Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
wor_zoli #5374 üzenetére
Szerintem tök feleslegesen nyitottad.
Saját tapasztalatból mondom, hogy egy guild elvezetgetése nem fúj ki a megalapításban és a tagok gyűjtögetésében. Próbálj bekerülni egy meglevő csapatba és meglátod, hogy miről beszélek. Egy csomó guild küzd most azzal, hogy az utolsó "simítások" hatására egy csomóan abbahagyták a játékot, szóval hely van bőven, ahova csatlakozni lehetne... -
sztanozs
veterán
Ohyeah - 3 csillag Phase 1-en, most meg sikerült leütnöm JKR-rel az első kört... Szép napra ébredtünk
Ja, és milyen már, hogy alul ütöttük az egy csillagot, de középen megyünk...
-
sztanozs
veterán
Nem, feltétlenül kell - mint írtam nekem meglett sokkal kevesebből is, de csak az utolsó nap, napi több tucat próbálkozás után. Csubakkával pont ugyanígy jártam. Senki nem volt G12 és csak Bossk-ob volt egy Lead Zeta.
Kb ezzel lett meg, de ezt is csak az RNG hozta össze. Azt hittem már feladom:
ZBossk (G11), Zam (G10), Greedo (G10), Boba (G10), Dengar (G10)Dengar G10-re felhúzása és Full Health-re modolása sokat segített (nem tud addig rejtőzködni az ellen, amig Dengar a színen van, így üthető Csubi). Ja és Greedo sebzett vagy 6x egymás után a nyertes csatában (bár már a vége felé, úgyhogy nem ez volt a döntő).
-
sztanozs
veterán
Esetleg Revan Savior skill?
-
sztanozs
veterán
válasz
#33253120 #4976 üzenetére
Van fehér prot is (pl amikor debuffot kapsz, és az aktuális prot több, mint az aktuális max prot). A lila (elméletileg, kivéve gépi ellenfeleknél, ahol statikus prot buff van) leesik, ha a buff megszűnik, a fehéret csak fizikailag lehet leütni, viszont a fehéret prot recovery-vel már nem lehet visszatölteni (mivel max felett van).
oke - igen, csak ha vezető poziban van, de azután is megmartad a hatása, ha kiütik (vagy boss fight esetén kimented).
-
sztanozs
veterán
Én Thrawn-t húztam ki velük úgy, hogy mindenki Gear 8 volt, kivéve Ezra aki G11 és Hera G9. Sokat kellett vacakolni vele, meg a modokkal szívtam, de végül meglett.
Elvileg G8-on is ki lehet húzni, de én nem hiszem el (hacsak nincsenek extra lucky modjaid - sok-sok speedel). Palpa olyan rég megvan, hogy nem is emlékszem rá. G8-G9 volt a csapat (de ez lehet, hogy még mod előtti időkben volt). -
-
sztanozs
veterán
Kellene egy topic összefoglaló / swgoh.gg gyorstalpaló
-
sztanozs
veterán
Én pár hónapja 100-200 között lógok, előtte sehogy sem tudtam 300-500 alá menni.
Az arena titka a gyors csapat (speed secondary modok - ezt ezerrel kell farmolni) ami blokkol, lassít, vagy auto-tauntol.
Amint átálltam a szedett-vedett csapatról egy közepesen erős Empire csapatra (Vader+Sid+Palpatine G10-G9 vegyesen és még valami resztli), és 2 nap alatt összejött a 200.A fejlődéshez ráadásul elengedhetetlen a jó Guild, ahol gyakran van minimum T6, de inkább Heroic Raid.
-
sztanozs
veterán
Igazából lehetnék frusztrált én is - kb +1 évet nyomtam már bele a játékba (hozzád képest), mégis rosszabbol állok sok szempontból. Amikor kezdetm, még egész más volt a meta, nem voltak normális first drop chromium karakterek, abból kellett építkezni, ami a Hard Battle-ből és a Cantina 1-5-ből jött. Amlékszem még, mikor GS volt a csapásmérő erő és mindenki küzdött, hogy maxolja csubakkát és kihúzza Old Dakát.
Ugyan vannak karaktereim 7* dögivel (40+, azt hiszem), te mégis jobban teljesítesz Arénában, Hajókkal és Raid-en is. Talán nem tudud megcsinálni az összes plusz eventet - de mit buksz rajta... havi 1-5 felesleges shardot és 5-10 top tier gear-t, aminek feléből valószínüleg úgyis van 1000+.
Én - öreg játékosként - azt látom, hogyaz elmúlt egy év arról szólt, hogy az utólag belépő játékosok minél kisebb hátrányban legyenek 1-2 hónap játék után az öregekhez képest, hogy a játéknak megmaradjon a felszívóereje. Szerintem ez most sem fog változni, csak te már nem egy feltörekvő friss játékos vagy, hanem már senior (a játék szempontjából).
Persze az elején (és időközben) is voltak prémium karakterek, akik csak az öreg (és fizetős) játékosoknak voltak elérhetők. Első körben nekem se volt meg Yoda (második körben lett meg, 7*-ra), ugyanez volt Palpatine-nel is - és ez van Thrawn-nal is. Ahogy elnézem Luke talán meg lesz 6*-ra első körben, de ha Pit Shard Han kell majd hozzá, akkor felejtős ez is.
És végül - igen, a bálna az bálna. Az EA-nak abból van pénze (nem kevés), hogy vannak, akik nem türelmesek, szeretnének több digitális javat, vagy trófeákat. Ezzel, nekünk mint ingyenélő gamereknek, nem lehet mit kezdeni.
-
sztanozs
veterán
válasz
Zsoleszhun #3778 üzenetére
Asszem akkor van, ha 47K felett van az Arena csapatod ereje. Ilyenkor GW12-re gyakran valami gyík csapatot rak be.
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3771 üzenetére
Nekem eddig a 40 zetabol jóval több jött challenge-ből, mint shipmentből (igaz költök shardra és hajóra is).
-
sztanozs
veterán
Ja és a macikat nem is mondom, olyan ideges voltam tőle a hétvégén, hogy földhöz tudtam volna vágni a tabletet...
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3667 üzenetére
RNG - Random Number Generator
-
sztanozs
veterán
válasz
Cathfaern #3626 üzenetére
Nem, pont fordíva van - imádkozol, hogy néha adjon 1-5-10 olyan gear-t ami neked is kell (20-50-100-200 karakterenként) és a maradékkal (amiből több mint 1000 is összegyűlik egy év alatt) nem tudsz mit kezdeni.
Ha van sok pénzed elköltheted ingame (és szintén imádkozol, hogy azt adja, amit szeretnél - csak akkor nagyobb valószínűséggel nem lesz szemét).
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3559 üzenetére
Csak optika
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3438 üzenetére
-
sztanozs
veterán
válasz
Zsoleszhun #3420 üzenetére
Nekem meg 2 * 1.5 M-t adott a Tier 4 ma. Az én 10 millámat loptad el
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3400 üzenetére
Inkább speed, hogy gyorsan felrakja a tenacy-t
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3396 üzenetére
Nekem már jó ideje esélyem sincs 200 alá kerülni, így fixen 1000 ship currency-t kapok. Az két naponta egy zeta, és nulla karakter/hajó/gear, avagy némi karakter/hajó és ~heti egy zeta. Meg vagyok áldva...
-
sztanozs
veterán
válasz
Zsoleszhun #3236 üzenetére
Ha rámész, látod, hogy négy kell egy set-hez, pont, mint az offense modnál.
-
sztanozs
veterán
Wow, meglettek végre a hajók a Zeta farmhoz - tegnap este már sajna nem volt időm rá, csütörtökon ráugrom az első zeta szerzésre
-
sztanozs
veterán
válasz
Dark Asirok #3125 üzenetére
Úgy, úgy...
-
sztanozs
veterán
válasz
kovimester #2912 üzenetére
-
sztanozs
veterán
BTW StHan helyett scariff jó?
Én StH-t sosem nyitottam ki, a scariff viszont már 5* lvl 60-70 és G7 vagy 8
Vagy hagyjam ezt így ahogy van és nyomuljak rá StH-ra. -
sztanozs
veterán
Cad bane jól húzható, de nagyon kevés életereje van - mondjuk ez általánosságban igaz az összes scoundrelre (kivéve csubit).
Nekem először a következő csapattal sikerült a Tier 4 credit heist:
L - CadBane (lvl66, 7*, G8)
Lando (lvl70, 7*, G8)
Dengar (lvl65, 6*, G8)
Csubi (lvl66, 5*, G8)
Disznó (lvl65, 4*, G7) - vagy IG88 (lvl65, 5*, G7) - már nem emlékszemEgyedül Lando-n voltak normális MOD-ok, a többieken valami 1-2*-os random, lehetőleg párban.
-
sztanozs
veterán
válasz
drmotto #2465 üzenetére
Valahol olvastam, hogy amennyiben kevesen vannak még egy adott szerveren (vagy egy adott grad-ben), akkor generál a szerver random játékosokat.
(#2469) freddirty - miért ne lehetne haverokkal klánozni. A mi klánunk tutira nem egy szerverről jön össze, de voltam olyan klánban az elején, ahol a játékosok nagy része különböző időzóna szerinti szerveren játszott.
-
sztanozs
veterán
Rex
- Fleet Store (majdnem minden nap van 5/400 fleet arena token - most is van nálam),
- Guild Store (majdnem minden nap van 5/400 guild currency - most is van nálam),
- Shipments (2-3 naponta van 3/150 kristály - most is van nálam),
- Shard Shop (valószínűleg van 2/300 shard currency, bár nem rémlik mikor láttam utoljára). -
sztanozs
veterán
Nem tudom meg tudod-e így csinálni, de én ezt próbálnám meg:
Csubi(L), JC, Lumi, Biggs - melléjük a Java lenne a jó (helyette esetleg oldBen a spec képessége miatt), de ahogy nézem azzal nagyon el vagy maradva.
A második pályán a BattleDroidot kell elsőnek kiszedni.Ja igen és kell erős ally 6. karakternek, valami AOE karakter, vagy egy Wedge a Biggs mellé...
-
sztanozs
veterán
Szvsz a legtájidegenebb Old Daka a szellemvarázslásával. És szintén ő és az Ewok Elder a feltámasztással. Ez nekem nem igazán fér bele a SW univerzumba.
Legfeleslegesebb szerintem Nute Gunray - de ha van egy kis esze az EA-nak, akkor szeparatista flottaparancsnokot csinálnak belőle, hogy legyen miért kihúzni
-
sztanozs
veterán
válasz
csababarca #2091 üzenetére
Kell oda egy karakter, aki buffot ad mindenkire. Ha buffod van, amikor jön a repcsi, akkor csak kicsit sebez mindenkin. Nekem így jött össze az1.3M:
Wedge(L), Biggs, Lando, Leia, Luminara
- ha Leia nem ad buffot mindenkinek a lövésével, akkor elnyomok egy Heal-t Luminarával a stun alatt. -
sztanozs
veterán
válasz
spanyoll #1736 üzenetére
1)
Nem prémiumRebelből nincs alap healer kari, Ackbar tud healelni indirekt mindkét skilljével, meg asszem Wedge Lead-je is gyógyít.
Leia nagyon jó Rebel (nagy sebzés és AOE buff). Érdemes még STHan-t (tank), mert Csubakka ugyan rebelnek tűnik, de nem az.
Pathfinder is jó lehet, már Cantina Tier1-en szedhető. Chirrut is tud indirekt gyógyítani, de nem is láttam eddig senkinél az én ligámban.2) Jedire: QGJ és Lumi alap karakterek. Sok Anakin-t és Vindut látok mostanában arénában, és ha érdekel a hajó, akkor érdemes húzni még Asoka-t. Érdekes lehet még talán Old Ben (Jedi eventekben jól jöhet a leadje, bár mostanában nem látom), vagy alacsonyabb szinteken Barris (mert a heal-jének egy részét nem korlátozza a heal-debuff).
Ha kell a hajó, akkor érdemes húzni a Consular-t is, mert övé a legkönnyebben farmolható hajó magasabb szinten. -
sztanozs
veterán
válasz
csababarca #1693 üzenetére
Mault csak a hajója miatt érdemes fejleszteni, ha nagyon kell még dark hajó a csapatba (viszonylag konzisztensen van scimitar a fleet shipmentben).
-
sztanozs
veterán
Star Wars Force Arenaval játszik innen valaki? Vagy tök feleslegesen hoztam létre a topikot?
-
sztanozs
veterán
Nem, magasabb szinteken már adja a Light/Dark Side csata (Level 6 Hard és Level 8 Normal) és a Cantina (Level 6) is. De egyértelműen challenge-ből jön a java. Én lvl 60 felett már nem is tudtam mind elhasználni.
Most csak a lvl2 droidból áll bent a raktárban több mint 5.000 darab. -
sztanozs
veterán
válasz
spanyoll #1567 üzenetére
MAjd átbillen ez - jó negyed évig voltam 1000 környékén arénában és szinte csak az ott és a cantinaban eső shardokból tudtam fejleszteni. Ebben az időszakban szinte minden kristály cantina vagy normal battle energyre ment el.
Ja és toljad a GW-t ezerrel. Ha elhasalsz az utolsón, akkor is megvan 800 zöld (10 shard, vagy 12.000 bronz coin) és kb 450e credit. Abból már 3-4 szintet fejlődik egy-egy karakter lvl 50-60 felé.
Fejleszteni pedig szerintem célzottan kell egy-egy karaktert, nem csak úgy össze-vissza. -
sztanozs
veterán
Az assist fix pozícióról hív be (pályánként persze random, de újraindításonként fix). Tehét ha nem jó embert hív be, akkor restart és odarakod a karakert akit meg akarsz hívni annak helyére, akit az előző próbánál behívtak.
Wow, nem gondoltam volna, hogy ennyire lassú vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest