-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz Harbinger85 #7003 üzenetére
Nekem is családi van, szoktam hosszabb podcastokat is hallgatni, de még sosem rakott bele reklámokat. Lehet ezt is valami olyan, amit szűkebb körben tesztelnek?
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
őstag
válasz Harbinger85 #7003 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyen podcast-tal. (De egyrészt nem nagyon hallgatok podcastot, és ha igen, akkor is leginkább magyar nyelvűt.)
Ha reklámot dobna be, az valószínűleg nem lenne "normális", de mint magad is írod, valójában műsorajánlót hallottál, ami nem reklám. (Ezt az állítást szokásos vitatni, a linkelt topicban visszaolvasva volt is egy ilyen vita, csak a moderátorok nem szokták szeretni...)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
zizidor
őstag
válasz Harbinger85 #6797 üzenetére
Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy a csomagváltás (lemondás és újra előfizetés) idejére offline módba rakni ahol a letöltések vannak, így amikor ismét online módra vált, ismét van előfizetés. A csomagváltást, csatlakozást, stb. szerintem meg lehet csinálni webes felületen is.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
vacs
veterán
válasz Harbinger85 #6797 üzenetére
Ha le mondod az előfizetést, attól még a fiókok megmaradnak és ezzel együtt a lejátszási listák, kedvenc zenék is, mert átkerültök az ingyenes csomagba.
Szerintem lemondás nélkül ezt nem lehet megoldani, max írsz a supportnak és ők talán meg tudják cserélni!(^)(>.<)(^)
-
borges7
aktív tag
válasz Harbinger85 #6726 üzenetére
Én a rádióból is(Poptarisznya, és társai), középiskolában már volt iskolarádió, meg faltam a zenei újságokat(Rockinform, Wanted, még régebben Ifjúsági Magazin ).
Meg persze nekem is az MTV, és a többi zenés csatorna, aztán bejártam lemezboltokba
belehallgatni a lemezekbe, illetve a megyei könyvtárnak is elég szép gyűjteménye volt, oda is sokat jártam hallgatózni. -
patex1983
őstag
válasz Harbinger85 #6712 üzenetére
Hát.... 2016-tól voltam Spotify user 2023-ig és sokféle zenei stílust szeretek
Nálam úgy vannak felépítve a lejátszási listák, hogy van egy mindenes (a fenti képen), ide bekerül gyakorlatilag minden kedvelt zeném, ezt hallgatom ha csak úgy szól valami. Ezen felül stílusok/alkalmak/hangulatok szerint is szét vannak pakolva külön listákra a zenék, azok már persze jóval kisebbek.X
-
la_cc
addikt
válasz Harbinger85 #6708 üzenetére
Semmi az az 500, a fő playlistem 1057 számot tartalmaz.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
borges7
aktív tag
válasz Harbinger85 #6699 üzenetére
Na igen, nagyon nagy playlistekhez kevés, nekem a leghosszabb is csak 200 dal körüli.
-
veterán
válasz Harbinger85 #6699 üzenetére
De többször is használható? Tehát x alkalommal lehet 500 zenét használni?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
unravel
őstag
-
őstag
válasz Harbinger85 #6694 üzenetére
Nem ismerem a Deezert. De utánaolvastam. Szóval úgy tűnik, hogy csak nálunk olcsóbb, máshol egy árban van vagy drágább, mint a Spotify. És kb. ugyanazt nyújtja. Nálam a Spotify mellett szól, hogy támogatja a CC Audio, vagy a Hi-Fi torony.
A Spotify-ban a "Search" alatt van egy "Decades" nevű kategória, ott van mindenféle adott évtizedekre koncentráló lista. Illetve lehet ilyesmiket írni a keresőbe, hogy "genre:rock year:1970-1979", ha a listákon túl van az ember. (Mondjuk én görgetéssel nem jutottam a listák végére, de lehet hogy egy idő után már nem ad releváns találatokat.) Ettől függetlenül lehet, hogy a deezer e tekintetben jobb.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
mobilizmo
addikt
válasz Harbinger85 #6690 üzenetére
Deezernek szerintem rettenetes a GUI-ja. Tény, hogy volt olyan ritkaság amit azon megtaláltam, a Spotin viszont nem. De ez sokkal jellemzőbb fordítva.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
KISDUCK
addikt
válasz Harbinger85 #6686 üzenetére
Aug. 1.-től a Tidal emelkedik 1790 HUF-ra, ennyiért már gondolkodok hogy váltok youtube-ra, mert ott van sok feltöltés a videós részre amik nem kerülnek fel a zenei kínálatba.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Harbinger85 #6686 üzenetére
Nem ismerem a többit, de gondolom a katalógus mérete, és a külső támogatottság (mindenféle kütyü) indokolja. A lossless hangot feltehetően az előfizetők többsége nem annyira hiányolja, legalábbis abból kiindulva, hogy a Spotify évek óta csak ígérgeti. (Ha tömegek mennének át miatta a konkurenciához, akkor nyilván jobban csipkedné magát.)
-
Akelaus
senior tag
válasz Harbinger85 #6606 üzenetére
-
borges7
aktív tag
válasz Harbinger85 #6603 üzenetére
Nekem ugyanúgy mutatja a főablakban, középen, mint eddig. PC, Desktop app.
-
mgTerminator
veterán
válasz Harbinger85 #6594 üzenetére
Nekem tableten folyamatosan ezt csinálta másolta össze vissza jobbra balra, aztán inkább kikapcsoltam hogy maradjon a belső tárolón mert több problémát okozott mint gondoltam...
-
la_cc
addikt
válasz Harbinger85 #6587 üzenetére
Köszi az infót! Már elengedtem ezt, tényleg nem ér ennyit nekem az a 2 EUR "spórolás" havonta.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
unravel
őstag
-
őstag
válasz Harbinger85 #6521 üzenetére
Egy sima prémium előfizetést bármikor át lehet konvertálni duo-ra. A számlázási ciklus végéig fennmaradó napokat beszámítja, azaz ha a ciklus felénél váltasz, akkor a fél havi fennmaradó összegből lesz kb. tíz napnyi DUO előfizetés, és utána vonják a következő (teljes) hónapi díjat. Egy másik létező fiókot lehet hozzávenni (meghívót kell neki küldeni). Viszont ha a másik fiók is fizetős, akkor azt előbb ingyenessé kell tenni (lemondani), és miután kifutott az utolsó előfizetett hónap, csak azután csatlakozhat. (Azaz praktikusan akkor érdemes váltani, amikor csatlakoztatni kívánt előfizetés már kifutott.)
-
mobilizmo
addikt
válasz Harbinger85 #6521 üzenetére
Duo-val nincs tapasztalatom, de a családi valszeg ugyanúgy működik ebből a szempontból.
Bármikor lehet váltani és létező fiókokat hozzáadni, akár freet akár fizetőst.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
őstag
válasz Harbinger85 #6251 üzenetére
Sőt, csak külön fiók lehet. Tehát először mindenki egyénileg regisztrál, ha még nem volt. Ezután valaki (mondjuk Te) előfizet a duóra, vagy a családira. Ha már elő volt fizetve, akkor csomagot vált - ez esetben az első ciklust a legutolsó befizetés fedezi, már amennyi maradt belőle, azaz az első számlázási ciklus addig tart, amennyi kijön a tört hónapból.) Ezután lehet hozzáadni a további fiókokat. Itt azt hiszem annyi megkötés van, hogy a számlázási ciklusnak ki kell futnia. (Tehát ha a "családtagok" eddig ingyenes fiókkal voltak regisztrálva, akkor azonnal hozzáadhatók. Ha előfizetők, akkor le kell mondaniuk az előfizetést, és meg kell várni, míg lejár az utolsó hónap. (Ez azért van, mert pénzt nem adnak vissza.))
(Remélem még így megy, mert kb. egy éve néztem utoljára...)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
válasz Harbinger85 #6245 üzenetére
Üdv,
A családiban és a duóban is teljesen különálló fiókokat kell használni.
A weboldalon "Csomagvaltas" és utána lehet meghívni a duópajtit. Ha jól emlékszem.¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest