Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopika79
csendes tag
való igaz, hogy öröm lenyomni a bálnákat, bár ez azért a kisebb bálnák közé tartozhat (vagy legalábbis a hülyébbek közé) mert mint Creative írta, ennél azért sokkal erősebb felállás is lenne Holdo helyett GK vagy sok helyen Malak-ot látok, illetve L3 kérdés jó vagy nem, ha már én lennék bálna akkor ő helyére meg Gen.Skywalker jönne +hát ugye a modok??
de mindettől függetlenül szép munka -
Kopika79
csendes tag
"miért tették le"
-
Kopika79
csendes tag
hát, hogy miért tették jó sokan??? ezt ők tudják, de ami lényeg, el kell dönteni az elején, mennyire veszed komolyan, nem feltétlen időbe jelent többet amit rá kell szánni, de 1komoly klánban minimum napi 600energiát költsd el, discordot kell olvasni, a raidek-TB-Tw-k minden itt van kitárgyalva, mikor mivel üssél (esetleg) stb. ezek elvárások, talán ezt sokan nem tudják kezelni, ezért abba hagyták, cserébe te rengeteg infot, segítséget kapsz, amitől nagyon-nagyon begyorsul(hat) a fejlődésed, vagy csak szimplán időtöltés néha-néha belépsz, de ezáltal a komolyabb karakterek soha nem lesznek meg
-
Kopika79
csendes tag
azért a következő mondatra visszatérve:
"bármelyik karaktert vertem le, egyből újraéledt"
erre tudtommal valóban csak NS csapatban zombie képes, Jolee vagy Jyn visszahoz embereket de nem automatikusan, hanem mint az Ewokra lett említve "varázsolnak" csak nem a botjukkal
a legtöbben meg inkább csak magukat "hozzák" vissza pl.Boba, Sion, Scarif Rebel stb.
tehát vagy Zombie volt ez említett vagy nem automatikusan jöttek vissza -
Kopika79
csendes tag
bár szerintem a kérdés nagyban függ attól is ki van már meg? ha senki akkor én Old Bent és Luke Farmboy-t javasolnám elsőre, ők kellenének (mások mellett még) CLS kiszedéséhez, aki meg utána sok mindenre jó kezdő szinten,
de persze innen sok mindenki fog kelleni mint írták előttem pl. Finn, Rey, Resis.Trooper kellene majd RJT-hez -
Kopika79
csendes tag
válasz
Sonny C. #4990 üzenetére
bár nagy szakértő nem vagyok ezen a téren, csak mivel senki nem írt eddig leírom véleményem, ami ugye egyrést attól is függ hol használod? ha az aréna csapatodban van, akkor véleményem szerint legfontosabb, hogy melyik szettből tudsz nagyobb gyorsaságot kihozni és így ezzel el is dőlt, de egyébként discordon nem tudom vagy-e, ott is a CD+CC párosítást mutatja.
Aréna csapatokban sokszor látok olyanokat is, hogy nem is nagyon mennek rá a szettre, csak kegyetlen gyors legyen, de persze ez akkor tuti ha speed set-ed van. -
Kopika79
csendes tag
hát nem feltétlen kellene emberek kedvét elvenni a játéktól, én játszom vele, mert szeretem, kikapcsol, az agyam nem a napi gondokon jár mikor ezeken gondolkodom (kire tegyek zetát, kit fejlesszek legközelebb stb.) kb.1-1,5éve játszom 1fillért se költöttem a játékra, ha költenék lehet pont az előbbi érzések vesznének ki. Ettől függetlenül fleet arénába minden nap az első 10-ben vagyok, squad arénában pedig 50-100között. Belekerültem 1jó guildba, ahol a Heroic Sith raidet toljuk sikeresen. Mindezt megint mondom pénz költés nélkül. Egyébként mindenkinek maga döntése áldoz-e pénzt a játékra, de részemről minden fillérnek van jobb helye is, gyerek- hitelek stb. végül pedig ha valaki csak ezért nem kezd bele, amiket írtál akkor szomorúan közlöm, hogy a játékok 90%-ban ez a helyzet, magyarán előnyt élvez aki pénzt öl bele, és én ezt nem is sajnálom tőlük (már az előnyt) mert ha ők nem lennének (nem sajnálnák a pénzt, mint én) akkor lehet a játék is behalna idővel. Vagy a másik típusú véglet a játékok terén, amikor játszok 5percet de közben van 15perc reklám, na én az ilyeneket törlöm kapásból, és ugye ilyen szempontból ebben a játékban nincs reklám
-
Kopika79
csendes tag
+R2-val pedig a sima támadását használd, a fentebb említett Vader, Palpa, Thrawn hármasra, hogy stunnoljon
-
Kopika79
csendes tag
válasz
lagoon79 #4561 üzenetére
jogos a vitatkozásod, és én azzal nem is vitatkozok, véleményemben inkább azokra a körülményekre tértem ki, hogy sok fő karaktert nem tud majd megszerezni a különböző eventekből, ha még kezdő nem gondolom, hogy a TB-TW-Raid-eken nagyot fog kaszálni, mivel gondolom a Guild-ja is kisebb
-
Kopika79
csendes tag
válasz
BeastMode #4559 üzenetére
a night sisterekkel erős leszel arénában jól fel gearelve és modolva őket, de per pillanat sehova máshova nem jók, semmilyen eventhez nem kellenek így az onnan jövő hasznokat nem tudod begyűjteni majd, sok karakter csak eventből szedhető ki pl.R2 (hozzá Empire csapat), Commander Luke (aki jelenleg talán a legjobb, hozzá az előttem szóló által említett csapat +R2) Credit Heist eventhez ahonnan (kis szerencsével) rengeteg pénzt kaphatsz, scoundrelsz csapat, Empire Palpatine-hez rebel csapat (amibe beleférnek a már említett Old Ben, Farm Luke, és Leia is), van amihez Phoenix csapat kell, +a hajójuk (ha majd odaérsz), van amihez First Order csapat kell, és vannak még a mod challengek amikhez különböző teamek kellenek, de a Health modokat tudod szedni bármivel, úgyhogy részemről összefoglalva Night Sisterekkel arénában jó lehetsz, nálad erősebb pontszámú csapatokat is legyőzhetsz, de máshonnan nagyon le fogsz maradni, talán érdemesebb lenne a már említett Rebel vonalon elindulni, én helyedben squad aréna store-ból ST Han-t kezdeném gyűjteni, majd ha kész Leia-t, GW store-ból pedig talán Biggs-et (bár ő később lesz jó párban Wedge-vel) vagy Cad Bane-t aki egyébként nem sok mindenre fog kelleni, de a már említett Credit Heist-hez kell, Cantina Battle Store-ból pedig Bobát, Guild Shipment-ből pedig Old Bent, vagy Farm Luke-t
bár hogy kezdesz, haladsz elrontani nem lehet,csak egyik helyen erősebb leszel mint máshol -
Kopika79
csendes tag
válasz
Isendel #4555 üzenetére
Attól függ milyen raidek indulnak, akár PIT-ről, vagy TANK-ról beszélünk feltételezhetően vagy Heroic indul itt csak akkor tudsz beszállni ha van legalább 1fő 7*-os karid, vagy normál 6-os raidek indulnak ide meg legalább 1fő 6*-os kari kell, ha legalább 1karakterrel beszállsz kapsz a végén jutalmat te is, még akkor is ha az 1főd 0-át üt (tehát hamarabb meghal minthogy ő ütne), úgy hogy legalább 1fő karid legyen mihamarabb 7*-os
-
Kopika79
csendes tag
Baze-el kapcsolatosan kérdezném, hogy modok tekintetében, ha kb. hasonló másodlagos paraméterekkel bír 1-1 def. v. health mod, melyik a jobb neki?
sok helyen olvastam és eléggé eltérőek a vélemények -
Kopika79
csendes tag
ismét zavarkodnék kérdéssel, most arénával kapcsolatosan:
nem túl sűrű, de már előfordul Nigt Sister csapat is, és még ha powerbe több 1000-el gyengébbek is mint én, nagyon brutálisak, mi a taktika ellenük? gondolok itt arra, hogy bárkit ütök ki mindig felébrednek, vagy csak 1-1lövésre bejönnek/eltűnnek. nem vagyok toppon velük kapcsolatosan hogy működnek ők? nem túl erőset ütnek egyébként de mivel szinte mindig visszajönnek apránként leszedegetnek -
Kopika79
csendes tag
OK. köszi
-
Kopika79
csendes tag
egy hajós csata tanácsot/tippet kérnék, miszerint ha az ellenfélnél van Bigs hajója + Scimitar (aki Bigsre prot.+retributiont rak) mi az ellenszer?
ha a fenti zárójeles megvalósul, onnantól kezdve Bigs maga leveri a teljes seregem. Próbálom a csatát azzal kezdeni, hogy Scimitart leütöm, de közben jön 1Target Lock és akkor Bigs veszi át a Tauntot az ellenfélnél, vagy ha Scimitar egy elvesztett hajó helyére jön, akkor meg ugye egyből nyomja a fentit. ami a probléma, hogy nekem nincs Scimitar és jó db-ig nem is lesz, van valami ellenszer ellene vagy Bigsre, vagy csak simán kerüljem az ilyen összetételű seregeket (bár egyre több van belőle)? -
Kopika79
csendes tag
válasz
89Csabi89 #4480 üzenetére
Köszi a válaszokat és akkor felmerült bennem a következő: mi éri meg jobban?
modokat kellene szednem tisztában vagyok vele, a lehető legjobbakat mindig próbálom aréna 5-ösömre rakni, de viszont a következő CLS-re készülve szednem kellene Old Ben-t is, tehát Cantina energivel nem túl jóll állok, és akkor a kérdés a kristály használata???
Tudom sokan írtátok már hogy energiára kell használni, de én eddig úgy gondoltam jobban megéri ha összegyűjtök általában 1400-at, és abból olyan Gear-t veszek ami nem lenne meg úgy, hogy 1400kristályt energiára költök és próbálom szedni a gearhez szükséges alapanyagokat. (remélem érthető mit akartam írni), vagy pl.300kristályért ad MK 3 Sienar Holo Projector-t (ami az összes karakternek kell) 300kristályért ha energit veszek nem tudok belőle összeszedni 20db ehhez kellő Salvage-tazt lehet sejteni/tudni 2CLS event között mennyi idő telik el, mennyi időn van felhozni Old Bent? +modolnom is kellene
-
Kopika79
csendes tag
elnézést, de ismételten felteszem kérdésem (melyet már korábban is tettem és kaptam is rá választ, de változott sok minden azóta) csak arénában gondolkodom
tehát: arénába eddig minden váltásra szépen beestem a 100-ba, most már meg se tudom szinte közelíteni köszönhetően annak, hogy egyre több CLS leader van a környékemen (jelenlegi eventnek hála) viszont nekem még nincs meg, mit tudnék tenni csapatommal?
https://swgoh.gg/u/kopika79/collection/ (esetleg ha valakit érdekel)
eddigi alap csapatom: Wedge (lead), Biggs, Baze, Chirrut,R2 vagy Thrawn (mikor melyik)
na most már ez gyenge, főleg lassúak, gyorsítanom kellene de nem gyengülnöm (már amennyire ez lehetséges), tehát gondolkodom a következőkön
Baze+Chirrut egyértelmű páros, melléjük nálam alap lenne Thrawn és??
- Han Solo 6csillagos +mindjárt 11gearen lesz
- R2 esetleg
de ki lenne ez esetekben a vezér és így jött képbe esetleg Lando vagy Admiral Ackbar (bár ő még nincs maxon de nem sokba telne felhozni) velük gyorsabb lennék, megéri a következő?
A.A. vagy Lando (lead), Baze, Chirrut, Han Solo, Thrawn
(bocsi ha hosszú lettem és előre is köszi a válaszokat, véleményeket) -
Kopika79
csendes tag
csak ha "minél erősebb raidet csináló guild"ba lép be 4*-os karikkal semmit nem fog kapni. vagy nem jól tudom?
ha nem tud beleütni legalább 0-át, 1karival akkor nem részesül a jutalomban, nem? -
Kopika79
csendes tag
válasz
Sonny C. #4446 üzenetére
Szia
majd biztosan válaszolnak tőlem jobban hozzáértők is, de én is leírom véleményemet amit sokszor lehet feljebb olvasni (már nem tőlem, hanem különböző emberektől). Lényeg 1kaszt-ra gyúrjál, ne vegyes-vágott csapatod legyen, én elsőként talán legkönyebb ráállni a rebelleket mondanám, azon belül is a Bigs-Wedge páros elsődleges (viszonylag hamar lehet őket szedni több helyről is). Aztán hosszú távon a Baze - Chirrut párost javasolnám (Baze-t én apránként 150kristályért 3db gyűjtöttem ki, illetve nem sok híja van), és szerintem ne nyomass mindenkit átlagosra, inkább legyen fő 5embereket és rájuk gyűjts mindent -
Kopika79
csendes tag
Ötleteket tanácsokat szeretnék a következőben:
eddigi rebel csapatomon változtatnék (Wedge, Bigs, Chirrut, Baze, ST Han),
Arénába jó addig hogy az első 100-ba mindig beesek körváltásra, de onnan nincs tovább, na mármost
beraknám Thrawnt ST Han helyére (már próbáltam szerintem jobb, mert leblokkolja az ellenből Baze-t,
+nemsokára Raid Han 6csillagos lesz és G10-be lép (ellenfélként találkoztam már vele és nagyon brutálul leüt mindenkit), ha ez megtörténik beraknám Bigs helyére és itt jönne a kérdés, mi legyen Wedge-vel? maradjon mint leader? vagy tegyek be ő helyére is mást, ha igen kit érdemes aki leader lenne?(a jövő természetesen CLS lesz Wedge helyére, de ez még odébb van)
itt a jelenlegi profilom/lehetőségeim
https://swgoh.gg/u/kopika79/collection/
előre is köszi a válaszokat
-
Kopika79
csendes tag
chimaera-val kapcsolatosan kérdezném (erre készülök mikor adja be)
mennyi shardtól aktiválható majd? 4csillagos rebellekkel 100sharddal igen vagy 5csillagos kell és 145shard-al aktiválható csak?
illetve 5hajóval meglehet majd vajon (Bistan hiányzik) Wedge+Bigs maxos, Ghost+ Phantom+Cassian lenne 5-ös, ezzel megtudom majd vajon? -
Kopika79
csendes tag
AZ Imperial Tie Fighter hajóval kapcsolatosan kérdezném, hogy a T-s8 spec.lövésénél milyen "foresight" előrelátást nyer?
mit jelent ez? illetve mi lenne a buff immunity 2körre? -
Kopika79
csendes tag
valaki tud róla valamit, hogy esetleg Erzsót ki vették volna a shopból?, mióta ráálltam volna cassian hajója gyűjtésére nem adja be már 1-2hete
-
Kopika79
csendes tag
OK köszi
-
Kopika79
csendes tag
csak ahhoz karaktereim nincsenek, de lehet azokra állok rá, hogy őket ha más nem 2-4csillagosra felhúzom, + a hajójukat (ahogy látom a 3pilótát tudom szedni különböző shopokból)
lehet sejteni (előre tudni) mikor lesz/várható Thrawn hajója event? -
Kopika79
csendes tag
és Bistan hajója húzható valahonnan, mi a tapasztalat, beadja valamelyik shopba néha? nekem 2napja sehova
-
Kopika79
csendes tag
mi ez az új Territory, mit kellene ebben csinálni? vagy még nem is lehet?
-
Kopika79
csendes tag
Chimaera-val kapcsolatosan: ma-holnap 4-5csillagosra meglesz Thrawn, a hajójához látom, hogy Ghost, Phantom és Rebel hajók kellenek, mennyi majd?
jelenleg Ghost, Phantom 5csillagos, Wedge-Bigs hajója 6csillagos és ennyi, ez a 4hajó gondolom kevés lesz, igaz? kéne még mire jön az event +1rebel hajó?
Bistanhoz a karakterek meg is vannak bár gyengék -
Kopika79
csendes tag
no elkezdtem használni R2-t, kérdésem lenne a "Smoke Screen" képessége mit takar pontosan, akit kiválasztok "Foresight and advantage" 2 körre (előrelátás és előny magyarul de mivel lesz jobb vele a célpont?), milyen előnyt kap, kit érdemes erre kiválasztani a csapatból? (Wedge, Biggs, Chirrut, Baze csapatból)
-
Kopika79
csendes tag
válasz
Creative997 #4386 üzenetére
köszi
a Ship Ability Materials challengre gondolsz, ahonnan kéne adjon?
legutolsó szintjét (ahol adhatna) nemrég oldottam fel, eddig 3-ból semmi, no de akkor kivárok, hátha bead 1párat -
Kopika79
csendes tag
Leendő rebel csapatommal kapcsolatban kérdezném (R2, Han Solo, Baze, Chirrut + CLS majd később), tehát ZETA materialt gyűjteni Fleet Arénából lehet, érdemes?
2000-ért ad 1-et, tehát 20 mire meglesz, kb. 30nap (1300-at kapok naponta), érdemes ezt annak kárára, hogy egyéb shardokat nem veszek ki (bár igaz, hogy azok már inkább kiegészítő karakterek lennének különböző challengekhez)
ha igen, kit érdemes először zetázni Hansolot, vagy R2-t, második esetén melyik skilljét, melyik ütősebb arénába? -
Kopika79
csendes tag
hajókra áttérve:
mitől függ/mi emeli Ackbar hajójának sebességét, nagyon idegesítő, hogy mindig később jövök, mint az ellenfél vezérhajója
(bár hozzáteszem Ackbar nem igazán van toppon nálam, de mivel rebellekből jól állok, így az ő hajóikat maxolom, amikhez meg Ackbar passzol)
ui: Motto a database linkedet nem tennéd be? átnézném te hogy modolsz -
Kopika79
csendes tag
Raid Han zetázva?
Han Solo lenne? -
Kopika79
csendes tag
Ok, akkor azt is megpróbálom, van jedi csapatom is, átpakolok rájuk modokat és meglátjuk
-
Kopika79
csendes tag
válasz
Creative997 #4363 üzenetére
Ok
köszi mindent, "Raid Han zetázva" ez mit is jelentene
Modokra kitérve, az alap aréna csapatom jól fel van modolva (abból amiket kapok) egyébként elég sok csapatom van, megy a Health, CD, CH, Tenacity, Potency challange is (defense nem igazán érdekel) offenstől nagyon távol állok, speed-hez meg folyamatban van a resistance csapat
Empire ből, meg jelenleg, Palpa, DV 7csillagos, RG + GMt mindjárt 7, jelenleg SnowT 6csillagos, de lehet a következő eventre TFP meglesz 7 ha nem akkor Snowal próbálkozom majd
egyébként (hellyel-közel) az alábbiak szerint modolok, de ha tudsz jobbat szívesen veszem
http://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/ -
Kopika79
csendes tag
O.K.
köszi mindenkinek, akkor összefoglalva, egyelőre ST Han, közben próbálom 5csillagos R2-t gearelni felfele, CLS meg még messze, van ahhoz meg kell várnom a következő R2 eventet, hogy 7csillagos legyen addigra meglesz hozzá az empire csapatom, +mire következő CLS event lesz (R2 utáni) remélhetőleg kihúzom maxra Old Bent is
és akkor jelen állapot szerint talán a következő lenne a legjobb? CLS, Baze, R2D2, Chirrut, Han Solo (bár mire ide érek változni fognak az erőviszonyok) -
Kopika79
csendes tag
ja és hosszú távlatban gondolkodva CLS-re gyűjtök (empire kell R2D2-hez, +Old Ben majd) de szerintem mire idáig érek már mások lesznek a favoritok, mint pl.most a nighsisterek se piskóták
-
Kopika79
csendes tag
kérdésem lenne, miszerint Rebel csapatom 5.emberének ki - kit javasol a lentiekből:
https://swgoh.gg/u/kopika79/nem állok rosszul így se, de ST Han helyére inkább valaki mást képzelnék el, aki elég jól tud ütni is (Wedge, Bigs, Chirrut és Baze mellé)
Lando volt egy ideig, de őt pikk-pakk leszedik szinte nem is lő, Leia-val sem volt sokkal jobb, most a következők közül gondolkodom (csak nincs mindenkire Gear kapacitásom)
- R2D2 (5csillagos majd következő event idejére meglesz az Empire csapatom is hogy felhúzzam)
- Garazeb (őt nem nagyon ismerem, de főnix miatt úgyis húzom nemsokára 7csillagos lesz)
- Kanan Jarrus (mint feljebb)3közül ki lenne ideális?
-
Kopika79
csendes tag
http://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/
én alapból ezt szoktam követni, már amennyire tudom (attól függ vannak-e hasonlók) de ami lényeg (szerintem), hogy Biggsnek nyila 30speedes legyen, +háromszöge 36%CD, +rengeteg gyorsaság, ha gyors és ő üt először becsatlakozik mellé Wedge +valaki, máris 1emberrel kevesebb az ellenfélnél -
Kopika79
csendes tag
bár én nem vagyok profi, de azért ebből szerintem sokkal többet ki lehetne hozni mint 400.hely, akár rebel csapattal (Wedge leader +Biggs, +3Rebel) bár innen nagy hiány Baze és elég gyenge még Chirrut
vagy másik a Sith/Empire -be is van 5ember akivel többet ki lehetne hozni a 400.-nál, nem vegyes vágott karakterekkel próbálkozol?
amelyik mellet döntesz azoknak a modjaid nézd át, én pl.most megnéztem a Biggs-Wedge modjaid azok nagyon nem jók, ha netalán azzal nyomulsz -
Kopika79
csendes tag
hajó kérdés:
Ghost-ot aktíváltam volna, 28/25 a shard, de nem engedi, Kanan Jarrusom van egyedül, de eleinte úgy gondoltam volna a Ghost 3pilóta közül elég 1, ez nem igaz? mind a 3 pilóta kell a ghosthoz? -
-
Kopika79
csendes tag
hajókkal kapcsolatosan lenne kérdésem:
- Dart Vader hajójának speckó képességét "I hav you now" nem igazán tudom értelmezni mire jó, eddig nem sok hasznát láttam csatában -
Kopika79
csendes tag
újabb kérdés merült fel bennem Tankokkal kapcsolatosan, mégpedig defense-protection kapcsán, igazából melyik ér többet, mi a különbség?
pl.Baze Malbus modolosánál, melyik élvezzen előnyt, ha még nincsenek tökéletes modjaim? -
Kopika79
csendes tag
nemsokára jawa teamen 6-7csillagos lesz vegyesen, illetve G8-asok, Tank raidre használnám csak őket, kérdés melyik jawa jó vezetőnek ide? Datcha - Chief? ha van vélemény esetleg valakitől megköszönném ha meg is indokolná. (a másikra nem pazarolnám a fejlesztést leaderre)
-
Kopika79
csendes tag
Hali mindenkinek
TEEBO-val kapcsolatban kérdeznék, most őt kezdtem el kifele szedni GW-ből, próblom értelmezni (lefordítani) mi mire jó nála, a Turn Meter-eket még értem is, de a Stealth gyakorlatilag mire lesz jó? fordítva osonás, de mit oson, hova oson? illetve a PIT raid egyes fázisaira eléggé ajánlott (legalábbis amelyik oldalon én nézem) de miért lesz jó annyira?
előre is köszi -
Kopika79
csendes tag
valaki valami közelebbit esetleg erről az új territory battle-ről, hogy fog működni, mennyire kell hozzá a teljes guild csapat, ha sok inaktiv van mennyire lesz hátrány stb.?
-
Kopika79
csendes tag
előre is elnézést, hogy hülyeséget (alap dolgot) kérdezek, de mitől-hogyan lesz ZETA egy karakter?
-
Kopika79
csendes tag
Leia-vál kapcsolatban kérdezném még, hogy ő mit is ér, mit csinál pontosan?
ha szembe jött velem különböző arénákban elég hamar kiiktattam általában, bár néha "eltűnt" akkor nem tudtam ütni -
Kopika79
csendes tag
válasz
drmotto #3929 üzenetére
no akkor most már nem tudom merre induljak, jelenleg Empire-ban is van 5karim: Vader, GM Tarkin, Royal Guard, TIE FP, Snowtrooper
a fenti ötössel megyek valamire, ha őket nyomom,
vagy maradjak rebel: Wedge, Biggs, Lando, Stormt.Han, +5.fő mellett (aki Leia vagy Imre lenne)? -
Kopika79
csendes tag
kérdés nálam jobban hozzáértőkhöz:
eddig csak ahogy esett-puffant gyűjtöttem a karikat (https://swgoh.gg/u/kopika79/collection/ ) (ha esetleg valaki ránéz
most már megpróbálnék csapatban gondolkozni, jelenleg ahogy kiveszem a rengeteg előzményből, sith vagy rebel csapatra kellene ráálnni (de ha nem jól gondolom szóljatok) na ez az egyik kérdés
én rebel mellett lennék abból már vannak is karijaim akikkel hosszú távra terveznék Lando, Bigs, +Wedge gyűjtése folyamatban +jelenleg Luke, Stormrooper Han és Ackbar van, ezekből 2megfelelő lenne az előző 3-hoz vagy valaki másra kellene még ráállnom majd?
illetve ki lenne leadernek legalkalmasabb?előre is köszi annak aki válaszol
-
Kopika79
csendes tag
korábban is kérdeztem már nem tudnátok valami szintemhez mérten jó guildot javasolni (profilom)
https://swgoh.gg/u/kopika79/jelenlegi guildomban 1-2hetente van 6*-os Tank, illetve nagy ritkán 5*-os pit
ez jelenleg nekem nem jó, nem igazán kapok geareket,
egyébként aktiv vagyok minden nap 500-600közötti raid megvan -
Kopika79
csendes tag
a potency - tenacity gyakorlatilag mit jelent, milyen előny ha sok van 1karinál?
(magyarul tudom mind 2szó jelentését, de a játékban milyen hatása van?) -
Kopika79
csendes tag
valaki tapasztalt öreg róka, ránézne esetleg nemrég írt levelemben a profilomra?
szerinte hogyan tovább? kivel érdemes foglalkozni, fejleszteni stb.?
elég sok 2-3-4-es geaerem lennének de nem akarom őket egyelőre el fele pazarolni senkire -
Kopika79
csendes tag
és abban tudnátok (valaki) segíteni, hogy karaktereimhez/szintemhez megfelelő guildhez lépjek?
jelenleg 1hatos karim van, meg 1ötös, de pár napon belül még 2 kari 5-ös lesz(itt a linkem ha ez megfelelő)
https://swgoh.gg/u/kopika79/jelenlegi guildomban nagyobb raidek futnak, amikből nem nagyon tudom kivenni részem
-
Kopika79
csendes tag
válasz
Dark Asirok #3835 üzenetére
és ezen a listán tudok változtatni, törölni?
eleinte rányomkodtam hol így, hol úgy és 1-1 csata előtt elég gagyi karikat is beajánl, őket ki tudom törölni? -
Kopika79
csendes tag
modokkal kapcsolatosan kérdezném
- mi jelentősége van a színeknek fehér-zöld-kék? (eddig ilyenekkel taálkoztam)
pl.szettnek csak akkor minősül, ha egyforma színűek, vagy tök mindegy
- másik a szet bónusz, 1-1karinál alul 3szet bónusz jelet mutat, másoknál egyet
illetve másik dolog:
1-1squad Aréna csata után mindig 1karinál (ally....stb) yes vagy no --- ez mit jelent, mit kérdez?előre is köszi a válaszokat
-
Kopika79
csendes tag
válasz
drmotto #3800 üzenetére
https://swgoh.gg/u/kopika79/collection/
remélem jól linkeltem, illetve köszi a segítséget a leaderhez, én eddig csak rányomkodtam a csapatösszeállításnál, ahogy hozta a sorrendet
ha ránéztél a linkre, előre is köszi, ha tudsz mondani valami okosat
(amit adtál linket már azt is olvastam, az is elvezet oda, ahol minden karaktert meg lehet nézni, csak angolul)
még hirtelen egy kérdés, különböző kariknál mi az a "turn meter" bármilyen szövegkörnyezetben is legyen? -
Kopika79
csendes tag
hali mindenkinek
új tag vagyok, pár hete nyomom a játékot, olvasgatom napok óta a fórumot, próbálok összeszedni infókat, de 1-2kérdés bennem maradt (jelenleg 51.szinten vagyok a GW-t minden nap fullra csinálom)
- leader-ről elég sokat olvasok, de (vezetőt jelent azt tudom) de ezt én döntöm el, hogy ki lesz? vagy mi alapján van leader a csapatban?
- angol tudásom 50%-os kb., nagyon sok tulajdonságot értek is, de sokat nem, nincs valami magyar leírás (angolt találtam) ahol minden kari le lenne írva tulajdonságokkal együtt?
- sok infó van, illetve vélemény, hogy ki(k) a legjobb kari(k), de mégis 1-2itteni vélemény, kire érdemes gyúrni így ezen a szinten? jelenleg Luminarat próbálom maxolni, most 5csillagos (meg sok 4csillagos van) mert őt a GW-ből tudom szedni napi 15-öt, illetve Bobát próbálom gyűjteni Shop-bólelőre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Windows 10
- Modding és elektronikai kérdések
- Home server / házi szerver építése
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ASUS GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB videokártya - Alza garancia: 2028.04.27.
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB - OEM
- MacBook Pro Retina 15-inch, Mid 2014, Intel i7 2.8Ghz, 16GB, 256GB ssd
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB GDDR6 - DOBOZOS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest