Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz
Creative997 #5479 üzenetére
Az mind1, egy bálnát lenyomni mindig öröm.
-
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #5479 üzenetére
Remélem, mert kettőt nagyon simán vertem.
-
x_o_n
veterán
válasz
Creative997 #5442 üzenetére
Attol nem félek, de a profil miatt inkabb olyan guildek talalnak meg amik hc felfogasuak, en nekem meg az meg elég volt.,nyugisabbat keresek. Nem cél a fenykard csak gondoltam ertesitem őket, hogy eleg nehez ügy csatlakozni hogy nem lehet,a discord server elhagyasa utan megszűnt minde
n kommunikáció -
Enzolord
addikt
válasz
Creative997 #5359 üzenetére
Ó, hogy cseszné meg. Azokat a Tokeneket ellőttem mind a Negora
-
Na_Ta
csendes tag
válasz
Creative997 #5253 üzenetére
Köszönöm.
Ott csak annyi jelenik meg, hogy elindítva.
-
Sanki
addikt
válasz
Creative997 #5190 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindenkinek!
Közben véletlen sikerült csak kiszedni a tier 5-ös csubit (a korábban írt csapattal), így már tudtam aktiválni.
-
Sanki
addikt
válasz
Creative997 #5181 üzenetére
Ezekhez az aréna modokhoz van valami leírás vagy bármi? Hogyan kellene az egészet elképzelni.
-
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #5181 üzenetére
Van olyan, akinek sikerül, a többség meg szív vele és egyszer beadja, neked elsőre adta. Én is feldobtam rá a legjobb modokat.
-
Jakuu
őstag
válasz
Creative997 #5122 üzenetére
Nagyjabol az esetek tobbsegeben a speed szamit.
-
törölt tag
válasz
Creative997 #5122 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Creative997 #5120 üzenetére
Na én mondjuk a modokhoz síkhülye vagyok, pedig valami 1.7GP-nél járok....
Van erre valami jó magyar nyelvű leírás? Mert bár időnként rákeresek, de sosem találok. -
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #5072 üzenetére
Nálam Fleetben az első 10 végig MF-os Ackbar hajós csapat. Hát tényleg kemény lehet. Nekem három BH hajót kell még felhúznom 7-re.
-
Logo
csendes tag
válasz
Creative997 #5072 üzenetére
Nekem is megvan CLS CPO, Bundás. Mind aranyosak, de Traya 315 speedtes Thrawnnal még mindig jobban tetszik
-
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #5070 üzenetére
Nálam top 10-ben nagyon ritkán látni Traya csapatot, mert gyakorlatilag az összes CLS csapat rajtuk keresztül jut a 10-be. Én is a Trayákat keresem, mert Ravent CLS-csapattal nehezebb megverni, míg Traya ellen biztos a győzelem. Mondjuk CLS csapattal más CLS csapatot is könnyű elverni, ott elég nagy körbeverések vannak. MF-re kíváncsi leszek, bár én Bossk hajóját használom elér régóta, és betonkemény.
-
x_o_n
veterán
válasz
Creative997 #5045 üzenetére
dobtam
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #4703 üzenetére
Rey brutál nagyot tud ütni, ezért hasznosabb P2-ben, mint R2 szerintem. P4-re viszont valóban R2 kell a stealth miatt
-
lagoon79
tag
válasz
Creative997 #4698 üzenetére
nagyon jó lenne, de sajnos prim pot keresztből nincs 21-es sec speedes. tehát ezzel egyből már csak 210-220 a vége.
-
lagoon79
tag
válasz
Creative997 #4696 üzenetére
én nem teljesen így gondolom, elmondom miért: a bálnák 250-260 közötti vader gyorsaságával esélyem sincs versenyezni. pont ezért, mikor még használtam őket palpánál és vadernél figyeltem a potency-re is. Vadernek tudtam 243-as speedet összerakni viszont csak 30 százalékos pottal. 230-nál viszont már 68 százalékos lett, amihez palpi lead ad még 35-öt. így már pakolta az ab blockot meg a dotot rendesen.
plusz amióta sion bejött, azóta nem dönt még csatát, h kinek a vadere kezd, mert sion-nihil szinergia bejön a képbe. általában az ellen vadere után a saját nihilem jön és ha mákom van tol egy spec késleltetést. így már a saját palpim fog előbb aoe-t tolni és a magas potnak köszönhetően talán többet stunnolni.
-
Proky
senior tag
válasz
Creative997 #4674 üzenetére
Hoda nekem max szerencsére már max, g12 7*, wampa a ds tb után 6*, azután megy nekem is minden gearre.
-
Proky
senior tag
válasz
Creative997 #4672 üzenetére
A gearrel nő a speed, durva fleet shardokon nagyon fontos a speed.
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #4654 üzenetére
Az csak most tűnt fel hogy egy discordon vagyunk.
-
Proky
senior tag
válasz
Creative997 #4650 üzenetére
Szerintem a clone csapat sehol nem jó sith raiden. Első körben t5 ment majd T6, most heroic de gyalázatos eredményt hoznak, magasabb tieren egyre rosszabb,de t5 sem volt kiemelkedő
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #4648 üzenetére
Mi T5-tel kezdtünk, de 5 napig tartott.
Nincsenek igazán jó csapataink ide, pl 1 darab RJT van összesen. A többiek meg hiába hoznak 1-2 milliót, azzal nagyon nem lehet haladni. -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #4647 üzenetére
Közben T4 is lemegy lassan, kb 1 nap, az pont a határ. Mostanra kiderült végül honnan kell felfejlodnunk
Kell a kövi RJT event es mehetünk feljebb. Szerintem a mi guildunk eljut heroicig pár hónap múlva
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #4643 üzenetére
Mi is csak 92M vagyunk, de mi ha visszalépünk, akkor is max a négyesre.
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #4641 üzenetére
Melyik guildban vagy?
A P1 nekünk is majdnem 2 nap volt, a P2 most gyorsabbnak tűnik.
Segítség a csíapatösszeállításokhoz. -
BeastMode
őstag
válasz
Creative997 #4629 üzenetére
Megint kiszúrják a szemünket egy pár sharddal, hogy utána fizessünk a tobbiért, ha ezeket a karaktereket erőssé akarjuk tenni
-
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #4600 üzenetére
Miért nincsenek ilyen csapatok a top 10-ben?
-
lagoon79
tag
válasz
Creative997 #4600 üzenetére
több zétás, jól moddolt csapat volt (azóta már többeknek és többször is találkoztam velük, kivéve wampás összeállítás)...továbbra is tartom a véleményt: egyelőre még biztos nem váltok át CLS-ről és a zétát sem pazarlom el
legutóbbi csapat: Palpi lead (2 zéta) 221 speed, Vader (2 zéta) 216 speed, Thrawn (2 zéta) 266 speed, Tarkin (2 zéta) 224 speed és GK. De volt már, h Tarkin helyén Shoret vagy CLS-t, esetleg Talzint találtam.
az én csapatom: CLS lead (2 zéta) 260 speed, R2 (2 zéta) 263 speed, Thrawn (1 zéta) 269 speed, Han (1 zéta) 211 speed és GK.
Természetesen mindenhol mindenki g12.
-
lagoon79
tag
válasz
Creative997 #4596 üzenetére
hááát, én a rework óta többször találkoztam 4 zétás, palpa leades csapattal. CLS leaddel megyek, Han, R2, GK és Thrawn. sok gondot nem okoznak, egy jól összerakott NS csapat jobban megizzaszt
viszont NS ellen kiválóak, azt én is próbáltam
-
Kopika79
csendes tag
válasz
Creative997 #4386 üzenetére
köszi
a Ship Ability Materials challengre gondolsz, ahonnan kéne adjon?
legutolsó szintjét (ahol adhatna) nemrég oldottam fel, eddig 3-ból semmi, no de akkor kivárok, hátha bead 1párat -
Kopika79
csendes tag
válasz
Creative997 #4363 üzenetére
Ok
köszi mindent, "Raid Han zetázva" ez mit is jelentene
Modokra kitérve, az alap aréna csapatom jól fel van modolva (abból amiket kapok) egyébként elég sok csapatom van, megy a Health, CD, CH, Tenacity, Potency challange is (defense nem igazán érdekel) offenstől nagyon távol állok, speed-hez meg folyamatban van a resistance csapat
Empire ből, meg jelenleg, Palpa, DV 7csillagos, RG + GMt mindjárt 7, jelenleg SnowT 6csillagos, de lehet a következő eventre TFP meglesz 7 ha nem akkor Snowal próbálkozom majd
egyébként (hellyel-közel) az alábbiak szerint modolok, de ha tudsz jobbat szívesen veszem
http://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/ -
zeusz123456
csendes tag
válasz
Creative997 #4361 üzenetére
Köszönöm az alternatívákat! A második csapatot a jelenlegi helyzetre vonatkozóan gondoltam. Egy teebo köré és gondoltam lehetne egy jyn köré.
-
lagoon79
tag
válasz
Creative997 #4342 üzenetére
mondjuk arénában számít a csillag is. nálam bőven 10-20 hellyel hátrébb ütnek, ha záráskor bent marad egy nem maxos karakter. vszeg sokan választanak az összpower alapján ellenfelet.
-
Hegzsa
csendes tag
válasz
Creative997 #4340 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Már azzal sikerült a #226-ra ugranom, hogy drmotto javaslatára Jyn Ackbar ki és Palpi meg TFP-be.
#4340 Creative997
A terv az, hogy kimaxoljam az Imperial Trooper bagázst, csak hát Death Troopert nagyon lassú farmolni, Shoretrooper-ről nem is beszélve.
A hónapban jön ugye R2D2 event, azt végre sikerül majd 7 csillagra kiszedni, ami ugye meg majd kelleni fog CLS eventhez, ha egyszer majd visszajön.
Gondolom ez a két karakter is nagyon sokat tud dobni az aréna rankon.
-
Omrega
tag
válasz
Creative997 #3060 üzenetére
Könyebb átlátni a csapatot és a modjaidat( ami fontosabb mint a csillagok száma ), érdemes beregisztrálnod a swgoh.gg -re ( ez itt a csapatom ). Utána jobban át lehet látni a helyzetet.
Boba + Vader + Dooku + Sidius + Sith Trooper -re kellene így elsőre gyúrni talán. Illetve a TIE Fighter Pilot-ra, ő alapvető a birodalmi csapathoz, ami meg a potency mod challange-hoz kell, plusz fontos pilóta. Darth Nihilus-od megvan? Ő az egyik legjobb gyógyító a Sith-ekhez.
Felkelőknél Biggs+Wedge kötelező darab. Wedge gyógyít minden rebelt, amikor critelnek. Illetve mindketten remek pilóták. Főleg Biggs tudja hozni az űrcsatákat, a Slave 1-el párban Ackbar lead alatt. Amint az ellenfélre target lock ( TL ) kerül Biggs tauntja bekapcsol, és ha lövi TL-es ellenfeleket, akkor regenerál a protectionja ( amihez egy jól felgearelt Biggs is kell ). Illetve a hab a tortán, hogyha a Scimitar ( Darth Maul ship ) Red 3-at jelöli ki, akkor még counterel is, és nagyon gyorsan ledarálja az ellenfelet.
A Home One-on az első skill-t kell használni, sokkal hatásosabb mint szimplán belelézerezni a tömegbe,
Ashoka Tanako hajója fontos még, mert dispelleli a tauntokat. És az a képesség frissül amikor az ellenfél egy új hajót hoz be.
-
drmotto
őstag
válasz
Creative997 #3063 üzenetére
Hogy lesz meg Palpi 7 csillagra? Nincs 5 darab 7 csillagos rebel karid hozzá.
Aréna: Jelenleg elég sok irány van, a zeta csapatok nálad ugye nem játszanak. Marad egy erős sith/empire csapat, vagy a rebel út. Esetleg mint nekem egy kevert de ahhoz kellene megint csak a wedge-biggs páros.
Annyit tehetsz, hogy valamelyikre ráállsz, és csak azt húzod. Egyszerre 2-3 karakternél többet nem lehet fejleszteni úgy, hogy haladj is vele. Meg egy idő után úgyis ugyanabból a cuccból kell mindegyiknek 50-100 darab.
Guildod van? Az sokat tud segíteni, itemekkel, a guild shoppal. -
HPAA
őstag
válasz
Creative997 #3065 üzenetére
és nem nagyon jutok 500-nál előrébb
erre alapoztam , azt hitem ez a fő kérdés , bocsánat
belassulni persze lassul , de határozottan lehet fejlődni , nagyobb szinten is 70 körül hetente legalább egy szint + nekem
saját véleményként írom , hogy a hajós rész az fontos , már itt is , rengeteg mindent tudtam belőle kiszedni , folyamatosan top 20 ban vagyok , gyakran 10 ben is
de egy cél mindenképp kell , melyik téren akarsz inkább érvényesülni , mert egyszerre mindenhol nagyon nehéz / lehetetlen /pénz nélkül persze/ -
HPAA
őstag
válasz
Creative997 #3063 üzenetére
bár nem régóta játszom én sem /és én mondjuk az össze-vissza fejlesztések miatt újra is kezdtem az egészet , az itt írtakat nagyjából
figyelembe véve próbáltam tudatosan fejlődni/ , szóval február óta haladok egy új úton az elejétől , most 71 vagyok és elégedett vagyok az "állással" , persze mindig lehet ,és kell is tovább fejlődni , már csak a folyamatosan érkező kiegek miatt ,ami folyamatosan felborítja a kialakult rendeket
szerintem , ha arena a cél , healert ne vigyél ,pláne kettőt...
tőlem okosabbak is ezt tanácsolták nekem , bevált -
mr.saint
tag
válasz
Szia! Ha van Facebook profilod tanácsolom csatlakozz a Star Wars Galaxy of Heroes Hungary csoportba.
Ott a fájlok közt találsz tanácsok kezdőknek című irományokat ( igaz te nem most kezdted) amiben elég jól megvan fogalmazva milyen karakterek kellenek és hova.
Sajnos azt, hogy kedvenc azt egyelőre felejtsd eligaz Boba az mondhatni elég jó karakter.
Tanácsolom egy jó Guild-ba való csatlakozást, és minél hamarabb 7* karaktereket, hogy a raidokon részt tudjál venni! -
Dark Asirok
tag
válasz
hUha neked aztan mindened van vegyesen de semmid nincs egeszben...
ersekes alcsonyabb szinten flotta ackbarral meghatarozo de mellé 2 rebel hajó biggs es wedte ami alap a consularod jo plo is elfér ashoka is nagyon jelentős dispell miatt elöbb el kell döntened mire szakosodsz... mivel mindened van igy dark side sith clone rebel utana könyebben tudnak segìteni bobo mundjuk joker mindenhova befér
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest