Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Limited PTU TODAY!!!!!!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ÁDI
aktív tag
Ez meg egy jó kérdés volt:
- Mark használja az erőt a SQ42-ben?
- Nem, nem fogja...SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
PoeDameron
aktív tag
Jó ez a crucible, elsőre az amerikai partiőrség hajói ugranak be hátul a helikopterleszállóval.
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
A P-72 LTI-vel egy nagyon jó alap lehet CCU-ra főleg hogy a következő napokban kb bármelyik hajó beszerezhető lesz újra.
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Yllgrim
őstag
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
1 perc a kezdesig, tele a szoba... Lusta banda
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz vaakuum #35451 üzenetére
" .. akkor mindjárt más az Amanda fekvése"
Ezt csak most olvastam, sorry.
John Rhys-Davies - én még mindig nem tudom hogyan csináltak belőle törpét a Gyűrűk Urában, de őszintén szólva nem is akarom tudni a technológiát, hogy mindig elvarázsoljon. Csak mégis, mindig rácsodálkozom mikor nézem, hogy basszus az a törpe ott a méretes termetű John Rhys-Davies.
Mark Hamill meg mennyire jó döntés volt már, hiszen a Star Wars miatt óriási hájp van már most körülötte, milyen jól fog ez jönni az SC világában, mikor majd a sok Star Wars-os kismajom akar valami fasza űrszimet, és hopp a Mark Hamill is van benne, fúúú!
Chatbe írták,hogy mi lesz az űrzombikkal, és igen, én is akarok űrzombikat valamilyen formában!!!
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
ha valaki jön TS-re és nem tud a szobák között kavirnyálni, akkor poke-oljon meg pl. engem.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #35488 üzenetére
-
veterán
válasz Yllgrim #35487 üzenetére
John Rhys-Davies interjú is itt van, zseniális az öreg humora, és a hangja... hihetetlenül bírom
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
Meg masfel ora a kezdesig, visszaszamlalo itt, Twitch itt, TS-re aki akar, kujtorogjon fel, cimet nem tudom Valaki applikalja legyen oly kedves, addig Diablozok
(#35483) Cris99: NOICE Kepet az off-ba parat pliz
Varakozasokat lehetne szepen ide irogatni:
- Crucible tuti
- AC 2.0 meg ma vagy a hetvegen (Karacsonyig vegleges, nekem mar a PTR is eleg lenne most )
- Valamivel lepjenek meg meg[ Szerkesztve ]
-
veterán
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
Akkor 8tól lesz a stream?
Megjött G751JY, telepítgetek, aztán kiv vagyok hogy viszi SC-t
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Szőrös
veterán
Az öreg dzsedáj milyen jól fest egy szkafanderben
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Nathan Boggs
senior tag
Új patcher verzió töltődik le
2.0 vagy PTU opció egyelőre nincs
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz PoeDameron #35478 üzenetére
Az en hibam
Amugy meg a nagy izgalom, AC 2.0, uj hirek, hajok, Javitas, Crucible
Este akinek kedve van gyuljunk TS-re, ha felveszitek, szoljatok elotte, nehogy sok kivagni valo legyen a vegere
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35477 üzenetére
Itt hívnám fel a figyelmet, hogy elkövettétek a nap legnagyobb OFF-ját, kérem a moderátort, hogy siessen és részesítsen feddésben titeket!
-
Yllgrim
őstag
Mas tema: Bombazas Van aki majd repulni akar es bombat kioldan, van aki felderiteni, van aki kiserni es lesz aki megtervezni az egeszet.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Diopapa #35474 üzenetére
Ahol ugyanaz lesz, mint ArcCorp-da: Első héten sorban állás, aztán miután a bejutottak zöme realizálja, hogy milyen irdatlan bugos a rendszer inkább megvárja a live-ot.
De itt is sokan voltak, akik eleve neki se mentek az ArcCorp-nak PTU-n mert csak ezért nem akartak lerántani még 30GB-ot.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #35473 üzenetére
Ezt majd gondold át a 2.0-nál is..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
PoeDameron
aktív tag
torzi és diopapa, oké most ne nyújtsuk tovább, meglátjuk mi lesz a gyakorlatban. Persze ameddig kiderül, addig még 50-szer vitatkozni fogunk róla, de most tegyünk úgy, mint akik jegelték a dolgot.
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35470 üzenetére
Mellette meg ott a Live aki tanul a PTU hibáiból...
Felettük meg ott ül Cris...
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #35468 üzenetére
A PTU mögött sokkal kevesebb a vas. Legalábbis régebben úgy volt.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #35465 üzenetére
Nem baj, úgy sincs pénzem...
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #35465 üzenetére
Azért az szerintem elég vicces, hogy egy alapvetően alfa státuszban lévő játéknál ami még mindig egy korai teszt állapotot jelent azon kell filózni, hogy egy frissítés jön e egy előtte lévő teszt rendszerre ( PTU ) vagy live-ra megy ( ami meg alfa szóval nem normál értelemben vett live ).
Tudom, tudom beszéltünk már erről, tudom miért van csak hangosan filóztam.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PhilBrick #35460 üzenetére
Ha kerítesz vkit, aki elbíbelődik a felvétellel, akkor lesz.
(#35461) Yllgrim: Az a baj, hogy PTU-ra nem elég a 2.0. Hogy tényleg széles közönséghez eljusson, ahhoz live-ra kell mennie. Bár ha most be tudnák tolni tesztre, akkor karácsonyi balhéra talán már mehetne a live.
(#35464) Diopapa: Annak -elvileg- még a concept-jét se kezdték el, mert ugye bukta a szavazást így minden más elsőbbséget élvez, ami anno nyert. Legalább is legutóbb vmi ilyesmit mondott Ben valamelyik Verse-be.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz Yllgrim #35463 üzenetére
Hjah, nekem már kiderült... (hogy jövő hónapban műszakira megy a kocsi ), szóóóval hacsak nem Drake Dragonfly-t lehet venni, akkor engem elfelejthetnek most..
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #35462 üzenetére
Pesszimistabol van eleg a vilagban, mar megszoktam hogy mindig a kissebseghez tartozom
Este kiderul mi jon, mi nem, nem tudom mennyit kolthetek, csupa kerdes, de valasz sehol
-
Diopapa
addikt
válasz Yllgrim #35461 üzenetére
Az örök optimista.. A Citizencon 2.0 bemutató után írtam, hogy szvsz ED-ben előbb jön a planetary landing beta (Horizons kieg) mint a 2.0 a PTU-re. Mivel a Frontier kiadta a dátumot (nov. 24.) esélyes, hogy igazam lesz.
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #35459 üzenetére
Persze hogy nem lesz, jonni fog a della anelkul is, par milka tuti becsuszik megint, foleg ha lesz 2.0, akkor emg a 100m is meg lehet
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #35458 üzenetére
Korvett most valszeg nem lesz. Egyszerre csak egy nagyobb/drágább hajót szoktak ellőni. Az amúgy is "design in progress". A csatacirkáló "concept complete", de az meg ugye S42-es cucc, amikből eddig is csak a szivárgás volt, hivatalosan nem mutattak semmit...
Jah, és Crucible - 350$. Szóval ez így már 100%.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #35457 üzenetére
A Live eventen hasonloan gondolom az eddigi nagyobb eventekhez kepest: honnan jottunk, mit csinaltunk meg eddig, es mi lesz.
En szemely szerint valami kezzelfoghatot varok AC 2.0-val kapcsolatban, kontent mar nem kerul bele egy ideje csak BUG-hunting es Q&A van mar. Szoval en Baby PU-t varom. Meg valami jo hajot (Crucible 99.99% lesz) Korvett erdekel meg
Dio: ... Ezeknek itt hiaba sutnek el ilyenek, nem is ertenek, vagy elszegyellnek magukat A kollegamat mar nagyon elrontottam, de ezzel tuti kiollnem a lelket belole, majd du ha megy haza
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz Yllgrim #35454 üzenetére
Mi is lesz most ezen a Live eventen? Az rémlik hogy 20% os leárazás fizikai cuccokra és talán egy hétig különféle hajókat lehet majd újra venni, de ezen kívül?
(#35455) torz on borz
Sok mindent ki szeretnék majd próbálni. Pl hogy 2 nagy hajót ha teljes sebességgel frontálisan ütköztetünk, akkor az hogy néz ki. Ezt nagyon sok játék nem tudja kezelni, nemhogy realisztikusan, de még csak kicsit se valósághűen
Vagy pl mit kezdjek el lőni ha hirtelen egy nálam nagyobb hajó ellen akarok fordulni aki azt hiszi hogy azért vagyok ott hogy őt védjem, meg még kismillió dologot....[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
UTC 19.00 (gondolom az este 8 Mo-n) Anniversary Live event, TS?
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35448 üzenetére
Nem több ezer főt kell koordinálni hanem azt a pár tucatot akik egy Idrisben vannak. Aki meg sok ki majmot felvesz egy Idris fedélzetére nos az meg is érdemli.
A technikai akadály meg kérdéses mert most az a terv, hogy a nagyobb hajók belső tere külön intance lesz így akik ott vannak nem számítanak bele a zónába.Ha a fizikát sikerült így megcsinálni akkor talán ez se lesz lehetetlen nekik.
Az meg, hogy mennyi a max személyzet lényegtelen mert nem kell feltölteni, a funkcionális posztokra kell ember tenni azon felül max annyit ami pl kell egy átszálláshoz.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
vaakuum
addikt
De ha a 20 fős keménymag intéz egy ilyen hajót, amihez a "sok kis majom" csak érdeklődésből is rendszeresen odamegy, mert mondjuk tankolni lehet rajta/ a közelében valahol, vagy éppen le tudja adni a hozott üzemanyagát, esetleg javító drónok vannak a közelében, vagy pont azért meg yoda, hátha jár arra néhány szakadt járgány, amit javítani kellene, vagy egyszerűen csak ott gyülekeznek az org azon tagjai, akik nem akarnak egyedül nekiindulni a vakvilágnak, ... akkor mindjárt más az Amanda fekvése
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
"Ez oké de most ha elfelejtkezünk arról, hogy több ezer embert soha nem fognak koordinálni és az nem egy org, hanem csak csatlakozott sok kismajom valamihez"
Tuti nem fogom x+egyedik alkalommal cáfolni a marhaságaidat.. Véletlenül se hagyd, hogy össze zavarjanak a tények...
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Szőrös #35447 üzenetére
Ez oké de most ha elfelejtkezünk arról, hogy több ezer embert soha nem fognak koordinálni és az nem egy org, hanem csak csatlakozott sok kismajom valamihez, na szóval ha ezen felülemelkedünk, akkor is gátat szabnak a technikai korlátok, egy szektort ha jól emlékszem 40 körüli játékosra terveztek, az idris vagy nagyobb hajók személyzete meg 100-200-több lehet. Ha tovább folytatod, Drenadar mellett te leszel az ősellenségem a játékban, ti ketten lőttétek le az űrkutyámat, és ezért örökké üldözni foglak titeket!
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35446 üzenetére
"Nincs az az org, ami azt megtölti"
Ja aha pl a több ezer fős TEST se tud majd több idrist megtölteni mer' nem és kész.
Hogyne.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Szőrös #35445 üzenetére
Idrisen a crew az 10 embernek van jelölve, miközben a hajóból ízelítőt kaphattál a Citizencon videójában. 200 méternél hosszabb, 3 vagy 4 fedélzettel. Nincs az az org, ami azt megtölti, nincs is értelme. Egy ilyen hajón a személyzet 90%-a NPC.
Űrállomás nagyon szép. Vajon mi történik, ha elkezdjük lőni?
1. nem történik semmi, mert szétlőhetetlenre csinálják pont emiatt
2. rejtett légvédelmi ütegek bukkannak fel és 100%-ban kirakétáznak
3. védtelen az állomás, porrá lehet lőni a tervező sok hónapos munkáját[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35443 üzenetére
NPC-kre biztosan szükség lesz nagyobb hajókon, ha szereted őket, ha nem
FIXED :
NPC-kre azoknak lesz szüksége akik vagy nem akarnak org-ban másokkal együtt játszani, vagy nem lesznek elegen ehhez.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #35437 üzenetére
Jó majd meglátjuk hogyan működik a gyakorlatban, a lényeg hogy NPC-kre biztosan szükség lesz nagyobb hajókon, ha szereted őket, ha nem, tehát ne ágálj ez ellen. Nekem NPC feleségem lesz például. A nevét is tudom: Amanda.
Ylgrim, hát nem tudom. Millió fizetnivalóm van, valahogy összekuporgatok minimál gépigényre valamit,de az is még idő. Később majd reményeim szerint lesz egy jó gépem amin már minden szépen elfut, de az még több idő. Eh.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #35439 üzenetére
jó csak ha haladnak azzal is akkor ki is adják. Érted Nem az a szempont hogy milyen szép az űrállomás, hanem hogy ne legyen bugos, vagy instabil. Legalábbis sztem ez az elsődleges amiért még nem kaptuk meg.... fél éve...
-
Yllgrim
őstag
Az azert megvan hogy nem csak egymast fogjuk latni az AC 2.0-ban hanem masokat is es masok hajoit is? Poe, mikor veszel egy hajot es jossz jatszani?
-
veterán
válasz Drenadar #35437 üzenetére
eddig az volt a baj, hogy azzal haladtak ami nem látványos értem én hogy a netkódnak is sokat kellene javulnia, de itt sokan tartalmat akartak, most úgy néz ki tartalmat akarnak adni, nem csak technológiai változásokat a motorháztető alatt
-
Yllgrim
őstag
Eleg combos vas kell ala majd teljes szepsegeben
Johet minel hamarabb Holnap este lesz TS megmozdulas es mikor?
Kattintsatok a linkre es johetnek a velemenyek, mikor is jon?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #35434 üzenetére
határozottan nem rossz... remélem az is ilyen jól halad ami nem látványos... netcode stb...
(#35431) PoeDameron : lényegtelen, hogy melyik állomás nem fun. Az a lényeg, hogy melyiknél kell ember, hogy hatékonyabb legyen. Azt meg majd megoldja a CIG hogy élvezetes is legyen, vagy majd rotáljuk az állomásokat. De csak azért mert egy állomás nem FUN, de mégis nagyon szükség van rá, azt csak azért nem fogom egy ~40%-os hatékonyságú nagycsöcsű NPC-re bízni. De hát ki tudja, hogy a te logikád és értékrended mit priorizál...
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Hát jah, a Cryengine szép állóképeket csinál...
-
Szőrös
veterán
Azért ez az állomás bivaly jól néz ki.
-
veterán
Alpha 2.0 QA teszt screenshotok.
(a felét nem hiszem el hogy screenshot, legalábbis kicsiben )alulról a negyedik textúrafelbontása... beszarás.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35431 üzenetére
"a cutlasst kalózhajónak tervezték ugye, csak aztán kitalálták hogy jó mentőnek meg rendőrnek is."
Ez nem egészen így van, olvasd el a hivatalos leírását.
-
pgabor26
tag
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #35426 üzenetére
NPC-k a vízhordó emberek a nagyobb hajókon, semmi probléma velük. Ők dolgoznak, mi játszunk. Ők azok, akikre rá lehet bízni alacsony játékélményt nyújtó feladatköröket. Egy űrhajó különböző feladatainak ellátása az valójában munka, s mint olyan: unalmas. Most ezt megpróbálhatják az SC-ben kicsit felturbózni, meglátjuk mi lesz belőle, de mondjuk gamert beültetni a gépházba, hogy a hajtóműveket felügyelje az nem lesz ugyanolyan fun, mint mondjuk pilótáskodni a csata közepén. Tehát amikor majd a feladatokat kell elosztani a haverok között, akkor lesznek nemszeretem munkaállomások, és majd milyen jól jön oda a nagymellű NPC. Mert nekem például kizárólag nagymellű NPC-im lesznek. Ezzel kompenzálom, hogy elhagyott a csajom. Na jó, én dobtam. De ez már egy másik történet.
(igazából kicsit félek, mert belegondolva annyi minden múlik ezeken az npc-ken, és még egy kurva szót nem említettek arról, hogy hol tart a fejlesztésük )
tesco, nincs erre a feladatkörre hajó, a cutlasst kalózhajónak tervezték ugye, csak aztán kitalálták hogy jó mentőnek meg rendőrnek is. Lehetne belőle katonai csapatszállító, csak akkor el kellene készíteni a katonai verzióját, amiben páncélt kap és ilyesmi. Amiről én beszélek az nem egy önálló hajó lenne, hanem a csatahajók kiegészítő eleme, amit velük együtt adnak szépen oda.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #35429 üzenetére
De ha már van rá hajó, ami ráadásul olcsó és könnyű fenntartani, akkor minek egy új?
Avenger-ben ne is reménykedj. A Cutlass-be fér 8 ember és az legalább kétszer akkora.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35424 üzenetére
Nézd, katonai csapatszállítón nyilván lehet valami fegyver, nem úgy értem hogy egyszerűbb szerkezet, hogy kapaszkodunk a szék karfájába a semmi közepén, mint valami sífelvonón :-D , hanem hogy speciálisan rövid távú csapatszállításra kitalált katonai járgány, tehát páncélozott, fegyverrel ellátott, de semmi extra flikkflakk nincs rajta, dizájnban sem egy csilivili szárny és hajtóműköltemény, mint a retaliator például.
Köszi a linket a kis hajókáról. Na tehát ha egy ilyen kis karbantartó vackot kitaláltak, akkor akár eszükbe juthat az amiről én is beszélek. De ha nem jut eszükbe, viszont belefér a cutlass, vagy esetleg netántán az avengert megcsinálják olyanra, hogy a hátsó traktusa csapatszállításra alkalmas lesz, és mindezek beférnek az idrisbe, akkor annyira már nem morgok.
Jut eszembe cutlass azért nem jó katonai csapatszállítónak, mert nincs páncélja. Nem erre van specializálva ugye, tehát ha ez lesz a csapatszállító, az egy fapados megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Drenadar #35426 üzenetére
Nos a kis Libero ogrunkban már vagyunk 158an szóval van honnét embert keríteni, ráadásul aki dogfightban béna az sztem inkább beül vhová másodpilótának, lövésznek, takarítónak semmint kimaradjon vmi jó kis mókából.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Szőrös #35425 üzenetére
szerintem is már nagyon unalmas ez a téma, hogy miért nem vehetek magamnak egy UEE flottát, NPCk úgyis kezelnek majd mindent, mert kifizettem... meg mert csak.
Én is veletek szeretnék majd játszani és nem buta gépekkel vagizni... de azért ez érdekes lesz hogy hogyan oldjuk meg, mert több multicrew hajónk van mint ahányan vagyunk
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #35422 üzenetére
Mondjuk én inkább játszom veletek. Egy élő embert nem pótol semmilyen npc, egy összeszokott csapatot meg aztán pláne nem.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #35423 üzenetére
Tessék az általad fel nem ismert biszbasz, amiről akkor is beszéltünk és ezt a videót is linkeltük. Lényegében karbantartó/kiszolgálóhajó. A Cutlass-ba a csapatszállító-modullal belefér majd 8 fő. Csak arra ,hogy támogatással letegyen ennyi embert, pazarlás lenne bármi nagyobbat csinálni, ha már abba is belefér, te pedig se komolyabb fegyverzetet, se komolyabb páncélzatot nem álmodtál mellé, elvégre minek, ha van fedezete/kísrete? Ki nem sz*rja le a bolygóvédelmi rendszereket...
Egy kapitánynak lényegében nincs is más feladata, viszont azt is észben kell tartanod, hogy az n+1 beosztott NPC-nek milyen képességei vannak, mert bizony nekik már lesznek skill-jeik ilyen téren. Alapból nem mindegy kit hova raksz, aztán ki tudja csata közben hogy fognak teljesíteni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Szőrös #35421 üzenetére
Igen de a cutlass az nem katonai csapatszállító, szóval nem igazán passzol egy idrishez. Egy cutlassnél egyszerűbb szerkezetet képzelnék el erre a célra, aminek tényleg csak az a feladata, hogy a legénységet lerakja. Egyébként a Citizencon-os videóban van is egy hasonló csapatszállító, hiszen a főhős egy általunk még nem ismert kis bizbasszal érkezik meg (vagy legalábbis én nem ismertem fel azt a kis hajót). Na most én csak reménykedem benne, hogy nem azt szánják csapatszállításra, hanem kitalálnak valami nagyobbat, amiben elfér mondjuk 8 fő.
Az npc-k irányításáról nem hallottunk még sokat, de mivel önálló entitások, automatikusan ellátják a feladataikat, tehát nem kell őket cseszegetni, viszont itt jöhet be a stratégiai játék a képbe, mikor a kapitány a konzolján tudja majd menedzselni a legénysége csoportjait. Én legalábbis így képzelem. Tehát lesz egy listád a legénységről csoportokra bontva, lesznek pilóták, gyalogosok, kezelőszemélyzet, azon belül a különböző állomásokra specializált tagok, és akkor ezeket lehet majd pakolgatni, feladatokat adni nekik. Szerintem ez másképpen nem működhet, de majd meglátjuk.
Itt jönnek képbe a gamer legénység szerepe, mert majd kell lennie egy a legénységgel foglalkozó tisztnek, aki csata közben például ezt a feladatot ellátja. Tehát a kapitány az a csatára figyel, azzal kapcsolatos utasításokat ad ki, míg a legénység kezeléséhez kell majd valaki, hogy például ha kilövik az egyik ágyút akkor a javítószemélyzetet átcsoportosítja illetve tüzéreket pakol a megjavított szerkezethez, ha tűz üt ki akkor szintén azonnal tudja a kárelhárító brigádot küldeni, satöbbi satöbbi. Egy személyben irányítva ugyanerre meglesz a lehetőség, csak kevésbé lesz hatékony, mert egyszerre egy dologra lehet normálisan odafigyelni, lehet hogy a csata hevében nem érdekel egy kilőtt torony, mert fontosabb dolgaim vannak, míg ha van ott egy haver az tud ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35418 üzenetére
Szerintem egy Cutlass simán befér a hasába videók alapján bár az lehet, hogy cipelni nem tudja. Az meg bőven elég.
Mondjuk szerintem megint elszállt a fantáziád, kétlem, hogy 60 npc-t egy személyben irányíthatnál vagy eleve lehetne e annyi. Szerintem limitálva lesz az npc-k száma.[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Nathan Boggs #35419 üzenetére
Igen egyébként szinte biztos, hogy kitalálnak rá egy járművet. Ha nem jut eszükbe alapból, akkor majd a játékosok fogják kikövetelni egy idő után, mikor rájönnek hogy kell.
Ha 3 helyünk lehet, akkor mondjuk 1 hornet ghost felderítő-vadásznak, 1 herald felderítő-elektronikus támadó gecinek (illetve mivel kurvagyors, az lenne a menekülő járművem ), meg 1 csapatszállító.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz PoeDameron #35418 üzenetére
Ebben egyetértek, szerintem is kell valami átszállóegység, de bánatomra nem egy Redeemer típusú. Alapból ennek az egységnek nem kell tudni önállóan ugrani, nem kell olyan nagy hatótáv, nem kell olyan nagy fegyverzet mint a Redeemer pl., vagy akár a Cutlass, hiszen ott lesz mögötte az Idris. Szerintem ilyen lesz is, de ez nem különálló hajó, hanem az Idris tartozéka.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Szőrös #35416 üzenetére
Mert kell, mert szükség lesz rá. Egy kis fantázia szükséges a megértéséhez. Mész az idrissel, és meglátsz egy roncsot amit átvizsgálnál személyesen. Van az idrisen mittudomén 60 npc alsó hangon, abból mondjuk 10 tengerészgyalogos. És akkor most mit kezdesz velük? A 239 méteres idrissel fogsz mikrózni a roncsok körül? Nem milliószor elegánsabb, hogy az idris megáll tisztes távolban, és először felszáll róla egy felderítő űrhajó, az körbenézi közelről az objektumot, ha semmi mozgás akkor pedig felszáll egy csapatszállító a gyalogosokkal és kényelmesen megközelíti és lerakja a csapatot? Millió példát tudok felhozni arra, hogy miért kell egy ekkora hajóra csapatszállító. Különben is, ott a Mass Effect 3. A Normandynak volt két darab kodiak leszállóegysége. Ha a Normandynak volt, ami egy rakat kaki az idrisekhez képest, akkor lesznek szívesek az idrishez is legyártani, vagy a fejükre olvasom!
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #35414 üzenetére
Miért kéne betuszkolni a hangárba és ezzel a befogadó hajó méretet növelni ha van lehetőség külső csatlakoztatásra ?
-
Volfram42
senior tag
válasz PoeDameron #35414 üzenetére
Helységeket ne telepítsenek a hajóra. Az durva lenne.
Hogy, valamennyire aktuális is legyek, már várom a 2.0-át, de nem tudom mennyi időm lesz rá, fene.
A jó oldalát nézve legalább nem kell türelmetlenkednem, hogy mikor jön már.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35406 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy szükség lesz legalább egy darab hangárba beleszuszakolható csapatszállítóra. Amúgy is egy ekkora hajónál majd meghalhatnak, hogy a belső tereket hogyan rendezzék el, hiszen csomó fölöslegesnek tűnő helységet kell csinálniuk a hitelesség kedvéért. Lesznek legénységi szállások, mindenféle olyan helység ami csak a hitelesség kedvéért lesz ott, de nem használjuk semmire. Akkor talán a hangár részleget csinálhatnák nagyobbra, ami valóban fontos és hasznos helység.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #35406 üzenetére
Kb annyi is fér bele, legalább is a videó alapján amiben lehetett látni az Idris hangár részét.
-
Yllgrim
őstag
Kicsit korabban volt errol kerdes:
A jelenlegi "foldi" szabalyok szerint ha a talalsz egy hajot es abban van aru es azt elemeled az is kalozkodasnak minosul:
International conventions
Articles 101 to 103 of UNCLOS
Article 101
Definition of piracy
Piracy consists of any of the following acts:
(a) any illegal acts of violence or detention, or any act of depredation, committed for private ends by the crew or the passengers of a private ship or a private aircraft, and directed— (i) on the high seas, against another ship or aircraft, or against persons or property on board such ship or aircraft;(ii) against a ship, aircraft, persons or property in a place outside the jurisdiction of any State;
(b) any act of voluntary participation in the operation of a ship or of an aircraft with knowledge of facts making it a pirate ship or aircraft;(c) any act of inciting or of intentionally facilitating an act described in subparagraph (a) or (b).Article 102
Piracy by a warship, government ship or government aircraft whose crew has mutinied
The acts of piracy, as defined in article 101, committed by a warship, government ship or government aircraft whose crew has mutinied and taken control of the ship or aircraft are assimilated to acts committed by a private ship or aircraft.
Article 103
Definition of a pirate ship or aircraft
A ship or aircraft is considered a pirate ship or aircraft if it is intended by the persons in dominant control to be used for the purpose of committing one of the acts referred to in article 101. The same applies if the ship or aircraft has been used to commit any such act, so long as it remains under the control of the persons guilty of that act.[144]
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Razzul #35410 üzenetére
A külső festést / matricázást is beígérték, beltérre valóban az egyedi dekorációt ígérték, de nektek nem volt evidens ezek alapján, hogy a beltér is festhető lesz?
-
Razzul
őstag
válasz Yllgrim #35301 üzenetére
(#35301) Yllgrim:
Még ő sem tudja, hogy mit akar pontosan venni. Bétáig nem nagyon tervez a kedves ismerős játszani, addig meg még kitaláljuk. De én valószínűnek tartom, hogyha megjelenik a 2.0 akkor mindez megváltozik.(#35373) Diopapa:
Itt a teljes hajó belsejének a festésről van szó nem? 3,5m cél pedig a pilótafülke díszítése volt. Nem az egész hajónak a felcicomázása és nem volt szó festésről.Stat crux dum volvitur orbis
-
Yllgrim
őstag
válasz #14955008 #35402 üzenetére
Ez nagyon tetszett Majd ker(e)unk meg parat idovel masokrol is
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
válasz AeSDé Team #35400 üzenetére
Hali, talán ez. 57.15 USD itthonról.
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Squadron-42-Preorder
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #35403 üzenetére
3db Hornet. Ennyit ígértek abba a hangárba.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PodMAN
senior tag
válasz Nathan Boggs #35395 üzenetére
Anniversary sale + Repair post = Crucible is COMING !
-
Mattyokar
tag
Nem tudom, mit tettek az ivóvizetekbe tegnap, de folyton a like-gombot kerestem...
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #35398 üzenetére
A Bismarckban elfért volna egy halom cutlass, csak nem hordozónak lett megálmodva, viszont nála sokkal kisebb hordozókban elfért 20 repülő, tessék pl. egy 150 méteres izéban 12 vadászgép meg 9 torpedóbomber elfér.
Úgyhogy a 239 méteres idrisbe is lesznek szívesek beleszuszakolni 2 darab leszálló egységet. Vagy legalább 1-et. Ha nem csinálják meg, akkor téged teszlek felelőssé.
Vonósugárral tehát magunkhoz húzzuk a hajót. Az kb. ugyanaz, mintha megkérnénk, hogy fáradjon magától közvetlen mellénk. De mondjuk ha a vonósugár lebénítja a rendszerét, akkor elfogadom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lelógatta lábát az ágyáról, megpöckölve vele a félig nyitott fiók oldalát. Ferromágneses talpain halkan kúszott vissza és rövid szisszenéssel bekattant a helyére. A benne felejtett polietilén pohár tompa koppanással zörrent meg. Elmélázott, tulajdonképpen minden szükségletét ellátják a bioszenzorral ellátott létfenntartó berendezések. Elégedett vigyorral a képén dőlt hátra, nem kell sietnie. Megszokásból gyorsan végigpörgette fejében a rutineljárást. Nem szerette a meglepetéseket. Biztonság kedvéért a kognitív áramköröket precízen felprogramozta. A robotok megállás nélkül ellenőrizték a védelmi rendszer állapotát. Még most is amikor nem lett volna rá szüksége, ahol kisebb megállóra kényszerült. Van meló vele gondolta nyeglén, de még elviselhetőbb, mint az a pár rózsaszín hajú ferdeszemű, akik kantint rendeztek a tatban szintetikus löttyöket szürcsölve. Térdig gázolt a széthajigált poharaikban és műanyag tasakokban. Holott egy ilyen hajón semmi szükség nincs rájuk. Hetekig érezte utána a ragacsos bűzt, pedig a takarító automaták teljesen steril munkát végeztek. A sercegés folyamatosan erősödő lökésekben tolakodott előre. Az energia pajzs gerjesztette reakciós hullámok egyre vadabbul doromboltak végig a merevítéseken, nekifeszülve a kint tomboló ammónia vihar csapásainak. Szinte hallotta szilícium kavicsok koppanását a molekulárisan kerámiával erősített fém lapokon. Igazán sosem tudta mi lehet az fagyott gázkristályok, vagy a kőmag felszín tépett szilánkjai. Nem bolygó kutatónak készült. Megnyugtatta a lágy és kemény ritmusok ütemes hullámzása, minden rendben van. Beleszédült a gondolatba, ahogy elképzelte a rideg gázóriás felszínén tomboló, egymásnak feszülő elemi erőket. Az űrhajó összetett rendszere, mint valami teknőspáncél ölelte körül az önnön biztonságérzetét. Elálmosodott, a búgás lágyan elszenderítette és Poe lassan siklott tova álmai ózonszagú óceánján.
Már nem halhatta a holo-kommunikátorból bömbölően kitörő szavakat: Itt M***a***J*** ..... STATIKUS ZAHHJ....
-
Drenadar
Topikgazda
válasz AeSDé Team #35400 üzenetére
az adó kérdése bezavaró... amúgy honlapot ajánljuk figyelmedbe... VAT nélkül tudtommal még mindig 45$ környékén van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest