Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sonny C.

    tag

    válasz Dark Asirok #4445 üzenetére

    Szia!

    Köszi a választ! Akkor végül is ugyanarra gondoltunk! Írtam is, hogy mivel nem vagyok egy guild tagja sem, nehezen tudom beszerezni a geareléshez szükséges cuccokat, ezért is szerettem volna belépni egy guildba, aztán beütött a baj....

    @drmotto

    Közben megjött a válasz a supporttól, bemásolom:

    Thank you for contacting EA help.This is Parveen and I would assist you with your issue today.
    I came to know that you are facing issue in Star Wars: Galaxy of Heroes. You were playing it PC.
    I am sorry but we don't support emulator platform games.
    I hope you understand that.
    Have a Nice Day ,

    Hát első felindulásomban azon gondolkodtam, hogy válaszként megkérdezem, hogy amikor vásárolni kell, akkor miért nem jelent problémát, hogy emulátorról játszom!?
    Aztán úgy gondoltam, hogy semmi értelme sincs...
    Viszont nem szoktam feladni, ezért tegnap újra nekiálltam, de mivel nem volt sok időm, csak a 18-as szintig jutottam egyelőre. Napi szinten esténkét azért 1-1,5 órát mindig rá tudtam szánni eddig valahogy a játékra, szóval a napi feladatokat mindig megcsináltam. A tegnap összegyűjtött lilából nyitottam egy chromium data cardot és egy 4*-os Finn-t kaptam. Illetve kaptam egy bónusz 4*-os Kylo-t, valami Battlefrontos promó keretében, de őt ezelőtt se nagyon favorizáltam.

    Annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan érdemes a karaktereket akkor fejleszteni? Én eddig úgy csináltam, hogy mivel a felszereléseket csak bizonyos szinteken lehet rápakolni a karakterekre, ezért 3-4 csillaggal szoktam olyan 30-as szintig húzni és közben gearelni, hogy használni is tudjam valamire a karaktereket. Aztán gyűjtögettem és 5 csillaggal ~40-es szint, 6-tal 50 körül és ha megvolt mind a 7 akkor addig húztam a levelt, hogy ha volt felszerelés fel tudjam rakni. Így jutottam el odáig, amit a korábban belinkelt képeken láttatok!
    Ez így jó vagy totál nem? Először csillagozzam fel teljesen és utána pakoljam a cuccokat? Csak így meg elég sok idő eltelik mire használható lesz egy karakter! Próbáltam utána olvasni, de nem egyértelmű, hogy melyik a legjobb út?
    Illetve még egy kérdésem/kérésem is lenne: hajlandó esetleg valaki így is (hogy jelenleg csak 18-as szinten vagyok) bevenni egy guildba?
    Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

    Csinálok egy SWGOH profilt is, ahogy javasoltad!
    Elnézést, hogy kicsit hosszúra sikerült a hozzászólás!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák