Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz
Emirates777 #30998 üzenetére
Nem, az Off topic az egy külön fórum, amit azért hoztunk létre, hogy a totál OFF témákat ott lehessen hosszasan taglalni, és még a szürkített részek se ide kerüljenek. Itt van.
-
Emirates777
tag
válasz
Drenadar #30997 üzenetére
Valaki áruljon el nekem valamit! Ha én itt a bejegyzés alatt kiválasztom az Off Topic karikát vagy nem tudom minek mondják! Az nem oda az OFF topciba kerül? Mert látom hogy halvány betűkkel írja de hogy azon belül mi történik? Korábban már kérdeztem nem kaptam rá választ...ha offoltam elnézést kérek próbálok jó helyre irkálni!
Drenadar egyébként köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Kéne egy normális fórum
(#30997) Drenadar: Olyanra gondolok, ahol vannak külön témák, ott csinálhatnánk külön zene témát, általánost, stb... mindenki látott már fórumot, kérdés, hogy átszokna-e innen mindenki
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Emirates777 #30993 üzenetére
valószínűleg saját, a zene felismerő nem mond rá semmit sem.
de ezeket bátran nyomathatnád az off topicba is ám...
-
Emirates777
tag
Ennek a kis játéknak nem tudja valaki a zene címét ami a háttérben megy?
[link][ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #30991 üzenetére
Az eddigi újítások jelentős része arra is ment az adott hajó fejlesztése mellett, hogy a többi hajót az alapján gyorsabban el lehessen készíteni, sok olyan technikát csinálnak meg most ezeknél - legalábbis ezt mondták - amit a többi hajónál is fel tudnak használni, és így azokat gyorsabban összerakhatják. Ha ezek a technikák elkészülnek, és "már csak" fel kell tölteni tartalommal a dolgokat, akkor nagyon be fog indulni itt minden
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Emirates777 #30984 üzenetére
A leghightedchebb vadászgép sofőrje nem izzad, mert egy légkondicionált szobában ül egy számítógép előtt és gond nélkül ráránt a gépre 40+G-t, ha a szükség úgy hozza.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
GypsFulvus2 #30986 üzenetére
Most keszul a jatek, hivatalosan Alpha statuszban, jott par jo otletuk es arra attervezik az osszes hajot, az eleg jo lesz ha kesz lesz, most mar megvan a rutijuk hozza
-
válasz
Emirates777 #30984 üzenetére
menjen inkább az off-ba
-
vaakuum
addikt
válasz
Emirates777 #30980 üzenetére
Meg ha a kaszni kibírja a terhelést, amit egy ilyen manővek közben kap
...én csodálom, hogy nem roppannak össze, vagy hogy nem dobják le tőben a szárnyaikat ilyenkor.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Emirates777 #30980 üzenetére
Nem, nem a kobrára. A MIG 29 annál többet is tudott, függőlegesen megállt a levegőben hosszú másodpercekre a tolósugarakon egyensúlyozva. Arra gondolok, ami 0:49-1:01 között, és 1:20-tól a végéig látszik. Ezt a manővert légköri repülésben eddig kivitelezhetetlennek gondoltam. Ezt mi "megcsináljuk" (három idézőjelben), amikor a decoupled-ben végrehajtunk egy 180 fokos yaw-t. Az űrben ennek nincs akadálya, elméletben. Node légkörben már durva, aerodinamikailag ilyet kivitelezni...
Menthirist: Ezért tettem hozzá, hogy laikus szemmel nézve. Bár az, hogy sok gépre gyakorlatilag évek óta várunk (Caterpillar, Avenger variánsok) azt mutatja, hogy lehetne ezt hatékonyabban csinálni, évi három teljes áttervezés nélkül is...
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
Csak még egy példa Dani Zoltán ezredes is lelőtte az Amerikai F117-est az Allied Force hadműveletben aminek megint csak Magyar származású volt a pilótája. Tette ezt egy olyan rakétával és egy olyan P-18-as lokátorral amiről addig azt hitték lehetetlen
Szóval nem minden a hightech cucc
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
válasz
Menthirist #30983 üzenetére
Egyrészt igaz is másrészt nem amit írsz. Én láttam sokféle Amerikai és Orosz vasat is repülni már de az Orosz gépek mindig dinamikusabban erőteljesebben és szebben is repülnek én úgy gondolom, illetve ez az egész nagyban múlik a gép tervezésén azon hogy mennyire jó az aerodinamikája hogy hol keletkezhet még plusz felhajtóerő a gépen amit aztán hasznára tud fordítani.
Igazából ez a nagy távolságról leszedősdi csak akkor működik ha ők vannak fölényben egy zavarvédett légtérben ahol minimális a légvédelem így nyugodtan tudnak tevékenykedni. Lásd Irak, Szíria, Afganisztán, Kuvait Líbia.
Amit még hozzáfűznék hogy az Amik is (persze az Orosz barátaik is) szeretik a propagandát de azt ne felejtsük el hogy amiket ők eddig lelövöldöztek az mind szinte kivétel nélkül elavult régi 2-3 generációs típusok voltak a közel keleten. Pl F14 vs líbiai szu22-esek. És ezek mérföldekkel vannak lemaradva zavarvédettség avionika és sok más dolog terén. Azzal már nem kérkednek mi lenne ha egy új Szu30-szm el és R77-esével kéne farkasszemet nézni
Márpedig mostanában nagyon megy a macska egér harc a kínai térfélen nem véletlen erősítik az Amik a kínai partok közelében a flottát mivel a kicsi kinai emberek licencben gyártják a régebbi és a legújabb Orosz vasakat, vagy éppen copy paste módon átnevezve mondjuk pl Szu 33 (J-15).
Szóval nem éppen haszontalan én még mindig azon a véleményen vagyok mivel szinte biztosra veszem hogy egy komoly légtérben ahol nem csak AK-val lődöznek a koalíciós gépekre ott igen igen megizzadna a leg hightechebb vadászgép sofőre is ezekkel szemben ha közel kerülnek hozzájuk utána pedig nem sok az esély a győzelemre ilyen mozgékonyság miatt egy jól képzett személyzettel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Emirates777 #30982 üzenetére
mondjuk én ezt nem annyira erőnek, hanem a repülésvezérlési rendszer régiségének/hiányának tulajdonítom, illetve hogy olyan a kialakításuk hogy relatíve alacsony sebességnél esnének csak át. A mai világban valahogy kevéssé érzem hatékonynak, mikor nagy távról szedik le a legtöbb gépet. Egy repülőshow-n látványos, de más hasznát annyira nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
válasz
Menthirist #30981 üzenetére
Nem tudom én is azért kérdeztem tőle hogy arra gondol e!
Ha kobráról van szó azt egy mezei Szu-27 és egy Mig-29 is megcsinálja nevetve olyan erő van bennük
[ Szerkesztve ]
-
válasz
GypsFulvus2 #30979 üzenetére
Pedig szerintem nem az. Ezeken a fázisokon túl kell esnie minden produkciós környezetben született modellnek (legyen az film vagy játék), csak max nem nevezgetik el őket külön (mármint concept fázis után nevezhetik a következőt simán prefab fázisnak, amikormegy a white/grayboxing és az alap formák kimodellezése (de még nem a végleges minőségben). Ez a fajta darabolás lehetőség arra, hogy bizonyos részfeladatokat más kapjon meg (animációk, LOD generálás, tech setup), illetve mint minden több részfeladatra szétosztott dolog, ez is könnyebben párhuzamosítható. Ha megnézed amúgy, régen is ez volt a menet, volt a concept, majd modelltől függően low vagy high res elsőnek (épületeknél, járműveknél jellemzően inkább a low poly jön előbb, míg karaktereknél a high poly, de meg kell csinálni mindkettőt), majd a high poly rászámolása a low polyra displacement mapként. Az animálást és riggelést általában már nem a modeller végzi, ráadásul állandóan oda-vissza kell pattogtatni az art director és a grafikus között minden folyamatot.
Szóval Zsömi jól mondja, ezeken általában minden játék modellje átesik valamilyen szinten, több-kevesebb fókuszt kapva ez-az (van ahol a highres 3d-re mennek inkább rá, máshol inkább a prefab dolgokra vagy az animációkra). AAA kat. modelleket gyártani sajna bonyolult dolog, és részben ezért is emelkedik egy-egy játék költségigénye. Ilyen minőségű modelleket már nem tud egy ember egy hét alatt összedobni.
Emirates777: a kobra a "decoupled pitch" lenne, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
válasz
GypsFulvus2 #30979 üzenetére
A Kobára gondolsz? Láttam is már élőben Mig 29M2-estől is. De ezt akármelyik megcsinálná ami modern vas más kérdés hogy a fly by wire vezérlő rendszer nem engedi sok nyugati gépnél. Náluk tudja ezt Szu-30 Szu-30Szm Szu-35 Mig-29OVT, Mig-29M2 Mig-35 meg ugye a T-50 is. Az a lényeg hogy tudja vektorálni a fúvócsövet annál "egyszereűbben" véghez viszi az adott manővert.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30976 üzenetére
Laikus szemmel átkozottul túlbonyolítottnak és csekély hatékonyságúnak tűnik ez a rendszer. Persze én könnyen ugatok, nem értek hozzá.
Más: A ruszkik új PAK FA gépe meg tudja csinálni a decoupled yaw körbefordulást légkörben!
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz
mrfire #30966 üzenetére
"AC free-fly is being extended till the 24th. Bring your friends, family, cats, etc…"
Reverse The Verse ben volt. ( http://imperialnews.network/2015/08/reverse-the-verse-ep58/ itt alulról a 9. sor
Videó bizonyíték: http://www.twitch.tv/cigcommunity/v/10901349?t=1h11m42s)
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
bladex73 #30970 üzenetére
Ahhoz, hogy ezt megértsd, mélyebben meg kell ismerkedned a ship pipeline-al, avagy a hajók gyártási folyamatával. Mikor egy hajó concept fázisa véget és és jön a concept sale, az gyakorlatilag a második lépcsőfok (első ugye a hajó konkrét szerepének kitalálása) egy hosszú lépcsősoron. Ha ez megvan, utána jön a hajó belterének a concept-je, azt követi a White Box, majd a Grey Box, majd a Végső 3D Mű, aztán jönnek az Animációk, a LODS-ok, a Tech Setup (Hangar) és csak utána lesz Hangar Ready a hajó. Ez több lépcső, amit gyakran nem is ugyanazok az emberek/munkacsoportok csinálnak. Ezt követően jön a Damage States, még egy Tech Setup (Flyable) és ezután lesz a hajó röpképes. Ezt követheti egy Update Pass, ha szükséges. Mindezek a folyamatok rengeteg idő, több hurokkal, mert időről időre jóváhagyás kell, hogy tovább lehessen lépni akár adott folyamatokon belül is. Különösen igaz egy a két Concept-re, amiket árgus szemekkel felügyel a főnökség. Ez a fő kreatív input, ami ez után jön, az már inkább iparos munka. Megcsinálni a hajót 3D-ben úgy, hogy az minél közelebb álljon a Concept-eken láthatóhoz és technikailag is illeszkedjen az univerzumba.
Ehhez jön, hogy a már említett pipeline is folyamatos fejlesztés alatt áll, és mikor egy nagyobb változtatást implementálnak, gyakran újra kell a benne levő hajókat értékelni, hogy az új rendszer szerint hova is tartoznak és mit kéne rajtok csinálni.
Vagy például most a moduláris rendszer miatt egy csomó hajót sokadszorra át kell átdolgozni...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Ido mire elkeszelnuk, most eppen nincs eleg grafikusuk meg a prioritas most azokon a hajokon van amik mennek SQ42-be, 2 honap es kiderul meg jo par dolog, mar biztos keszulnek a CitizenCon-ra
Soon
-
-
bladex73
aktív tag
válasz
mrfire #30969 üzenetére
Én értem a koncepciós vásár lényegét, csak ha már túl vannak rajta akkor elkezdhetnék legalább annyira megcsinálni azokat a hajókat amik beférnek a hangárba, hogy bejárható legyen. Aztán újra elővennék mikor eljött az ideje. A Reliant 3D modell is meg van rajzolva csak fel kéne textúrázni, és nyithatóvá kéne tenni a bejáratát.
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Nekem az a fúra, hogy megint elkezdeni eladni, csinálni olyan hajókat amik megint csak nem kerülnek a hangárba, még bejárható szinten sem. Miért nem fejezik be pl a Reliantot legalább annyira, hogy bejárható legyen? Számomra teljesen logikátlan fejetlenség van ami a hajókat illeti. Belekapnak ebbe abba, és ritka kivétellel semmi nincs kész. Ami kész van azt is elkezdik átalakítani ami előnyükre fog válni, szebb lesz, jobb lesz, meg moduláris, de ettől még nem látom benne a jól átgondolt rendszer szerinti haladást.
-
ttamashu
aktív tag
-
mrfire
őstag
Nem volt erről valami hír, hogy a 19-én felül még kapott hosszabbítást a próbahét? Úgy rémlik mondta valaki, de nem sikerült visszakeresni, és az RSI oldalán se találtam infót még.
-
GypsFulvus2
őstag
KO2 kollégával elértünk egy Victory-t 2 db Gladiator, 1 db Cutlass, 1 db Merlin felállásban. Nagyon csotrogány ez a Merlin, nem véletlenül ilyen olcsó. Én voltam a gyengébb Gladiator, a Cutlass kb. fele annyi sebzést hozott össze, mint én, a Merlin pedig még a Cutlass sebzésének felét sem érte el.
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Menthirist #30962 üzenetére
Nálam sem. Te routered is tiltja a geolokációt és egyéb follow cuccokat? (ez lehet a közös pont, amiért nem megy )
-
-
mrfire
őstag
válasz
GypsFulvus2 #30958 üzenetére
Én most valószínűleg jövőhéten annyit se fogok játszani, mint eddig, de utána jövök majd többször.
(#30959) ÁDI
Nálam nem történik semmi, mikor hozzá akarom adni maga, csak eltűnik a mező.[ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
Talán nem mindenki ismeri ezt a map-ot:
[backers map][ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Látom lecsengett a harci kedv. Ma sincs senki TS-en.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
GypsFulvus2 #30933 üzenetére
Köszi! Igazából nincs akadálya, most már csak be kéne logolni rögzíteni
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #30954 üzenetére
Jah
Amúgy most kell odahívni az asszonypajtást a gép elé, és elmondani neki, hogy eBayen volt egy aukció és potom 735 dollár volt ez mind.
-
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #30951 üzenetére
Én is erre gondoltam, de azért vicces, hogy anyaggyűjtés nélkül is ennyi idő volt. Csak ezt kb. két óra alatt írtam meg...
Őszintén, már előre féltem, hogy mi lesz a Gamescom hírekkel, de így azért sokkal könnyebb volt, sz'al én is köszönettel tartozom.
Na de most, én is beregisztráltam, sz'al hangárra fel.
Aztán meg nyomok pár kört az M50-el, minden hajót megkaptunk remélem.
Ha nem lenne már így is egy sokat halogatott vágatlan Glaive videóanyagom, akkor körbekameráznám az összes hajót az oldal számára...
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Menthirist #30951 üzenetére
Régebben az ágyban fekve lehetett forgatni a fejünket, most sajnos nem mozdul, de gondolom ezt később kijavítják.
-
Kár hogy a nagyobb hajókat nem tette be. Mindegy, Aurora-ban is rég ültem, jó látni azokat a változtatásokat amiket csináltak rajtuk (ajtónyitási animáció, ágyba befeküdve kis ablakok a fejünk körül hogy a csillagok alatt alhassunk el, stb)
mrfire: ezekbe szerintem legalább ugyanannyi energiát fektettél mint én, szóval köszi azért
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Nem tudom, ki nem látta még, de itt a multicrew bemutató Menthirist írása nyomán.
-
Nathan Boggs
senior tag
Annak mondjuk pont nem annyira érdekes a belseje
Szerintem.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #30944 üzenetére
:-D
Amikor a videóban mesélték ,hogy élő műsort szeretett volna a CR a retaliator üzembe helyezéséről, és hogy kiverte a hideg szerencsétlen programozókat meg tesztereket, mert még nincs kész normálisan és nem tudták mi lesz - áááááá teljesen átéreztem. Dolgoztam egy szoftverfejlesztőnél, ugyanez az élmény megvolt egy csomószor. Jött az ügyfél tesztelni a terméket, ami rendszerint vállalhatatlan formában volt kész, és az volt a cél, hogy arra a 3 percre stabil legyen a szoftver amíg megnézi, ám amikor megérkezett még annyira se volt kész, ezért a főnök megkínálta kávéval, leültek dumálni, hogy nyerjen a programozóknak még 10 percet, azokról meg csorgott az izzadtság, hogy nehogy égés legyen. Aztán eljött a pillanat, az ügyfél kíváncsi a termékre. Én voltam az aki prezentálta, úgyhogy kissé stresszben voltam rendszerint. És mindig átcsúsztunk. Pontosan abban a 2-3 percben stabil volt, megnézte az ügyfél, elment, utána szétesett az egész, még dolgozni kellett vele hetekig mire arra a szintre hozták, amit be kellett volna mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
Valójában elég annyi, hogy a hangárból kiveszünk minden hajót, akkor is bedobja az összeset. És amúgy tényleg
Megyek is fotózkodni
-
laci_8519
tag
válasz
Nathan Boggs #30944 üzenetére
Nálam ilyen nem történt.
A Cutlass-nél hol kell beszállni a hajóba? Itt keringek, de nem dobja ki sehol.
Hátul van a lenyitható ajtó, de ott sem lehet. Nagyon érdekelne a beseje is. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz
laci_8519 #30943 üzenetére
Valóban működik.
Most estem át a Tali 2. szintjén, az 1. szintjén, majd a padlón a semmibe...
Vagyis nem úgy, mint lacinak. Nekem 3 hajó van, egy Tali, egy Aurora és egy Merlin. Amiből mind3 megvan, csak az Aurorán kívül nem úgy. A Tali ugye az új modulokkal, így nem kéne láthatónak lennie, a Merlin meg REC-ből.
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
válasz
mrfire #30940 üzenetére
Meg van rá a megoldás.
Vedd ki az összes hajódat a hangárból, majd mentsd el.
Ez után húzd vissza. (Én a Left Side Bay-be húztam)
Amikor vissza húztad azt már ne mentsd és indítsd el a játékot. (honlapot ne zárd be)
Nekem ez alatt meg volt nyitva a launcher is, nem tudom ez számit e.Amikor megvettem az upgrade-et, akkor a hajót behúztam a hangárba, de elfelejtettem menteni és ekkor volt ott minden hajó. Most kipróbáltam és megint ott van mind.
szerk.: nincs aktiválva az ingyenes repülés.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #30941 üzenetére
És azt rá tudom aktiválni a jelen accountomra is?
-
-
laci_8519
tag
válasz
Nathan Boggs #30938 üzenetére
Igen, ezt én is észre vettem, igen precízen kell feltenni.
(#30937) KO2: Megnéztem, és ott is ua. mutatja, gondolom ezen fognal még javítani, mert így számomra érthetetlen a dolog.
Megvettem az LN upgrade-et, és amikor elindítottam a játékot a hangárban 13 hajó volt.
Hornet ghost, Avanger, Gladius, Mustang, 350R, Cutlass, stb.
Azt hittem, hogy rosszul látok. De, sajnos a következő indulásnál eltűnt mind. Érdekes volt. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz
laci_8519 #30936 üzenetére
ha van rajta gimbal cucc, ami s2-ből csinál s1 gimbalt, akkor vigyázni kell, hogy ne a gimbalra próbáld rakni, hanem a felfüggesztésre. Ez nem mindig látszik rendesen, nálam ehhez kb. negyed mm-eket kell mozgatni az egeret, meg imádkozni, hogy sikerüljön azt eltalálni
-
laci_8519
tag
válasz
ttamashu #30935 üzenetére
Rendben, köszi!
Vettem pár fegyvert, rakétát az MR-re, de nem lehet rátenni. Direkt megnéztem, hogy a Fixed mount-nál S2 fegyver tehető rá. Megvettem a MaxOx NN-14 Neutron Cannon-t az S2-s, de nem jó, meg sem jelenik a választható fegyvereknél. Ellenben az LN-re pl. fel lehet tenni és az is S2, akkor most , hogy van ez?
A rakétával nincs gond azt fel lehet tenni.
Nincs valami Magyar leírás erre, hogy hogyan vannak ezek?[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Van egy AURORA MR AC STARTER Package-m és láttam, hogy van egy olyan, hogy RSI AURORA LN UPGRADE. Link
Ha jól értelmezem az ott leírtakat akkor ezzel lehet upgradelni az MR-t?
Kérdés még, hogy ez az upgrade nem befolyásolja a csomagomat? Nem veszik el stb.?
Nem a legjobb az angolom ezért kérdezem, nehogy megvegyem fölöslegesen. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Diopapa #30931 üzenetére
Már akkoriban is mondtam, hogy q jó lett a videód (különösen a logo a végén
) Sztem a SC-hu-n a Liberum Arbitrium fülhöz is be kéne tenni, mint toborzót. Nincs kedved megint csinálni ilyeneket? Most kb 10x annyi képanyag áll rendelkezésre, mint akkoriban.
Más: Ma este gyűlünk TS-re? Tegnap senki sem volt.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #30930 üzenetére
A böngészőnek is van helyesírás ellenőrzője, ha az oldalra gépeled be közvetlen. Ha nem, akkor meg bekezdésenként bele kell kattintani, hogy kijelezze a hibát.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Drenadar #30927 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy a "konkrét megfogalmazásra" gondoltál
A majd valamikor lesz valami, ami jó lesz
De az a része se rossz, amit mondtál
Yllgrim, megnézem majd azt a cuccot, bár a WordPaddal sincs semmi gondom, a hibajavításon kívül
A Wordben írt cikk is tele volt elgépeléssel, így legalább rá vagyok kényszerítve, hogy rendesen átnézzem
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #30925 üzenetére
jaj nem azért mert hogy félre fordítottad volna, hanem ... hogy kijelentik hogy köv hónap, de azért hozzáteszik hogy nagyon sok idő. Most vagy köv hónap vagy nem...?
" át ugrok a szomszédba 5 percre! Légyszíves félóránként kavard meg a levest!"
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs #30920 üzenetére
Hasznalj Libre office-t
Nem tudom magyarul tud-e, ugy nem hasznaltam meg
Sztem az Endeavourt el fogjak talani szepen, jo kis motyo lesz, viszont a Vanguard variansok / modulok miatt mar lehet keszitenem kis money-t ugy erzem...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #30920 üzenetére
"Sok szuper dolog jön a következő hónapokban, de időbe telik ezeket jól megcsinálni."
Nah... itt... ööööh.... hangosan röhögtem fel
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
vagabor #30921 üzenetére
Asszem a Retaliator Q&A topicban van nagyjából erre válasz. Ott kérdezték, hogy lehet-e csökkenteni a legénység számát a tornyok cserélgetésével, és igennel válaszoltak. Ami jó lenne, ha lehetne tényleg radarra cserélni, vagy lehetne pl. automata ágyúra - mondjuk s4 helyett s3-ra cserélni.
Szóval olyasmi van, hogy a lövegek nem a modulrendszeren belül cserélhetőek, hanem a fegyver-rendszeren belül. Mint pl. a Hornetek gömbcsuklós ágyúja/radarja.
Tesco folyamatosan megelőz...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
vagabor #30921 üzenetére
Az más. Az komponens. Azokat úgy lehet majd cserélgetni, mint bármely más alkatrészt. Ha van kompatibilis darab, mehet rá. Ilyen szempontból a modularitás csak egyfajta kiegészítése az alap bővíthetőségi rendszernek. Ezzel gyakorlatilag modulokat lehet majd csereberélni a hajókon, ami nem csak egy torony, egy zsilip, egy reaktor, hanem egy komplett, berendezett helység.
-
vagabor
aktív tag
Amúgy a modularitás minden esetben abból fog állni hogy modulokat lehet majd csak cserélgetni? Én konkrétan azért vettem aquilát mivel úgy tudtam hogy szükség esetén a felső radar rész cserélhető toronyra, így amolyan multifunkciós hajónak képzeltem el.
(na meg persze lenyűgözött az hogy milyen randa)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #30914 üzenetére
Ahogy Tesco elkezdte, RtV 58. rész, bővebben
Tegnap 12 óráztam abban a dögmelegben és már nem volt erőm nekikezdeni, viszont a következő 2 hétben nem vagyok beosztva szombatra, szóval remélhetőleg normálisan szombaton jön az aktuális rész
Ja, és win10-be még nem tettem fel az öööö teljesen legális officomat, szóval WordPadban készült, ami nem jelzi a helyesírási hibákat. Ha találtok ilyet, jelezzétek privátban és javítom
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #30917 üzenetére
Akkor valószínűleg nagyobb felbontáshoz van szerencséd, nekem notin FullHD-n ilyen:
VS
Edward Norton magasságára nem én voltam kíváncsi, még mielőtt valaki kiszúrja a keresőben.
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #30915 üzenetére
Na basszus, az volt a baj, hogy fél képernyőn megy a film, fél képernyőn meg a böngésző, mint mindig... Ilyenkor úgy látszik, hogy két oszlopot eltüntet, nem látszódott a download felirat, csak most, hogy véletlenül teljes képernyőre raktam a böngészőt... Nagyon okosan megoldották, mit mondjak.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Megtaláltam a RtV notes-t, és azoknak, akik Merchantman-t vennének: Nem fogják nerfelni, hogy megfeleljen a 250$-os árának. "Az, hogy aláárazták a vevők haszna, nem a CIG vesztesége."
Szóval megvan a legjobb ár/érték arányú nagy gép.
Dolgoznak egy új, hajó-menetrenden.
Még Citizen Con előtt jönnek az Endeavor, Prowler és Vanguard variánsok Sale-jei. Amint elkészülnek.
A HOTAS nagyon korai fázisban van, valószínűleg csak jövő év végére lesz belőle valami. Ami a színpadon volt, az egy design prototípus volt, nem működőképes.
Dolgoznak a nagyobb hangárakon!
[Lesz valami mechanika, ami megakadályozza az embereket, hogy teletömjék a hajókat más emberekkel?] A létfenntartó rendszer.
A Prowler még nem kapott concept művészt. Még a Tevarin-okat próbálják lerendezni. (A prowler egy tevarin hajó emberek által gyártott változata)
A következő mély-interjú (deep-dive) az Endeavor-ral kapcsolatban lesz. Utánanézünk a tudományos dolgoknak.
Chris megsürgeti kicsit a Caterpillar-t.
[Mi haszna a Xi'An-nak a MISC-el való együttműködésből? Láthatunk majd emberi technológiát Xi'An hajókon?] Mmhmm. Többet nem mondhatok.
[Aurora remake tervek?] Nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Üdv! Most pár hónap után újra ki szeretném próbálni a játékot, biztosan béna vagyok, de egyszerűen nem találom a weboldalon a letöltést. Tudnátok segíteni?
(a download menüben nincs ilyen lehetőség)
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz
mrfire #30911 üzenetére
Mást kell a gép elé ültetni, ez általában megoldja a probkhmm izé, akkor nemtudom mi lehet a hibaNekem ez a virusírtó/tűzfal kikapcsolás egyetlen egy esetben sem oldotta meg az SC problémáimat pedig volt pár. De persze nyilván minden olyan tényezőt ki kell zárni ami elméletileg zavart okozhat.
Ha ugyanazon a hálózaton(és kábelen) működik a laptopon az SC akkor valószinüleg az asztali géppel lesz a hiba. Ekkor meg jöhet az összes program kikapcsolása utáni próba (tűzfalak meg minden más ami nem kell SC hez). Ha ígyse megy akkor új felhasználói fiók létrehozása, és ott megpróbálni, ha ígyse megy akkor meg bátyám módszerét is kipróbálhatod, ő feltett egy 2. windowst csak és kizárólag játékoknak. Még egy java sincs azon, egyáltalán semmi, csak a játék. Azóta neki elmúltak a Battlefield problémái ( neki az romlott el 2 hetente ). -
mrfire
őstag
Újra kell tenni az egész gépet, ha akkor se jó, akkor új gépet venni.
-
KO2
aktív tag
Uninstall a vezérlőpult, telepített programok, listájából, majd manuálisan is ki kell törölni minden megmaradt fájlt --> ujraindít. Feltelepíted egy másik mappába mint amiben eredetileg volt. Ha ezután se megy akkor már tényleg nem a te hibád ( kivéve ha olyan neted van ami letilt bizonyos dolgokat pl munkahelyi, kollégiumi net stb )
-
SkyS1gn
félisten
Mostmeg rámegyek hogy launch game erre eltűnik a launcher és nem történik semmi!
Ez egyre jobb.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #30899 üzenetére
Úgy néz ki, más szerint is passzol a Sunshine OST az SC-hez, nem csak szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!