Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Persze, nyilván kell melléjük egy rendes roster, de aki nem 0. perces játékos annak sose lesz meg minden ami kell. A kis accnál pl az lstb-re megvan minden csapat, kam képesen, mellé még erős jóindulattal 2 ds sor és ennyi. Egy NS pl esélyesen sosem lesz rendesen felgearelve mert nincs rá sem idő, sem anyag. Persze ha kell valamihez akkor meglesz, de anélkül szite biztosan nem.
-
drmotto
őstag
Sajnos ha f2p az ember akkor kényszerpályán mozog. Vagy GL és akkor van aréna bevétel, vagy lemarad és kiesik a végén. A kis accom másfél éves lemaradásban van a sajátomhoz képest, és pont ezen a vonalon kell hogy mozogjak, mert hiába van bent aréna cseten ha nincs mivel mászni.
-
B.i.L
senior tag
Rá vannak kattanva az Arena helyezésre,mert az milyen menő
A Visszhangbázis első guildem : ott akkor még kellett a rengeteg karakter a töltés miatt,az eventek miatt,arénára is,most ott áll hegyekben kihasználatlanul.GL azért is kell,de ezt gondolom tudod,hogy harácsolnak.Utána a 24es-ben lemaradtunk,ugyanis a “kötelező” kérésemnek nem tettek eleget,és elutasították.Aztán meguntam a hátamon cipelni 25/30 tagot,akik nemhogy a napit nem csinálták,de még hátráltattak is.Belefogtam a fejlesztésbe : Arena 100 alá,és Fleet 1-10 körül.Aztán irány a GL farmolás : 3 hónap volt SEE, 3 és fél pedig Slkr,közben átmentem az újonnan alapított guildbe,és öröm van,nyugger lettem
sokan 4,5,6 millás GP-vel se tudnak modolni megfelelően.Most Padawan képzés indult : modolás,irányzat,segítségnyújtás folyik.Ott is van akinek nem kell elmagyarázni,de az ellenkezője a jellemzőbb.GL irányt kell is folytatni,aztán a többi team-ben is modolni,hogy TW/TB,Event-re képes csapatokkal tudjon hozni wavet,illetve gyorsabban fejlődjön.nagyjából ez az oka. Láttam 4 millásat 3 GL-karakterrel…jah,majdnem hanyatt estem 1ültő helyemben. -
drmotto
őstag
Nálam van 1 rey, 3 kylo.
Rey üthető így:
A csapatból többen is próbálták, tényleg működik.Kylo már macerásabb, ha hux leades akkor gas simán viszi. Ha viszont kylo a lead akkor már macera, kell echo helyére thrawn gyorsra modolva. Ez is működik, shardmate így megy be minden nap első helyre. Viszont a menetét nem tudom, mert próbáltam de nem jött össze. Kylo lead miatt nem jön le a taunt kru-ról, így nem lehet a fracture-t rátenni supreme kylora.
-
-
Creative997
őstag
Az utolsó csapat, ami velem szembe jön az egy Revan, szóval EP leadben maradok és általában huszon helyre, ritkán 40 köré löknek vissza, amit én sem értek, mert valóban könnyű célpont CLS-sel.
Teszteltem ma OT MFt és a rebelek szétcincálják a betonkemény HTt pillanatok alatt erőből (és sok-sok assistból)
-
Creative997
őstag
Valóban csak pár Traya van a top 20ban (az én POmban), de ettől Traya még mindig egy nagyon op kari minden fronton. Bár nekem is megvan 3PO és Chewie is 7* g12, mégis Trayat használok és amikor van időm, simán megvan a top1, szinte majdnem az összes csapat megy a shardomon és Traya még csak nem is 7*
Apropó megvan OT MF 5*ba, több nem megy, kipróbáltam és csak ámulok mennyire erős, pedig Biggs kivételével messze nem maxosak a rebel hajóim... Simán ver minden korábbi metát
-
drmotto
őstag
Ebben a pillanatban nálam az első egy rjt, aztán 2 revan, majd egy traya.
Ötkor egy cls és egy traya lesz az első kettő.
Hatkor egy traya és egy revan.
Hétkor én jövök trayával.
Nyolckor megint egy traya és egy revan.A lényeg hogy tökéletesen használható mindenhol.
Viszonylag kis gp-vel meg főleg megéri, az grand arénában kb fix első helyed van vele, mint pl a fiamnak.
-
törölt tag
Bármikor meglátom valakinél a rézembert, mindig az jut eszembe, hogy megérett már a játék Jar-Jar Binks-re....
Mittomén alaptámadás "Bla-Bla" amikor a karattyolásától mindenki kap egy kör Stun-t.
A spec meg mondjuk "átesés" amikor elindul támadni, összeakadnak a lábai, és esés közben fellök mindenkit kritikus sebzéssel....
A unique-ja lehetne "félreértés" amitől a Physical Offense nem fog rajta...
Meg ilyenek...
Természetesen legyen 2-3 zétás, és mindene omegás...Szerk.: Április 1 jó nap lehetne a tribute-ra....
-
törölt tag
Akkor errefelé egy páran kivételezett helyzetben voltunk... Nálunk annyi volt. Folyamatosan napi >200 cantina energiából gazdálkodtunk, mindenféle egyéb költés nélkül. Ha közben beütött egy szintlépés, akkor meg többől is.
(Tudom, aki még nem maxolt ki mindent, az nem is méltó arra, hogy írjon egyáltalán erről a játékról. Ezt látom a YT-os videokban is folyamatosan. Mikor tutorial a kezdőknek, és kapásból rank 1-ról meg solo raid-eklről beszélnek, meg gear XII-ről és zeta-król. Ezek valóban a kezdőknek szólnak...)
-
Allien
veterán
Olyan teamet KELL összehozni, amilyen csak keveseknek van. Azaz, ma még csak keményen pénzért (kristályért) beszerezhető! A normál teameket könnyebben leverik a tapasztaltabbak, illetve, mint írtam, az idő! Pont akkor bent lenni, amikor kell, az fárasztó. Gyerek, Család mellett meg felesleges...
-
Jakuu
őstag
Vigyazz azzal azert, mert nem mindegy, hogy egy jatekos hogy jatszik vele vagy a gep.
Teszem hozza Phoenixxel, NS es Jedi teameket is lelehet verni. Phoenixnek a Rebel es az Empire teamek kellemetlenek, de azok nagyon, meg a gepi ellenfel is.
De ez sok csapatra is igaz. Te lehet konnyen leversz egy gepi jtekost, de lehet ugyanazzal a teammel, meg egy nem gepi jatekos mas taktikaval siman lever.
Na persze, nagy speed kulonbseggel, mar nem lehet mit kezdeni. -
törölt tag
Kb tökmindegy mit fejleszt, ez a játék kb akkor kezdődik amikor lvl 85 elmúltál, és az elsődleges csapatod sárgul+zétázódik.
De annál nincs rosszabb, mint amikor nincs rendesen fejlesztett csapat, csak a csapongás az éppen trendi teamek között, ezt ne fejleszd, azt fejleszd, stb. Tele lesz a user félkész csapatokkal, mert azokat akarja követni akik már jól állnak, és megvan a fő csapatuk ami mellett gyűjtögetik a többit.
Ami van azt kell feltolni az égig, majd mellette irányultság alapján bővülni. Phoenixben ott van két jedi, arra el lehet indulni, na meg mind rebellis, az megint sok lehetőséget ad, mert elsőre nem fullos új csapatot építesz, hanem a tipusuk lehetőségeit aknázod ki. Alacsonyabb szinten kb ez működik. Ha a lvl 7*-es csapatot dobja és most kezd új vonalba, akkor szerintem nagyobb hátrányba kerül. -
-
Proky
senior tag
Elkezdem az elején p1-nél. Az lemegy majd enrage előtt a 7 körben elkezdem kiszedni őket szigorúan ackbar bb8 han sorrendben majd Cls-t végül. Hermit ugye magától kilép ha nem marad ally. Majd mennek vissza egyből, helyesebben ha kell még bemegy clone csapat 5 millió dmg-re. Sokszor elsőre sikerült kiszedni őket.
-
Proky
senior tag
50-60% full atom stabilan megy velük mindig, vagy modolás vagy valamit te nem jól csinálsz. Ackbar dupla speces abi mindig akkor kell amikor Hermit jön. Cls leggyorsabb 4CD 2cc háromszög crit dmg kereszt offense primarys. Hannak 4 CD 2 Cc ugyanazok, neki nem speed hanem offense sec kell rengeteg. Hermit Bb8 speed szettek ackbar ha van még gyors CD szett akkor az, ha nem akkor speed. Nekem Hermit és bb8 nem is a leggyorsabb szettekkel megy, nem modolok raidre és egyik sem aréna csapat tag.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest