-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Harbinger85 #6694 üzenetére
Nem ismerem a Deezert. De utánaolvastam.
Szóval úgy tűnik, hogy csak nálunk olcsóbb, máshol egy árban van vagy drágább, mint a Spotify. És kb. ugyanazt nyújtja. Nálam a Spotify mellett szól, hogy támogatja a CC Audio, vagy a Hi-Fi torony.
A Spotify-ban a "Search" alatt van egy "Decades" nevű kategória, ott van mindenféle adott évtizedekre koncentráló lista. Illetve lehet ilyesmiket írni a keresőbe, hogy "genre:rock year:1970-1979", ha a listákon túl van az ember. (Mondjuk én görgetéssel nem jutottam a listák végére, de lehet hogy egy idő után már nem ad releváns találatokat.) Ettől függetlenül lehet, hogy a deezer e tekintetben jobb.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futás, futópályák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- HiMedia lejátszók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest