-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Azt én nem találtam meg, ellenben beléptem a böngészőben a Spotify fiókomba, (jött róla email), majd van egy olyan rész hogy kijelentkezés minden helyről/eszközről.
Akkor kiléptet mindenhonnan.
Előtte azért nézd meg, hogy a te e-mail címed mutatja, ha igen akkor a kiléptetés után cseréld le a jelszót. -
Akelaus
senior tag
válasz
zizidor #6988 üzenetére
Nálam kb. 1 hete nyomja azt, ha más cuccon hallgatom és nem a telón, totál más zenét mutat mint ami szól. Belépek, akkor megy a "homokóra" aztán végre magára talál, egy darabig.
Vagy mutatja, hogy van mentett album az adott előadótól, de közben az album mellett semmi nem jelzi. -
Akelaus
senior tag
Azt hittem, hogy benéztem valamit a pénteki Release radarban, de akkor úgy tűnik másnak is változik a lista. Először arra gondoltam, hogy azért mert az adott zenekar nem pénteken hozza ki az új albumot/dalt, de nem rémlik hogy régen akár naponta változott volna. Na meg akkor ne írják oda, hogy péntekenként frissül.
Más: nálam is megjelentek ugyanazon névvel előadók, új albummal, de gyanúsan sok a dal, illetve valamiért a Spotify leszedte a dallista végéről, hogy ki adta ki és melyik évben az albumot. Ez az újra kiadott/remasterelt albumok esetén elég zavaró.
-
Akelaus
senior tag
Nálam ami miatt nem megy a váltás a Youtube Music-ra, az a pénteki Zeneradar, ahol a követett előadóim új megjelenéseit válogatja össze a Spotify.
Hiába vittem át a kedvenc előadókat a YM-ra, ott ömlesztve megkapom az újdonságokat New Release mix néven, tele olyan zenékkel amiket életemben nem hallgatnék meg. -
Akelaus
senior tag
válasz
V.Stryker #6922 üzenetére
Helló!
Nekem is megfordult a fejemben, mikor reggel megkaptam a YouTube emelésről az emailt, hogy vajon a Spotify is beáll a sorba, és ők is emelnek majd egy ilyen szépet. 🙄
Netflix, YouTube, Disney..úgy tűnik, hogy szépen sorban emelnek ilyen olyan (mondvacsinált) okokból.
-
Akelaus
senior tag
válasz
hibavissza #6894 üzenetére
Igen a Tidal jobb.
Főleg fülessel veszem észre.
Viszont ez is becsapós mert nem mindegy hogy mikor jelent meg az adott album.
Pl. nemrég kijött a Paradise Lost újravett albuma, és az szerintem jobban szól Spotifyn mint a Tidal-on, bár ezt pont nem fülessel hallgattam meg a napokban. -
Akelaus
senior tag
válasz
borges7 #6883 üzenetére
1790Ft/hó
Nekem most van Spoti, YM, és Tidal is, utóbbi 2 hónapos próbaidőre.
Sajna egyik sem képes a Spoti ajánlóit lenyomni, a pénteki új megjelenéseket úgy listába pakolni ahogy a Spoti teszi.
Azt elengedném, hogy a connect sem létezik a másik kettőnél, de az általam követett előadok friss megjelenéseit csak a Sopti képes ebből a háromból pénteken listába pakolni.
(Ködös emlékeim vannak, hogy talán az Apple music volt még amelyik megoldotta, de most nem tudom kipróbálni, elhasználtam a lehetőséget) -
Akelaus
senior tag
válasz
unravel #6855 üzenetére
Most random rákerestem egy listára, soha nem hallgattam.
Ott van bekapcsolva magától.
Mr. K: nem magától hoz létre listát, magától kapcsolja be a Jam-et. Miután összekapcsolom a telefont pl. az Android box-al, látom hogy azt is bekapcsolja. A beállításokban természetesen ki van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Utóbbi időben szeret "önálló" életet élni a Spotify app nálam. Vagyis...
Rendszeresen bekapcsolja magától a listáknál az intelligens keverés opciót, én meg csak lesek milyen zenék kerülnek be a listába.. rohadt idegesítő 🤬
Másnál is ilyen remekül működik a Spotify?Másik pedig a jammelés. Hiába kapcsolom ki, minden egyes alkalommal ott van, bekapcsolva.
Az egy dolog, hogy a mesterséges intelligencia mindenhová beépül, de legalább had hallgassam már amit én szeretnék.Sajna hiába váltanám le a meglévő YouTube Music miatt, a pénteki Zeneradar miatt jelenleg lehetetlen. A Youtube Music-on ez valami katasztrófa. Tele olyan zenékkel amiket életemben nem hallgattam/kedveltem.
Spotify legalább az általam kedvelt előadók új megjelenéseit pakolja be oda. -
Akelaus
senior tag
Ilyet én is kaptam pár hete, sőt mondhatnám hogy rendszeresen x időnként küldenek nekem ilyet. Ellenőrizni szoktam a feladót, hogy tényleg a Spotify-tól kaptam, aztán megváltoztatom. Vagy felmegyek az oldalra, és ott csinálom meg, az (talán) a biztos megoldás.
la_cc : Én is telóról kezelem a boxon lévő Spotify app-ot, bár most hogy megy néha a Youtube Music, nem érzem azt hogy hiányozna ez a funkció. Egy dolgot sikerült az app-ban remekül elállítanom, hogy ha vége az adott albumnak, akkor folytassa hasonló zenékkel. Nagyon megszoktam a Spotify app-ot, szóval nekem (még) elég fura a Youtube music app. elvben van egy Pythonban megírt valami, ami képes mindent áthúzni. Ha lesz időm teszek majd vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Dettó, már mindenféle kapcsolódást kipróbáltam a telefon és a Saomi box között és semmi. Mivel van YouTube prémiumom is, és filozok rajta, off a Spotify, mondtam is magamnak: na akkor egy újabb érv amiért vàltani kéne. (Csak az a rohadt sok mentett album, előadó, kedvenc
)
Aztán egyszercsak jó lett, és sikerült kapcsolódni. 😂 -
Akelaus
senior tag
válasz
Harbinger85 #6606 üzenetére
-
Akelaus
senior tag
Az mitől lehet, ha Duó van és én bárhol elkezdek hallgatni valamit, akkor a párom telefonján magától elindul a Spotify app?
Nem játszik le semmit, de a zárképernyőn ott van egy ismeretlen szám, illetve a megnyitott alkalmazások közt is.
Több fura zenét találtunk már nála az előzményekben. Volt jelszócsere, kiléptetés stb.
Még azt nem néztem meg, hogy azon a droidon az automatikus indulás hogy van beállítva. Igaz működésre bírni sem volt egyszerű az app-ot, mert a memória kártya bekavart neki. -
Akelaus
senior tag
Azt szerintem a kiadó miatt nem találod meg. Ahogy az első 2 Action album is beszerezhetetlen kategória. Terjed egy mendemonda, miszerint mikor kiadót váltott a zenekar, az előző kiadó a megmaradt albumokat megsemmisítette.
Nem csak az Action albumokkal van ez, pl Akela is hiányos, szintén a kiadó miatt.
Vagy külföldi zenekarok is jártak így pl. a Carcass, és a Dismember. -
Akelaus
senior tag
Lehet ennek is van valami köze ahhoz, amiért nem forintban fizetjük mint pl a YouTube prémiumot, vagy az Apple előfizetést.
Remek forint miatt súrolja nálam a lélektani határt, de hiába próbáltam megbarátkozni az imént említett mások két szolgáltató app-jával,képtelen voltam.
Illetve annyi zenét -dalt szedtem össze, hogy mire átcuccolok, már nem élek... 🤭 -
Akelaus
senior tag
válasz
RetepNyaraB #6352 üzenetére
Xiaomi Mi A3, nem rootolt. Ezen még MIUI sincs, sima Android One van rajta.
Már elgondolkoztunk rajta, hogy Spotify Duo off, és átköltözés Youtube prémiumra, amit lehet átvinni a Youtube music alá.
Talán van megoldás, legalábbis a neten van hasonló probléma: app törlése, kártyát kienni, telefont újraindítani, app-ot újra felrakni a kártya nélkül, bejelentkezni. Így a telefon belső táhelyére ír.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz
Burt1793 #6350 üzenetére
Bejelentkeztünk. Többször is, de mégsem látja a listáit, a kedvenc alőadókat, ha rányomok egy keresett előadóra, üres feketeség jön be. Eltávolítottam az appot, leszedtem a maradékait, újra is telepítettem, ugyanez. Én látom az ő kedvenceit, mivel követem a profilt, látom amit hozzáadott.
Van egy Samsung okos tv-is, azon simán megy, látni mindent. Is. 🙄🤷♂️ -
Akelaus
senior tag
Párom telefonjára felraktuk a legújabb Spotify app-ot (Android), de még a profilt sem látni rendesen, csak számokat mutat. Bármilyen kedvencet, dalt stb ment el azt utána nem látni.
Előadók profilját nem nyitja meg, a lejátszási listák üresek.Tippem, hogy azért van így mert a telefonban van egy memória kártya, és a Spotify arra pakolja a dolgokat.
Persze hiába akarnám, kiválasztani hogy a telefon belső memóriáját használja, az nem sikerül.Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám használhatóvá tenni a Spotifyt a telefonon?
🤔
Köszi! 🤗 -
-
Akelaus
senior tag
Engem tegnap este kivágott minden app-ból, és kérte változtassam meg a jelszavamat.
Mostanában, úgy 3-4 hét alatt ez a második ilyen volt.
Tegnap 1 pillanatra azt hittem megint lerohadt a Spotify, de nem.
Végül jelszavam megváltoztatásával sikerült visszajutni, de nem értem miért jön ez elő pár hetente, mikor kb 1 vagy 1,5 évig soha. -
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Enyhén lepett meg imént a böngészős Spotify, mert ahogy vége lett az adott albumnak amit hallgattam, folytatta hasonló zenékkel.
Mivel naponta használom böngészőben, eddig nálam ilyet nem produkált.
Végre egy (számomra) értelmes fejlesztés.
Telefonon is így használom. -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Lehet csak engem szivat a Spotify, de a pénteki frissítés óta nem hajlandó normálisan kommunnikálni az Androis és az iOS app egymással.
Konkrétan ha elindítok valamit Android alól, akkor a dalt még csak-csak mutatja az Android app, de hogy hol tart az adott dal azt már nem. Léptetni sem hajlandó, beletekerni sem lehet. Ellenben ha végetér egy album, és megy tovább az albumrádió azt már normálisan lehet kezelni.
Megvolt a szokásos kör, újratelepítés stb..
Ma kívácsniságból megnéztem Android-Android alatt mi a helyzet. Tökéletes.
Értem én, hogy két külön rendszer, de péntek előtt ez nem volt gond neki.
Illetve, (tudom nem ez a fórum), akinek van Apple music iOS-alatt, és Android alatt, ott létezik valami hasonló mint a Connent a spotify-n? -
Akelaus
senior tag
Jelen.
Bár én Android- iOS alatt hallgatom, de előfordul ott is. Oda vissza.
Mentem az almás készüléken az albumot, aztán sehol a droidos app-ban, de fordítva is csinálta már.
Ami nálam még előfordult, hogy vége az adott albumnak, kezdődik az albumrádio, csak az halkabb. 🤷♂️
Olyan is volt a napokban, hogy a droidos telón az app más dalt mutatott mint ami szólt.Minél többet frissítik, annál 💩 lesz.
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
válasz
norbertoth #5800 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy az adott dalhoz tartozó előadót megnézem, és van "A rajongók ezt is szeretik" rész. Macerás, de akadtam már így kincsekre. Illetve ha egy adott stílus akkor arra keresek listát, aztán abba belehallgatok.
-
Akelaus
senior tag
Helló Spotify Hifi. 💁♂️
-
Akelaus
senior tag
válasz
pethYeti #5759 üzenetére
Ha a gyűjtemény részre gondolsz, akkor én megkaptam.
Érdekes, maradjunk ennyiben. Egy jó dolgot tudok mondani rá, ki lehet tűzni albumokat listákat, így az van felül.
Oldalra lapozás nincs, csak a felső sort lehet jobbra-balra mozgatni (Műsorlisták, Előadók, Albumok, stb..)
A kezdőképernyőt lehetne testre szabni , mert rohadtul nem érdekelnek a podcast-ek- -
Akelaus
senior tag
válasz
CptAdamica #5737 üzenetére
Nálam tegnap mobilon az app hülyült meg, csak az adott dalt mutatta hiába komplett albumot játszott le. Lista is tök üres volt. Mostanában a connect sem remekel, léptetem a dalt a telefonon és amit vezérlek vele ott nem történik semmi, vagy nagyon soká.
Az új albumok is hol megjelennek, hol eltűnnek.
Ha nem a Spotify lenne amit nem számol mint adat az előfizetésem, már tuti átmentem volna a Google Prémiumra.
A próbahónapot ellőttem, ott nem voltak ilyen gondok, kivéve hogy ott meg nem tudtam vezérelni azt a készüléket a mobilomról, amiről hallgatom a zenét. -
Akelaus
senior tag
Úgy látom ismét sikerült egy tökéletes újítást bevezetni tegnapról mára. Legalábbis nálam.
Eltűntek az újdonságok vagy új megjelenések rész. Androidon tegnap frissült az app, gondoltam majd akkor a webes lejátszóban elmentem az új albumokat, amik érdekelnek.
Szerettem mert nem kellett a pénteki lista alapján összevadászni, így most marad ez. -
Akelaus
senior tag
válasz
FoxiestFox #5143 üzenetére
Köszi! Akkor csak engem szívat.
-
Akelaus
senior tag
Üdv!
Pár napja vettem észre, hogy Android alatt hiába van beállítva úgy a Spotify ha vége egy adott albumnak, akkor folytassa hasonló zenékkel, nem történik semmi. Nagy csend van. Már újra raktam, kikapcsoltam, majd vissza ezt a beállítást de semmi. Ma reggel megnéztem Apple telefonon is, ott működik.
Nincs ötletem még mit kéne csinálnom vele, hogy újra normálisan működjön. Esetleg másnál is van ez a hiba, vagy én vagyok ilyen szerencsés? -
Akelaus
senior tag
"Amúgy másnál is a premium előfizetésnél csak véletlen lejátszás van ? " Igen, és szerintem is elég gagyi.
Én néha örélnék, ha az Autoplay működne nálam, volt már újrarakás, cache törlés stb.. Android alatt csinálja főleg, hogy nagy csend van az utolső szám után. Ájfonon tökéletes. Ami nekem csak 1x működött és azóta sem: hogy a listáimból keverve játsszon le.
Na akor is eljátszottam mindent amit fent írtam, és semmi. Ez legalább ájfonon sem megy ahogy droid alatt sem, nálam. -
Akelaus
senior tag
válasz
ígyvanferi #4519 üzenetére
Ohh ne lepődj meg, hogy nálad nem működik. Nálam is olyanokat csinál néha, csak lesek. Azt már tök megszoktam, ha leállítom azzal hogy kihúzom a fülhallgatót a telefonból, utána képtelen attól a daltól folytatni, a következőtől már hajlandó folytatni. A listák közti keverés azóta sem működik nálam, állíthatok én bármit, most egy listába beraktam az összes dalt, így meg kb. rendezhetem minden lejátszáskor a sorrendet mert a kedvenceknél még ezt sem engedi szabadon. Napokban elindítottam egy albumot hogy játssza le, az első szám után a listámból folytatta amit előtte hallgattam.
Oké, majd jön miért használom-használjuk? Csak, mert ez még mindig jobb mint a konkurencia. -
Akelaus
senior tag
Hétvégén akartam direkt használni az új automix funkciót. Természetesen nem működött. Nem értem mi alapján működik, és mi alapján nem. Az első alkalommal amikor alapból be volt kapcsolva a frissítésben, simán ment. Azóta soha. Ha leállítottam, újraindítottam az app-ot akkor sem. Átállítottam a listáimat privátra, így sem.
Örülök, hogy belekerült csak nem értem így minek. -
Akelaus
senior tag
Semmi összefüggést nem találtam, illetve logikát. Kezdtem egy Metal core dallal, majd benyomott utána egy Rob Zombie dalt.
Én utána ki is kapcsoltam, ahogy beértem a melóhelyre, azóta nem nézegettem. Most kilöttem a folyamatokból és újra visszakapcsoltam ezt a beállítást. Semmi, simán játssza a listát ahogy eddig.
Totál nem értem, akkor tegnap reggel miért is működött.[ Szerkesztve ]
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
kmarci25 #4411 üzenetére
Kaptam választ. Részben van megoldás, de ehhez le kell mondani a mostani előfizetésemet, ami a jövő héten amúgy is lejárna, illetve kell csinálni egy új regisztrációt. Ha megcsináltam, ott akkor megadhatok másik nevet, és valami linket várnak tőlem ha jól értettem az angolul megírt üzenetet, segítenek átvinni a kedveléseimet, illetve a mentéseimet. Azt viszont nem tudom, a telefonra letöltött dalokkal, albumokkal ezután mi lesz.
Kicsit egyszerűbbnek gondoltam, de írták mi ott csak számsorok vagyunk. Igaz azt egyszer valamiért láttam is, hogy én melyik számsor vagyok. Szerintem ezzel tudnának azonosítani, vagy beletehetnének egy olyat magába a profilba, hogy becenév.[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Láttam a Spotify súgójában, hogy a felhasználónevet, vagyis azt a nevet amit mutat másoknak nem lehet megváltoztatni. Volt valakinek esetleg ilyen dolga és a support segített ebben?
Anno az Fb-vel regisztráltam oda, és szeretném a "netes" nevemet használni ott is.
Létezik bármilyen megoldás azon kívül, hogy lemondom a mostani előfizetést, bukom az összerakott listákat, követéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nyaralás topik
- Gaming notebook topik
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok