Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
TheProb #5523 üzenetére
The New Hope 2 a guild neve.
Nem az enyém. Mindenki magyar és nincs erőltetve semmi, nem hc guild. Nem kell discord se Facebook se semmi. Csak ingame chat. Ha raid vagy bármi van azon nem kötelező részt venni de érdemes ugye a jutalmak miatt. Kirúgni csak akkor fognak ha sokáig inaktív vagy.Nekem sincs még meg minden. Nehezebb és ugye függ az erőssége a hősök szintjétől.
-
TheProb
veterán
válasz
Joccc07 #5522 üzenetére
Hali!
Azóta lett pár 7star karim, szóval már tudok raid-elni.
De ha ti is aktívan raid-eltek, stb. akkor lehet érdekelhet.u.i.: A "hajós" résszel tényleg kínszenvedés progresselni vagy én vagyok töketlen? Hiába van már legalább 4 5star hajóm, 75-ös szinten, nem tudom megcsinálni pl egyik challenge-ből sem a 3. tier-eket vagy a capital ship-ek tier 4-ét, mert úgy szednek szét, mint ha papírból lennék... (pontosabban a hajóim
)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Frissen kezdtem újra a játékot, F2P-ben nyomom. Jelenleg 59-es vagyok és szenvedek egy olyan guild keresésében, ahol ezen a szinten is tudni raid-re menni.
Tud esetleg valaki olyan magyar vagy angol klánt, ahol nem csak HC és egyéb olyan raid-ek vannak, ahova csak 7start és fullos kari a beugró?
Próbálkoztam ahnaldt101 DC serverén keresni, de nem sok sikerrel. -
drmotto
őstag
Persze, nyilván kell melléjük egy rendes roster, de aki nem 0. perces játékos annak sose lesz meg minden ami kell. A kis accnál pl az lstb-re megvan minden csapat, kam képesen, mellé még erős jóindulattal 2 ds sor és ennyi. Egy NS pl esélyesen sosem lesz rendesen felgearelve mert nincs rá sem idő, sem anyag. Persze ha kell valamihez akkor meglesz, de anélkül szite biztosan nem.
-
Mezcal
addikt
válasz
drmotto #5513 üzenetére
Azért ebben a játékban elég jól el lehet lenni f2p-ben is, ez nem olyan, mint az asphalt 9 hogy újoncként esélyed sincs. Nem az a baj, hogy egy trend a gl karizás, de ezek a játékosok nem is fejlesztik a többi karaktert, csak azokat, melyek a gl-hez kellenek. Tőlünk raktak már ki 3 gl-es játékost, mert azon kívül nem volt semmije és nem is csinált mást. Én a 3gl-ért megyek, de közben minden fontos karit fejlesztek.
-
drmotto
őstag
Sajnos ha f2p az ember akkor kényszerpályán mozog. Vagy GL és akkor van aréna bevétel, vagy lemarad és kiesik a végén. A kis accom másfél éves lemaradásban van a sajátomhoz képest, és pont ezen a vonalon kell hogy mozogjak, mert hiába van bent aréna cseten ha nincs mivel mászni.
-
B.i.L
senior tag
Rá vannak kattanva az Arena helyezésre,mert az milyen menő
A Visszhangbázis első guildem : ott akkor még kellett a rengeteg karakter a töltés miatt,az eventek miatt,arénára is,most ott áll hegyekben kihasználatlanul.GL azért is kell,de ezt gondolom tudod,hogy harácsolnak.Utána a 24es-ben lemaradtunk,ugyanis a “kötelező” kérésemnek nem tettek eleget,és elutasították.Aztán meguntam a hátamon cipelni 25/30 tagot,akik nemhogy a napit nem csinálták,de még hátráltattak is.Belefogtam a fejlesztésbe : Arena 100 alá,és Fleet 1-10 körül.Aztán irány a GL farmolás : 3 hónap volt SEE, 3 és fél pedig Slkr,közben átmentem az újonnan alapított guildbe,és öröm van,nyugger lettem
sokan 4,5,6 millás GP-vel se tudnak modolni megfelelően.Most Padawan képzés indult : modolás,irányzat,segítségnyújtás folyik.Ott is van akinek nem kell elmagyarázni,de az ellenkezője a jellemzőbb.GL irányt kell is folytatni,aztán a többi team-ben is modolni,hogy TW/TB,Event-re képes csapatokkal tudjon hozni wavet,illetve gyorsabban fejlődjön.nagyjából ez az oka. Láttam 4 millásat 3 GL-karakterrel…jah,majdnem hanyatt estem 1ültő helyemben. -
Mezcal
addikt
Mostanában azt figyeltem meg, hogy sokan vannak azok, akik rámennek a GL-re, de a többi csapatuk hiányos, szinte csak GL karik és alig van más. Újak is ezt csinálják.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Enzolord #5508 üzenetére
Hát,nálunk is van,aki kihagy…jóbarátot is átvittem,és 14 napja inaktív.Biztos valami gond van,mert ilyet még nem csinált,ha jól emlékszem 1,5 - évig.
1-1 tag kissé lemarad,nem fejleszt,holott ez volt a kérésünk,hogy haladjunk is.Azoktól értelemszerűen megválunk. Ezt tudják is,de mégis letudják,avval,hogy majd lesz valami.
Exe miatt páran kiestek,az új GL-ek miatt pedig sokan abbahagyják.
Nekem és sokaknak mégiscsak játék,hobby - mi maradunk.
Ui.: éljenek a szerdák -
drmotto
őstag
Aki még nem hagyta abba az discord szervereken tolja már.
-
Mezcal
addikt
Akkor én kivétel vagyok, mert megjelenés óta tolom, és nem unom!
-
Enzolord
addikt
Jól pörög a topic. Mindenki abbahagyta?
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok !
A Vader's Fist keresi új harcosát!
Amit kérünk: ~4M GP, 2-3 PIT csapat,
Amit adunk: CPIT, LSTB: 17, DSTB: 31.
https://swgoh.gg/g/85880/v-a-d-e-r-s-f-i-s-t-hun/
"A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik"
-
drmotto
őstag
válasz
RandomName #5495 üzenetére
Igen az. Mindenképp érdemes, jó lesz szinte bármilyen csapatba. Kb olyan plug and play kari mint thrawn, vagy wat.
-
RandomName
senior tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki valamit mondani a nemrég megjelent "The Armorer" karakterről? Ő az aki a páncélt csinálta Mandónak, vagy valami más az eredettörténete? Lesz értelme foglalkozni vele?
-
Mezcal
addikt
Ha tiltják csinál egy másik accot és azzal csal. A csalás csak akkor működik, ha támad, mert az ő gépén működik a dolog. Én onnan tudom, hogy ütötte a csapatomat, mert az én helyemet vette át az Arénában, ráadásul pofátlanul küldött egy meghívót barátnak. A meccs végén ajánlja fel a meghívást, ő meg is tette. Persze nem fogadtam el.
-
oke
senior tag
Mondjuk nekem eszembe sem jutott, hogy itt lehet csalni, pláne így. Jelentetted?
-
B.i.L
senior tag
24es Osztag
Kersünk tagokat 3,5M Gp Discord! -
tegbashar
tag
Sziasztok, az Erőlevesbe
keresünk egy aktív tagot. Discord,tb,tw elvárás. 4M+ gp-vel, wat képes geo csapattal rendelkező tagot keresünk. Ezeket leszámítva nyugdíjasok vagyunk. -
Kopika79
csendes tag
való igaz, hogy öröm lenyomni a bálnákat, bár ez azért a kisebb bálnák közé tartozhat (vagy legalábbis a hülyébbek közé) mert mint Creative írta, ennél azért sokkal erősebb felállás is lenne Holdo helyett GK vagy sok helyen Malak-ot látok, illetve L3 kérdés jó vagy nem, ha már én lennék bálna akkor ő helyére meg Gen.Skywalker jönne +hát ugye a modok??
de mindettől függetlenül szép munka -
Enzolord
addikt
válasz
Creative997 #5479 üzenetére
Az mind1, egy bálnát lenyomni mindig öröm.
-
Mezcal
addikt
válasz
Creative997 #5479 üzenetére
Remélem, mert kettőt nagyon simán vertem.
-
Mezcal
addikt
[link]
Legyőztem egy másikat is. Gáz azért. -
Mezcal
addikt
Hát nem tudom, megéri-e grindelni Rey miatt... Ma nagyon könnyedén vertem le az ultis Rey csapatot maxos DR csapattal.
-
Mezcal
addikt
válasz
Enzolord #5471 üzenetére
Azt csinálom, hogy először megnézem az ellenfelem karaktereit, és aszerint pakolom le a csapatokat. Hátsó sorokba érdemes berakni egy erős csapatot, pl Padmét elbújtatva, mellé Ewok, mert őket szar csapattal nem lehet megverni. (pont a mai ellenfél karakterei közt van egy relic 7-es ewok csapat, tuti lerakja) Ha a Speratist csapatod jól fel van húzva, akkor van belőle egy elég szivatós összeállítás, amit érdemes lerakni. Gané lead, Jungo Fett, Dooku, Asajj és Droideka vagy GG.
-
drmotto
őstag
Nálam van 1 rey, 3 kylo.
Rey üthető így:
A csapatból többen is próbálták, tényleg működik.Kylo már macerásabb, ha hux leades akkor gas simán viszi. Ha viszont kylo a lead akkor már macera, kell echo helyére thrawn gyorsra modolva. Ez is működik, shardmate így megy be minden nap első helyre. Viszont a menetét nem tudom, mert próbáltam de nem jött össze. Kylo lead miatt nem jön le a taunt kru-ról, így nem lehet a fracture-t rátenni supreme kylora.
-
Mezcal
addikt
-
törölt tag
"Udv, van itt valaki a fenykard a sötétből vagy mas guildbol ahol van Tag felvétel?"
"Nem vagyok tag, es nem is szeretnék, sok ott a tulzott nagy arc, egy ido utan meg feladtam a harcot."
-
x_o_n
veterán
válasz
Creative997 #5442 üzenetére
Attol nem félek, de a profil miatt inkabb olyan guildek talalnak meg amik hc felfogasuak, en nekem meg az meg elég volt.,nyugisabbat keresek. Nem cél a fenykard csak gondoltam ertesitem őket, hogy eleg nehez ügy csatlakozni hogy nem lehet,a discord server elhagyasa utan megszűnt minde
n kommunikáció -
Creative997
őstag
Ha a Fénykard a sötétben a célod, akkor keresd meg őket ingame vagy discordon. De ez a guild keresési módszer nem fog menni, ha nem tudod eladni magad... Legalább egy profil linket, ha dobsz magadról már előrébb vagy 2 arasznyit
-
x_o_n
veterán
Udv, van itt valaki a fenykard a sötétből vagy mas guildbol ahol van Tag felvétel? Legetoleg menjen geotb light es dark is.
-
törölt tag
Mostanában bugzik eléggé a kliens...
Mai bajság:
[link] -
törölt tag
Jaj srácok, szarkasztikus akartam Lenin!
-
törölt tag
válasz
#21346560 #5435 üzenetére
Swgoh.gg profil.
Regisztrálsz oda, megadod az ally code-od, és csinál rólad összesítést, statisztikát....
Pl.: [https://swgoh.gg/p/939229332/] -
Mezcal
addikt
Hogy álltok a Galactic Legend Rey/SLK Ren cuccokkal?
Én a Rey eventre kezdtem összeszedni a karaktereket.
[link]Első forduló megvan. Második még meglesz. Utána szívás.
-
Sedavaa
friss újonc
Sziasztok!
A The Hungarian Order vár mindenkit szeretettel!
Amolyan félkomoly guide, ahol a napi aktivitást, tb, tw részvételt elvárjuk, de nincs kötelező discord, vagy előírt fejlesztési kötelezettség. Szeretjük a játékot, de szabadon szeretjük játszani.
Jelenleg 147 M GP, de most kb. 5 ember jöhetne. A kemény mag 2.5 éve együtt van, pár ezres guide GP-ről fejlődtünk idáig, sokaknak ez az első és egyetlen guide-ja a játékban. A legjobbak 4-4,5 M körüliek.
Ideálisan min. 3 M jó lenne, de van 1.5 M-s tagunk is, ha valaki aktív nem probléma.Családias, vidám hangulat és ingyen sör vagy bambi van (ha veszel magadnak
).
officer Sedavaa's
-
bfrks
csendes tag
Sziasztok!
Magyar guildet szeretnék keresni (illetve találni) magamnak, amolyan kevésbé komoly fajtát. Kb. 1-1,5 év kihagyás után álltam neki újra játszogatni, sajnos az időm nem engedi azt, hogy annyira véresen komolyan vegyem, mint régen.
A szokásos kötelezőket tudom hozni, nem ezzel van a gond - csak nem szeretnék olyan guildet, ahol világmegváltásra akarnak törni, és emiatt nyomasztva érezném magam, mert esetleg 1-2 dolgot egyéb elfoglaltság miatt kihagyok.
Kicsit úgy érzem, hogy újra bele kell tanulnom a dolgokba, és behozni a lemaradást, mert pár új mechanizmus bizony bejött, amióta nem játszottam. GP: 1,5millió
Ha felkeltettem valaki érdeklődését, és be tudna ajánlani egy ilyen helyre, azt hálásan megköszönném! -
drmotto
őstag
Minél később, annál jobb.
Beteg karaktereket sikerült csinálniuk... -
Enzolord
addikt
Mikor jön már az Event vajon? Rey meg Ren
-
drmotto
őstag
-
Enzolord
addikt
Amúgy lehetne egy téma összefoglalót csinálni, és beleírni, illetve linkel I az emberek SWGOH profilját. Még a Guildet, amiben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest