Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#16729600 #33643 üzenetére
Tényleg nehéz eldönteni. Vékony a vonal vicc és szarkazmus közt és azon a smiley se segít, mert ugye a szarkazmus mosollyal az arcodon aláz. Relatíve igen. Eléggé negatív hangvételű. Egy szóval sem mondom, hogy ez baj. Ilyen vagy, most már ezt is tudom. Ez a másik dolog, amit ugye nem lehet leszűrni, hogy akkor most te alapból vagy ilyen, ilyen a személyiséged, vagy csak az adott téma váltja ezt ki belőled. Eszem ágában sincs bárkiből is ősellenséget faragni. Amíg a fórum szabályzatának megfelelnek én itt legfeljebb csak vitába tudok szállni másokkal. Munka mellett meg már azt is csak korlátozott formában.
Te beállhatsz simán, míg nem kezded el ecsetelgetni, hogy miként fogsz a saját hajómon tarkón lőni, addig az alapvető bizalom meglesz irányodban is.
(#33645) Diopapa: De ezt is kiveséztük, hogy alapjában is része a fejlesztésnek, mert nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy szeretnék, az ő esetükben meg a folyamatosan változó anyagi háttér és elvárások miatt ez hatványozottan igaz. Erről beszélt ugye Menthirist is és beszéltünk mi is az elmúlt HSZ-ekben.
(#33647) Drenadar: Én fejfájást, ez már biztos.
Tegnap este próbáltam, 21:00-kor már majd lefordultam a székből, annyira álmos voltam. Hiába, a 7-8 órai fekvés meg a reggel 4-es kelés megtette hatását...
Ezért sem tudok elmenni a Stratovarious koncertre szerdán...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest