Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wor_zoli
csendes tag
válasz
sztanozs #5375 üzenetére
Ok köszi a jó tanácsot, de miért tették le olyan sokan? Én nem követem olyan sűrűn az infókat, a fiam hatására kezdtem el, de közben megtetszett, és most a barátai is becsatlakoztak páran hozzánk! Régen a Shadow of War-t nyomtuk, de ugye az már elég rég behalt,így erre váltottunk, de nem profi szinten vagyunk!
-
-
B.i.L
senior tag
-
törölt tag
válasz
sztanozs #5299 üzenetére
Pl:
Legyen Revanod
Legyen DrEvan-od
Legyen Traya-d
Minimum 2M GP
Kötelező FB
Kötelező Discord
Kötelező swgoh.gg regPlusz az apró.
Egyébként vannak whale guildek is, ahol meg van határozva, hogy mennyit kell kötelezően költeni egy hónapban a játékra.
A napi 600 ticket, és a részvétel a TW-kben, TB-kben meg olyan dolog, ami mindenkinek érdeke, neked magadnak is. Ezért nem érzem megkötésnek. Ha nem veszel részt, magad szivatod.
Más: az utolsó frissítés óta rendszeresen befagy a játék. Nem tud csatákat befejezni, csata közben eltünik a UI, így nem lehet folytatni.
-
.LnB
titán
válasz
sztanozs #4136 üzenetére
Az én haladásomat nem az jelentette, hogy a játék jól kezeli a belépő játékosokat. Ott kezdődik, hogy kész tervvel vágtam neki a játéknak, mert itt segített nekem sok mindenki. Másrészről pedig nagyon nagy szerencsém volt a Wedge bronz nyitással és Lando nyitással. Nem mellesleg a zsé' amit hirtelen felindulásból belepumpáltam az elején. Röpködtek ám a 7k-s kristály pakkok nyugodj meg, plusz az apró.. Nem bántam meg, de jó nagy marha voltam azért.
Azért is költöttem rá, mert láttam, hogy van egy jó alapom. Azok a Rebelek ütöttek akkor. Most meg pumpálhatnék bele 2x vagy 3x annyit, hogy fent maradjak mondjuk arénában.
Luke eventhez nekem Leia és StHan is G11 7*. Ezért fáj is az a OldBen dolog..
-
-
lagoon79
tag
válasz
sztanozs #3768 üzenetére
vszeg ez is olyan lehet, mint több aréna karakter. támadásra emberrel erős, védekezésre géppel vacak. mondom ezt úgy, h csak a szükségeset ütöm le a fleetben, minden hajóval megálltam 5 csillagnál, 90-140 hely között mozogva. ebben a kategóriában az adv tie kb. két-három lövésből lent van és addig semmit sem csinál.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
sztanozs #3740 üzenetére
Mi előny / hátrány származik abból, hogy ha az ember új szerveren kezd? Gondolom eleinte pvp-ben könnyebb magasabb rankingot elérni (bár szerintem a pénzes playerek miatt ez kb. fél napot jelent, mert utána úgyis behozhatatlan előnybe kerülnek), de amúgy nem sokat oszt-szoroz, vagy tévedek?
-
malystryx
senior tag
válasz
sztanozs #3610 üzenetére
Köszi szépen a választ, annyit hadd kérdezzek, hogy a hajóid hány csillagosak, illetve a karakterek hányas szintűek és csillagosak? Gondolom a karakterek gear-je sem lebecsülendő..
Tegnapi nap:
Felmoddoltam akik még nem voltak, meg Tarkin-nál a karakter menüben a saját ability-jeire is adtam, hát még rosszabb lett. -
Lil
csendes tag
válasz
sztanozs #3418 üzenetére
Így van, a tankra ajánlott csapatok azért vannak kiosztva úgy, ahogy, mert a reset miatt csak egyszer használhatsz egy karaktert. Hiába jobbak a Rebelek mindenkinél (tegyük fel most, de biztos cáfolható) P2-n és P4-en, ha csak egyszer használhatod őket. Gondolom azért P4-en vannak, mert P2-re könnyebb más jó összeállítást találni.
-
caocao
csendes tag
válasz
sztanozs #2758 üzenetére
Scariff egyetlen de szerintem nagyon nagy előnye, hogy marha sokszor újra tud éledni. Volt olyan csatám, hogy 5-6 alkalommal is felpattant a földről, erre kapott egy heal löketett és a show ment tovább
STHan jó de szerintem egyre "öregebb" karakter, lassan sokkal jobb karakterek is lesznek mint ő (bár én alapból nem szerettem a viszonylag kis sebzése miatt ezért nem is húztam sokáig)
Igaz nekem főleg Jedi karaktereim vannak, szóval vannak nálam sokkal képzettebbek rebel téren.
Én még csak most kezdtem igazán foglalkozni velük ( Wedge, Biggs, Lea, Bistan, Scariff) -
spanyoll
addikt
válasz
sztanozs #1568 üzenetére
Tolom a GW-t minden nap addig ameddig tudom. Karaktereket célzottan fejlesztem; azokat amik vagy tetszenek, vagy meg lett mondva, hogy jók és később jól jöhetnek.
@Omrega: "Igyekezz olyan csapatot összehozni, ahol jól működnek együtt a karakterek." Igyekszem, de nem igazán tudom, hogy melyiket azok. Itt amiket írtatok azok jó ötletek, csak farmolom hozzá épp a karaktereket (pl ackbar + rebel karakter).
@.LnB : Na igen, nekem is ez a problémám, hogy megszereztem luminara undulit, aztán most szívok, hogy nem tudom csak úgy koppra felhúzni három kattintással
-
csababarca
őstag
válasz
sztanozs #869 üzenetére
Én 80-as szintű vagyok, 28K-s csapatom van Arénában (600-800 kupa között vagyok) és egy csapattal végigviszem az arénát az utolsó előtti pályáig. Az utolsón általában elszáll a csapatom félúton (2 vagy 3 ellenséges karakter marad) és egy másik csapattal nyomom le. Általában a 6., 9. és 12. helyen általában lvl erős csapatok vannak:
6. pályán lvl 75-80, 5-7csillag vegyesen, lvl7-8 gear, némi moddal
9. pályán lvl 80, 6-7csillag vegyesen, lvl 8 gear, némi moddal
12. pályán lvl 80, 7csillag (1-2 6 csillag néha), lvl8-9 gear, full moddal (leader + 1-2 karakter általában full arany)Én is 80as vagyok, max csillagos és 8-9 geares embereim vannak, IG86,Hk,Poggle,Geo Soldier, Rey.
Ez a csapat baromi erős, 32,5es, modolva is vannak, stb...8-9 kör max amíg elviszem,ha szerencsések ad.
Utána meg már olyan erősek jönnek,hogy esélyem nincs, pedig van még 6-7 csapatnyi karakterem, a második sorom is 25k körüli, IG88 max csillagom, Phasma, stb...De tényleg az átlag a 10. kör, ha megyek még max 1et már boldog vagyok.
De általában a fullos csapatom is elhasaltatik vagy elhullik a fele a 7es pályán.Én arénában 250-350 között vagyok mostanában, de mindegy, mert amikor 5-600 körül voltam se ment jobban.
De mindegy amúgy, pénzgyűjtésre jó, meg onnan tudok erősíteni karaktereket,erre jó, de végigvinni esélytelen. -
x_o_n
veterán
válasz
sztanozs #869 üzenetére
Nekem már az 5-6 után is gyakorlatilag már szinte halhatatlanok jönnek...amugy sem stimmel valami,nálam gyengébb,kevesebb karakterrel lévő emberek 2-4x annyit sebeznek raidben is ,röhely,minnél több magasabb gear,több csillagos karakterem van annál rosszabb a helyzet,kezdem unni kicsit már
-
sanzi89
addikt
-
Drenadar
veterán
válasz
sztanozs #479 üzenetére
és hogy lett meg neked a joda ha nincs 5 mittoménhány csillagos jedid? :|
(#480) kohai : ahova vegyesen tudom vinni a csapatot, ott igen viszonylag könnyen megy minden... de egy idő után ezek is elfogynak :|
Mostanában abban bizonytalanodtam el, hogy Sidiust érdemes e használni :| lehet valami mást fogok kitalálni helyette...
-
Drenadar
veterán
válasz
sztanozs #475 üzenetére
És tudsz érvényesülni az arénában? ha jól tudom, ott az alap szint a "lényeg".
A GW-ben ne mtudom mi alapján rakja elém néha a szemetebbnél szemétebb csapatokat... (azt is már csak a kredit miatt szenvedem ki... )
Anakint farmolom, meg Ima Gundi-t de esélytelennek érzem... főleg, hogy utána még fel kellene gearelni őket...
-
T0rnad0
addikt
válasz
sztanozs #215 üzenetére
Ami eszembe jutott: 12 óra múlva újraélednek a megölt karakterek? Mintha láttam volna visszaszámlálást... Ha még nem használtad el az 5 lehetőséget, akkor még egyszer lehet fullos csapattal támadni 12 óra múlva? Mert a legerősebb csapattal azért nagyobbat lehet odacsapni ( legalábbis nekem kb 8 erősebb van, a többi még gyenge )
-
Koga777
tag
válasz
sztanozs #126 üzenetére
Szia!
Leggyorsabban az arénában, GW-ben és cantinában kapott jutalompontokkal tudsz shardokat szerezni. Jó még a cantina, ahol nincs korlátozva a harc, szimulálással jól lehet haladni. 1 hónap alatt 6 db 5 csilagos és 1-2 6 csillagos karaktert össze lehet hozni, ezek már elég erőssek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest