Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem egészen. Kezdjük ott, hogy lefele nem tudsz váltani. Majd később fogják bevezetni, és talán 5$-ba fog kerülni. Ha leolvasztod a hajót/csomagot, akkor megkapod a nettó árát Store Credit formájában, amit csak a boltban költhetsz el. Pénzt a számládra nem kapsz vissza. Ha kellően nyomos érved van, akkor esetleg refund-olnak, de ennyi.
Ha titan LTI-t szeretnél, akkor csak az olvasztás marad. Ha az Avengered eredetileg Mustang Omega volt, akkor ez nem játszik. És persze azt is figyelembe kell vennek, hogy az LTI-s hajók nem csomagok, tehát csak a hajót kapod, a játékokhoz való hozzáférést nem.
sz.: Upgrade-nél amúgy is mindig az számít, hogy mi az alap. Nem LTI-s hajóból már nem lehet LTI-set csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Őszintén nem hiszem hogy be fog férni arra a szintre amit eleinte mondtak. A 16 giga ram nem hiszem hogy kelleni fog, az ssd igénye már javult (régebben jobban igényelte mint most), a procinak szerintem egy i5 amúgy is elég minden játék számára, ugyanakkor vga téren egy 290X/970 nem hiszem hogy sokáig elég lenne majd. Mármint értitek, very high-ra. Én már most is trükközök a beállításokkal (ini-ből), mert standard very high fullhd mellett nem megy túl szépen az ArcCorp. Persze sokat javíthat majd ha részletesebben is testre lehet szabni játékon belülről a beállításokat, és biztos tudnak majd optimalizálni is itt-ott (bár felteszem elsősorban inkább az asset-eken mint a kódon), de ahogy nőni fog a részletesség és a tartalom mennyisége, szerintem ez legjobb esetben is negálni fogja a fejlődést.
[ Szerkesztve ]
-
-
PhilBrick
őstag
Legutóbbi RtV-ben volt róla szó. A héten nem is lesz ShipShape, viszont lesz CAT Randyvel!
-
Jah, James és Alyssa munkaviszonya azonnali hatállyal megszűnt, Lisa pedig 2-3 hetet kapott, az RtV-ben említette hogy már tanítja be az utódját, Ben pedig elvileg irigyli azt a pozíciót, ahova Lisa most megy. Legalábbis ezt állították
Elvileg elment egy senior gameplay programmer is, de ő azonnal az oculusnál kezdett dolgozni mint gameplay programmer, így nála feltételezem hogy okkal ment el.
Lisa elvileg a Sony-hoz megy dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Dettó; tegnap délután egyetlen egyszer sikerült bejutnom. Ami még bosszantóbb, hogy második napja nem lehet public match-hez csatlakozni vagy indítani (20-ból egy kísérlet sikerül). Örvendetes lenne, ha kissé megnövelnék a szerver kapacitást, mert ez így igen kevéssé szórakoztató, finoman fogalmzva...
-
dimre70
tag
Ez lenne: MSI Afterburner, itt van magyarítás, leírás.
A felbontást nem állítottam át, minden low-on volt.
Itt van a liftbug, itt már very high-on van minden. -
-
Volfram42
senior tag
Olyasmiről nem láttunk semmit se.
Az előbb hárman megint jót mulattunk Free Flight-ban. Pont mondtam is a többieknek, hogy nekem már csak ezért is megérte az árát.
Máshol még nem sikerült felöklelnem egy lebegő emberkét egy űrhajóval.
Jó, hogy most sokat optimalizáltak. Hamarosan dobok bele még 4GB memóriát. Utána meg elkezdek félretenni egy VGA-ra. Aztán jó is lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
titán
Minden ott nyílik majd. A lakórészek, a raktár, a planetside is, mert ugye az aszteroidon kívül az összes többi hangár bolygón van/lesz. Sőt, el tudom képzelni azt is, hogy a roid hangárak is csak olyan aszteroidákon érhetőek el, amikben valamiféle állomás/kolónia van kialakítva. Nem lesz tiéd az egész szikla.
[ Szerkesztve ]
-
-
tkondor
tag
mondjuk az jó kérdés, hogy ugye láttuk az fps demóban hogy mekkora egy dög egy gravity generator....a hajókon is kell lennie valaminek, nem? illetve egy grav generátort szerintem nem lehet pont úgy belőni, hogy csak a hajó belsejében legyen gravitáció, a hajó körül is lennie kellene, a kis cluster bombák ilyenkor jól jönnének, szépen rátapadnának a hajótestre
-
mrfire
őstag
-
org-nak még nem lehet tulajdona, ezért egyelőre csak valakinél lehetne, az meg nem annyira kóser. az is valószínű, hogy az LA-ben nem is lesz tagdíj vagy ilyesmi, azt meg a fene se akarja követni, hogy ki adott bele egy-egy hajóba, valszeg inkább alszervezetek lesznek és azon belül lehet közösbe vásárolni.
de egyébként felmerült már párszor, a fentiek miatt nincs még.
-
mrfire
őstag
Közepes szinthez kb. kell majd egy 680-780 vagy 7970-R9 290. Ezt mondta egy éve.
(#20831) Menthirist
Hát, akkor kell egy olyan rang is, hogy TS-re járkálók.
Mindenkinek többet ér, ha megismeri a tagokat, és így majd jobb együttműködés alakulhat ki az emberek között amikor már tényleg szükség lesz rá. Persze nem kötelező, mindenki annyit jön amennyit tud, és szeretne játszani, de az se jó ha direkt halogatjuk az ilyesmit, mert idővel nem lehet elkerülni majd.[ Szerkesztve ]
-
-
pár percet free flight-ban, de csak egérrel, így nem tudom összevetni, mert mindig joy-al toltam eddig. Elég fordulékonynak tűnt, mindig vagy vörösben vagy feketében volt a látásom
de jelenleg én sem nagyon tudok játszani, connection faild mielőtt be tudnék állítani bármit is, no meg a félóránkénti server restart...
meg kell várni amíg összekalapálják.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
én az upgradeket tanácsolnám... nézd meg melyik az olcsó upgrade, és hogy milyen hajót szeretnél a későbbiekben, és vedd azt!
Az upgrade megvételének nem feltétele, hogy meg legyen az alap hajó! (ha később veszed meg és párosítod, az is tökéletes)
Viszont tudnod kell, hogy sztem a térkép (legyen bármi is amire gondolsz) nem visszaváltható!
Ellenben egy hajó, simán(kivéve pont az amd mustang)
-
Drenadar
Topikgazda
Vehetsz bármit a honlapon.
Fontos leszögezni, nem muszáj venned bármit is, de azt is fontos tudnotok, hogy aki a honlapon nem költ legalább $5 értékben, az nem backer! nem támogató, ergó ha bármi akció van, mint pl repkedés az összes 300as szériával stb, azt az AMD-sek nem kapják meg!
Mjad megnézem benne van-e ez a FAQ-ban, ha nincs majd beleírjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Van pedálod? Nekem azzal csinálta ezt. Azért forgott, mert a pedálokra rakta a tengelyeket. Azoknak meg a középállás azaz amikor áll a hajó az csak akkor érhető el, ha abba teszem lábbal. Ezért tövig nyomott pedállal forgott folyamatosan. Csak joy-al nem tapasztaltam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- HDMI topic
- Elektromos autók - motorok
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gaming PC , i5 9600KF , RTX 2060 , 24GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest