Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Eddíg adja amit látok, csak ne fél év legyen mire ebből kapunk is valamit.
Megújult az RSI oldala is!
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
Jól láttam hogy egy concord alatt vannak?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #33695 üzenetére
Sandi elmesélte hogy miért kezdte az egészet meg stb stb kicsit érzelgősködött meg hogy Chris felesége
-
Malibutomi
nagyúr
Lemaradtam az elejerol, miert volt a pityerges?
-
SkyS1gn
félisten
Jó színész még el is bőgte magát
-
pgabor26
tag
válasz
PoeDameron #33692 üzenetére
lol
-
PoeDameron
aktív tag
végleges tippem az idei meglepire:
CR bejelenti, hogy FPS-t visszaküldték az angol srácokhoz, viszont van egy jó híre is ami miatt összehívta a Citizencont: Sandi terhes.
Bónusz: ultrahangfelvételek a kis Chrisről.
-
k4rL^
senior tag
Fél órás késés, csak félkor kezdődik a stream.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Jovore megyek en is ha itt lesz
-
Yllgrim
őstag
Belepeskor kaptunk ilyen kis taskakat (SQ42), benne matrica, kis babu meg Hornetes kituzo. Kepet nem tudok feltolteni itt, majd otthonrol holnap ha felkeltem. Kaja, sor megvolt, kezdhetunk
-
Yllgrim
őstag
Lattam eddig Erin-t, Sandi-t, meg par staff-ot, 2 x 4 gep valami bemutatora. Stay tuned
[ Szerkesztve ]
-
Az RSI oldala meg már most lehalt
-
Yllgrim
őstag
Meg vagy 20p mire bejutunk, CR mar bent van, fel oraja jott meg
-
PhilBrick
őstag
válasz
PoeDameron #33677 üzenetére
Tudtam én, hogy vérbeli troll vagy....
-
laci_8519
tag
válasz
Malibutomi #33673 üzenetére
A RSI weboldalán a számláló szerint még 2 óra van hátra. Most találtam meg.
Diopapa jól mondja.(#33675) pgabor26: Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
Mindenkinek Kellemes CitizenCon-t és Boldog Új Feature-ket kívánok! Jó olvasást!
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #33673 üzenetére
Backereknek 2 órás plusz műsor van akik ott vannak, nálunk 9-kor kezdődik elvileg. (CET)
-
laci_8519
tag
Kb. 2 óra van hátra és megkapjuk ami jár.
Viszont itt 7 órát írnak a kezdésre. Nem 9-től lesz a közvetítés?
CitizenCon Presentation 2015
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
PoeDameron #33670 üzenetére
-
PoeDameron
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz
Menthirist #33667 üzenetére
Hmm most, ahogy mondjátok, mutatjátok a színes grafikonokat..meg sem nézem ma a CitizenCon-t. Rögzítem a műsort és majd pár év múlva megnézem.Ha most történne valami konkrétum, vagy esetleg valami bejelentés az ezek szerint úgyis csak egy súlyos anomáliája lenne az univerzum tér-idő kontinuumjának. Hiszen már csak a bemutatott ábrák szerint se történhet semmi érdemleges a jelenben.
( csak, hogy hű legyek magamhoz a hangvételt illetően ).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Szőrös #33666 üzenetére
Hát biztos volt amikor állt a projekt, vagy csak tervezgettek, nem ellenőriztem a forrásokat. Nekem amúgy nem volt bajom a D3-mal, messze nem olyan jó mint a második rész volt, de ezt leszámítva szvsz vállalható, haverokkal végigtoltuk párszor. De wikipedia-t megnézve, tényleg azt írják hogy még 2001-ben kezdődött a fejlesztése, a Blizzard North kezdte el, amikor még létezett. 2008-ban mutatták be elsőnek, és 2012-ben jelent meg (tehát bemutatáshoz képest is 4 évvel később jelent meg)
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #33664 üzenetére
D3 11 év !?
Ahhoz képest elégööökhm nem lett jó ( nekem nem teccet legalább is ).
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
PoeDameron #33661 üzenetére
Na ja. Mark Hamill-nek se Skywalker volt a legsikeresebb szerepe. A valaha volt legjobb Joker szinkront adta évtizedeken át a karakter animációs megjelenéseihez.
-
válasz
Malibutomi #33662 üzenetére
Ez az extended változat:
zsömi: Mark Hamill lesz a szinkronhangja a fél SQ42-nek akkor
Hozzácsapják még Tara Strong-ot, Kevin Conroy-t, Ron Pearlman-t, Billy West-et és magam alá is pakolok
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Malibutomi #33662 üzenetére
Pedig hányszor volt már
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt most talaltam:
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #33658 üzenetére
A szereplők hangjaihoz egészen széles körből válogatnak. A Mass Effectben a Shepardot megszólaltató srác az gyakorlatilag ismeretlen színész, ugyanakkor Illusive Man-t Martin Sheen, Hackett admirálist Lance Henriksen szólaltatja meg. Ja, szerepel még benne Buzz Aldrin is, aki másodikként lépett a Holdra. Tehát ha a Star Citizenben azzal rukkolnak elő, hogy egy Holdon járt ember is szerepelni fog a gárdában, akkor az sem lesz kuriózum.
Valszeg úgy lesz ahogy a Mass Effectben is, hogy a játékiparra specializált szinte ismeretlen szinkronszínészek széles köréből válogatnak, és egy-egy ikonikus mellékszereplőre meg szerződtetnek egy-egy nagyobb nevet. Én Jennifer Lawrence-t akarom, mert trendi mód most éppen belé vagyok szerelmes!
Malibutomi, kiváló találat. Ez kicsit helyre tudja tenni a fejekben a dolgokat. Mondjuk nem ártana némi ismeretterjesztés CR-ék felől is, hogy mégis egy ilyen játék fejlesztése általában mennyi idő, és ők hol tartanak ebben. A sok kis majom állandóan bepánikol. Tarkón kellene csapdosni őket.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Menthirist #33659 üzenetére
Jim Caviezel miatt láttam először azt a filmet, rá pedig a Gázoló-ban találtam. De ha jól emlékszem ő játszotta a Passió-ban Krisztust, amit egyébként nem láttam és amit azt hiszem Mel Gibson rendezett.
-
válasz
TESCO-Zsömle #33658 üzenetére
igen, őt játszotta, én csak egyszer láttam azt a filmet, még régen, és akkor sem igazán kötött le, így nem emlékszem a fickóra
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Menthirist #33657 üzenetére
Nem igazán ismertem a színészt név szerint, de az Outlander-t szeretem, így fejből mondom, hogy Wulfrik-ot játszotta benne.
Kb 4. legfontosabb szereplő a főhős, a király és annak lánya után.
Ha ebben a "rétegben" mozog a SQ42, akkor a Hollywood-i sztár simán lehetne Ron Pearlman is.
-
Jack Huston gyakorlatilag elszólta magát hogy szereplő lesz az SC-ben.
Nem ismerem a fickót, de ahogy látom, angol színész, a Boardwalk Empire-ben és az Amerikai botrányban játszott, illetve régebben az Outlanderben. Utóbbi kettőben gondolom valami kisebb szerepet.És egy kis elő-ünneplés a sok munka végére. És véletlen vagy sem, pár szinesbőrű ember a képen, fricskaként.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #33653 üzenetére
Ez egy elég korrekt összefoglaló lett azt hiszem..
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #33653 üzenetére
én nagyon rég óta vágytam egy ilyen jellegű játékra
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Yllgrim #33635 üzenetére
Még az sem biztos, hogy aki pénzért veszi meg a hajót az kedvezőtlenebb vásárt csinál azoknál, akik játékban gründolják össze.
Ott az alap Endeavor, 444 dollár. 120 000 forint.
Ha dolgozol mondjuk netto 200 000 forintért napi 8 órában 20 napot, akkor 1250 forint az órabéred. 96 óra alatt keresed meg az Endeavort.
Kérdés, hogy a játékban viháncolva ez hány órádba telik. Simán lehet ez akár több száz óra is. Igaz hogy a munkával töltött idő elkülönül a játékban töltött időtől, nem lehet behelyettesíteni, viszont az értékét azért jól szemlélteti, hogy ha a játékidődet munkával töltetnéd, akkor sokszor annyit keresnél adott esetben, mint játékbeli gründolással.
-
válasz
Gilmoor #33652 üzenetére
Szerintem azért nem zárná "kapjátokbe"-vel a mondandóját, mert ez azért az ő álmainak játéka is. Mármint gyakorlatilag CR álmát pénzeljük, ami egyben sokaknak egy jó játékot is eredményezhet (nem biztos hogy fog). Az hogy az emberek már a kereskedelmi útjaikat tervezik, ahogy art-okat készítenek, valahol pedig azt mutatja, hogy ez nem csak CR hanem sokak álma. De mindenki másért backelt, más okból, más dolgok reményében. Van aki pre-purchase-nek tekinti, van aki részvényesnek hiszi magát tőle, más csak a hype miatt fizetett be. Én már írtam régebben (meg többször is), hogy szoktam támogatni mindenféle közösségi finanszírozású projektet, ami valamilyen szempontból megfog. A Kingdom Come Deliverance-ot gyakorlatilag az erdője miatt kezdtem támogatni, a Wasteland 2-őt és a Torment Tides of Numenera-t gyakorlatilag Brian Fargo miatt (Fallout 1-2), a That Dragon, Cancer-t, A Song for Viggo-t a témája miatt, a Retronator Pixel Art Academy-t pedig mert szeretem a pixel art-okat
Az Elite Dangerous-ban a térugrás nyitotta ki a pénztárcámat. A Star Citizen pedig az elmebeteg, őrült, teljesíthetetlennek tűnő ambíciói és komplexitása miatt fogott meg. Számomra teljesíthetetlennek tűnő dolgokat akar megvalósítani, ami lehet hogy megvalósíthatatlan is, majd kiderül. Viszont azt megtehetem, eldönthetem, hogy támogatom-e azokat akik mégis megpróbálják elérni, vagy sem. Ahogy haladnak, én úgy látom hogy lehet hogy mégsem olyan lehetetlen. Meg sok dologra mondták már hogy lehetetlen, amíg valaki meg nem csinálta
Lehet hogy ezeknek a bolondoknak is sikerül, én drukkolok nekik
Meg jó érzés lelkesnek lennem végre valami iránt.
[ Szerkesztve ]
-
Gilmoor
csendes tag
...rengeteg cikket végigolvastam túl rövid idő alatt ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a burámban. Az a meggyőződés alakult ki bennem, ha mindenki objektív maradna (beleértve a külföldi médiákat is) akkor ez a fórum nagyon csendes lenne. Nevezzük MOB -nak azt a tömeget aki körülveszi ezt a játékot (bár jobb lenne, ha témaként említeném, hiszen egyes szereplői ennek a MOB-nak tökéletesen lesz..rják hogy ez egy játék vagy akár AngelaMekkelekkisasszony) A lényeg a lehetőség, hogy végre kiélhessék megszállott szereplési vágyukat (bármi áron). Erőforrásokról beszélgetnek, közben senkinek nem tűnik fel hogy az "etetőgépet" életben tartani nem kis feladat. Ja miért ilyen drága az "etetőgép"? "Ti" akartátok (mondhatná teljes vállszélességgel CR). Én megértem CR helyzetét is, az Ő egójával nehéz elismerni, hogy messze túlnőtt rajta ekkora és ilyen színes stáb kontrollálása, és nem alkalmas vezetni egy ilyen tömeget. Neki ezzel kell megküzdenie, és valószínűleg tisztában van ezzel anélkül is, hogy mindenféle média bazárimajmot csinálna belőle. Ha még ehhez hozzátenném a "backerek" (akik egyébként nincsenek tisztában azzal, hogy Ők most "backerek" vagy "buyerek") összevissza hadoválnak körülötte az éppen aktuális médiaszélirány szerint, nem csodálkoznék rajta, ha egy "kapjátokbe"-val zárná sorait. Komolyan kezdem azt gondolni, hogy meg is érdemelné a tisztelt "nagyérdemű". Képzeljétek el micsoda trollkampány lenne utána... Hogyan is kezdődött a kickstarter? "...they said I was dead...they said consoles are the future..." hát mi lenne az első gúnyolódó megjegyzésük? Yes, You are dead.. gondolom.
Tudjátok ebben az is szomorú, hogy ez nem CR kudarca lenne, nem csak az Övé.
Elnézést emiatt a lehúzós hangvétel miatt, csupán tehetetlenségemben gondolok ilyeneket. mmorpg.com -on is csak félig volt türelmem elolvasni ezt az SC véleményt, ott vesztette el a hitelét az író, ahol a hajók áráról kezdett beszélni. Sajnos nem tűnt úgy, hogy tudatában lenne mire adott pénzt valójában. És ennek az embernek van felülete, ahol oszthatja a nézeteit. -
Még nem rágtam át magam azon az 50 hsz-en ami az alatt született hogy aludtam, DE örömmel látom hogy tudok végre connie-ra upgrade-elni (vagy freelancerre). Eddig ugye egyikre sem lehetett, kb Hornetben megállt a tudomány.
Ha ügyesek lesznek a fiúk este, akkor a cutlass-em megy fel taurus-ba.A CCU tippet én is buktam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #33648 üzenetére
Adott téma nem váltja ezt ki belőlem, mert nem hiába vettem meg a játékot. Teljesen oda meg vissza vagyok a koncepciótól.Én pár dolgot másként csinálnék, másként látok. Ennyi.A kiscserkész dolgok miatti szemrángásom sajnos született dolog.Munkahelyemen soha nem csesztettem senkit, nem fúrtam senkit.Egy kivétel volt, amikor is jött egy ifjú titán és heti meetingeket tartott különböző színes grafikonokkal, meg közös programokat szervezett ( kirándulás, paintball hasonlók ).Na akkor felkerestem a cégtulajdonost és nálam volt a felmondásom.Végül maradtam, de azóta nem kötelező vagy elvárt az ezeken való részvétel.Szóval peace, én igenis SC rajongó vagyok ( a magam módján ) .
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
#16729600 #33643 üzenetére
Tényleg nehéz eldönteni. Vékony a vonal vicc és szarkazmus közt és azon a smiley se segít, mert ugye a szarkazmus mosollyal az arcodon aláz. Relatíve igen. Eléggé negatív hangvételű. Egy szóval sem mondom, hogy ez baj. Ilyen vagy, most már ezt is tudom. Ez a másik dolog, amit ugye nem lehet leszűrni, hogy akkor most te alapból vagy ilyen, ilyen a személyiséged, vagy csak az adott téma váltja ezt ki belőled. Eszem ágában sincs bárkiből is ősellenséget faragni. Amíg a fórum szabályzatának megfelelnek én itt legfeljebb csak vitába tudok szállni másokkal. Munka mellett meg már azt is csak korlátozott formában.
Te beállhatsz simán, míg nem kezded el ecsetelgetni, hogy miként fogsz a saját hajómon tarkón lőni, addig az alapvető bizalom meglesz irányodban is.
(#33645) Diopapa: De ezt is kiveséztük, hogy alapjában is része a fejlesztésnek, mert nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnék, az ő esetükben meg a folyamatosan változó anyagi háttér és elvárások miatt ez hatványozottan igaz. Erről beszélt ugye Menthirist is és beszéltünk mi is az elmúlt HSZ-ekben.
(#33647) Drenadar: Én fejfájást, ez már biztos.
Tegnap este próbáltam, 21:00-kor már majd lefordultam a székből, annyira álmos voltam. Hiába, a 7-8 órai fekvés meg a reggel 4-es kelés megtette hatását...
Ezért sem tudok elmenni a Stratovarious koncertre szerdán...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
már így is volt pár kellemesen átmulatott esténk...
és ki tudja ma este mit kapunk
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33637 üzenetére
Zsömi, nagy arc vagy..
"Már GC-on is elég nagyot villantottak, mégis megy az elégedetlenkedés, pedig 3 év se telt még el, ráadásul sok dolgot többször is újra kellett csinálni, át kellett írni/dolgozni menet közben."
Részemről pont azért van elégedetlenkedés, mert számtalanszor újracsinálnak dolgokat.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Drenadar #33641 üzenetére
Tessek, 800 napja kellene regeltnek lennem, most van 551 szoval az meg odebb van, nameg volt figyelmeztetesem is
Hala a jo kis magyar modszernek, nem tetszik a masik velemenye, nyomjuk fel
Uh ez marad addig, elegge egyedi ez mar, nem nagyon lattam mast ilyet hasznalni
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #33640 üzenetére
A hsz. em végén van egy bumszli nagy smiley, de majd akkor legközelebb odaírom, hogy vicc volt.
Negatív lenne a hozzáállásom? Talán csak más ezekben a konkrét esetekben az értékrendem/véleményem.Ennek ellenére mielőtt még ősellenséget látnál bennem itt a topikban, én igenis nagyon tudom értékelni, ha valaki lelkes és elkötelezett egy témában, ügyben és ki is áll mellette ( mint TE ). Attól még az én antiszociális világképemmel kapcsolatosan is tessék toleráns lenni.Vagy ha lesz egy bazi nagy többszemélyes kutató,roncsmentő ladikod,akkor be se állhatok majd hozzád és kib@szol a világűr hidegébe?
-
Szőrös
veterán
válasz
"mégis megy az elégedetlenkedés"
Tudod ha rendszeresebben jönne patch AC-hoz, vagy jött volna akár egy is ArcCoproz vagy ha már kiadták volna az FPS-t ( úgy ahogy mindegy milyen állapotban ) akkor nem lenne elégedetlenkedés.
Este mindenesetre okosabbak leszünk. Mondjuk én meg speciel krimóban, almámra már feltettem twitchet majd onnét sasolgatom CC-t meg a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
törölt tag
válasz
Én is gondolkodtam rajta, hogy mit válaszoljak.Szerintem meg szomorú ,ha valaki ennyire nem érti a viccet és ennyire szárazon szemléli a világot.
-
Yllgrim
őstag
válasz
#16729600 #33636 üzenetére
Jah, vegul is
Most nincs semmi nagy komoly vasarlasi szandekom, ellenben a kis lepesekben torteno fejlesztesnek latom ertelmet, a csoki/cigi penzt ide rakod
Nagy vasarlast mar nem szeretnek megejteni, ellenben a CCU egy eleg jo kis megkozelitese a dolgoknak
Carrack-al elegedett vagyok, SH-bol csinalnek valami meg a Vanguard eleg hamar at fog alakulni.
Egyetlen dolog tud ebbol kizokkenteni, egy epkezlab korvett
Nem horror aron
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Yllgrim #33635 üzenetére
Egyet kell értenem. Nyilván CR-ék is tisztában vannak a helyzetükkel és ehhez mérten alakítják a dolgaikat.
Már GC-on is elég nagyot villantottak, mégis megy az elégedetlenkedés, pedig 3 év se telt még el, ráadásul sok dolgot többször is újra kellett csinálni, át kellett írni/dolgozni menet közben.
Mint már mondtam, szerintem a kétkedőket nem fogja meggyőzni, akármit is villantanak, akik meg tisztában vannak a dolgok helyzetével, azok eddig se nagyon aggodalmaskodtak.
(#33636) szunya1: Gondolkodtam vagy 10 percet, hogy reagáljak-e erre, de végül csak egy kérdés maradt: Tudod te, hogy ezzel most mekkora hülyeséget mondtál?
-
törölt tag
válasz
Yllgrim #33635 üzenetére
Rendszeresen lottózom a win2day oldalán ( de csak szigorúan osztrák lottó meg euromillionen ) , van mindenféle online félkarú rablós, póker játék is, az oldalnak külön lelki segélyszolgálata van a függőknek.Ráadásul önmagát is letilthatja az ember egy bizonyos időszakra, ha már a családi ezüstöket és az utolsó kanyit is elpörgette.Lehet az RSI oldalán is be kellene egy ilyen opciót vezetni, végül is az üzletfilozófiájuk nem áll távol az előzőekben ismertetett online felületekétől.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
#16729600 #33608 üzenetére
Ez egy tokeletes rendszer arra. Van ma mondjuk 100$-od amit szannal a jatekra, veszel egy csomagot, aztan minden honapba mesz szepen felfele 10-30-$-javal, ami ugy nem sok, de par honap alatt mar a nagy dogoknel jarhatsz
Nalam ez eleg felelmetes opcio
Vanguardot mar ki is neztem mire cserelem
Egyelore nem koltok meg pluszban, szerintem CC jo lesz, fognak villantani jo par dolgot.
Elolvasva a Star Marine update-t, aztan elolvastam megegyszer es jo esellyel valami lesz belole jatszhato, most lesz egy nagy bejelentes, akar jatszhato elozetes is, ha lesz, ott kiprobalom, meg minden ilyesmirol feltolok par infot holnap.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33632 üzenetére
Ott vagy tévedésben, hogy csak a bevételt nézed. Azt nem, hogy milyen hatékonyan használják fel.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
mrfire #33631 üzenetére
Én abból indulok ki, hogy 90M-val és a hozzá tartozó egyéb bevételekkel most már nem járnak messze egy átlag AAA cím büdzséjétől. Meg merném kockáztatni, hogy be tudnák fejezni. Bizonyos szempontból nézve a pénzcsap már most is "el van apadva", hisz közel sem jön olyan mennyiségben a pénz, mint korábban. Egy éve minden nagyobb event alkalmával jött 1-2M, most ha megvan az 500k már jó a buli. Ugye szürke-piac meg a nagy villantások hiánya... Gamescom-on is alig jött valami, egész októberre van 1,4M...
sz: Bár lehet, hogy csak karácsony előtti pangás, majd elválik. Mindenesetre bele kéne húzni, ha még idén át akarják szakítani a 100M-s szalagot...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33630 üzenetére
Szerintem is be tudná kfejezni, max búcsút lehetne mondani sok tervezett hajónak, vagy 40 rendszer planetsidejának, maradna az alap kereskedés-kalózkodás, az elképzelteknél egy sokkal egyszerűbb bányászat és roncsmentés stb. stb. Még akkor is sokkal jobb élményt nyújtana sok más játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Diopapa #33627 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy könnyebb így fejleszteni, szerintem is sokkal nehezebb változó körülmények közt boldogulni mint 4-5 évig fixen, kiegyensúlyozottan lenni. Chris mondta talán egy levélben, hogy be tudnák fejezni, mert bár alapjában véve számítanak még bevételekre -ha korábban nem is hát kiadáskor- nekik úgy kell gazdálkodniuk, hogy a már meglevő backerek-nek képesek legyenek adni, amit ígértek. Nehezebb és pazarlóbb a fejlesztés, de ez a teljes szabadság ára. Ezt kiadóval nem lehet megtenni, mert ott a célközönség és a várható bevétel is előre definiálva van statisztikailag.
(#33628) Drenadar: Ha azt csinálják meg, mint amit a kezdetekkor mondtak, én valszeg nem lennék itt, mint ahogy az abszolút kezdetekkor se voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
ne türelmetlenkedjetek
tudtuk hogy ez nem egy rövidtávú projekt. Inkább kapjuk meg lassan de tartson sokáig... mint hogy most kiadják és ráunjunk 3 hónap alatt mert gagyi.
tényleg... hányan gondolják hogy jobban jártunk volna ha azt csinálják meg amit még a kezdetekkor gondoltak és nem gondolják tovább egy ... lélegző működő univerzummá?
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33625 üzenetére
De azt tudod, hogy mennyivel erőforrás pazarlóbb így fejleszteni ugye? (ezt CR is elismerte) Nem ugyan azt írtam. Szerinted ha holnaptól 1 cent se folyna be, akkor is be tudnák fejezni a játékot. Én ebben kételkedem. Ráadásul nem vagyok meggyőződve, hogy egyszerűbb megfelelni 1m backernek mint egy 12 fős igazgatótanácsnak. Szóval jah, szerintem így sokkal nehezebb fejleszteni, de remélem a végeredmény is annyival jobb lesz, vagy legalábbis jobban az igényeinkhez lesz igazítva.
(#33626) nowan: Az első pár missiont ígérték idén karácsonyra, ez szerintem simán tartható. Lévén single és valószínűleg a nagy része tutorial meg a sztorit vezeti be. A mocapet láttuk hogy megcsinálták, a forgatókönyv régóta készen van, nem látom mi akadálya lenne összerakni azt a kb fél - egy órás játékot ami az első pár küldetést jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33621 üzenetére
"Idén karácsonyra tervezték"
Ne érts félre, idén is adok nékik egy kis pénzt, de a Mikulásban már nem hiszek.
Bocs, itt tényleg felnevettem.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Diopapa #33624 üzenetére
Azt vágod, hogy nagyjából ugyanazt írtad le, amit én az előbb?
Persze, már nem 2M$-ra van üzleti tervük, de mikor berúgták az 500k-s Kickstarter-t, biztos nem 100+M-val számoltak. Az évek folyamán nyilván többször is módosítva lettek a dolgok, ahogy az a goal-okon is látszott és ez hátrány egy olyan projekttel szemben, ami már startnál tudja, hogy mindennel együtt 200M a megcélzott határ, de 250M-ig el lehet menni.
A többi meg pont ugyanaz, amit én is leírtam, csak míg te azt írod, hogy nyílt fejlesztésnél jobban kell prezentálni, addig én előnyként hozom fel, hogy egy kiadóval a hátuk mögött nem eventről eventre megy a fejlesztés, hanem negyedévente van egy ülés, ahol bemutatja a fejes a kiadónak, hogy hol áll a projekt és ennyi. A közönségnek 3-4 évig tudomása sincs a dologról, beleszólása meg semmi vagy nagyon jelentéktelen, az is elsősorban marketing okokból.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33623 üzenetére
- Nem tudják előre, hogy mennyi pénzből gazdálkodhatnak és biztos lehetsz benne, hogy nem 2m $-ra van üzleti tervük. A többit a kövi pontban
- "Szintén előny, hogy fix pénzzel a hátad mögött nem kell folyamatosan prezentálnod a közönség felé," Ilyen nyílt fejlesztésnél sokkal jobban kell prezentálni a közönség felé mint amikor egy kiadónak fejleszt egy stúdió. Szerintem ott sokkal szigorúbb pénzügyi gazdálkodás van (nagyjából) fix kerettel, határidőkkel. Itt meg lesz még 1-2 botrány, elzárják a pénzcsapot a backerek és az lesz, hogy még azt sem tudják megcsinálni amit néhány millióval, jóval kisebb létszámmal vállaltak. Mivel azóta nagyobb lett a scope.szerk: typo
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33621 üzenetére
Én nagyon nem ezt látom.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
PodMAN #33618 üzenetére
BabyPU biztosan nem lesz, előbb jön a 1.3 merge patch kitesztelni, az FPS-t meg tudtommal eltolták, hogy BabyPU-val együtt jöjjön. Maradt a SQ42, amit amúgy is idén harácsonyra terveztek.
Abban biztos vagyok, hogy bármit is csináljanak, a kétkedőket nem fogja meggyőzni, a hívőket meg eddig se kellett.
Le lett párszor vezetve, hogy reálisan hogy megy egy játék fejlesztése. És persze itt jön ki a hagyományos fejlesztési modell egyik legnagyobb előnye: Előre tudod, hogy összesen mennyi pénzből gazdálkodhatsz. A Star Citizen 500.00k-t várt és 2M-t remélt. Innen indultak, ehhez volt üzleti tervük. Most 90M-n is túl vannak és ahogy Chris mondta, ez csak a fund, ezen felül vannak még egyéb bevételeik, például a különböző merchandise, licenszelés de a pénzalap kamata/hozama is olyan bevétel, amit mi külsősként itt nem látunk. Szintén előny, hogy fix pénzzel a hátad mögött nem kell folyamatosan prezentálnod a közönség felé, hogy újabb bevételeket generálj, a fejlesztés első 3-4 évét gyakorlatilag zavartalanul lehet tolni és utána sincs senki külsősnek semmi beleszólása a dologba.
-
PodMAN
senior tag
Hát ha ma nem lesz FPS, akkor minimum egy babyPU-t várok. Ha egyik se lesz, akkor rohadjanak meg. Mondjuk elég lenne nekem egy zigótaPU is, mint amit Diopapa írt, hogy ArcCorpban fel lehetne szállni és elrepülni mondjuk Nyxre (ha már kész van) quantum ugrással oda-vissza.
Torz on borz: +1 az SQ42 Ep1-hez
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
PhilBrick #33615 üzenetére
Leszarom, hogy kiadhatatlan. Alfa állapotról beszélünk ott ez bőven belefér.
Ezzel az egész fps halogatással saját magukat égetik szét a saját támogatóik előtt szóval most már tényleg mutatniuk kell valamit.
Mondjuk nekem még SQ42-ből is elég lenne vmi, mondjuk ha már a training-et kiadták akkor akár az első küldetést is ki lehetne demo vagy teszt gyanánt. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
PhilBrick #33615 üzenetére
Jah félre értettem.
Én akkor is inkább csak CCU-znám.
CCU-nál annyi történik, hogy megnézed a jelenlegi csomagod tartalmát, és minden megmarad abban a csomagban csak a hajó esetleg a hangár cserélődik ki. (de most már a hangár sem feltétlen)
Érthető?
Nincs kihatással semmi más itemre a hangárban, mindig csak az a csomag kérdéses amit fejlesztesz és ott is csak kicserélődik a hajó. és ennyi. pénz biztosítás minden egyéb tétel ott marad. -
Drenadar
Topikgazda
-
PhilBrick
őstag
CAT vásárlással eredetileg várni akartam míg hangaready nem lesz, de szerintem most már el fogok csábulni.
Pontosan mit is bukok, ha beolvasztom az alfás csomagom?
Strechgoal itemek megmaradnak, AC-s AMD csomagom is marad. Mondjuk $5-ra lehúzhatnak a StarMarine-ért.
Kihagytam valamit? -
Drenadar
Topikgazda
válasz
#16729600 #33608 üzenetére
pedig ez is hasznos, hogy sokkal szabadabban lehet fejlesztgetni, ha valaki meg nagyobb jobb hajót akar, akkor meg tartozzon rá az anyagi gond.
Régebben sok probléma volt hogy mikor hogyan miről mire milyen lépésekben kellett ccu-zni, szóval igen is hasznos ez a funkció és volt rá érdeklődés kereslet, ezt nem a RSI erőlteti ránk. (különben sem kell senkinek semmit sem vennie ugyebár).
nah vajon ma este mi lesz?
a megváltás?
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #33589 üzenetére
Igazából az 1 hete feldobott kérdésemre / játékra reflektáltam, hogy mindenki mondjon 2 dolgot, ami bejön a Citizencon alatt / után... (esetleg hogy mi az a két dolog, amit bemutatnak)
szerk: btw a CCU-s tippet buktam is
szerk2: FPS update-ben van egy ilyen sor: "UI: Worked on Quantum Travel HUD (spoilers!)"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Engem ez a ccu rendszer teljesen hidegen hagy, érdektelen a számomra.Csak úgy tudok tekinteni rá, mint egy újabb pénzbevételt elősegítő részre.De majd este jönnek a nagy és konkrét bejelentések, letölthető tartalmak, baby PU és társai.
-
BOGO07
tag
válasz
TESCO-Zsömle #33605 üzenetére
Hát ehhez nem értek de elhiszem
Azért fura hogy a Banuról tudnék váltani 1:1-ben a redeemerre.
Elég nagy különbség van köztük bár azon a felszerelés a drága.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
mrfire #33603 üzenetére
Írtam és mondták is, hogy az a funkció még nincs benne. Nyilván eredetileg be sem akarták tenni, de ez is egy + pont, hogy dolgoznak rajta.
(#33604) BOGO07: Amúgy is be kéne tenni, szerintem a lista mindkét oldalon ugyanaz, csak szűrők vannak alkalmazva.
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
válasz
TESCO-Zsömle #33602 üzenetére
Kösz a tippet pont akartam kérdezni hogy csak nekem csinálja e hogy nem tölti be hogy mire tudnék fejleszteni.
Amúgy a merlint meg az aurora ES t átlehet cserélni gondolom azért van bent a listában.
-
mrfire
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33602 üzenetére
De hogy lehet downgradelni?
Mert azt meg pont nem engedi.
Azt is be lehet kapcsolni, hogy ne csak a saját hajóinkat mutassa, de ez esetben nem engedvásárolni, mert nincs meg az a hajó.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Drenadar #33600 üzenetére
és igazam volt a limitált hajók nem elérhetőek, és az olcsóbb hajók sem...
Megmondták, hogy mindig az érhető el, ami aktuálisan a boltban is vehető. A downgrade meg majd csak később jön, ha megoldották a "bünti" kérdését.
Engem simán engedne Mustang Omega-ról Endeavour-re upgrade-elni. Sőt, mivel az alap Endeavour 350$, így a Reclaimer-t 1:1-be ki tudnám rá cserélni.
sz: Más: kiknek nem akar betölteni az upgrade to, azok próbálják ki azt, hogy először azt választják ki és csak másodjára a from"-ot.
(#33601) mrfire: Már kiderült, mert az Endeavour is limitált sale és lehet rá upgrade-elni, de CC alatt is tuti lesz sale: [Question Is there a limited quantity sale tomorrow?] While there will be a “Bigger Package” on sale for 48 hours the rest of the sale times for be available for the standard “Week and a few days” - RtV.
Úgyhogy, akik Caterpillar-ra, Merchantman-re fenték a fogukat, azok készülhetnek, illetve akik nem kavánják eladni a cuccaikat a későbbiekben és nem LTI-s hajójuk van ,azok is, mert: [Question is there a price for an unknown ship at Citizencon?] Right now no but the new ship will have LTI and the other older ships being brought back will have 3 year insurance - RtV
Merlin meg nyilván downgrade miatt került be. Nem mintha sok okot tudnék felhozni egy ilyen akcióra, de a lehetőség adott lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Drenadar #33600 üzenetére
De nem volt igazad, mert nem azt mondtuk, hogy elérhetők lesznek, hanem azt, hogy mikor megvásárolhatóvá teszik, akkor lehet egyben CCU-zni is rájuk. Nekem van Delta upgradem, és nem látom miért kéne megvonni ezt a lehetőséget az új rendszer miatt. Majd kiderül, ha vásárt csinálnak megint egy limitált hajóból.
Ja, a Merlin az egy vicc a listán tényleg.