Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
zeusz123456 #3689 üzenetére
szerintem tökéletes
nekem is Ackbar "fut" ... , ami már csak a hajók miatt is jó lesz később -
HPAA
őstag
olyan miért lehet , hogy 74 en kezdhetem a light side 8 pályáit , de választható ally-k közül senkitől nem ad be "normálisat" ???
viszont cantinánál meg szórja a totálba tápolt 85 ös rebelleket ... -
HPAA
őstag
minek a prot. , ha így is full hp.-n fejezik be sokszor a GW-t ... ?
-
HPAA
őstag
A LEGJOBB ... hidd el ...
szerintem amúgy titkolnák , mert tényleg brutál / vagy nekem "bugos" / , de a leírtak mind igazak , különben nem terjeszteném
mondjuk az lehet közrejátszhat nálam , hogy az alacsony össz erő miatt /26,3k/ jobb ellenfeleket sorsol , mert egy hónapja lassan hogy ezzel tolom , a rebellek elő sincsenek véve hetek óta -
HPAA
őstag
nem lőném le a poént és nem találtam fel a spanyol viaszt sem , én egyszerűen lemásoltam azt a csapatot ami arénában annyira elszaporodott 1 hónapja /Nihi L , Vader, Sidi, DOOKU , SithT/ nincsenek agyonhúzva sem , 26k körüli erejük van arénában ... , de 3 hete zsinórban viszem velük végig a GW-t , esetleg próbáld ki te is
nincs B-csapat , még csak retreat sem. "szórakozásnak" ,változatosságnak szerintem ideális -
HPAA
őstag
kicsit volt több időm morfondírozni a "jövőmről" és arra jutottam a jelenlegi állásomat figyelembe véve , hogy elsődleges célul az uralkodó megszerzését kell kitűznöm
event majd jó sokára ugye , de addig legalább lesz időm tanácsokat gyűjteni , hogyan is vágjak nki hogy sikerüljön
az előző pont rosszkor volt ,abból 100 shardig jutottam , gondoom nem kezdhetem megint előröl majd a könnyebb pályákkal , onnan kellene folytatnom ...
és már nem is emlékszem ,hogy kikkel lehet/kell/érdemes menni ...
minden hasznos segítséget/észrevételt megköszönnék addig isszerk:
adatlapom:
https://swgoh.gg/u/hhppaa/collection/ -
HPAA
őstag
válasz
Creative997 #3065 üzenetére
és nem nagyon jutok 500-nál előrébb
erre alapoztam , azt hitem ez a fő kérdés , bocsánat
belassulni persze lassul , de határozottan lehet fejlődni , nagyobb szinten is 70 körül hetente legalább egy szint + nekem
saját véleményként írom , hogy a hajós rész az fontos , már itt is , rengeteg mindent tudtam belőle kiszedni , folyamatosan top 20 ban vagyok , gyakran 10 ben is
de egy cél mindenképp kell , melyik téren akarsz inkább érvényesülni , mert egyszerre mindenhol nagyon nehéz / lehetetlen /pénz nélkül persze/ -
HPAA
őstag
válasz
Creative997 #3063 üzenetére
bár nem régóta játszom én sem /és én mondjuk az össze-vissza fejlesztések miatt újra is kezdtem az egészet , az itt írtakat nagyjából
figyelembe véve próbáltam tudatosan fejlődni/ , szóval február óta haladok egy új úton az elejétől , most 71 vagyok és elégedett vagyok az "állással" , persze mindig lehet ,és kell is tovább fejlődni , már csak a folyamatosan érkező kiegek miatt ,ami folyamatosan felborítja a kialakult rendeket
szerintem , ha arena a cél , healert ne vigyél ,pláne kettőt...
tőlem okosabbak is ezt tanácsolták nekem , bevált -
HPAA
őstag
Vader hajója hol gyűjthető ??? , eddig sehol nem találtam shadot , viszont ellenem már "felvonult" , 70es szinten ...
fizetős ??? -
HPAA
őstag
tank mindenképp kell bele , a trooper viszi el a hátán szinte , hiába 3*
igen a leader képességeket /még most/ hiába toltam többnél/de mint írtam ez nem egy tervezett dolog volt
később majd jól jön ,most már azért jobban figyelek
és modok tekintetében sem jutottam a healt nél tovább , majd idővel
de a 70es szintemnek még ez is sokat ad , és sok még nincs is 15 ig húzva , most 0-ra futottam kreditileg , kicsit meg kell húznom a nadrágszíjjat -
HPAA
őstag
nem csináltam screenshotokat , de pl most egy teljes clone csapat volt amin átgázoltam és meglepett , de volt teljes droid és full jedi csapat is amit sikerült a hétvégén
a gw az meg sétagalopp velük , ilyen nem volt a rebellekkel , mindíg kipergett pár lényeges
itt meg ahogy visszagyógyul mindenki ,még csak újrakezdeni sem kellett napok ótaszerk: a szintem írtam : 70 , még csak itt tartok , de 65 ön volt mindenkim
a leírtakon felbuzdulva költekeztem ki 0 kreditre és toltam fel a sitheket 70re mindkérdés: mi a tendencia ? , Nihilius és társai mikor lesznek farmolhatóak ? , kb. mennyi időnek kell eltelni a megjelenést követően ?
-
HPAA
őstag
az eddig itt írtakra alapozva /még a sith pakk megjelenése előtt/ nekiálltam a rebell teamnek , ki is jött a fele már , meg használtam is ...EDDIG
de amikor egy közepesen fejlett /70es szintem szerint persze/ és csak poénból kipróbált sith csapat /amire továbbra sem költök egy fillért sem csak játékból fejlesztem/ szóval egy ilyennel alázok olyanokat akikhez eddig szólni sem mertem , sőt , a GW-t úgy viszem végig röhögve szólóban ,hogy meg se kottyan , szóval ilyenkor kicsit elszomorodok mennyire felborul az egyensúly egy -egy kieg kiadása kapcsán -
HPAA
őstag
válasz
Zsoleszhun #2796 üzenetére
igen, tapasztalom...
de eddig mintha nem lett volna ilyen hatékony -
HPAA
őstag
az update nek "hála" , vagy egyszerűen csak most értem olyan szintre , hogy Dooku gróf ilyen brutál lett/lehet ?
min. 2x de inkább 3x csap vissza , egyből gyógyulva amit nagynehezen sebezni merek rajta ...
szerintem már már irreális amit szívok miatta ma... -
HPAA
őstag
én még sosem költöttem kristályt refill-en kívül másra
az "gond" ? -
HPAA
őstag
hajók terén mit éi meg húzni az elején mondjuk ? , erről kevesebb szó esett itt , hiába olvastam vissza
van valami favorit , vagy a karaktertől függ , amelyik ki van jobban dolgozva azét ...? -
HPAA
őstag
GW -store ból kimaxoltam Biggs-t ,60 lettem ,most mit érdemes elkezdeni ?
illetve ezen a szinten érdemes e /komolyabban/ nekifeküdni a hajóknak ,ami most vált elérhetővé , vagy folytassam a karakterekre költést a "nyereményekből" ? -
HPAA
őstag
válasz
Zsoleszhun #2595 üzenetére
ilyenek honnan potyognak ???
-
HPAA
őstag
Teebo , meg majd Phasma , ahogy olvasgattam rájuk mindenképp szükség lesz
ti hogy csináltátok "anno" , amikor a 8as gearhez 20-asával kellettek a cuccok már , én most szembesülök vele , kezdek belefásulni
gondolom ettől csak rosszabb lesz
megy ticketből ? , vagy végigtoljátok auto-n mindet ??? -
-
HPAA
őstag
2461 re valaki ...
-
HPAA
őstag
Biggs -ből kapok valahol shardokat a hajójával pl. ? ha igen mikor / milyen szinten ?
-
HPAA
őstag
köszönöm nektek is
ígérem igyekszem utolérni -
HPAA
őstag
ha esetleg még van segítőkész hajlandóságú illető itt, akkor szívesen fogadnék még erőteljes ally-kat
ez eddigieknek pedig ismét köszönöm , rengeteget segített eddig is az a 2 fő375-871-334
-
HPAA
őstag
mennyi ideig lehet "élni" a bónusz energiával amiről értesítés jön délben ?
dolgoztam , nem volt idő használni , most beléptem és már nincs ott
ilyenkor lehet valamit tenni ? -
HPAA
őstag
egy ally segítség milyen időközönként vehető igénybe ? , naponta többször v van valami ilyesmi limit ?
-
HPAA
őstag
tudom nagyon amatőr ,pláne az itteni szinvonalhoz képest , de a light side 5F hard pályán nem tudok túljutni , a droidok szétszednek , a sok bónusz támadásukkal
valami trükk/5let ? -
HPAA
őstag
amit én észrevettem /lehet benéztem ,de már 3x volt ilyen/
amikor a gw utolsó ellenjét már csak maradék emberekkel ütöd ,mert a "fő" csapat odalett /ezt a saját csapatot teszi be másnap újraindításhoz is egyébként/ szóval olyankor másnap sétagalopp ellenfeleket kapsz végig
ha viszont a fő csapat kibírja a végig ilyenkor , akkor köv. nap megint szívás ...
ma 48 on 60as tápolt brigád fogadott az utolsó körbenkicsi off is , ezt ma leltem : SW játékok csomagban jóárasítva
-
HPAA
őstag
valaki árulja már el a ki****tt Boba Fettel mit lehet kezdeni ???
harmadik napja nem tudom végigvinni a GW-t
ha az utolsó ellennél van Fett , lehetetlen kiiktatni
ma 8x jött vissza , minden karakterem oda -
HPAA
őstag
ujrakezdés után vagyok , /5 napal/ , 37-on , de elég nyögvenyelősen halad dolog , alig tudok szintet lépni , 40-t várom a gw miatt most
észrevételem/kérdésem : mitől függ hog a shardokat adja e a hard küldinél ?
mintha most alahogy spórolna a rendszer , minden 3.-4.- csata után kapok -
HPAA
őstag
válasz
Kikiri7 #1860 üzenetére
most már rájöttem , csak egy hurokba került az egész folyamat
csináltam új acc , belépek , képernyő vált ,játékon belül vendég , vagy google fiók ...
fiók kiválasztása , játék indul :
,játékon belül vendég , vagy google fiók ...
stb-stb
aztán rájöttem hogy míg nincs tényleges játék akár vendégként akkor a fiókot sem használja
no ez jó bonyolult lett , de már megoldódott -
HPAA
őstag
hála a tanácsaitoknak már ismét nyerem a GW-ket , és arénában is feljöttem 600 ról 250 re ,köszönöm
bosszant hogy sok mindent elpazaroltam eddig , az újrakezdés meg nem kivitelezhető -
HPAA
őstag
raiden 2x voltam eddig , de szerintem valamit vagy én vagy a guild ahol vagyok rosszul csinál , mert pl , most sem lehet mennem , nincs "elindítva" v. mi , de már 3 napja...
igazából a célokat /de még a lehetőségeket/ sem nagyon ismerem , eddig amit csináltam , az láthatóan elég összevisszaság , fejlesztgettem ami "jött"
az leghatékonyabb út kellene , vagy valami népszerű csapat összeállítás amivel el tudom érni az új szinteket és szerezhetek erősebb cuccokat
hogy ezt napi szinten arénában,raiden/?/, vagy egyéb helyeken tudom megvalósítani , számomra még ez sem teljesen tiszta -
HPAA
őstag
erre valaki ?
merre induljak ?
eddig csak össze-vissza játszottam be kell valljam , de ennél több kell már -
HPAA
őstag
elkészítettem a kért profilt ,várom a kritikákat /tanácsoat
-
HPAA
őstag
üdv az uraknak
karácsony környékén csak próbaképp telepítettem ezt a játékot , no azóta nem "szabadulok" tőle , meglehetősen beszippantott ,fan lévén könnyű dolga volt mondjuk
azóta 54 lettem , és ideje lenne valami taktikát elkezdeni , mert eddig csak átgondolatlanul a fun karaktereim megszerzésére törekedtem , de ugye be kellet látnom , hogy ez nem járható út a sikerekhez
leszögezném :fizetni nem fogok a játékban soha , egynél sem teszem / tettem eddig
valami jó ütős csapat összeállítás a fentiek fényében ?
kiket érdemes fejleszteni ? ,illetve kiket kell megszerezni mindenképp?
/Vader már csak 5 shard , meg Old Ben van még kinézve , az is összejön a héten szerintem/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest