-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nah elolvastam az összefoglalót, de vannak még kérdéseim. Az alap kiindulás az, hogy Android Autó alatt szeretném használni. Most a Play zene megy, de hektikusan működik ezért keresnék más megoldásokat. Szóval a cél az lenne, hogy összeállítok valami listát és ezt tudjam lejátszani vele, igazából ahogy néztem nem fogyaszt túl sok mobil netet és nyilván egy Suzuki Vitara hangszórója nem is egy csúcshifi. A hosszabb utazásoknál használnám. A telefonon lévő számaimat lejátssza, a spotify vagy arra nem alkalmas? Mi van azokkal a zenékkel, ami nincs fent? Mennyi a legolcsóbb átlagembernek az előfizetés díja havonta? (nem iskolás, egyedül él, nem nyugger mitudom én... )
Hirtelen most ennyi. -
unravel
őstag
Ajánlok egy nem saját listát.
Népszerű pop rock dalok koncertfelvétele Elvis Presleytől Dua Lipáig
[link]
A Whitney Houston - I wanna dance with somebody ebben a verzióban nagyon jó¯\_(ツ)_/¯
-
Smiley
addikt
válasz Steelers #5095 üzenetére
Igen, mindenki szopik jelenleg.
https://community.spotify.com/t5/Android/Android-TV-will-not-play-songs/td-p/4965935Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Steelers
senior tag
Tegnap frissült az android tv app, azóta nem működik. Kifagy, nincs hang. Sem tv-n, sem miboxon nem akar menni. Ez általános hiba vagy csak engem tüntet ki?
-
törölt tag
Ez a mondat nem elég egyértelmű. XY és barátnője egy háztartásban él, tehát jogos lehet az ilyen kérdés. Mivel korábbi feltételekban valóban úgy szerepelt egy háztartásban élés elég volt, nem volt muszáj családtagnak lenni. Aztán változtattak és pontosították az azonos lakcím és családtag feltételt, kettőnek kell teljesülni. Szóval egyértelműbb lenne az összefoglalóba bemásolni a Spotify megfogalmazását, sokkal pontosabb:
Jogosultság és ellenőrzés
A. A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük.B. A másodlagos Családi Premium fiókok aktiválásakor meg kell erősítenie lakcímét.
C. Időről időre lakcíme ismételt megerősítésére kérhetjük, hogy megbizonyosodhassunk arról, továbbra is megfelel-e a jogosultsági követelményeknek.
Lakcíme megtalálását és beállítását a Google Térkép címkereső funkciójával segítjük. Az aktiválás vagy ismételt megerősítés során megadott lakcímre a Google Térkép További általános szerződési feltételei, valamint a Google Adatvédelmi irányelvei vonatkoznak.
A Spotify fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és azonnal megszüntesse vagy felfüggessze a Spotify Családi Premium szolgáltatáshoz, valamint a Spotify Családi Premium fiók(ok)hoz való hozzáférést, amennyiben Ön nem felel meg a jogosultsági követelményeknek, illetve a Spotify Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb követelményeknek. -
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #5092 üzenetére
Hidd el törölni kellett. Legyen elég ennyi.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
félisten
-
borges7
aktív tag
válasz #40993792 #5081 üzenetére
Megnéztem a telefonomon 9467 file van a zene mappában(ez csak saját), ez több száz lemezt takar, ami kb. 600 óra zene, tehát majdnem egy hónapig tudnám ismétlés nélkül hallgatni, ha valakinek ez nem elég... mondjuk írják is, hogy ez csak a felhasználók 1%-át érinti kb. A Spotin most 3800 szám van elmentve, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
? törölve lett a hozzászólásom ? :/
-
Balazs_
senior tag
Lehet telefon nélkül Spotify-jal zenét hallgatni Apple Watch + Airpods kombóval?
-
unravel
őstag
válasz norbertoth #5080 üzenetére
"....hiszen már 2014 óta kérik a cégtől a módosítást."
Nem mondanám hogy elkapkodták.
¯\_(ツ)_/¯
-
norbertoth
senior tag
ahhaaa köszi!
Én nagy különbséget hallok, lehet csak nekem túl jo a fülem[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
norbertoth
senior tag
válasz #20749568 #5075 üzenetére
IOS, közben megvan, airplay-en nem müxik, bt-on igen.
Továbbá azt is észrevettem, hogy eddig amit zenéket hallgattam (eddig szinte mind kb 30 szám) le shazamoztam és ugyanazt lejátszottam apple music-ban, ami a megdöbbentő, hogy sokkal jobb a hangminőség apple music-ban, mélyebb és tisztább, erőteljesebb. Úgy h spotin be van állítva az állítólagos legjobb hangminőség, ennek ellenére dobozhangú, elég durván hallható a kül. Úgy látom vannak ilyen-olyan módok spotin (sztem túl sok is és felesleges) amik pl a dinamikát buzerálják, viszont így nem a valós hangokat tolja, bár ha mind kikapcsolom akkor sem, ez a 320kbps csak marketing sztem, mert nem adja az egészen biztos, pedig am-ban sem 320 de sokkal jobb a minőség, érdekes dolog ez.• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
trialboj
őstag
Srácok, ez nekem csak nem megy
Playlists.net az összefoglalóból, sehogy nem tudom berántani az appba, webes felület, win10 chrome. Van ez a hibaüzenet ha a followra nyomok, ha pedig a "Play on spotify" ra kattintok bejön egy fekete oldal rajta szöveg ez az ablak "https://open.spotify.com wants to open this application.", de pár mp és visszaléptet oda ahonnan indultam.
Ok, a firefox volt olyan kedves hogy kiírta, kell neki az app, különben nem működik.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
törölt tag
Library-nál eltörölték a 10 ezres limitet. Playlist esetében még marad.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
Az miért lehet hogy ha külső bt hangszórót használok, akkor nem állítható a hang minősége? Sem pedig a hangszín, bár ez annyira nem érdekes csak furcsa.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
trialboj
őstag
válasz FoxiestFox #5069 üzenetére
Ez teljesen igaz, de neken jó más levetett Playlistje is, nem finnyáskodom. És most hogy tudom hol, lehet ilyeneket vadászni már minden ok, kösz mindenkinek mégegyszer.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
félisten
Haveromnak volt hasonló gondja.
Én úgy magyaráztam el neki, hogyha nincs ízlése, a Spotify nem tud adni neki. -
trialboj
őstag
válasz unravel #5062 üzenetére
PLS? segíts már, hol a blokk gomb? Én nem találom. WEBEN kell, meló közben van erre időm/energiám, telefonról hallgatva éppen csinálok valamit és fülesben megy a nóta, ott csak skipet tudok adni, abszolút nem releváns hogy telefonon néhány helyen megjelenik egy áthúzott kör, az sem mindenhol van sajnos
"
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól!
"
Ne szivassatok már , hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
Biztos van akinek jó buli, de én utoljára 5 évvel ezelőtt szántam időt arra hogy lejátszási listát készítsek magamnak.
Azért jöttem vissza spotifyra mert precízebben belövi mit szeretek mint a YT music, ha nekem kellene válogatnom akkor a YT music is jó lenne.
Így hogy kiderült tudok mások lejátszási listájára is keresni már minden ok,
köszi."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
félisten
válasz #20749568 #5063 üzenetére
Eddig volt, ezután is lesz
Mármint a kép, aham. Aminek ugye akkor lenne értelme, ha lenyitás előtt is látszana, mert lássuk be, ha valaki megnyitja az Összefoglalót, jó eséllyel sejti hol is jár éppen.
Van egy majd 1600 számos playlistem, arról megy a kevert lejátszás. Nem minden nap jön be ugyanaz
De ez már túl nyújtott randomizálás, nem is azt hallgatod, amit éppen aktuálisan akarsz. Nekem ilyen volt évekig a TV-ben a VH1, le is mondtam a TV előfizetést, egy évben 2x jóanyám nézte rajta az RTL Klubot, amúgy mi soha semmi adót nem néztünk, havi 3100-ért ment a háttérben valami zenecsatorna. Végre nem voltam lusta és elbattyogtam a Digihez lemondani, erre a háttérzajongásra a Spotify is tökéletes...ééééés hoppa! Én döntöm el éppen mit akarok hallgatni.
Ez a playlist max arra jó, hogy kizárd azokat, amiktől mondjuk félrenyelsz, ha meghallod.
Látom időközben a weboldalra is sikerült felszerkeszteniük ezt a bonyolultabb szöveget:
Válts Premiumra – a 3 hónap ára most csak 4.99 EUR
(lehet náluk is lusta a Tg!)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
unravel
őstag
Nincs semmi baj azzal hogy akad a Discover Weeklyben olyan ami nem jön be. Erről szól a felfedezés. Van rá blokk gomb és van rá skip, át lehet ugrani, nem kell átcsévélni a szalagot mint 89ben.
Nekem van hét ami erős és tele van jobb dalokkal, de akad szarabb is. Vagy a hangulatom változó. 😐🙃¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
válasz #20749568 #5060 üzenetére
Egyébként meg nem szóltok, hogy az összefoglaló tetejéről eltűnt a kép? Ejnye no...
Hú de hiányzott oda az a kép amúgy!
Egyébként meg az Összefoglalót ne frissítsük véletlenül a Tg uraság helyett?
Létezik olyan, hogy valaki állandóan ugyanazokat a zenéket akarja hallgatni amúgy? Elég pszicomorte lehet......én legutóbb 2016-17-es válogatást, Vivaldi, Verdi, Aerosmith, Motorhead, Sinatra, Black Sabbath.....etc. zenéket hallgattam. Mikor milyen kedve van a zembernek, ebből aztán csináljon listát a Spoty robotember.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz trialboj #5058 üzenetére
Minél többet hallgatod a zenéidet, annál jobb lesz az ajánló algoritmus. Nekem a Discovery Weekly már nagyon be van járatva, minden héten sok dalt elspájzolok róla.
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól! Az is jó módszer kedvenceidre rádiót indítasz. Van dal elrejtése funkció is.
Keresőbe beírom pl. running és kidob egy rakás futós listát, Spotify általit is és más emberek publikus listáit is. Twitteren, Redditen is találni [link] [link]
-
trialboj
őstag
Sziasztok.
Már volt előfizetésem, kb 1 éve, aztán átmentem yb musicra, most visszatértem ide mert jobb nótákat dobált fel mint a YT music, úgy is hogy a spotifyt ingyenesen használtam, de fura módon mióta előfizettem teljesen random szarokat dob be, mintha nem is az én profilomat hallgatnám. Persze ez lehet véletlen is.
A lényeg hogy szeretném megtanulni hogy lehet ezt profibban használni, most látom, hogy itt is van lehetőség követni másokat, és esetleg átvenni tőlük lejátszási listákat. Az érdekelne hogy hol lehet keresni ilyen listákat? Úgy értem vannak olyan emberek akik publikussá tesznek általuk jónak vélt válogatásokat? Bringás edzéshez keresnék valamit, de a beépített power hour meg társai, elég messze vannak attól ami nekem tetszik, és sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani.
Mint írtam, nekem jelenleg a daily a discover stb mint mind rettenetes eredményeket ad, ráadásul ami fura, hogy itt még mindig nincs dislike gomb, miért nem tilthatom örökre a számokat? Hogy tanítom meg az algoritmusnak, hogy na ilyet nekem még 1x ne adjon?
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
félisten
-
unravel
őstag
Eddig nagyon Spotify őrült voltam.
De mostanában androidos kliensen mobilnetről metált hallgatva folyton átkapcsolódik valami spanyol népzenére, mint ha valaki távolról vezérelné. + Listák jelentek meg a profilomban.
Kijelentkezés mindenhonnan és jelszóváltás megvolt.
Ezt az új Group Session Beta csinalja ?Ja és persze megint kib.....tt lassú az alkalmazás, ranyomok a keresőre vagy playlistre, 10 - 20 másodpercet gondolkodik.
Na ilyenek miatt lesz tömeges átmenetelés YT Musicra .
¯\_(ツ)_/¯
-
borges7
aktív tag
3 hónapos ingyenes prémium új előfizetőknek. [link]
Returning users
If you cancelled your Individual Premium plan for one reason or another you can get three months of Spotify Premium for just $9.99 (or local market equivalent). This offer is available for individual Premium plan subscribers who cancelled their Premium plans on or before the 14th April 2020.The offer will be available until the 30th June 2020 in all markets except Japan where it is expected to be introduced ‘soon’.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nekem sem tetszik a UI, de nekem igazából sosem tetszett, úgyhogy az új hülyeségek engem már annyira nem zavarnak össze.
-
Keem1
veterán
válasz WhiteWalker #5044 üzenetére
Ez igaz... Nem sok hiba lenne benne, amúgy tetszetős meg minden, de az elrendezése, felépítése minden logikát és józan eszet nélkülöz. Utoljára akkor volt jó, mielőtt a hamburger menüt eltüntették. Full érthetetlen, hogy alul ott van a menüsáv, ami nincs is mindig ott, más képernyőn keresd még három másik módon. Egy modern, profi GUI esetén a főmenünek minden képernyőről elérhetőnek kéne lennie, ráadásul transzparens módon, erre mobilon a legideálisabb a hamburger menü, ami nem csak az esetleg túl magas háromvonalas ikonnal, hanem a képernyő bal széléről befelé söpréssel is behozható. De nem, ők ezt megszüntették. Szűrés a kedvenc dalok között... menj fel a 3 pötty ikhonhoz, majd ennek folyományaként tök logikátlanul lent nyílik a menüje, ott keresés, majd a keresősáv ismét fönt nyílik. Igazán jó pingpong megoldás. Röhejes.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz WhiteWalker #5044 üzenetére
De amúgy mi a jó ég lett velük?
Én évek óta megelégedett előfizetőjük vagyok, korábban úgy vettem észre, hogy adtak a felhasználók visszajelzéseire azért, most meg olyan szintű baromságokat hoznak be az app-ba, hogy az félelmetes.... Ennek így jó vége nemigen lesz....X
-
patex1983
őstag
Csókolom a keze munkáját annak, aki a ... menüben első helyre rakta a Dal elrejtése opciót az eddigi Felvétel listára helyett.... Már nem tudom mennyi zenét sikerült így elrejtenem, mikor reflexből vettem volna fel őket playlist-re...
X
-
mobilizmo
addikt
válasz #86564352 #5035 üzenetére
Egyrészt igazad van, rétegigény is és mondjuk tömegközlekedés közben, olcsó eszközökön hallgatva nem igazán van szükség lossless-re. De ez szerintem árazás kérdése is. A nagyok meg tudják tenni ha nagyon akarják, hogy azon az áron adják a losslesst, mint mondjuk a Spoti a lossyt. Plusz arra is hatással tudnak lenni akár, hogy az eszközök amin már érdemes ilyen minőséget hallgatni olcsóbbak legyenek.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
borges7
aktív tag
válasz #86564352 #5037 üzenetére
Igen, annak vége lett, ezt most olvastam, ahogy utánanéztem kicsit ennek. A Soundhound jó egyébként, én nemrég találtam rá, össze lehet kötni a Spotival, illetve gyakorlatilag bármilyen zenelejátszóval hallgatsz zenét mobilon, megkeresi a szöveget(ha felismeri, ami külföldi zenéknél szinte tuti, magyarnál azért gyengébb). Tényleg, PC-re nincs valami hasonló? az se lenne rossz
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Mondjuk én annak még örülnék, ha behozná a Spoti, hogy lejátszás közben lehetne látni a dalszövegeket, erre nincs ilyen kezdeményezés, amit lehet támogatni, tudtok erről valamit?
-
törölt tag
válasz mobilizmo #5033 üzenetére
Tidal és Deezer látszik a lossless streaming olyan kicsi rétegigény egyelőre, csak egyedül azért nem fog nyerni az Amazon. Apple-nél nincs is még. A Spotify pipálja ki általánosan a legtöbb dolgot:
megvan a kezdeti előnyük ismertségben
legtöbb platformon ott vannak (appok, desktop, konzolokon is)
web player is (AM csak most lett)
van ingyenes (reklámos) mód (AM ha lemondod elvileg megy a levesbe minden playlist is)
akinek kell facebook összekötés
Spotify connect
ajánló algoritmus tapasztalatuk
podcast témára is költöttek pénztAz kétségtelen az Apple, Amazon, Google trió ha akarják tudják szórni a pénzt ebbe is. Apple 3 hónap próbaidőszakot megengedhet, iphone tábor miatt gyorsan nő az előfizetők száma, Google tud reklámmentes Youtube-ot is bedobni stb. azért remélhetőleg a Spotify állni fogja a sarat a következő tíz évben is.
-
mobilizmo
addikt
válasz #86564352 #5032 üzenetére
Ez így nem logikus. Bár a nagyoknak valóban sok minden más is van, de azok is pénzből élnek (sőt). Ugyanúgy érdekük, hogy megtalálják ebben a szolgáltatásban is az utat a felhasználókhoz. Pont ami az előnyük a "kicsik"-hez képest, hogy mértéktelen mennyiségű pénz van a fejlesztéshez. Lehet, hogy rosszul tudom, de talán a Spoti csinálja a legrégebben a zeneipart, mégis lehet a nagyok közül valamelyiknek előbb lesz veszteségmentes zenei stream szolgáltatása.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz #20749568 #5027 üzenetére
Az Amazon eléggé jön fel, igen, de szolgáltatásokban még messze van szerintem a Spotitól. Én kipróbáltam nemrég a 3 hónapost náluk(1 euro, vagy mennyi volt, szinte ingyen), nem rossz, zenében ugyanazt megtaláltam, amit a Spotin, a mobil app is tetszett, de ajánlókban, meg hasonló plusz dolgokban jóval gyengébb, bár ebben nyilván az is közrejátszott, hogy még nem használtam annyit.
-
unravel
őstag
válasz KaitouP #5025 üzenetére
Még a legelején próbáltam ki akkor nagyon fapados, gagyi, rendszertelen volt és sok rossz minőségű, kétes eredetű felvétel volt.
Van Youtube Premiumom és kiderült hogy jár hozzá a Music. Ismét ránéztem és sokat fejlődött, de még mindig távol van a Spotifytól. Részemről.¯\_(ツ)_/¯
-
I02S3F
addikt
válasz WhiteWalker #5023 üzenetére
+1
-
unravel
őstag
Az az érzésem , hogy a YouTube Music le fogja nyomni a Spotifyt. Jó soká, csak még nem tudom mikor.
¯\_(ツ)_/¯
-
KaitouP
nagyúr
válasz MikeWazowski #5019 üzenetére
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, szókimondó tartalmat hol tudom engedélyezni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Van arra módszer, hogy megnézzem, hogy hányszor hallgattam meg egy konkrét számot?Siemens A40 --> Sony Ericsson K610i --> Nokia 5230 --> Alcatel POP C7 --> Vodafone Smart Prime 6 --> Xiaomi Redmi Note 3 Pro --> Xiaomi Mi 6 --> Redmi 7 --> Xiaomi Mi 9 --> Redmi Note 9S --> iPhone 11 Pro --> Google Pixel 8
-
V.Stryker
nagyúr
Segítsetek plíz!
Iphoneal használom a spotifyt és a régebbi Meizu EP51-el tök jó volt a hangzás. Most rendeltem egy TWS fülest és hangzás egy kupacba van. Variáltam eleget a hangszínszabályzóval, de nem az igazi. Gondoltam a füles ennyit tud.
Viszont most úgy merő véletlenül toltam egy youtube zenét és besza jó hangzást jött a fülesből.
Ilyenkor izé mi van? hogy tudnék jobb hangzást spotify alatt is kihozni?[ Szerkesztve ]
-
-
borges7
aktív tag
Hú, ez jó részletes, köszi
1. jaja, én is variálok néha vele, ha úgy érzem mégsem illik oda
3. igen, én már 100 fölött meggondolom, hogy ne kezdjek-e újat
7(a) hm, ez jó ötlet! lehet kipróbálom, mert én is elég sokat hallgatok teljes lemezeket, és van ami hamar feledésbe merül , mert jön egy másik, ami tetszik (tényleg jó lenne egy ilyen opció, ami csak az előadó/lemezcímet mutatná, akkor nyugodtan bele lehetne rakni akár 20-30 albumot is, most viszont ennyinél már egy csomót kell görgetni, ha végig akarod nézni)
7(b) ez is tetszik, köszi!
-
borges7
aktív tag
válasz #20749568 #5009 üzenetére
Köszi, az 1600 az durva nekem a legtöbb is éppen csak 100 fölött van, bár az is igaz, hogy annyiféle zene érdekel, hogy ritkán hallgatok direkt playlistet.
7. jogos, én is selejtezek néha, pl. kezdek rájönni(ezt nem is kérdeztem külön), hogy egy-egy kedvenc előadós listán nem nagyon érdemes csinálni, mert ott van mindre a Spoti saját "This Is" listája, amiben benne vannak a nagyobb slágerek. Ja, meg van amikor elkezdek egy listát, ami jó ötletnek tűnik, de aztán behal. Bár én főleg a nem saját listákról iratkozok le, ha már nem kell.
-
őstag
válasz borges7 #5008 üzenetére
1. Néhány számmal kezdem, és apránként bővülgetnek. Időnként törlök is belőlük, bizonyos számok átkerülhetnek inkább másik playlist-re, stb.
2. Tematika szerint. Nem bonyolítom túl. :)
3. 1-200. De ha egy playlist hosszabb távon sem éri el a 10-es méretet (lásd 1. pont), akkor valszleg felesleges. 200-nál több elemű listát szerintem már nehéz kezelni, ha ennél több gyűlne össze, akkor általában új listát nyitok (eredeti név + sorszám).
4. Igen, általában a két heti ajánlót végig szoktam hallgatni és kigyűjtöm ömlesztett listákba, ami tetszik. Ami nagyon tetszik, azt kedvencelem is. Ezeket a listákat ritkán hallgatom, de egyszer még jól jöhetnek :), és addig is segítik a spotify-t, hogy jobb ajánlásokat tudjon összeállítani.
5. Szigorúan véve nem. (Nem is vagyok elég művelt zeneileg, hogy besoroljak minden számot. A spotify meg nem mondja meg.) A listáim nem is feltétlen stílus szerint szerveződnek, persze a legtöbb listában akkor is felfedezhető valamilyen stiláris irányultság, ha nem ez a fő szempont.
6. Nyitok egy új listát. Vagy vannak az "ömlesztett" listák.
7. (a) Én szeretek albumokat egyben végighallgatni, ezért vannak "album" típusú listáim. Egy albumról egy szám kerül rájuk, és magát a listát nem "hallgatom", hanem csak arra használom, hogy megnyitom róluk a meghallgatni kívánt albumot. (Sajnos a Spotify-nak a meglehetősen kezdetleges Albums menüponton kívül nincs eszköze albumok gyűjtésére.)
7. (b) Van "Todo" listám. Erre olyan számok kerülnek, ahol vagy az albumot, vagy az előadó munkásságát érdemesnek vélem további hallgatásra. A számok származhatnak a heti ajánlókból, vagy egyéb forrásból is (youtube, shazam, újságcikkek, stb.). Ha éppen nincs ötletem, hogy mit hallgassak, akkor legtöbbször ehhez a listához nyúlok.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
unravel
őstag
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy ti hogyan csináljátok a playlisteket, hátha kapok pár jó ötletet hozzá. Csináltam egy ilyen kis kérdőívet, ami hét pontból áll, akinek van kedve, az légyszi kommentben írja meg a saját szempontjait, köszi!
1. Hogy kezdesz hozzá?
-egyből beleraksz 20-30(vagy több) számot,
-vagy apránként, egyesével adogatod hozzá(ahogy épp meghallasz valamit, ami tetszik)2. Mi a koncepció, hogyan nevezed el?
3. Hány számos lehet? tól-ig
4. Felhasználod-e a Spotify ajánlásait, listáit, vagy kizárólag saját fejből csinálod?
5. Szigorúan stílusok szerint külön készíted, vagy van átfedés egy listán belül?
6. Mi van, ha valami nem igazán illik egyikbe se?
7. Egyéb tippek, trükkök
-
mobilizmo
addikt
válasz Arellig #5002 üzenetére
Ez érdekes. Nekem 2 Yamaha eszközöm van (R-N402D lejátszó, hangfalak vezetékkel és egy Yas-306 hangprojektor). A kettő külön-külön is Spoti kompatibilis, de mivel mindkettő MusicCast kompatibilis, a lejátszó egyébként is tud a hangprojektoron lejátszani (wifin küldi át). De még a munkahelyemen is megjelenik mindig mindkettő a browser-ben (mert az appot nem tudom telepíteni jogosultsági okokból).
-
Arellig
tag
Sziasztok,
Van egy érdekes tapasztalatom, adott az otthoni magenta hálozat, a spotify premium és egy philips SW700M spotify hangfal.
Namost nagy nehezen össze konfigurálom a hangfalat a hálozattal a Philips appon keresztül. és minden rendben is tűnik, de gyakorlatilag amikor megnyitom a spotify appot nem látja a más készülékek lista a jobb alsó sarokban...
Ez tegnap még müködött... esetleg nincs preferálva már ez az eszköz?
Valaki tapasztalt hasonlót? -
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis segitseg szeretnek kerni. Mostanaban aktivabban hasznalom a fiokomat (Csaladi premium, ha ez szamit) tobb platformon is. Telefon, privat es ceges laptop tovabba neha tabletrol kuldom ki a zenet a Sonos hangfalaimra.
Azt vettem eszre az utobbi idoben, h azokat a szamokat es leginkabb podcasteket amiket mar meghallgattam nem ugy jeleniti meg, mint mar meghallgatott.
Eloszor azt hittem, h az a baj, h a tabletrol ment es azert nem latom a telefonon vagy a lptopon, de odafigyelve sajnos rajottem, h ennek semmi koze mert azon a keszuleken sem jeleniti meg jol amirol a zene/podcast szolt.Talalkozott mar esetleg v.ki hasonloval? Esetleg tipp, h mi okozhatja?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest