerBier
senior tag
válasz maroskah #51945 üzenetére
Köszönöm a válaszod,még egy kérdésem lenne..
Amennyiben az adott játékot aktiválom,utána már gondolom nem adhatom tovább....vagy csak letöltés után nem lehet már továbbadni?
(Egyáltalán az aktiválás és a letöltés ugyanazt jelenti a steamen?)Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
DeFranco
nagyúr
válasz BeerBier #51943 üzenetére
OK, jogos
Megkapom e mailben a játék(ok) kódjait/kulcsait,de ezeket hol aktiválhatom a steam kliensen belül majd?(vagy a steam weboldalán kell?)
Attól függ, hogy kitől és mit vettél. Ha pl. bundle happy hour akcióban vettél részt mondjuk marossnál, akkor kódot kapsz, amit a steam kliens bal alsó sarkára kattintva az add game /activate a product on steam menüponttal tudsz aktiválni.
Ha giftet, azt a tárgytárolódba kapod meg és onnan tudod aktiválni a megfelelő gombbal.
Ha valamelyik játékot nem magamnak akarom hanem pl továbbküldeném,van erre lehetőség?(pl ajándékként,vagy cserealapként)
Ha gift, és még nem aktiváltad be, akkor igen, ha kód, akkor szintén igen, de csak ha nem váltottad még be. Ha egyszer beváltottad, akkor a játék örökre a könyvtáradban marad.
-
maroskah
aktív tag
válasz BeerBier #51943 üzenetére
Játékot 2 féleképpen kaphatsz:
A) vagy kulcsként kapod (általában emailben), amit a Steam kliensben lehet aktiválni.(Alul bal sarok Add a game->Activate a product on Steam)
B) giftként kapod.Mind 2 esetben tovább lehet adni.
[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
-
BeerBier
senior tag
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Elnézést hogy idepofátlankodok "láma" kérdéseimmel,de sehol nem leltem számomra érthető leírást a steam alapvető dolgairól.
A helyzet a következő lenne:
Teljesen kezdő steamos vagyok,nemrég tettem a gépemre,csak amiatt mert részt vettem egy itteni tag által szervezett akcióban amiben párszáz forintért játékokat lehetett vásárolni.
Namármost mivel én totál új vagyok ebben lennének kérdéseim.
Megkapom e mailben a játék(ok) kódjait/kulcsait,de ezeket hol aktiválhatom a steam kliensen belül majd?(vagy a steam weboldalán kell?)
Ha valamelyik játékot nem magamnak akarom hanem pl továbbküldeném,van erre lehetőség?(pl ajándékként,vagy cserealapként)Előre is köszönöm a válaszaitokat,és még egyszer elnézést ha "ritkahülye" kérdéseket tettem volna fel
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
La Magra
tag
-
Vertigo18
addikt
Valaki, egy kis segítség, plz!
Újraraktam a win7-et, feltelepítettem a Dead Islandot (105 órám van kb. benne), és amikor indítottam, kezdte a szokásos "setup for first starting..." dolog. 3/2-es lépés a Diretx 9 feltelepítése volt, de vagy fél óráig csak egy helyben állt, ezért kiléptem.
Azóta, amint el akarom indítani a Dead Islandet, felvillan a kis szürke ablak, és azonnal el is tűnik, be se lép a játékba...
Valakinek tanács? Azt a "blob"-izét már töröltem, a helyi játéktartalmat leszedtem, majd újra letöltöttem, illetve a helyi fájlokat is ellenőriztem már...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Heavyrain
őstag
Azt lehet már tudni,hogy a Steam Family Sharing milyen lesz?
A családtagot akivel megosztottam a könyvtáramat,akkor fogja kijelentkeztetni a Steam,amikor én belépek a fiókomba,vagy akkor,amikor ugyan azzal a játékkal kezdek el játszani,mint amivel ő is játszik éppen?
[ Szerkesztve ]
-
Tom6
aktív tag
-
albert8
veterán
Olyan oldalt tudtok esetleg, ahol háttereket emoticonokat lehet cserélni?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
sagem
addikt
válasz DJGABI #51915 üzenetére
Ja nekem is jött, gondolom mindenkinek aki aktiválta a Train 13-at, ha esetleg valakinek kellenének szóljon, -20 és -25%os kuponok a DLC-khez
Más:
Remélem, hogy ma tényleg a Steamboxot jelentik be, arra vagyok a leginkább kíváncsi..bááár ha bejelentik vajon az árát is most teszik közzé Meg eléggé közel van az ünnepi hajrá, kiváncsi leszek, hogy mikortól lesz elérhető.[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Valve sajat kontroller
A lenyege, hogy cserelhetoek a gombok meg a karok rajtaSzrek.: Pontosabban egy varialhato kontroller, ami akar trackball funkcioval is rendelkezhet. A lenyeg a modularitason van.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
addikt
válasz Zamery #51920 üzenetére
spekulációk szerint (steamdb többek közt) a mai bejelentés a steambox lesz, az utolsó pedig a steam saját kontroller-e (lehet, hogy az nvidia fogja gyártani és valami kinect/wii konkurens lesz?)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Zamery
senior tag
Csak érdekességképpen: Codename: Gordon Reboot.
X-Tender:
Guess what. We received green light today to reboot Codename: Gordon :-)
Sönke and I start now to think at which points and how we can improve the game.
Stay tuned for more Updates.YAY!
Egyébként az eredetit levették a Steamről, amikor csődbe ment a NuclearVision. De még elérhető:
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
DJGABI
addikt
tök jó dolog erre belépni steambe. 10 db Half-Life 3 beta invite. valakinek?
jk, Train Simulator dlc kuponok
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Cheesus
senior tag
Miért lehet az, hogy böngészőből gond nélkül fel tudom rakni a piacra a kártyáimat, de a kliensből meg nem engedi?
https://www.twitch.tv/csehla
-
warcat
veterán
Van 2 db -10% (Steam)kuponom az uj shadow warriorra,holnapig jó ha valaki meg akarná venni.
EA: It's in the crate!
-
csaba951
veterán
válasz Pedro78 #51908 üzenetére
Dobd fel a kérésed a trade fórumba! Rengetegen járnak oda, lehet, hogy maradt még valakinek.
-
csaba951
veterán
Heti akciós oldalon nem írják, de a King's Bounty: Warriors of the North is megkapta a -75%-ot. Bundle-s kulcsokat olcsón lehet upgradel-ni Valhalla Edition-re.
-
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest