Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
blau24
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Hegasus
senior tag
válasz Joe Swanson #51297 üzenetére
bejelentkeztem, és akkora arcom van, kellett a hely
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Joe Swanson
senior tag
Ez mi volt? Ledobta az osszes haveromat steamrol a steam, és alig birtunk visszajonni.
-
blau24
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi kérdésben:
Steam-en vásároltam játékot melyet fel is telepítettem, sajnos közben az op. rendszerem megadta magát így újra kell telepítenem. Az újratelepítés után ismét le tudom tölteni a játékot?Köszönöm,üdv
-
VGYke
addikt
Cserélnék Serious Sam 3: BFE steam kódot bármire amit ajánlotok és nincs még meg.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
hahaha, indiegala bonusz odab*
lehet jelentkezni erte 300ft+ borravaloert
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
VGYke
addikt
Sziasztok! FarCry3 valakinek nincs olcsóbban? Akár csere beszámítással?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
danih
veterán
Jé, új, ingyenes Ridge Racer, drift a főcímben, mert biztos attól döglik a légy. Mikrotanzakciós?
-
Pedro78
senior tag
válasz SenorGrande #51278 üzenetére
Ennyire nem vagyok kepben, anno kiprobaltam a black sharkot, de nem jott be. Tul komoly ez mar nekem, aki b-en nevelkedtem,hogy felszallashoz 30+ gombot kelljen kapcsolgatni. de azert lassuk be nem lehet egyszeru osszehozni egy ilyen komplex valamit.
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
SenorGrande
senior tag
válasz Pedro78 #51277 üzenetére
. . . lehetne, ha nem lenne olyan bugos, hogy az ember haja égnek áll. Ráadásul frissítésről-frissítésre rosszabb, a be nem tartott ígéretek pedig csak gyűlnek. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Pedro78
senior tag
válasz warcat #51258 üzenetére
Azt vagod, hogy ez nem olyan fisfos dlc csak. DCS-ben elvileg egyesevel csinaljak meg a jarmuveket, ez egy elethu szimulatornak keszult anno, a black shark nevetzetu harci helikopterrel a foszerepben. Utana lehetett megvenni kulon az a10-et is es ahogy nezem keszul a tobbi is, szal egy eleg komplex dolog ez es ahogy nezem mar foldi egysegek is bekerultek. Szal aki szimulatorra gerjed annak ez a manna.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Mate
nagyúr
Nem teljesen ide tartozik, de
Tudna nekem szerezni valaki egy Torchlight II Embermage játékkártyát?
Fel tudok ajánlani érte 9-10 db hátteret+6-7 db hangulatjelet.
Aki tudna segíteni pm-ben megtalál
-
-
Weeklongbol az Unwritten Tales nagyon ajanlott, egyik legjobb kalandjatek a vicces fajtabol, amivel mostanaban jatszottam.
Mas: Anomaly 2 arara még mindig nem sikerult a weeklong deal alatt valami minusz szazalekot rakniuk, ha mar bekerult a listaba...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
http://www.moddb.com/games/project-zomboid/news/steam-key-available-to-all-customers
-
sagem
addikt
Szerintem bejelentik, hogy új piacok felé nyitnak, a népszerű greenlight után elindítják a redlightot, ami egy kifejezetten felnőtt tartalmakra szakosodott stream kliens lesz, különböző játékok jelmezeibe öltöztetett hölgyek fognak streamelni. A hölgyek TF2 kulcsokat is elfogadnak a privát showkért, illetve a Steam lvl20+-os tagok extra kuponokat is kapnak a szolgáltatáshoz
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
warcat
veterán
Nesze nektek szél,lehet venni dlct napi akcióban,játékra nem futotta
Szerk.: kártyás lett az Afterfall Insanity extended edition.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
addikt
HL2EP2-t nem indítottam még el, így nem tudom mi a vége, de sztem HL2EP3 és egy HL Online esélyesebb (akármikor is érkezzenek)
milyen előre látó Gabe, hogy 10 évvel ezelőtt direkt úgy indult el a steam, hogy most a hétvégi akcióval együtt legyen 10 éves...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
ayo
veterán
válasz BigBlue69 #51252 üzenetére
en remelem hogy nem lesz es akkor izgulhatunk. amugy jol kivan ez talalva 10 ev es pont csutortoki napra esik ahogy a hetvegi akciok jonnenek
en azt varom hogy mikor elinditoma steamet elsotetul minden bigpicture es GABE LIVE bejelent par dolgot
szerk.: amugy egy steamboxot, sok ujitast ugye ha mar steambox akkor jatekshare es persze a rajongoknak az uj motor es a HL3
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
BigBlue69
őstag
Fogadásokat megtenni? Lesz ma akciózás?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Sqveeze
tag
válasz csaba951 #51240 üzenetére
TF2 azért olyan mert free to play és csak a kártyás cucc bevezetése előtt prémiumra fizető játékosok kapták meg az a 4-5 kártyát, droppra.
CS:GO gondolom azért lett 0ás, mert mostmár van benne bolt és ott költs ha kell kártya, bár ennek ellenére kapnia kéne párat a vásárlásért.GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
x_o_n
veterán
válasz csaba951 #51243 üzenetére
mégis mi ebben a vicc?egy játék pld 6-kártyás szettet tartalmaz.
ebböl a játék ad neked 3-at,a maradékot vagy megveszed,vagy ha veszel valamit ad+ kártyát,vagy a többi kártyás játékban kapott kártyákkal el cserélgeted mint több ezer más ember.
+ lvl szintől függően kapsz booster packot is. -
csaba951
veterán
válasz genndy #51242 üzenetére
Hát igen, ez így együtt azért érdekes! Meg az is, hogy a CS:GO kártyák értéke szigorúan monoton csökkenő értéket mutat az elmúlt két hétben. Pedig ezek szerint inkább növekednie kellene, hiszen csak egész komoly költés után kapsz újabb kártyákat a játékban. Ennek pedig jelentkeznie kellene az árban is.
Azért az vicc kategória, hogy -66%-os akcióban kb. 3,25 €-ért vettem az alapjátékot, most pedig még legalább $9-et kellene elköltenem ahhoz, hogy további kártyákat kapjak.
Jobban belegondolva viszont ezt ki lehet cselezni azzal, ha megveszed az itemeket, majd pár centtel kevesebbért rögtön el is adod őket a Marketen.
-
-
BorkL
tag
Ez mitől lehet? Tegnap vettem meg a CS Complete csomagot TF2 kulcsokért.
-
Agyzuzo
addikt
válasz SQX_Barto #51234 üzenetére
Vedd meg steam-re, iszonyatosan jó játék, én 40 órát elvoltam vele. Pedig "csak" uplay-es. 1-2 engem 2 órára kötött le és akkor már sokat mondtam.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
SQX_Barto
addikt
válasz genndy #51233 üzenetére
Igen Steamen kéne, ha tetszene a játék
2 meg egy unalmas f** volt számomra.
Az meg hülyén néz ki, hogy megvan az 1 meg a 3
De már az elsővel is voltak gondok (irreálisan erős szörnyek a vége felé)
A 2 ritka egysíkú és unalmas volt, 3-nak meg nem tetszik a hangulata.
Szóval részemről az 1-gyel be is fejeződött a Far Cry Sorozat.Steam néha olyant is akciózhatna, ami a Wishlistemen van, ja és lehetőleg ne 10-15%-kal.
Tudom, telhetetlen vagyok.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz djculture #51226 üzenetére
Far Cry 3 kuponok uplay-esek voltak, ha jól rémlik, ami a Steam kedvelőknek (mint nekem is) nem sokat ér
Az Originnel még nagyjából kibékültem, de itt nálam el is érte a tolerancia határát a game kliensek száma. (bár már rég indítottam egyáltalán el az Origint)
Szerencsére semmi uborkás játék nem tetszik túlságosan. AC4-be még látok fantáziát, de semmi kedvem végigtolni az előzőket, hogy ne hagyjak ki semmit a sztoriból (anno az 1-gyet végigjátszottam, de ott be is fejeződött nekem a sorozat)Ha már Game kliensek, elvileg jövő júliusban megszűnik a Games for Windows Live, és amit lehet beintegrálnak a Steamworks-ba (főként ami Steames is volt pl, Batmanek, Bioshock 2 gondolom)
#BomiBoogie: én "kipróbáltam", de a szolid szaggatás mellett nem is tetszett a hangulata.
Pedig a trailerek alapján láttam benne fantáziát, de a játék már nem tetszett "élőben".[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Arkennys
addikt
válasz djculture #51226 üzenetére
szerintem ha kuponra gondoltam volna, mondom Mert marisnéni árulta már két bögre tejért, egy ideig, az rajtam perpill nem sokat segít. Valamint én csak blood dragonról tudok kuponosan, ami megint más. Steamen gondoltam, hogy lesz ez még olcsóbb is...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
bul07
nagyúr
válasz JoolsNOS #51227 üzenetére
Sniper Elite Zombie kuponod most is működik hogy akciós a játék, 4pack-ra főleg
Ha igen akkor megköszöném ha enyém lehetne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
JoolsNOS
veterán
Kuponok vihetőek tőlem is:
Strike Suit Infinity 50%
Magicka 50%
Sniper Elite Zombie cucc 50%
Awesonauts 66%
Prime World Defenders 75%I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Źşë'
addikt
válasz #57919488 #51222 üzenetére
én speciel elővételben vettem meg a deluxe változatot, eléggé kitettek magukért a srácok, sztem simán megérte a vétel már akkor!! hatalmas tartalommal bír a game!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
FarCry 3 akciozast nem vittek tulzasba
-
válasz #49553920 #51218 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit kell várni, mire játszhatsz vele. Ez csak azért van, hogy ne 100 ezer játékos rohamozza meg egyszerre a szervereket, és tegye játszhatatlanná a játékot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
-
törölt tag
Srácok, ez a Walking Dead nagyon megérte az árát. Már a 400 Dayst nyomom, az kicsit gyengébb talán, bár szerintem csak a sztorik rövidsége miatt érzem így, nincs igazán ideje az embernek elmerülni bennük.
A grafika szerencsére az első füzet rajzait idézi, nagyon szép, egy pillanat alatt berántott a dolog. Ráadásul tökéletesen fut max beállításokkal, úgyhogy ilyen téren se lehet panasz.
Még van pár órátok, aki nem tette azonnal fizessen be rá, bőven megéri azt a ~2700 forintot DLC-vel együtt.
-
törölt tag
Mi a teendo, akkor ha valami eltunt az inventorymbol? Kb. 20 dota meghivom, volt (nem beta) es most mikor kene, akkor mar egy sincs meg. 100%,hogy nem tortek fel a steamem.
-
danih
veterán
Armi Zombi Sznájper Náci-ra van még egy hely ha valakinek kell (600 jmf)
-
-
Sqveeze
tag
Van valami weboldal arra, hogy megnézzem milyen badge-ket nem raktam még ki? Mert múltkorában egy csomó-nak ellőttem a kártyáit, és most nem tudom már melyik van kész melyik nem mert nem mutatja.
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
aktív tag
Sziasztok, lehet hogy rossz helyre fordulok a problémámmal, elnézést kérek, de azért hátha tud valaki segíteni.
Előrendelésben megvettem Steam-on az F1 2013 Classic Edition-t.
Mint szokott lenni vásárlás mennyiségétől függően oldják fel az ajándékokat, az első már fel volt oldva mikor vettem, F1 Race Stars. Meg is kaptam. A második az egy 50% os Codemasters kupon. Tegnap került feloldásra. Ez nálam hogy fog jelentkezni? Hogyan kapom meg? Raktáramban nem jelent meg. Ha Codi játékot kosárba rakok akkor sem vonja le a felét. Kérem ha valaki tud valamit ennek a menetéről akkor segítsen. Köszönöm. -
szami777
addikt
én a hunter móddal most is jól elszórakozok...baromi poén levadászni a sok kis menekülő katonát
Single se sokkal több mint az a 2 , de én imádom, hogy az íjat belerakták a modern fegyverek közé ezáltal is szabad utat adva, csak úgy mint az fc3-ban itt is nagyon megdobta a játékot.....yuplayen vettem én is, angolosítottam..megér ennyi pénzt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest