Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Malibutomi #32199 üzenetére
very high?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
Na beleptem az arccopra. 1080p vagy vsr 1440p-ben megy 50-60fps-el.
3200x1800-ban csak 24-30-al az R9-390-en.Akarjatok hogy csinaljak az utobbiban videot rola?
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #32197 üzenetére
Hát igen, a pilótafülke kimaradt. Csatát nem tervezünk beletenni, talán később lesz külön videó, amikor kipróbáljuk ezeket a hajókat külön-külön. De egy Vanduul swarm vagy verseny egy külön részt tenne már ki.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz mrfire #32154 üzenetére
Nagyon köszi a videót. A hanggal volt egy kis probléma, meg talán lehetne benne egy kis repülés-harc is, akkor teljesebb a bemutató. A cockpitot egy kicsit megmutatni ugye. A legjobb rész szerintem az amikor a laktérben szöszmötöltök, tetszik hogy mennyi minden nyitogatható, nyilván némi értelmet is adnak majd neki, pl. lesznek ételek-italok. Egy elhagyatott bolygón leszállva elkölteni egy ebédet például, befekve az ágyba, bekapcsolni a zenét, és hallgatni ahogy a bolygó viharai csapkodják a musztáng vékony oldalát...ah geronimo!
-
Eniral
tag
válasz Nathan Boggs #32194 üzenetére
képet mutatsz mert folyamat ledobál..
-
Nathan Boggs
senior tag
No, tartották ezt a határidőt is, megjelent a HUB a Social menüben. Lehet, hogy vettek egy naptárt az irodába
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
TESCO-Zsömle
félisten
Monday, September 7th
- [1500 PDT / 2200 UTC] 10 for the Chairman: Episode 65Tuesday, September 8th
- [1300 PDT / 2000 UTC] Meet the Devs: Todd PapyWednesday, September 9th
- Vault Update
- [1300 PDT / 2000 UTC] Bugsmashers! Episode 10Thursday, September 10th
- [1200 PDT / 1900 UTC] Around the Verse: Episode 60Friday, September 11th
- [1100 PDT / 1800 UTC] Reverse the Verse: The Community Team's Weekly Livestream
- FPS Update Week of September 7thSub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
Ez a csoka csinalja a concept artot az Endeavourrol, meglassuk milyen lesz vegul, remelem olyan futurisztikus sci-fi alom cucc
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #32189 üzenetére
Kiveszed a penzed vagy be sem teszed a bankba es hurcolod magaddal, mindig annyit tarolsz a szamladon ami kell egy falur eseten a normalis ujrakezdeshez, az ertekeket tarolhatod emellet aruban, mukincsekben, a vevo meg keszpenzzel fizet.
A zseton egy resze megy a bankba, a tobbi meg egy szefbe, igy lenyomozhatatlan, illetve egeszen biztosan ki fog alakulni egy fekete piac is ahol lehet tolni nagy penzeket.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #32186 üzenetére
Annyiban nem gáz, hogy a valóságban sem utalgatunk indokolatlanul nagy összegeket. Legalábbis nyomon van követve és le kell adózni. Fura, hogy rögtön a tiltásra gondoltak, de kereskedni biztos lehet majd egy megfelelő trade ablakban, vagy aukciós házban (bár azt nem tudom lesz-e). Az a baj, hogy hiába ügyeskednek ilyenekkel, a rendszert így is úgy is meg lehet majd kerülni, csak az átlag játékosok életét nehezítik.
-
ttamashu
aktív tag
válasz Raulblanco #32186 üzenetére
Real life orgok közt is van korlátja a készpénz áramlásnak
Másfél milka ha emlékeim nem csalnak és információim nem avultak el a sok jogszabály módosítás közepette.Tea az élet!
-
PhilBrick
őstag
válasz ttamashu #32184 üzenetére
Én azonnal Deltát csináltam belőle, gondoltam jó lesz néha AC-zni meg kisérhet az NPC ha olyan lesz.
Aztán minél többet repültem, annál kevésbé szerettem a Deltát. Az Avenger sokkal jobban kézreállt. Így lett belőle 325a, de az is csúszott. Aztán Gladius, ami gyönyörű és és 8db S2 rakétával imádom, de papír. Aztán Hornet Ghost, mert kiváncsi voltam mennyire lopakodó. Nem annyira viszont rettenetesen strapabíró a többihez képest. Itt most meg kellene állnom, mmo-kban szeretem az osonós karaktereket, PU-ban hasznosabb lehet számomra egy kis sunyi közlekedési eszköz mint az SH.
Még jó, hogy most nem lehet kapni Tracker->SH upgradet.(#32186) Raulblanco
Lesznek, csak alacsony árakon. Vagy cserekereskedelemmel. Vagy nem egy embernek adod, hanem ötnek.
Hidd el, meg fogják oldani az egyedi tárgyak esetében.
A common cuccoknál meg úgyis többszörösen lesz az NPC-k forgalma a játékosokénál.[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #32183 üzenetére
(#32179) nowan:
Lesz az még SH is, nekem is lassanként Cutlass-é nőtt az AMD hajóm, aztán már Banu Meg lettek közben barátai is.(#32178) Drenadar:
Én is vettem Delta CCU-t, de nem rakom fel, pont ezért. Jó lenne jönne már![ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #32181 üzenetére
Erre itt korábban már kifejtett okokból nem reagálnék. Inkább csak szépen, csendben off-ba teszem, mert lényegi információt nem tartalmaz, sőt, félrevezető lehet újoncok számára.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
válasz PoeDameron #32181 üzenetére
Már megint olyanról írsz, amiről előbb olvasnod kéne.
Nem lesz hozzádnőtt alaphajó. -
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #32157 üzenetére
Olyan élményben nem lehet részed, hogy kezdőként lébecolsz egy bolygón hajó nélkül, mint valami számkivetett. A játék alapja egy személyre szabott levakarhatatlan alaphajó, amitől nem tudsz megszabadulni. Szerintem azt eladni sem lehet. Nem tudsz magadból koldust csinálni. Hülyebiztos a rendszer.
De tényleg az milyen lenne, hogy egy űrkikötőben egy csomó hajótörött hülyegyerek futkározna és próbálna lejmolni, hogy alkalmazzuk már, vagy vigyük el valahova, mer eladta az egyetlen hajóját és nem gondolt bele jobban hogy ez mivel jár.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Én így is folyton upgradelem egy kicsit. Már Hornetig jutottam vele.
-
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #32176 üzenetére
"A csomag értéke nettó 75$/60€."
Ezt azért árnyalja a tény, hogy nem olvasztható és ha CCU-zod nem igazán visszabontható!
Ezért írtam, hogy 16K HUF-ot nem biztos hogy megér. Persze az "allCCU" pontos menetének ismerete majd ezen is változtathat.
Ettől függetlenül értékes, jó cucc, de meg kell gondolni, mielőtt ennyit adunk érte.
Tea az élet!
-
Eniral
tag
értem kösz a válaszokat ..
-
Eniral
tag
Valakinek nincs eladó AMD-s Omegája ?
-
mrfire
őstag
Na, meghallgattam a 10FTC-t (úgyis megnéztem volna), itt van, amit kiszűrtem belőle, nem biztos, hogy pontos, mert nem néztem utána az INN oldalán:
Az Aurorán ugyanúgy működik majd a multicrew technológia, mint a Taliban. A létfenntartó egység gondoskodik majd hogy ne töltsük túl.
A generált területek megmaradnak majd ugyanolyan formában, ahogy először legenerálták őket, mikor eljutottunk oda. Ehhez egy kulcsot használnak, amit eltárolnak, és ez alapján készül el a terület.
A bárokat azzal fogják feltölteni élettel, hogy ott lehet felvenni a speciális küldetéseket, az olyan küldetéseket, amiket nem hivatalosan adnak a munkaközvetítők.
Az NPC állomásokat nem lehet majd értesíteni a támadásokról, akár játékosok vagy más NPC-k készülnek ellenük. Ezt megoldják maguk.
A torpedók és a rakéták között a nagy különbség az lesz, hogy a torpedókból többet tölthetünk majd be, a rakéták viszont gyorsabbak, jobban mozognak és követik a célpontot.
A hajók folyamatosan változnak, a Talihoz akármikor adhatnak még plusz ülést, több posztot a rajta szolgálóknak.
A goldfarmolást lehetetlen megakadályozni, de azzal szeretnék visszaszorítani, hogy egyrészt tőlük is lehet UEC-t vásárolni, másrészt a játékon belül nem küldhetünk majd nagy összegeket egymásnak.
Annak, hogy a Vanguardban és a Retaliatorban elszigetelt helyet kaptak a lövészek és a pilóta nem technikai oka volt, csupán így tervezték meg a hajókat. A connie nem így néz ki pl.
Az ArcCorp leszállóhelyeit külön isntancekre bontják majd, így egyszerre többen is leszállhatunk ugyanoda.
A városoknak is van ütemterve, mint a hajóknak, whitebox, greybox tervezési fázis. El kell készíteni a zónákat, a mozgó hajókat, az NPC-ket. A következő nagy technikai lépés az állandó adatbázis kialakítása lesz, hogy eltárolják benne az állapotokat, amiket most ideiglenesen .xml-ben rögzítenek.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #32167 üzenetére
Ja, értem. Korábban spekuláltunk már erről itt, hogy el lehet-e rontani úgy a dolgokat, hogy eleve bűnözőként kezdjük a játékot, azt hittem lesz valami ilyesmi út is.
A játékmenetet meg lehetne oldani úgy, hogy ne befolyásolják a főküldetést, de a játék utolsó pillanatára kihassanak a dolgok. Pl. ha egy ponton információt adtam el valami kalózbandának, akkor lehet a játék vége nem egy kitüntetési ceremóniával zárul, hanem azzal, hogy lebuktál és egy lopott hajóval menekülsz el. De ha nem hát nem. Azért valamilyen szinten legyen benne ilyesmi, ha teljes fordulatot nem is vehetnek a dolgok. Pont arról beszéltek, hogy komoly döntéseket kell majd hozni, és elég ME szerű lesz. Egy RPG-től (mert részben az) elvárja az ember, hogy szabadon gondolkodjon és válasszon, én úgy emlékszem ilyesmiről volt szó. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #32164 üzenetére
Szerintem ennyire nem lehet eltérni az alap sztoritól, elvégre a S42 annyira kötött, történet-alapú, hogy még Co-Operatív módban is csak bizonyos csatákat lehet majd tolni. Ha az UEE ellen cselekszel, akkor nyilván egy fillér nélkül leszerelnek, esetleg még börtönbe is vágnak. A sereg nem szokott kesztyűs kézzel bánni a bűnözőivel...
Szerintem példának a Mass Effect-et lehetne felhozni. Volt súlya a döntéseknek, de attól még JS maradt ugyanaz a katona és a történet medre, folyása se változott, csak a víz összetétele...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
Valami kérdezz-felelekben volt erről szó, hogy a PU-ban kell megalapoznod a kalóz karriered, nem kezdhetsz már eleve azzal.
Nomeg ME-szerű sorsfordító döntések én nem várnék az SQ42-től. Ok, lesz egy jó sztorija, de katonai vonalon ne moralizáljunk már. MasterChief sem gondolkodik, csak végrehajt. -
Yllgrim
őstag
Ez engem is erdekel hogy vajon a "repu" hogy alakul, mi az ami meg korrigalhato idove es mi az ami mar nem vagy csak nagyon nehezen. Peldaul lelovom az egyik tabornok fiat mert egy farok es szemetlada, emiatt korozest adnak ki ram, de aztan meg egy hatarvillongas soran en leszek az UEE hose az hogy hat a dolgokra, milyen lesz egy targyalas ha lesz egyaltalan...
Mi van akkor ha az Advocacy-nak melozok mar regota de az egyik kuldetes soran ott hagynak mint eb a sz@rat csak hogy mentsek magukat es en ezt mondjuk utolag helyreteszem a vermersekletem alapjan...
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #32163 üzenetére
Szerencsére lesz időnk bőven újrajátszani, így az alfa-béta alatt mi is összeszedhetünk egy komolyabb pakkot. Arra kíváncsi lennék, hogy ha elméleteben az UEE elleni döntések, vagy gonosz döntések a kalózkodáshoz vezetnek, akkor azon a vonalon is lesz-e esély összeszedni egy komolyabb indulótőkét. Pl. ha jól játszunk akkor világos, hogy kaphatunk jutalmat a tetteinkért, de ha a magunk malmára hajtjuk a vizet, elfogadunk valami durva kenőpénzt ilyesmi, akkor kalózként vajon indulhatunk ugyanígy előnnyel?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ttamashu #32161 üzenetére
A kezdő hajó inkább arra vonatkozik, hogy az a legalapvetőbb kezdési lehetőség, a legolcsóbb hajók. A legtöbb kezdő emberkének csak arra fogja futni induláskor. Bár írták, hogy a S42 sokféle állítható nehézséggel jön és nem csak a hozott döntések illetve a nyújtott teljesítmény, de a beállított nehézség is befolyásolja az elérhető jutalmakat. Így én el tudom képzelni, hogy a legvérmesebb veterán szimbajnokok simán összehozhatnak elég combos kezdő-pakkot csak a kampánnyal, de ők lesznek kevesebben.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #32157 üzenetére
Én is remélem így lesz, de a Starter ship kifejezés azt sugallja, hogy a megjelenés után érkezők majd választhatnak egyet az alap hajók közül.
Tea az élet!
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #32159 üzenetére
Otthonrol dolgozni smafu mi? Na jol van, most az egyszer elnezem nekik, szepen tegyek fel az Endeavourt vasarra most pentekre
-
Yllgrim
őstag
Ugy latom eleg nehez egy heti programot osszeutni es feltenni a weboldalra...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Malibutomi #32156 üzenetére
Végül is, ha azt vesszük, már a LMC hajók se kicsik.
Hogy eltörpülnek az együlésesek egy Orion vagy Reclaimer mellett? És a többségnek ugye kis együléses kezdői lesznek.
Akik megjelenés után szállnak be, azoknak meg még az se. Számukra "létszükséglet" lesz a Squadron42-vel kezdeni, hogy meglegyen a kezdőtőkéjük és a polgári címük az elinduláshoz. Feltéve, hogy CR-ék állják a szavukat és tényleg úgy csinálják meg a dolgokat, ahogy ígérték. Vagyis start után nem lesz hajó, se semmi segítség az újaknak. Mezítlábasként kezdenek, mint bármely MMO-ba, ha nem tolják le S42-t akkor pedig zsold és polgárság nélkül...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #32131 üzenetére
En is! Meg azt remelem, hogy a kikotokben is lehet majd latni szep darabokat.
-
veterán
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #32146 üzenetére
Úúú, most látom, hogy videót linkeltél, és van belső nézet is, ez a Phoenix nagyon kéne, az a belső valami eszméletlen! Bár aki a videóban a kameramozgásért felelt, azt átdobnám Mexikóba, hogy harcoljon a kábszerklánok ellen....
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #32150 üzenetére
Az alap formája ennek nagyon bejön nekem, egy kis igazítás kéne, a sok hülye bizbaszt le kéne szedni a tetejéről, pl. azt a kis radartányért. De alakra szerintem az egyik legszebb hajó eddig.
De persze ez ízlés kérdése, nekem pl. nagyon bejön a Hornet, másnak meg túl szögletes
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #32149 üzenetére
Nekem a másik jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #32148 üzenetére
Ha ez lenne, ha Tali árkategória lenne, ha lehetne bele mondjuk 6 főnek dropship modult tenni (a 12-t kicsit soknak érzem), akkor nem is lenne kérdés a váltásom Csak túl sok a ha...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #32145 üzenetére
Erről a hajóról nem is tudtam...
Így viszont simán lehet ez is a CitizenCon titkos befutója...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #32145 üzenetére
Úristen, egyik jobban néz ki mint a másik. Ha nem engednék az olvasztást, CR lámpavason végezné napokon belül.
-
Yllgrim
őstag
válasz PoeDameron #32144 üzenetére
Nem errol beszelek hetek ota hogy a Scimitar mennyire tuti?
Phoenix is tuti am
Az Anvil hajok a gyengeim, imadom a "formaikat"
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PoeDameron #32144 üzenetére
Én inkább ezt várom, ha minden igaz, ez a második helyezett a TNGS-en.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Emirates777 #32137 üzenetére
Ez gyakorlatilag a redeemer, csak szebb. De a funkciója ugyanaz. Kicsit nagyobbra számítottam mondjuk. Gyönyörűszép.
Nathan
Igen igen, csak minden ami úgy kezdődik hogy kíséret kell hozzá, az kevésbé játszható, kivéve persze ha npc kíséret az gördülékenyen megoldható, de azt majd meglátjuk.
tomi
Igen de akinek nagy hajója van, az nagyon sokat játszott érte, vagy nagyon sokat fizetett érte, tehát nem sok játékosnak lesz olyanja, és akinek lesz az bőven kifizette az árát, tehát szerintem az úgy rendben van, hogy egy moduláris cirkálóval játszunk, ami sokféle dologra is jó egyszerre. Persze, semmiben ne legyen olyan hatékony, mint a speciális hajók, de a modularitás szabályai szerint minél nagyobb egy hajó, annál több modul fér bele, tehát annál sokoldalúbb, és ez így szép és jó. Egy kezdő játékos mire eljut egy ilyen hajóig, hülyére játszotta magát sok kicsivel. Kivéve persze a pénzes majmok, mint Ylgrim!
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ttamashu #32141 üzenetére
Idén már biztos nem. A Dragonfly-t is max elkezdik az év végén, ha minden jól megy és lesz rá erőforrás*.
* - Kivéve, ha ez lesz a meglepetés-hajó a CitizenCon-on, bár Chris azt mondta katonai hajó és az Aegis végül is katonai gyártó, de leírás alapján az Anvil kezdő katonaibb:
Anvil Hurricane: Néhány hajó nagy sebességgel kerüli el az összecsapásokat, néhány lopakodással, megint mások manőverezéssel. Az Anvil Hurricane filozófiája, hogy bármit elpusztít az égen, ami az útjába kerül. A Hurricane nem fog versenyeket nyerni és nem is fog ellenséges vonalak mögé lopakodni… de a kis kaliberű fegyverrögzítési pontok széles skáláját nyújtja és a lehetőséget, hogy a fegyvertípusokat többféle módon is személyre szabhasd. A Hurricane-eket gyakran keresik katonai rajok és magáncégek, akik egy “nehéz” gépet akarnak a kötelékbe.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #32140 üzenetére
Ez a Terrapin elkerülte a figyelmem! Na majd figyelem mikor jön a Concept Sale. Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ttamashu #32138 üzenetére
Az Aegis kezdőhajóról ezt írták anno, mikor szavazni lehetett:
Aegis Terrapin: Szó szerint kemény dió, a Terrapin a legpáncélozottabb alap-hajó a piacon. Eredetileg veszélyes naprendszerekbe szánt hosszútávú megfigyelőküldetésekre tervezve, a Terrapin tervezési filozófiája, hogy a hajót kiegészítő páncélzattal burkolják, és a motorerő tekintélyes részét beáldozva méretosztályának legnagyobb pajzsgenerátorával szereljék. A Terrapin-ek nagyon népszerűek a privát bányászok körében, köszönhetően az eszköz-rögzítési pontnak és a kis raktérnek, amit értékes ásványokkal lehet megtömni.
Míg a Drake leírása így szól:
Drake Dragonfly: Nem igazán szállsz be a Dragonfly-ba, sokkal inkább felveszed magadra. Ez olyan, mintha egy motort és egy fegyvert fogattak volna az űrruhádra… vagy ahogy a reklám mondja, mintha szőrén ülnéd meg a vákuumot. Valahol félúton egy könnyű-vadász és egy Auróra közt a Dragonfly gyors, mozgékony, ultrakönnyűre és olcsóra tervezett tömegesen gyártott és amatőrök számára is könnyen módosítható. A Dragonfly-ok a márka szerelmeseinek kedvence lett, akik gyakran gyűlnek össze, hogy megosszák egymással a módosításaikat, pályán kívüli versenyeken és egyéb nem túl legális “szórakozáson” vegyenek rész.
(#32139) Gabás: Az nem "fan-made", hanem a TNGS verseny 3. helyezettje.
Ez a fan-made: Alexander-class Advanced Warfare Destroyer
De ez nem hiszem, hogy bekerül, mert ez egy öszvér...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Gabás
addikt
válasz Emirates777 #32137 üzenetére
ez fan-made hajó, de ígéretek szerint majd bekerül
-
ttamashu
aktív tag
válasz Nathan Boggs #32136 üzenetére
Szerintem se essenek át a ló túloldalára modularitásban, mert akkor csak 1 nagy hajó kell mindenkinek aztán csók. "Cipőt cipőboltból"
Valami kis spéci járgányra még én is beruháznék! Picike bányászhajó, vagy hasonló.
Tea az élet!
-
Emirates777
tag
Ha lehet hinni ennek a videónak akkor a Scimitar is elég jól áll.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PoeDameron #32135 üzenetére
Jó lesz az, csak kell mellé kíséretet szervezni Elképzelhető, hogy lehet nagy katonai hajókba is tenni különböző tudományos modulokat, viszont azt már mondták, hogy egy ilyen sosem lesz annyira hatékony, mint az a hajó, ami direkt erre van kialakítva. Mondjuk ez el is várható, hogy így legyen
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Yllgrim #32130 üzenetére
Igen de nem erről volt szó amikor arról beszéltek hogy a carrack mozog a frontvonalban, gyűjti az anyagot, és a tudományos hajó (Endeavour) meg a háttérben dolgozza fel?
Felfedezésre olyan hajó kell, amiben van harci potenciál is, mivel a Star Citizenben a felfedezés az nem feltétlenül békés, sőt. Elvárjuk, hogy ne legyen békés! Tehát egy ilyen endeavourral bemasírozni a mélyűrbe kábé öngyilkosság. Ezért lesz az, hogy majd a cirkálókínálatból fogok kiválasztani egy remek 200 méteres vasat, és átalakítom felfedező űrhajóvá. Ez majd úgy a Star Citizenben töltött 5. évemben fog bekövetkezni, addigra szedem össze rá az űrbéli pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
válasz Menthirist #32056 üzenetére
Nagyon jó nem vártam hogy ennyire komoly hangja lesz a csúzliknak! Legutóbb ilyen hangok a Battlefield 3-ban voltak. El is várom hogy ilyen legyen . Remélem ezek a hangok maradnak mire a játék 'kijön'.
Jó lesz majd b***egy két fegyótól mikor valahonnan rálőnek az emberre és nem talál[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #32128 üzenetére
Számodra akkor még a Crucible nyújthat reményt. Egy repülő hangárt nem egyszerű hajó formájúra csinálni abban a méretben.
(#32129) PodMAN: Dettó.
(#32130) Yllgrim: Nem a méret a gond, hanem a forma. Túlságosan nyurga ahhoz képest, aminek szánják.
(#32131) Menthirist: Lásd feljebb. Nem az a baj, hogy nagy. Akartuk, hogy nagy legyen és a többi nagy hajót is akarjuk, hogy olyan legyen. Csak a formája nem tűnik praktikusnak. Csinálhatták volna kövérebbre, mint mondjuk a Starfarer-t, a tartályok helyére meg mehetett volna 2-3 gerinc-folyosó, közéjük meg a cserélhető mudulok garmadája.
Felépítését tekintve az Endeavor inkább hajat a HULL-okra.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
Ez most gyakorlatilag olyan mint a Hull sorozat. Kerekített fülke az elején, rakás hajtómű a végén, közte meg bármit felfűzhetsz a gerincre. Teherkonténert rakhatok rá a sok lüke tudós helyett?
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #32127 üzenetére
Realitás ide vagy oda, én ordas nagy hajók mellett szeretnék elrepülni, úgyhogy nekem ez így egyelőre bejövős, mégha amúgy nem is tartom világszépének. A forma számomra érdekes, hátulról kifejezetten mutatós, én egy kis függőleges kiterjedést hiányolok de ezt leszámítva nekem inkább hozzátesz az SC változatosságához, mintsem elvesz
-
Yllgrim
őstag
Szeretem a nagy dolgokat Minden ki fog derulni hamarosan, Endeavour is meg a Crucible is es majd akkor kivesezzuk. Az elgondolasa nagyon tetszik, tudomanyos hajo, mint a star trek, felfedezni, uj fajokat, helyeket, ismereteket szerezni
A kinezete majd kiderul, az ennel a hajonal nem erdekes bar nem is elhanyagolhato. Na meg lesz az uj titkos hajo is, katonai mi a szosz (remelem Scimi )
Nagy legenyseg kell ra, de par hajoval eleg jo kis flottat lehet osszerakni es vandorolni, mint BSG-ben, azt birnam Neha visszaterni a civilizacioba, feltoltodni, eladni a loot-ot akkor mehet mindenki amerre alt, aztan uj expediciot inditani Ha ez birja, akkor hosszu utakra, messzi tajakra erdemes elvinni
-
PodMAN
senior tag
Én is azt hittem, hogy inkább kutatóállomás "formája" lesz. Lásd pl. Atlantis is tudott repülni ugye. Ettől még lehet rá rakni ágyúkat, pajzsot, zedpm-et, stb.
-
mrfire
őstag
Én nem hittem, hogy hajóformája lesz. Gyárthatnának végre valami formátlanabbat is, az Orion óta ilyesmit várok. Ettől függetlenül ez sem rossz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #32120 üzenetére
Még a Vanguard variánsok előtt mondták, hogy a következő SC az Endeavour lesz, ezért is mondtam, hogy akkor lehet visszadobták. Másrészt a Crucible-nek is örülnénk, ami egy repülő hangár...
Abban az értelmében viszont van realitása, hogy ha most pénteken Endeavour lesz, hogy az nem így fog kinézni, mert ez csak egy korai változata. Én örülnék neki, de tudod annyira nagyon nem szoktak eltérni a korai verzióktól. Számomra ez a hajó, mint mobil bázis kicsit csalódás. Persze nem annak hirdették, de túl hosszú, túl sérülékeny. Csinálhatták volna zömökebbre szvsz.
Viszont az is látszik, hogy irdatlan nagy. A zsiráfnyak végén az a picike pilótafülke is hatalmas egy emberhez viszonyítva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz PhilBrick #32125 üzenetére
Koszonom a javitast, reg volt szerencsem ahhoz a vilaghoz
600$-t rebesgetnek de azok tippek, ha vasar lesz most penteken akkor ma kijonnek az araval, kivancsi leszek, na meg a modularitasra, hany modul lesz/mennyi fer a hajora, milyen arban lesznek... Egy ilyen tudomanyos hajo nagyon bejonne, kivancsi leszek, jo lenne ha MISC-esen amorfos lenne, tulsagosan szimmetrikusak a hajok...
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #32123 üzenetére
Ne almodozzatok, varjuk meg a veget mi lesz a hajobol, mi lesz rajta (tuti egy kemeny money sink... ) aztan kiderul, vannak vele otleteim. Le foglak biologiai fegyverelni titeket, olyan cuccot fogok gyartani, amiert minden kaloz es fegyverkereskedo meg fog vedeni "A fuszernek aramlania kell"
-
Nathan Boggs
senior tag
-
PodMAN
senior tag
válasz Nathan Boggs #32121 üzenetére
Nem kockáztathatunk! Lehet hogy a Xenok már nyüzsögnek. Drenadar Retije és a Harbinger szívesen ráüríti a rakományt ha gondolod
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #32113 üzenetére
Ó jajj jajj, már előre látom, hogy hívjuk a hajódat, az nem válaszol, ezért átszállunk és a Deadspace legújabb részében találjuk magunkat...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #32118 üzenetére
Ez tenyleg 600$ lesz +-...
-
veterán
Még több Endavour kép ha még nem lett volna.
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #32114 üzenetére
Milyen kartyat? "Mar kesz a gep". Itt meg mar csak olvasztok, nem tolok ra, csak picit esetleg, szoval nem koltok mar a jatekra igazabol...
Vanguard-ot es Carrackot erre siman raolvasztom ha olyan lesz amilyennek gondolom meg leirjak....
Csak kepzeld el hogy ulsz a kis tudomanyos-kutato hajodon es igazabol nincsenek hatarok Eleg baro lesz ez a cucc, nem veletlen a MISC legtutibb hajoja.
-
PoeDameron
aktív tag
Igen, én is ilyesmiről ábrándozom, csak hadihajóban. Idris méretű moduláris hadihajót átalakítani az igényeimnek. Mer ugye az jobban bírja ha megtámadják. Már ha egyáltalán meg merik támadni, mer nincs ráírva hogy csillámfaszpónit csináltam belőle és az ágyúk helyett seprű van.
-
veterán
"ha olyan jo lesz amilyennek elkepzelem, akkor 2 hajom marad, SH meg az Endeavour. Na meg a Scimitar.."
Nálad valami erősen el van gurulva egy gép áráért most építettél vizet, agyalsz hogy melyik negyed millás kártyát vegyed... Meg az SC-ben is lesz már vagy 250k-d. A nejed tarkón fog csapniStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #32112 üzenetére
Ha kijon az Endeavour, akkor megnezzuk mit tud, mire alkalmas es atbeszeljuk. Nekem egy ilyen nagy tudomanyos hajo nagyon bejonne, foleg ha tenyleg olyan modularis lesz mint ahogy leirjak. Az alapjaiban rajzolna at a dolgokat, a kerdes mennyire lehet atalakitani, mennyire lehet sokoldalu...
Nagyon biztato igy ranezesre meg aminek terveztek, 600$ koruli aron tippelgetik az emberek, ha olyan jo lesz amilyennek elkepzelem, akkor 2 hajom marad, SH meg az Endeavour. Na meg a Scimitar...
Erre meg a baratnom is jonne jatszani, megmondta Kapna egy labort azt kotyvasszon maganak amit akar Xeno-t Drenadar Tali-jara10 fele modulbol jo kis hajot lehet osszelgozni, elvisz egy Cutlass-t,
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #32109 üzenetére
Ezt mondom Hogy nekem meg volt, ezért nem irtam bele a listába.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #32080 üzenetére
Most igertem meg hogy nincs tobb nagy vasarlas... Ha ez ilyen lesz akkor olvad par cucc
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #32106 üzenetére
Gladius azért zavart meg mert alapból az van nekem, de komoly hogy azt it megkapták
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Perseus871 #32105 üzenetére
Időnként vannak nyílt napok, de ezektől eltekintve nincs és nem is lesz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz Perseus871 #32105 üzenetére
-
Perseus871
tag
Szevasztok!
Van már lehetőség a játékra, anélkül hogy pénzért hajókat vennék?M5A97 Evo R2.0, FX 8350, XFX RX 470 + 1333 32gb ram
-
Volfram42
senior tag
válasz PhilBrick #32096 üzenetére
Nagyon off.:
Csinálni lehet. Vannak egészen kicsik is, de azoknak kicsi a teljesítményük. Itt nem lehet sajnos a méreteket elcsalni. Szükség van rá. Mivel nagyon magas energiákon a négy erő elméletileg ugyan tulajdonságokat vesz fel és lényegében egy fajtává válik ezért kénytelenek lennénk elérni azokat a hihetetlen energiákat, hogy igazolni lehessen az elméleteket. Amik ráadásul még hiányosak is, mert a gravitáció mindenhogy kilóg a sorból jelenleg.
Szóval sajnos kell a hatalmas méret. Láttam már tervezetet egy akkorára ami több AU-t is felölelt. Persze olyanra soha nem lesz vállalkozó és pénz.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
mrfire
őstag
Emberek, beláthatatlan ideig most kimarad az AtV és 10Forthe sorozat tőlem. Lehet jelentkezni, aki szeretné megosztani az oldalon a tartalmukat, még ha csak a leglényegesebb infókat is, már az is jól jön. + Az összefoglaló videókhoz az anyaggyűjtési feladatra és hangvágásra is jöhet, aki ért hozzá és szeretne foglalkozni a dologgal. Később összeírok egy részletesebb felhívást ezekről.
Kicsit átállítom magam az oldallal kapcsolatos munkák elvégzésére. A héten sikerült hozzáadni és testre szabni a fórumot, jövőhéten remélhetőleg aktiváljuk is, de sok régi cikket át kell bogarászni, finomítanék a dizájnon is, és elkészíteni a főmenüt. A hajóbemutatók maradnak, holnap lehet számítani egy újabb részre.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #32080 üzenetére
De ronda, de hajónak néz ki, tetszik! De nagyon ronda!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest