-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Köszi a tippeket!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
norbertoth
senior tag
Szoasztok!
spotin a heti ajánláson túl, hogyan tudok hasonló zenéket felfedezni mint amiket szoktam hallgatni? Van erre esetleg más lehetőség is? Nem mindig ajánl olyat ami az én ízlésem, max heti 2-3 dal.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
norbertoth
senior tag
Köszike!!
-
norbertoth
senior tag
Egy barátom szeretné megosztani a playlist-èt, de a zenéi a kedvelt dalokban van, onnan úgy látom nem lehet megosztani, csak ha külön listát hoz létre. Viszont elég sok zene van benne, hogyan lehetne a legegyszerűbben áthúznia egy másik playlistbe a kedvelt dalokból a zenéit?!
-
norbertoth
senior tag
Ezeket a daily mixeket milyen időközönként szokta frissíteni a Spoty? Nekem eddig 5 van és szuper zenéket ajánl, lesz vajon daily 6-7?! Hét napra van osztva vagy hogy müxik ez? Nagyon adja ez a zenei ajánlás, lehet még máshogy is mégtöbb zenét felfedezni?
-
norbertoth
senior tag
ahhaaa köszi!
Én nagy különbséget hallok, lehet csak nekem túl jo a fülem[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
válasz #20749568 #5075 üzenetére
IOS, közben megvan, airplay-en nem müxik, bt-on igen.
Továbbá azt is észrevettem, hogy eddig amit zenéket hallgattam (eddig szinte mind kb 30 szám) le shazamoztam és ugyanazt lejátszottam apple music-ban, ami a megdöbbentő, hogy sokkal jobb a hangminőség apple music-ban, mélyebb és tisztább, erőteljesebb. Úgy h spotin be van állítva az állítólagos legjobb hangminőség, ennek ellenére dobozhangú, elég durván hallható a kül. Úgy látom vannak ilyen-olyan módok spotin (sztem túl sok is és felesleges) amik pl a dinamikát buzerálják, viszont így nem a valós hangokat tolja, bár ha mind kikapcsolom akkor sem, ez a 320kbps csak marketing sztem, mert nem adja az egészen biztos, pedig am-ban sem 320 de sokkal jobb a minőség, érdekes dolog ez.• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
Az miért lehet hogy ha külső bt hangszórót használok, akkor nem állítható a hang minősége? Sem pedig a hangszín, bár ez annyira nem érdekes csak furcsa.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Aktiváltam a Spoti ingyenes próbaidőszakát és az lenne a kérdésem hogy ha most lemondom akkor nem szűnik meg azonnal, csak a lejárat napján igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest