-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Hosszú idő után ismét használva, azt látom,hogy eltűnt a like/dislike gomb. Izé, akkor hogy tudja, hogy melyiket kedvelem és melyiket nem?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha a spotifynak is van EQ-ja és a fülhallgatónak is, akkor melyik használjátok vagy ti hogy lövitek be őket?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nyilván valami streaming lesz.
Családiban vagyunk. Oszthatunk szorozhatunk, de majd duplájára emelni, ahhoz pofa kell. Szerintem szinte példátlan. Nem az a 2400 forint, hanem tökre úgy érzem hülyének néznek. Mert ha 3200-ra emelik, akkor azt mondom ok. De 70%-ot rárakni.... Az kemény.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok vmi hírről, hogy lesz-e áremelés mostanság? Most hogy a Google közel 70%-ot emelt a családi premiumon, visszaváltanék spotifyra. De ha a közeljövőben ezek is emelnek, akkor nem sok ertelme van.
Gondolom családi csomagra nem lehet semmi akciót behúzni, ha már volt?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz dellfanboy #6764 üzenetére
Akkor miből kalkulál? Azt nézem ,hogy sok esetben még az előadót sem engedi tiltani.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Most lettem újra felhasználó pár év után. Eltűnt az unlike gomb? wtf?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Van ötletetek, hogy az automata lejátszás miért nem akar működni? ha rákeresek egy számra, hiába van bekapcsolva a funkció, lejátszása után megáll, nem jön több zene. Ha rádiót nyomok, akkro nyilván jó, de nem így kéne elvileg mennie.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Biztos rég használtam spotify-t ,de az wtf -k, hogy megnyitok egy előadót, ott vannak a legjobb zeneszámai, rámegyek a legfelsőre és ha vége, akkor nem a másodikkal folytatja, hanem valami hasonlóval? Miért?
Ezzel szemben, ha rákeresek egy számra és azt elindítom, akkor meg b@szik hasonlókat rakni utána.-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Látom már apple watchról is tud streamelni a spotify. Esetleg azt is tudja,hogy az órára letöltöm az albumot és offline hallgatom?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Segítsetek plíz!
Iphoneal használom a spotifyt és a régebbi Meizu EP51-el tök jó volt a hangzás. Most rendeltem egy TWS fülest és hangzás egy kupacba van. Variáltam eleget a hangszínszabályzóval, de nem az igazi. Gondoltam a füles ennyit tud.
Viszont most úgy merő véletlenül toltam egy youtube zenét és besza jó hangzást jött a fülesből.
Ilyenkor izé mi van? hogy tudnék jobb hangzást spotify alatt is kihozni?[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mi a bánat az az explicit tartalom?
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Volt itt valami diskurzus... szóval androidos telefonnál érdemes külső sd-re telepíteni a spotify-t, hogy ne legyen lassú? vagy valami ilyesmi..
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz #86564352 #4494 üzenetére
Ok. Túléli.
Amúgy hogy kell igazolni a családi csomagnál, hogy egy lakcímen lakunk?
Most apple music van, de bakker képtelen vagyok hozzászokni spotify után.
Ha a 3 hónap ingyent igénybevennénk, akkor gondolom a feleségemnek csináljunk reget és akkor jár, mivel nekem már volt. Viszont ebben az esetben nekem megmaradnak a lejátszási listáim?
Sőt, ha nekem már volt premiumom és most a feleségem nevére indítjuk a családit én csak be lennék vonva... fog működni az ingyenes időszak?[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Feltörték a spotify fiókomat, mert egy olyan készülékről hallgatják, ami nekünk nincs és nem is volt. Ezt lehet valahol jelenteni, lehet tiltani azt a készüléket vagy mi a teendő?
Jelszócsere megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Prémium előfizus vagyok, de valamiért mostanában olyan élettelen a hangminőség. Próbálok játszani a hangszínszabályzóval, másik fülhallgatóval, de telefonon valahogy nem az igazi. Közben lett másik telefon is ésezzel is ezt tapasztalom. Át kéne tenni normálról magas minőségre?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Miért van az, hogy több szám hiányzik egyes albumokról hiányzik egy-kèt szám? Több előadónál észrevettem, hogy pl. az eredeti album 17 számot tartamaz, spotifyn az az album csak 15 szám. És amikor pont az egyik kedvenc hiányzik, elég bosszantó...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Rendelkezésre állnak mobilnet felhasználási adatok, hogy mennyi mobilnet szükséges mondjuk napi fél óra spotify hallgatáshoz?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Akcios kuponokat, gifteket lehet megbízható helyről venni? Esetleg most van 1eur/3hó -s akció?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha csak online hallgatom mitől duzzasztja fel a méretét iPhone-on az app?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Olyat nem lehet esetleg, hogy ha egy szám alapján rádiót indítok, akkor oda manuálisan egy-két számot még betegyek?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Windows-os programnál beállítható valahogy, hogy valami gyorsbillentyűre vagy billentyű kombinációra léptesse a számokat előre?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Le vagy inkább rábeszélnétek a Premium tagságra? Azért vonz egy kicsit, mert a T még adna hozzá 500megát spotify-re, ami már egész jó lenne, csak így az ingyenes is majdnem jó, leszámítva,hogy néha nem tudom tovább tekerni ha nem tetszik.
Egyébként nem szinkronizálja össze a notin és a telón hallgatott zenék listáját? Telefonon hallgattam tegnap egy számot hazafele, ami tetszett és otthon a notin viszont nem volt ott a lejátszási listában? fizetős szolgálatatás lenne?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Eredeti játékok OFF topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest