Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
Üdv, sziasztok!
Valaki kipróbálná pc n hogy neki is bugos a gamepad? Konkrét dobalja a gamepad és bill egér között folyamatosan.
Köszönöm.
-
dokee78
félisten
Nekem nem indul el.
Már kevés lenne a gépem? -
wwenigma
Jómunkásember
Alpha 2 fázis kezdődik holnap 16:00-tól egészen március 2-ig!
Kód a belépéshez:
CWALPHA2FRIENDS
1. Töltsd le a Wargaming Game Center -t.
2. Jelentkezz be a meglévő Wargaming accoddal vagy kreálj egyet.
3. Aktiváld a kódot a profil ikonodra kattintva a bal felső sarokban az 'ACTIVATE WARGAMING CODE' alatt.
4. Készülj fel a játékra, a "Minden játék" fülön válaszd ki a Project CW -t és telepítsd.
-
h1mpi
félisten
Meglepetésként ért, hogy a 13 éves fiamnak nem tetszik a játék, pedig szerintem bőven benne van a célcsoportban. Szereti a Fortninetot, Valorantot, CS-t stb.-t. Nekem egyelőre nem jött át ez a harcmenet, túl gyors, átláthatatlan ki lő meg nem élvezetes. MrScheff mondta azt, hogy kíváncsi lesz arra, hogy fél óra után ki fog ezzel még játszani, mert nem köti le az embert. Egyet értek egyelőre vele.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Met
nagyúr
Vannak benne jó dolgok, plusz páncél lehetőség (amit pl. a WOT-ból hiányzik), hogy nem áll meg a tank miután nem nyomom a W-t, kirepül az üres hüvely lövés után (bár szerintem ez nincs így a valóságban).
A füst szerintem kicsit sok. -
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem is szokni kell hogy uj es uj dolgok vannak benne de az alapok azok ugyanazok. Kepessegeket meg kell tanulni kihasznalni es weakspotokoat lőni.
Nekem egyelőre tetszik, néha elvesztem mert sok képi latvany van de jó lesz ez. Max beallitason GTX1070 nem igazán elég a fix 60fps-hez. Képek csak azert hogy legyen mire emlekezni majd ha kijon rendesen.
-
Met
nagyúr
Nekem baromi furcsa.
Idegen az egész, a kinézet, a tankok, az irányítás. -
wwenigma
Jómunkásember
Január 17-31 között zárt alfateszt, jelentkezés ezen a weboldalon.
Recommended
CPU: Intel® Core™ i7-8700K or AMD Ryzen™ 5 5600X
Video card: NVIDIA GeForce® GTX 2060 or AMD Radeon™ RX 5600 XT
Memory: 16 GB RAM
Storage: SSD
Broadband internet connectionMinimum
CPU: Intel® Core™ i5-4670K or AMD Ryzen™ 3 2200G
Video card: NVIDIA GeForce® GTX 1050 or AMD Radeon™ RX 560
Memory: 8 GB RAM
Storage: HDD
Broadband internet connection -
h1mpi
félisten
Ide jöhet minden a WG új jelenleg alfa teszt alatti játékáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest