Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani79
tag
Ez csak addig a pontig igaz amíg CG be nem hoz 2-3 clone-t amivel akár pillanatok alatt megint top team lesz raidben... amilyen ütemben turbózza fel az egyes kategóriákat nem lennék meglepve ha jönne pár clone is hamarosan (erős a gyanúm, hogy General Grievous rework mellé kapunk)
-
Dani79
tag
válasz
Fapomogacs #4442 üzenetére
Szia,
Az minden lesz csak nem ütős...
Döntsd el hogy light vagy dark side akarsz lenni, ezeken belül rebel/empire/FO/sith stb...
Ez a vegyesfelvágott arra lesz jó, hogy rajtad keresztül fognak mások előre lépni arénában...Jelenleg javasalom a rebel vonalat elsőként.
utána resistsnce és First Order... film után ők lesznek tolva.Csak egy irányt kövess amit magadnak kitűzöl...semmilyen event vagy erősnek tűnő karakterbe ne kezdje bele csak mert EA azt tolja hogy most neked az jó lesz...különben az egész egy katyvasz lesz es jöhet Mr MasterCard...
Erre nagyon figyelj mert iszonyat paytowin!!!! -
Dani79
tag
Én meg olvasom amit írtok és ezért sose dobok rá
-
Dani79
tag
Csak mert kicsit leült a topik....
Jövő héten Gamescom, remélem akkor indul a Territory Battle is -
Dani79
tag
Jön R2-D2, resistanceok lesznek az új meta?
-
Dani79
tag
válasz
Zsoleszhun #3425 üzenetére
ettől vagyok kész ezt hogyan...több tucatot pörgettem már de max 5 speed van secondaryban ennél több sose....ennyire nincs mázlim vagy valamit rosszul csinálok?
-
Dani79
tag
válasz
mcsabi84 #3232 üzenetére
Úgy hogy kb 99% hogy egy szétcsítelt emulátorrol játszik
Amúgy meg szerintem vannak EA által szándékosan feltápolt acconutok.
Erre egy ékes példa, hogy a szerveremen aznap mikor meglett az 5 főnix megjelent arénában egy full csapat felcsillagozva felgearlve egyből top 2.aztán szép lassan csúszott lefele és 3 nap után pedig eltűnt az arénából.
abból sejtem hogy ez amolyan mézesmadzag lehetett, hogy költsenek az emberek mert pl minden karaktere 7* volt kívétel nélkül... viszont a kb 30 csak lvl1.... nyert aréna csaták/fleet csaták kb annyi mint nekem... szóval már itt elvérzett, de pl URurururURrr is 7 csillag(lvl1) volt neki akit épeszű (még a pénzes sem húz fel 7*-ra)
ja és normal és hard battle is kb annyi volt mint az átlagnak...
szóval szépnek szép de tudni kell hogy ez csak megtévesztés hogy költsünk
-
Dani79
tag
Nihilus leader képessége ugye azt jelenti hogy minden sith elveszti a protection-t és hozzáadódik a max healthoz vagy azt hogy elveszíti a protection és magasabb lesz a max healt?
(itt a pontos fordításban vagyok elveszve mert esetenként nem biztos hogy ugyanazt jelenti)
azért kérdem mert ha pl sok protectiont pakolok a sithekre akkor az az érték adódik a max healthhoz vagy van valami érték a prottól függetlenül?
-
Dani79
tag
Ehhez az eventhez mi a minimum amivel meg lehet csinálni?
-
Dani79
tag
Dooku-t szerintem nemsokára nerfelni fogják... mostanában egyedül Ő kiüt 4 emberem...2 percig csak a counter atk-ját nézem mindig... egyiksem olyan lehetetlen kari mint ő
nem érdemes megütni... vagy ha igen akkor stun (használható rebel persze nem tud) és 2 lövésből mert ha életben marad akkor kiüt mindenkit -
Dani79
tag
Nekem még elég jól elvannak a rebeljeim.
Mondjuk egyre több a sith csapat, ezért is kezdtem bele vader palpa nihilus erősítésébe
Szerintem azért még van erő a rebel csapatban.
Sthan helyére azért már kezdem kiszedni Reyt és Leilat is.
Majd meglássuk mi lesz -
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Nagy nehezen kifarmoltam az 5 db scoundrelt a Credit Heist eventre.
Jön a credit rendesen
Viszont kérdésem az lenne, hogy ez az event milyen időközönként jelenik meg???
Elég randomnak tűnik, vagy van valami rendszer benne?thx,
-
Dani79
tag
Wedge mikortól lesz elérhető?
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Jelen így állok [link]
Kérdésem az lenne, Mace windu mennyire férne bele az Aréna csapatba ha Csubit lecserélném rá (Leadnek)
Jelenleg QGJ(L), Csubi, Lando, JC, Lumi felállásban megyek.Olvasom, hogy jobb lenne rebel team, de ott még Boba és Wedge nincs meg lando/biggs meg farm alatt van de eddig nem nagyon foglalkoztam velük.
-
Dani79
tag
Mérföldkőhöz érkeztem. [link]
Valaki meg tudná mondani lvl50-től most merre érdemes folytatnom? már lvl49 vagyok csak nem frissült.
thx
-
Dani79
tag
Van valami gyűjtő hely ahol látom hány darab gearem van az adott darabból?
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, és eljutottam oda, hogy nem igazán tudom kit oldjak fel aréna tokenből.
LVL43 vagyok és nem tudom eldönteni, hogy ki lenne onnan a legjobb a későbbiekbanüdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest