Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz bladex73 #37596 üzenetére
Elvileg a rakétajelző, az a piros izé, ami villog meg csipog, mikor rakétáznak rád, az tartalmazza azt a jelzést, hogy milyen típusú rakétára riaszt... 1.3-ban legalább is így volt, a 2.0-val még nem bírtam repülni...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #37597 üzenetére
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
Valami van mert pillanatok alatt betolt Port Olisar es 60-70 fps-em van
Ok mar elmult
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Amúgy valamit észrevettem amit nem értek. A Constellation Andromeda új verziójánál alsó és felső ágyú miért nincs behúzva mint az előző verzióban? Látszik a két lemez ami szét van nyílva mint a réginél. Nekem szimpatikus volt, hogy szétnyílt, és kiment az ágyú amikor beültem. A másik kérdésem ha rakétával támadnak honnan lehet tudni melyik elhárítót kell kidobni?
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
CR es a CIG sem reagalt meg semmit a 100m-ra, ugy nez ki akkor a holnap esti csinnadrattan lesz valami belole.
Kivancsi leszek miket mutatnak, TS buli?Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Volfram42
senior tag
Én csak most fedeztem fel ezeket, mert eddig a fejemet használtam. Ugye most sajnos ez kiesett egy ideig. Nagyon bosszantó, mert állandóan próbálok valamerre nézni tudat alatt is. Annyira megszoktam.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
Most már jobban átolvastam a hsz-eket, de megint csak felületesen. Space+alt a gyalogmódban engedi a kurzort. Hajón kétszer kell lenyomni az alt-ot.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #37587 üzenetére
Ez jo
Vakuum, menj ki Port Olisarbol repcsivel par km-ert es ott mar lehet lovoldozni a hajoval, azon belul DMZ az egesz Ha elreppensz masik alloomasokra es ott kiszalsz akkor lehet potyogtetni maroklofegyverrel is
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
vaakuum
addikt
Port Olisarban mászkáltam vagy 5 percet, míg kifagyott, de fegyvert nem vesz elő, hiába nyomkodtam az 1, 2, 3 gombokat...és ezek nincsenek átbindelve semmire, ezek a gyári beállítások...
Lőőőni akarokszerk: hát azt kell mondjam, elmehetnek a jóédes mamucikájukba... Code 9, meg all instance full...még jó, hogy akartam egy fél órácskát mászkálni ismerkedésként... ma sem lesz belőle semmi.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Volfram42
senior tag
Jó reggelt. Bele olvasgattam csak a hsz-ekbe. Láttam a sebességekről írtatok. Egyről nem olvastam.
Lényegében ez is egy külön fajta sebesség. A boost. Ha egyszer nyomod meg akkor jobban gyorsuls, akár fordulóban is. ha kettőször akkor az SCM-re pakol rá valamennyit. Ha eléred ezt a sebességet akkor nem is fogy már az ahhoz való üzemanyag.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Viper26
nagyúr
2.0 most mindenkinek elérhető?
Vagy majd idővel?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BP71
tag
válasz vaakuum #37570 üzenetére
Az Elite-ben én is átállítottam már mindent, de itt még nem állítottam be semmit, jelenleg próbálgatom a játékot.
Még azt sem tudom mit lehet csinálni a repkedésen kívül. Az egyik állomáson csak jönni menni lehet, a másikon meg repkedni az állomás körül?
Találtam egy menüt, (F9), ahol lehetne valami küldetést vállalni, de csak a lista jelenik meg. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz bladex73 #37572 üzenetére
Az egy FPS állomás, aki oda belép, az vállalja, hogy harcolni fog. Kell is, mert jelenleg még nincs törvény, így ha nem lövöd le a másikat, könnyen lehet, hogy ő lő le téged.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
válasz Malibutomi #37576 üzenetére
Hát az látod lehet... Mondjuk amikor legutóbb néztem, akkor még sokkal jobban igényelte az ssd-t mint kicsit utána (mivel egy időben marhára szeretett 150-200 megával is textúrát streamelni fel a háttértárról, ez később normalizálódott). De tény hogy nálam SSD-n van, és tény hogy a legtöbb esetben gond nélkül bejutok. Ha épp nem, kilépek az appból és újra elindítom (a launcherből nem lépek ki)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
válasz BlackDevil #37573 üzenetére
Egy SSD segit a toltesi idon, nalam 2 perc a Launch-tol mire felkelek az allomason.
2x probaltam most, eloszor elszallt a kliens, masodjara bejutottam, lekertem egy Hornetet, repkedtem vele picit, megneztem egy Tali-t kozelrol (50m-re lebegtem tole, szep ladik) aztan elmentem az allomasra ahol a fegyverek vannak, most eloszor mentem be, korbejartam, felvettem egy fegyot, 3 tarat beletoltam a Hornetembe, semmi hatas de valahol odacsaphattam az oldalat igy visszavittem Port Olisar-ba, leraktam es kilogoltam az allomas belsejeben.
Jo kis jatek lesz ez, most a VGA a leggyengebb pontja az egesznek, utana olvasok a CF-nek mennyire bajos, mert ugy nez ki 2017 elott nem jon egyik gyartotol sem semmi uj generacios HBM2-es moka, igy meg darabos neha.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz bladex73 #37572 üzenetére
Nem feltétlen erre élvez, de lehet x óra játék után gondolta most épp lő valakire. Ez ilyen, én sem arra élvezek hogy másokra lövöldözök, de zokszó nélkül lőttem már le másokat, akiket láttam, mondván játszatok!!!
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
BlackDevil
aktív tag
válasz SkyS1gn #37571 üzenetére
Ezt már én is észrevettem. Azt hittem csak én voltam noob.
Kb 50 próbálkozásból 3x jutottam be olisar-ba....
Többi esetben: (persze a betöltést ami kb 15perc ezeknél is meg kell várni)
- exe leállt
- code 0
- code 7
- code 8
- code 9
- server full»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
bladex73
aktív tag
Én bementem körülnézni egy állomásra, még a fegyvert sem vettem elő erre jött valami géppisztolyos arc, és lelőtt minden ok nélkül. Gondolom erre élvez... Gondolta milyen ász vagyok lelőttem egy fegyvertelen játékost. Én naiv azt hittem ha nincs nálam fegyver, nem támadok meg senkit akkor körül tudok nézni. Tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Én minden játékot azzal kezdek, hogy órákat ülök a setupban, és próbálom kitalálni, mit mire állítsak át, hogy nekem kényelmes, logikus legyen meg kézre eső legyen a kiosztás, így lövésem sincs, mi defaultban mi az ALT, meg a többi...
Nem valami user.cfg tolta el a beállításaidat véleltlenül? Valahogy ki is lehet resetelni a beállításokat vissza gyárira, aztán akkor onnan kellene elindulni, hogy átnézed, melyik gomb micsoda akar lenni."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
KO2
aktív tag
válasz SkyS1gn #37568 üzenetére
Jut eszembe a server full ról.
Join a server / 'Server full'-bug
There is a known bug, that you cannot join Port Olisar, after you got the 'Server full' message once.
If this happens while you're at the main menu, go to your hangar and select 'Port Olisar' in the elevator.
If this happens while you're at the hangar, go back to the main menu and select 'Universe' and then 'Port Olisar'.Ezt kijavíthatnák Nincs kedvem újraindítani, vagy a hangárt betölteni minden server full után.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Instances are full, LOL!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
bladex73
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Így már tiszta.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Nathan Boggs #37564 üzenetére
Ez lesz az szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nah jah, de ugye itt említette is, hogy a game package-ben nem csak az aurora vagy egyéb starter csomagok vannak, hanem pl hornet játékcsomagot is vehetsz. Nem gondolom hogy minden most kapható hajó kapható lesz (bár lehet), de biztos hogy nem csak a starter game package-ek lesznek megvehetőek, hanem drágábbak is.
Kérdés hogy mi lesz az ajándékozással. Az lenne leginkább a jó, ha a game package utolsó hajóját nem lehetne elajándékozni, mert akkor ezzel gyakorlatilag megakadályoznák azt hogy az ember némi felárral digitális hajót vegyen, hogy a saját flottáját gyarapítsa. Bár belegondolva, ez így lenne logikus, ha már kiveszik a sima game package nélküli hajók vásárlását. Szóval ezzel nem lenne semmi bajom, mégha megengedőbb is annál mint amit eredetileg hittem hogy lesz (limited UEC + starter csomag).
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Elképzelhető, hogy be van kapcsolva a kurzor a játékban, bal alt+space kapcsolja ki-be. Az is lehet hogy bug. De amikor elemelkedsz a talajtól, egy pár másodpercig tart, ameddig kikapcsolja a számítógép vezérlést és a kezedbe adja. Kb 1-2 mp-ig. (De érzésre 3 óráig)
(#37562) Cris99: Nekem az egérgörgő zoomol, vagy a kijelzőkre pont BP71-nek írtam, hogy az altot (freelook) lenyomva ránézek a kijelzőre és felengeded az altot, akkor rámegy és wasd-vel tudsz közöttük lépkedni.
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
BP71
tag
válasz Nathan Boggs #37552 üzenetére
Láttam az ábrát, de az olvashatatlan. Próbáltam az alt visszaállítását, már előre néz és végre gázt is tudok adni, de az egeret a forduláshoz továbbra sem használja.
-
KO2
aktív tag
válasz Menthirist #37557 üzenetére
Ez nekem így teljesen oké. Örülök, hogy így gondolja Chris.
Én még azt is el tudnám képzelni ha lenne egy Donate to servers gomb amiért semmit se kapnál cserébe, csak ha adakozós kedvedben vagy legyen lehetőséged, mert szereted a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz SkyS1gn #37555 üzenetére
"Ha lassítaszt lefele, ha gyorsítasz felfelé váltasz V-vel, de lent sebességed alatt látod is hogy mibe váltasz legközelebb."
Majdnem, de nem teljesen pontos.
A sebesség mellett van már egy tolóerő kar is 0-100-ig számozva (ok, csak azt írja ki, hogy épp mennyin áll).
A lényeg, hogy a precízből bárhol nyomod meg a V-t, scm módba vált, a cruise módból szintén bárhol nyomod meg a V-t, scm-be vált.
Az scm-ből viszont attól függ, hogy hova, hogy ha a tolóerő 0-50 között van, akkor precízbe, ha 51-100 között, akkor cruise módba.
-
veterán
Ezt nem is láttam, Bar Citizen 2
8:35-nél beszél a jövőbeli, kiadás utáni finanszírozási tervekről."tervek szerint ha kijön a játék, csak limitált mennyiségű UEC-et lehet időközönként venni (hetente vagy havonta, majd kiderül), és game package-eket, külön digitális hajókat nem. Aztán ha mégsem lenne elég fenntartani a szervereket, akkor majd közösen kitaláljuk hogy mi legyen"
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz bladex73 #37553 üzenetére
A V bötü lett a sebesség módok közötti váltás, aminek 3 fokozata van. Egyszer van az 50es határ a finomabb manőverezéshez ( fel/le szállás), van a normál mód és van a cirkáló ( na ez az amikor baromira felgyorsul a ladik). Szerintem vagy többször nyomtad meg a V-t vagy nagyon rátenyereltél és egyből a cirkáló módra váltott a ladik azért volt az eszement sebesség.
Lényeg, hogy ezt nyomkodd de csak finoman.szerk: nah látom többen is nagyon segítőkészen voltunk
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
V-vel váltasz 3 mód között, van a Presicison amivel felszállsz max 50 (meg érdemes leszállni is azzal), van a Space Combat Manouvering mód amihez te vagy szokva, meg van a SuperCruise amiről te beszélsz, szinte egyenesen lehet csak vele de gyorsan repülni.
Ha lassítaszt lefele, ha gyorsítasz felfelé váltasz V-vel, de lent sebességed alatt látod is hogy mibe váltasz legközelebb.
-
veterán
A játékban már 3 féle sebesség van, ami között v-vel lehet váltogatni:
1: precíziós, pl leszálláshoz: 0-50
2: normál, pl harchoz: 0-végsebesség
3: cruise, pl relatív nagy távokhoz: 0-sokezer[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Egy ki segítséget kérnék. Valószínűleg én vagyok a láma. Kipróbáltam a űrben repkedést, és sebességgel kapcsolatos problémáim vannak. A szimulátorban semmi gond nem volt. Nulláról gyorsult az adott hajó maximális sebességére stb. Mikor felszálltam volt egy 50 es sebesség korlát ameddig fel tudtam gyorsulni, ez még nem gond aztán megnyomtam a V gombot ha jól emlékszem, és akkor elszabadult a pokol. olyan sebességekre gyorsultam még azután is, hogy megérkeztem valahova, hogy túlszaladtam nagyon csúnyán. Nem tudtam harcolni mert nem a hajó normál max sebessége volt a legmagasabb érték hanem valami baromi nagy érték. Valamit biztos rosszul csinálok, de nem tudom mivel lehet visszaállítani a normál sebességet.
-
Nathan Boggs
senior tag
Van a játék menüjében egy átfogó ábra is, meg táblázatban lebontva is.
Amúgy nekem azt olyankor csinálta - hogy a műszerfalra nézett - amikor a free lookkal (alt) elkezdtem körbenézelődni és úgy engedtem el az altot, hogy az egyik kijelzőre néztem, ekkor arra ránagyított, majd a wasd gombokkal ezek között ugrált. Úgy tudsz belőle kijönni - ha ez a hiba -, hogy altot lenyomva előre nézel, amerre a hajó haladna, majd elengeded az altot.
-
BP71
tag
Sziasztok!
Ha valaki bill+egér kombóval játszik kérem segítsen.
Felszálltam az Olisaron és nem tudok mozogni. Ha a w gombot nyomom, akkor a bal oldali panelra fókuszál. Már próbáltam mindenféle gombokat nyomni, de nem találom a megfelelőt.
Nincs valami aktuális leírás a kiosztásról?Köszönöm.
-
KO2
aktív tag
válasz Malibutomi #37549 üzenetére
Wednesday, December 16th
- [1100 PST / 1900 UTC] The CIG Holiday LivestreamAzaz szerda este 8 kor itt nálunk.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Azt tudjuk mikor lesz holnapa livestream?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #37543 üzenetére
Azért egy G751JY nem a legalja Mondom offline very high, fHD ment simán a 2.0 tehát a grafikát simán viszi, de mivel ki sem használja a gépet rendesen miről is beszélünk
Amúgy hajó UI meg kijelzőkre hogyan zoomolsz rá mint multkor a videóban ami ezt ecsetelte?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz PhilBrick #37500 üzenetére
Kipróbáltam ezt a
hud_bobHud = 0
parancsot, de valami ismeretlennek értelmezte. Nem tudom, mi volt a pontos hibaüzi, de nem működött"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Malibutomi
nagyúr
válasz vaakuum #37506 üzenetére
Hat passz, nekem 1440p VSR-el ahogy bespawnolok altalaben 35-37fps-t mutat, aztan kilovom a motionblurt, meg a vsyncet konzolbol es hajra.
(#37544) Menthirist
En is kiprobaltam egy cfg-t, de elszurta a FOV-om, nem volt kedvem allitgatni inkabb letoroltem azt kesz
MAjd ma kiprobalom csak a proci reszet[ Szerkesztve ]
-
veterán
jah egyébként a tegnapi fenti cfg buherálás mintha segített volna valamennyit (mármint procilimit maradt, de az fps is nőtt valamennyit), de lehet csak placebo. Igazából azt is néztem hogy jó helyre tettem-e a cfg-t, és így egyszer biztosan hozott vagy +5-10 fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #37539 üzenetére
Valami most nem kerek, tegnap 1-2 percre olyan fps droppom volt, hogy nem tudtam semmit sem csinálni aztán egyszer csak elmúlt.
Amúgy meg egész jól meg, igaz low-on.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
vaakuum
addikt
Tegnap odáig jutottam, hogy kikértem a gépet, és beleültem (30 fps fölé soha nem ment, mintha valami limitáló lenne benne)...
Elkezdtem nézegetni a kezelőfelületet, meg a setupot, energia-elosztást állítgattam, miközben nem szálltam fel a landing-padról, de voltak olyanok, amikor egy percre kimeredt a képernyő... meg 5-6 fps-re zuhant be elég sokszor. Aztán teljesen kifagyott...
kb. 20 percet voltam benn, utána nem indítottam újra..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
SkyS1gn
félisten
Hát én a laptopról nyomatom, otthon nem jártam azóta, de offline ment full maxon, most meg 15-20FPS.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
10FTC-ben mikor planetary landing stbről volt szó megint a livestreamet emlegette.
Én abban reménykeden valami frankót mutatnak, meg hogy valami pöccst adjanak ki ami ezt a horribilis teljesítményt javítja 2.0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #37531 üzenetére
Te inkább fogd be a szád és lapíts mint szar a fűben és ne emlegess moderátort, mert ha jól tudom perpill nem teljesen legálisan vagy itt a topikban...
Szóval csitt és ha még egyszer beszólsz Volfram cimbimnek akkor a Cutlassem után kötlek és végigvontatlak az ismert univerzumon.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #37534 üzenetére
Nem szerdán lesz?
Lehet egy Hull B-re felupgradelem az A-t, de tovább nem megyek.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #37534 üzenetére
Gondolod lesz a base-nél olcsóbb variáns, mint az avengernél a titan?
Itt az alap a hauler, Úgyhogy. Én úgy okoskodtam hogy a variánsok drágábbak lesznek. Mondjuk ezen a 4 napon már semmi nem múlik.
Tea az élet!
-
macy
addikt
Akkor én iszok egy kávét és lefekszem
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Volfram42 #37530 üzenetére
Ez nem mentség a duplára! Moderátor, részesítsd feddésben Volframot, aki hajnali fél 4 magasságában azt hitte hogy senki se fog törődni azzal, ha suttyomban elsüt egy gigantikus duplát, ami lássuk be megengedhetetlen a mai világban és engem speciel érzelmileg annyira felkavart, hogy most nem tudok elaludni!
[ Szerkesztve ]
-
-
Volfram42
senior tag
Melóból nincs időm meglesni, de valami olyat olvastam a mai 10 for the Chairmanból, hogy karácsony előtt kijön a 2.1. Megpróbálom meglesni a kivonatot, ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na most jo sokaig nyomtam, meghaltam vagy ketszer, es ketto kivetelevel megcsinaltam az osszes commarray-t
-
Mattyokar
tag
válasz Yllgrim #37509 üzenetére
Gladiust meglövöldöztem az alap pisztollyal, megmaradtak rajta a nyomok. Sőt, Cry-Astronál a drónok le is sikálták.
Cutlass Red:
valahogy nehéz elképzelnem, hogyan lesz ez a playereket megmentek pénzért című dolog. Csókám lebeg az űrben, még nem fogyott el a levegője, megtalálom, felveszem, és addig le lesz kötözve az ágyra, amíg nem fizet? Piac fogja megszabni az árat? Vagy becsületkassza? Megéri neki? (t.i. a sok kis halál meg a végén a nagyobb halál [= új karakter generálása] lesz annyira elrettentő, hogy inkább nekem fizet?
Inkább NPC-s küldetéseket tudok ide elképzelni, vagy pedig önkéntes munkát / orgon belüli megállapodásokat.Sok halál vszeg amúgy is lesz az ütközések, fagyások, disconnectek, griefelések stb miatt is
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
macy
addikt
A picsába, szétlőttek a szervíz állomáson landolás közben Valami gebasz volt, mert a sok landing pad-ból csak 4 üzemelt. Az alsó nagy, ahova befér a Connie pont nem működött. Szervízelni akartam, mert egy Cutlass kóstolgatott, elbújt az épület mögé és onnan lövöldözött a rések közül. Rányomtam vagy 10 rakétát egyszerre, meg lőttem az ágyúkkal Aztán landolás közben valaki szétkapott, lehet visszaért az új hajóval. Utána már nem tudtam lekérni a Connie-t, egyszerűen nem reagált a monitor. Kimentem a placcra, lefeküdtem, és crash.
-
BlackDevil
aktív tag
omg
vagy leáll sc vagy code 0, 7, 8, 9
ez most mindenkinél ilyen?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
ttamashu
aktív tag
Nincs valakinek egy felesleges Titan-Reliant freegrade a puttonyában?
Havernak giftelném a hajóját, Reliantot szemelte ki, aztán akkor már rögtön így küldeném, nem Titanként.Tea az élet!
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #37517 üzenetére
User mappa törlése nem segít?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
Gondolkodom hogy megvegyem-e UEC-ert az OMNI VI-okat a hajora.
Vagy hagyjam a francba? -
Yllgrim
őstag
válasz Malibutomi #37517 üzenetére
Most gondolj bele, amikor egy ket ilyen komolyabb problemat is okoz, mondjuk bemegy a fulkebe egy skulo es elvisz beloled is egy darabot, vagy csak megeget, milyen jo lesz egy korhazhajo a kozelben, aminek a hangarjaban meg is tudnak javitani. Gondolom Idris parkolojaban tudnak szerelni, meg van benne korhazfulke is...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #37519 üzenetére
Majd csak este tudok jatszani, de lehet nem kockaztatok, nekem 30-40 fps meg szokott lenni, az most eleg
-
veterán
válasz Malibutomi #37496 üzenetére
ezt nézte már valaki azóta? Segített valamit?
-
-
Yllgrim
őstag
X-55 Hotas profil az erdeklodoknek, eleg reszletes es minden lenyeges rajta van
Malibutomi, az a Gladius istenes gep
-
ttamashu
aktív tag
válasz BlackDevil #37514 üzenetére
Azt hogy elromlott az univerzális fordítód a C3-as protokolldroidokat meg már lecserélték
Tea az élet!
-
BlackDevil
aktív tag
Állandóan C9-et kapok port olisar-nál.
Mi lehet a problem»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
KO2
aktív tag
Sokkal jobban zavar most per pill hogy nem tudom megcsinálni az összes küldetést. Mindig kifagy félúton. PL most megint bekapcsoltam az összes Com-Arrayt és az első ICC Probe os küldetésnél kifagyott.
Meg mostmár Chriséknél is reggel 9 múlt. Lassan készíthetné a 100M es levelét ha eddig még nem tette volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Nathan Boggs #37510 üzenetére
Mozog a fej? Biztos, ha ennyien mondják, figyelte a fene eddig És így nem is igazán zavart, de remélem így hogy már tudom hogy mozog, így sem fog majd.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #37509 üzenetére
Úgy tudom, hogy egyelőre látja, viszont eddig a party/friend rendszerrel kb. 1 órát foglalkozhattak, nagyon kezdetleges minden
A fejmozgásnál meg nem tudom, engem sem zavar, lehet, hogy a zötykölődést nálam is stabilizálja az agyam, mintha csak simán sétálnék
-
Yllgrim
őstag
A fejmozgas az reszemrol rendben van, nekem fel sem tunt oszinten szolva Ha Vakuum nem veti fel, nem is nagyon figyelnem Megszokas kerdese, ha most zavar es bebeszeled magadnak akkor mindig zavarni fog, vagy kikapcsolod vagy meggyozod magad az ellenkezojerol
Nem tudom neztetek e mar a serules modelleket a hajokon par csihi-puhi utan? Egy Mustang kezdett el loni tegnap mikozben a Gladius-ommal alltam egy helyben, miutan lerendeztem a kiscsavot visszamentem Port Olisar-ba es a kiszallas utan vettem eszre hogy a fulke bal oldalan sikerult eltalalnia, feluleti eges-olvadas nyomokat hagyva. Nagyon jol nezett ki.
Az biztos hogy akik jol fognak keresni azok akik epitenek meg akik szolgaltatnak majd. Crucible, Orion, Reclaimer, Starfarer-ek, Caterpillar (medical bay-black market dealer), Cutlass (Search and Rescue)...
Mar latom a lelki szemeimmel a szerver megnyitasanak napjan eleg sok uj karakter fog ujrageneralodni es szepen lassan fog csokkeni ez a szam ahogy az emberek rajonnek, egy eletuk van... Addig viszont lehet keresni egy csomot. Minel tobben mennek Bounty-s kuldetesekre annal inkabb lehet jol keresni. Kifogy az uzemanyag, loszer, leserult a hajokajuk... Foleg az elso napokban meg sok jatekos egy helyre fog koncentralodni.
Kivancsi leszek majd a nagy kereskedelmi kozpontokra hol fognak kialakulni, a legalis es az illegalis ugyszinten. Mennyire fog jol mukodni a jatekosok altal feldobott kuldetes rendszer, a Bounty rendszer.
Egy kerdes azokhoz akik egymasnak ismerosei a jatekon belul: Ha olyan tag lep be akit ismerosnek jeloltel de nem igazolt vissza azt kiirja neked a rendszer a jatekba lepesekor vagy sem? Gondolok itt arra, hogy belepek a jatekba, olyan jatekos latja-e aki ismerosnek jelolt de en nem jeloltem vissza. Mint Bounty Hunter eleg jo lenne ha nem igy tudnak meg hogy mikor vagyok a jatekban...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vaakuum
addikt
válasz Malibutomi #37502 üzenetére
DE, erre gondoltam...csak nézd meg külső nézetből is...és ha kívülről ennyire torz, akkor nyilván belülről sem lehet jó. Egyébként nyilván van oldalirányú fejrázkódás is, de nem ennyi.
Egyedül a sprinterek első pár lépésében van nagyobb oldalirányú kilengés, amíg a mozgás be nem áll egyenletesre...utána az ő fejmozgásuk is kisimul, hiszen ekkora felesleges energiaveszteséget, ami a fej dobálásával jár, meg hozzá az idegrendszeri terhelés, ami a kompenzációhoz kell, az nem gazdaságos, nagyon energiapazarló... aki nem sprinteléshez gyorsít teljes erőből, és ennyire jobbra-balra mozog a feje, az valamit nagyon rosszul csinál.Azt tudom elképzelni, hogy mondták Mocapos csórikámnak, hogy sprinteljen már egyet a 6 méteres stúdióban, és az kb az első 5 lépés, ami pont a gyorsító szakasz...és valszeg ezt vették általánosnak
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Amugy sikerult vegre mukodesre birnom a gimball lockot, igy mar jol tudok hadakozni a hotassal is.
-
veterán
válasz vaakuum #37498 üzenetére
Pedig de, azzal készültek, csak futás közben a szemed mozog hogy fixen tartsa a fókuszt és az agyad tompítja a kilengéseket. Ez szoftveresen itt is benne lesz (ez az úgynevezett sight dampening), már most is benne van (lásd tomi videóját ahol a fej mozog, de te mégsem látsz akkora kilengést), de vr-hoz várhatóan még feljebb kell tekerni). Ettől függetlenül ez van akkor, amikor a mozgás tényleges mocap, a kamera pedig ténylegesen a szemed helyén van, nem csak egy virtuális kamera ahogy a játékok zömében. Szóval szerintem remekül megoldották (és sokkal kevésbé ingázik a fejed mint régen), de tény hogy nem kötélpályán megy a szemed meg te magad.
Amúgy irritálni engem sem irritál, egész megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz vaakuum #37501 üzenetére
Ez olyan mint a tengeri betegség, van aki nem is tudja mi az van aki meg már egy kis imbolygástól totál kivan.
Vagy pl van egy cimbim aki egyáltalán nem bírja a repcsi felszállást, rosszul van tőle, én meg élvezem mint állat.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Szőrös #37499 üzenetére
Engem sem zavar egyaltalan, most megneztem a felrakott videomat ahol szaladok, es semmi nagy fejmozgast nem erzekelek azon sem.
Sot szinte nem is latok headbob-ot. Csak ahogy lep fel le, es kicsit jobbra balra mozog a kamera, de szerintem ez nem termeszetellenesLehet nem ugyanazt latjuk? Itt a videon 0:44-tol szaladok [link] de nekem ez egyaltalan nem zavaro.
Szerintem sokkal jobb mintha az lenen mint mas jatekban, hogy siklik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Szőrös #37499 üzenetére
Hát lehet, hogy én vagyok az érzékeny... belátom, hogy valamennyi fejmozgás van belső nézetben is, de ez azért dúúúlva.
A külső nézetről meg konkrétan [ez jutott az eszembe]"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest