-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz WhiteWalker #5392 üzenetére
Ezen felröhögtem :)
-
unravel
őstag
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #5370 üzenetére
+ a reklámmal sem kell mókolni.
Borix.
Nálam az ajánlás sosem volt preferencia. De ez én vagyok.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
borix
őstag
válasz WhiteWalker #5370 üzenetére
A zenei ajánlások miatt szokták elvileg preferálni sokan a Spotify-t, nem pedig az oldal felülete alapján.
A legjobb felületű zenei streaming szolgáltatót keresed?
Mert lehet, hogy találsz még jobbat... -
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #5368 üzenetére
Egy éve használom, nem váltanék vissza.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #5244 üzenetére
Erre mondtam, csoda még nem vették ki ezt.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #5156 üzenetére
Ti egy prémium előfizetést használtok ketten? Akkor nem csoda mindketten látjátok mit adott hozzá a másik.
A Duo csomag két prémium előfizetést tartalmaz. Mindkettő megtartja a saját listáit, ajánlásait, csak pluszban bejön a Duo Mix lista ahova az algoritmus mindkettőtök ízlésének megfelelő közös halmaz dalokat ajánl együtt zenehallgatásra.
-
Keem1
veterán
válasz WhiteWalker #5044 üzenetére
Ez igaz... Nem sok hiba lenne benne, amúgy tetszetős meg minden, de az elrendezése, felépítése minden logikát és józan eszet nélkülöz. Utoljára akkor volt jó, mielőtt a hamburger menüt eltüntették. Full érthetetlen, hogy alul ott van a menüsáv, ami nincs is mindig ott, más képernyőn keresd még három másik módon. Egy modern, profi GUI esetén a főmenünek minden képernyőről elérhetőnek kéne lennie, ráadásul transzparens módon, erre mobilon a legideálisabb a hamburger menü, ami nem csak az esetleg túl magas háromvonalas ikonnal, hanem a képernyő bal széléről befelé söpréssel is behozható. De nem, ők ezt megszüntették. Szűrés a kedvenc dalok között... menj fel a 3 pötty ikhonhoz, majd ennek folyományaként tök logikátlanul lent nyílik a menüje, ott keresés, majd a keresősáv ismét fönt nyílik. Igazán jó pingpong megoldás. Röhejes.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz WhiteWalker #5044 üzenetére
De amúgy mi a jó ég lett velük?
Én évek óta megelégedett előfizetőjük vagyok, korábban úgy vettem észre, hogy adtak a felhasználók visszajelzéseire azért, most meg olyan szintű baromságokat hoznak be az app-ba, hogy az félelmetes.... Ennek így jó vége nemigen lesz....X
-
I02S3F
addikt
válasz WhiteWalker #5023 üzenetére
+1
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #4991 üzenetére
Tárgytalan. Sikerült megoldani
-
Arween
senior tag
válasz WhiteWalker #4966 üzenetére
Urak én kérek elnézést , most villant az isteni szikra hogy 2 fiókom van...És nem figyeltem hogy a régebbinél próbálom lemondani az előfizetést...(így már értem miért nem láttam hogy prémium előfizető lettem...) Sorry Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
mobilizmo
addikt
válasz WhiteWalker #4966 üzenetére
Szerintem már most is kikapcsolhatja, nem kell várnia a Prémium végéig. Mivel előre fizetsz ezt már nem küldik vissza viszont a kifizetett időszak végéig használhatod. Az es playernél így használom, ha éppen van valami amit nézni akarok rajta. Befizetem egy hónapra, elkezdem használni és már meg is szüntetem az előfizetést (cancel subscription), hogy ne felejtsem el.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Yeffy
veterán
válasz WhiteWalker #4922 üzenetére
ehhez nemikepp kapcsolodoan nekem is lenne egy kerdesem.
playlistjeimet, illetve foleg a like-olt zeneimet at lehet vinni adott esetben mas platformra, pl YT Music?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
I02S3F
addikt
válasz WhiteWalker #4919 üzenetére
Igen.
-
stvnppp
senior tag
válasz WhiteWalker #4919 üzenetére
Megmaradnak. [forrás]
When plan changes to Spotify Free, you can still log in, play tunes, and access all your saved music and playlists.
Miért mondod le? Mire váltasz? -
senior tag
válasz WhiteWalker #4823 üzenetére
Köszi szépen a tippet, de már túl vagyok rajta. Ez csak a (ki)nézetre vonatkozik.
Egyenlőre töröltem a gyorsítótárat, és jelenleg megszűnt az automatikus lejátszás.
Persze ez csak pillanatnyi megoldás :-( -
unravel
őstag
válasz WhiteWalker #4809 üzenetére
Erről szól a felfedezés. A rossz zenébe is bele kell hallgatni hogy meglegyen a jó, mint egy gyümölcs, hámozás után lesz fincsi.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz WhiteWalker #4802 üzenetére
(#4802) WhiteWalker : A Discover Weeklyben, a pénteki ujdonságokban és talán még a Daily Mixeknél van áthúzott karika.
(#4804) WhiteWalker : miért bonyolítod túl? ami nem tetszik azt továbblépteted (hja hogy az érpoccon nincs távkapcs )
(#4805) icecave : [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz WhiteWalker #4758 üzenetére
Ez így van. Bár én senkit nem hulladékoztam le. Mindenki hallgasson olyan rendszeren zenét ami neki jó. 😐
¯\_(ツ)_/¯
-
kmarci25
veterán
válasz WhiteWalker #4704 üzenetére
Kérdezett, ezért válaszoltam, és írtam is, hogy akkor érdemes igazán, ha használja is rendszeresen.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Burt1793
veterán
válasz WhiteWalker #4587 üzenetére
De ha elég sok szám van a listában, akkor lassan érsz a végére.
Tessék, itt az enyém: [link] -
őstag
"legyen "rock" és azon belül listázza ki az összes zenét"
A rock egy népszerű műfaj, feltételezem, hogy milliós nagyságrendben lesznek ilyen zenék, azaz egy ilyen lista kezelése meglehetősen problematikus lesz... De kerülő úton végül is meg lehet csinálni: a kereső ablakba kell beírni, hogy genre:rock, majd a Songs-nál a see all-ra kattintatni.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Melorin
addikt
Pont az ilyenek miatt kezdem útálni a Spotify-t. Én sokszor csak annyit szeretnék, hogy xy stílusban kezdje játszani a zenéket, hátha rátalálok valami kincsre. Ehelyett playlistek vannak a stíluson belül, nincs "átjárás" közöttük. Ha vége az egyiknek indíthatom a másikat amiben szintén benne vannak ugyan azok a dalok.
Vagy arra sem találtam még megoldást, hogy ha nagyon megtetszik egy album, egy stílus, akkor nem tudok ugyanabban a stílusban más előadók dalai között hallgatózni.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz WhiteWalker #4513 üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés )
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben , és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz WhiteWalker #4508 üzenetére
Streamelés hangminősége: rendkívüli. Viszont letöltésit nem látok a beállításoknál.... ááááh, a telefonos appban viszont van ilyen is, és az közepesen van... ezen múlna akkor?
Átdobtam a telefonos appban mindkettőt rendkívülire... és jó a hang az erősítőn!
Köszönöm a segítséget!(Közben ezt is találtam válasznak: "The quality of the music played on your Yamaha AVR depends on the quality settings you select on your phone." ...szóval tényleg onnan másolódik át... egyértelműbb lenne, ha az erősítő menüjében tudnám választani, de mindegy, a lényeg, hogy megy )
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz WhiteWalker #4490 üzenetére
Ja és mesély a tapasztalatokról
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz WhiteWalker #4431 üzenetére
Szerintem nincs olyan feature jelenleg, hogy random lejátszás két listáról, hacsak nem kerültél bele egy béta programba. (Lehet ugyan több lejátszási listát tartalmazó folder-t lejátszani, de nálam (PC-n) ilyenkor szigorúan sorban megy végig rajtuk. Viszont fórum bejegyzések szerint régebben ilyen módon lehetett random is lejátszani egyszerre több listát, és az is lehet, hogy mondjuk Mac-en vagy web-es felületen máig van ilyen lehetőség.)
Hasonló jelenség viszont felléphet akkor, ha az éppen lejátszott lista változik. Én pl. regisztráció után sokáig hetente két-két Discover Weekly és Release Radar listát kaptam: a második példány mindig egy-két nap múlva jött, és tartalmilag kb. 50%-os átfedésben volt az elsővel. Így mikor pl. kedden továbbindítottam a hétfőn érkezett Discover Weekly-t, azt tapasztaltam, hogy (a) a játszott számok egy része nem is szerepel a listán, (b) ha szerepel is, a listán nem az volt játszottként megjelölve. Éjszaka ugyanis megérkezett az újabb lista, ami felülírta a régit, de a lejátszási lista (a queue) nem frissült, azaz az előző nap "előkészített" számokat játszotta tovább. (Ez mostanában nálam már nem így van: az előző nap félbehagyott számot még végigjátssza, de utána újrakezdi a(z új) listát az elejétől.)
A gyakori dokumentálatlan program módosítások engem is irritálnak, és vagyunk még egypáran, lásd pl. itt. Még szavazni is lehet. (Ez a spotify standard eljárása, ahogy néztem. Jön az kuncsaft, felvet valami ordítóan triviális dolgot, pl. "lehessen kopipésztelni a számok címét", vagy "mobilon is lehessen egyszerre több számot is áttenni egyik lejátszási listáról a másikra", erre aztán jön a válasz, hogy "ó, milyen remek ötlet, és bár pillanatnyilag nem szándékozzuk megcsinálni, de itt egy másik topic-ban a szavazás róla, tessék csatlakozni". Az egész persze úgy van kitalálva, hogy ne nagyon jöjjön össze érdemleges mennyiségű szavazat. És, persze, ha összejönne sem lenne semmi.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
őstag
válasz WhiteWalker #4429 üzenetére
Amennyire tudom, az automix csak a két egymás utáni szám közötti átmenetbe piszkál bele. Olyasmi, mint a crossfade, csak gazdagabb eszközkészlettel dolgozik (hangerőt variál, levág, loopol, stb.) Elvileg csak bizonyos lejátszási listáknál aktív: ez a cikk például ezt a lejátszási listát javasolja tesztelésre.
Ha egy lejátszási listában tényleg ismeretlen számok jelennek meg lejátszáskor, annak az automix-hez feltehetően nincs köze. (Ilyen tudtommal előfordulhat akkor, ha az ingyenes Spotify-jal túl rövid listát hallgatunk, illetve akkor, ha engedélyeztük az opciók között az autoplay-t (azaz ha elfogynak a számok a listáról, akkor elkezd hasonló stílusúakat játszani a végtelenségig.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
veterán
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz WhiteWalker #4333 üzenetére
És csak BT eszköz használatakor recseg?
Ha előlről kezded az első számot, akkor is recseg másodszorra?
Milyen eszközöket használsz? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #4143 üzenetére
"Alacsony adatforgalom" be van kapcsolva? Mert nekem nincs.
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #4074 üzenetére
Igen. A családi meg 6 fő.
-
kmarci25
veterán
válasz WhiteWalker #3839 üzenetére
Country listákra keress rá, azokban nagy valószínűséggel találsz.
-
válasz WhiteWalker #3320 üzenetére
Ez nálam is megszűnt szerencsére, jár a pluszpont nekik.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
kmarci25
veterán
válasz WhiteWalker #3320 üzenetére
Hát... Elindítottam, meg akartam nyitni a beállításokban a hangszínszabályozót, de nem sikerült, mert a beállítások helyett csak a fekete képernyőt láttam... A lejátszás folytatódott, minden funció működött, csak a beállítások nem. Újra kellett indítani, kilép-spoti bezár, újra nyitni, és úgy már ment. Ki érti...?
-
kmarci25
veterán
válasz WhiteWalker #3317 üzenetére
Én észre se vettem, hogy változott, pedig tegnap délután is használtam, meg ma délelőtt is. Úgy látszik tegnap délután 6 és ma reggel 9 között kihagytam egy frissítést.
-
jupp008
senior tag
válasz WhiteWalker #3314 üzenetére
Ma reggel vettem észre kocsiban elindult automatikusan a zenelejátszás és akkor láttam, hogy átváltott a kezelőfelület nagy ikonokra, egyszerűsítettebb nézetre. Amikor beértem az irodába visszaváltott normálra.
Gondolom ez az a "autós felület" vagy mi lehet a hivatalos neve, hogy könnyebben és biztonságosabban kezelhesd a kocsiban.Így elsőre jónak is tünt, valóban autóban hasznosabb.
-
patex1983
őstag
válasz WhiteWalker #3314 üzenetére
Megváltozott felület? Hol? Nálam is frissült pár napja az andoridos kliens, de semmi változást nem tapasztalok. Főleg nem a külcsínyben.
X
-
félisten
válasz WhiteWalker #3216 üzenetére
Lehet, valamiért nem tudom megnézni Mytelenorban.
-
Gabás
addikt
válasz WhiteWalker #1421 üzenetére
mert a keresés találatait kezdted lejátszani, amit relevancia szerint rendez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Micro Four Thirds
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest