Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
snecizero #10797 üzenetére
Ez (is) szubjektív.
A 2.0 azt az egyszerűséget hozta, hogy (a mappákkal) egyetlen képernyőre rakhattam ki szinte minden fontosat, amit a mindennapokban használok: kontaktok, linkek, programok egy helyen.
Nekem ez a legfontosabb egy telefon kezelhetősége szempontjából, elengedhetetlen.
A bada 1.x ezt nem tudta. -
snecizero
senior tag
Régen nagy nokia fan voltam. Azt szerettem ,hogy mindent megtaláltam rajta. A bada 1.2 is olyan mindent meglehet benne találni. A bada 2.0 már nem követi azt az irányvonalat amit a bada 1.2
-
Goldmen75
őstag
Mármint hátsó tokja van....elöl semmi!
-
Goldmen75
őstag
Tegnap megint kicsúszott a kezemből a teló (ahogy öregszem egyre bénább leszek
) bukdácsolt mindenen, de kutya baja
Imádom!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Blood Mage #10789 üzenetére
Rálehelsz s letörlöd, de nem papírzsepivel, hanem pl amit szemüvegekhez adnak törlőrongyal!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Blood Mage #10786 üzenetére
1 enyém 1 páromé 1 nagylányomé
Nyem eladó!!!
-
consono
nagyúr
Láttam saját szemmel az ICS-t futni a Wave-en
Van még vele gond, de lassan ugyanott fog tartani (illetve előrébb, mert nem indul újra, meg működ(get)nek a szenzorok) mint tavaly a Froyo... Csak modem nincs még mindig...
-
Goldmen75
őstag
Neki 1 wave 1 meg egy wave 3 van, nekem meg 3 wave 1
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10783 üzenetére
Az LC1, LD1 azt jelenti, melyik bada 2.0 van a telefonon és igen, van Wave 1 és 3 is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10781 üzenetére
Nézd meg jobban az aláírásom.
-
Nimda
addikt
Valamelyik nap nézegettem élöben egy wave 3-mat és nekem is tepsinek tünik a wave 1 után
a nagyméretü kijelzö miatt jóval szembetünöbb volt a pentile matrix hátrányai...de az is lehet,hogy egy hibás darabot próbálgattam
-
snecizero
senior tag
iphon 3gs telefont adnának a wave 1 ért. Nem cserélek
-
Dhampir
félisten
válasz
Blood Mage #10776 üzenetére
Még a 4,3" sem nagy.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10776 üzenetére
Dehogy nagy a 4".
-
Dhampir
félisten
válasz
Blood Mage #10774 üzenetére
Új készülék vásárlása esetén érdemes Wave 3 beszerzését megfontolni a későbbi szoftvertámogatás miatt.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10771 üzenetére
Wave 2-re még nincs normális bada 2.0 nagyon sok országban. A Wave 1 nagyobb támogatást kapott eddig.
-
consono
nagyúr
válasz
Blood Mage #10771 üzenetére
Én nem látok különbséget a supportban a W1-W2 között. Már egyik sem supportált
-
Blood Mage
senior tag
válasz
RetepNyaraB #10770 üzenetére
egyébként nem értem, h a wave 1et miért hanyagolják el ennyire.. bezzeg a wave 2 rendesen kapható bárhol, van rá támogatás meg minden, amikor ha jól tudom, u.a mint a wave 1 csak nem samoled meg picit nagyobb kijelző. szvsz semmivel nem jobb, sőt.. (kijelző
) egyszer nézem vmi samsung wave-es oldalt és a wave 1 ki se volt sorolva közéjük.. wtf?!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Blood Mage #10769 üzenetére
A wave 1-re pedig NEM fog jönni jelentős frissítés már, legfeljebb valami bugfix, az is csak akkor, ha nem figyelnek oda egy pillanatra és valami programozóról lehullik az agypóráz. De majd megbüntetik
-
consono
nagyúr
válasz
Blood Mage #10766 üzenetére
Nincs. Még a 2.0 sincs kint mindenhol hivatalosan, szerintem az év vége előtt nem jön hozzá verziószámot emelő verzió...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10766 üzenetére
Nem osztja meg az embereket, csak snecizero-nak nem tetszik a 2.0 (
).
Új verzióról/frissítésről nincs friss illetve hivatalos infó, állítólag készül a bada 3.0, de nem mostanában várható a megjelenése. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10762 üzenetére
Az új dolgok - már amennyi jön - mind 2.0-ra jelennek meg. Ezért is jobb választás.
-
válasz
641147 #10757 üzenetére
Amíg van hely a simen, első körben minden sms-t oda ment a telefon. Majd ha betelt a 20 (50? Hány hely van rajta?) hely, akkor teszi a belsőbe. Ha közben törölt egy sms-t, ami a simen volt akkor a következőt oda tette és így tovább. Ha nem ő törölte akkor be van állítva, hogy törölje a régi üzeneteket automatikusan.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10754 üzenetére
Itt a link: Firmware frissítés menete
2.0ra válts, nem szabad felrakni az 1.2-t!
-
641147
csendes tag
Kollégám T-s W3 telefonja az előző és a legújabb T-s firm-el is érdekességet csinál, fogadott SMS-t egyszer a telefonra, egyszer a SIM-re menti, de teljesen rapszodikusan.
Hol lehet ezt beállítani, mert a beállítások>üzeneteknél nincs?
-
snecizero
senior tag
válasz
Blood Mage #10745 üzenetére
Az 1.2 re válts ! Nem szabad felrakni a bada 2.0
-
Blood Mage
senior tag
válasz
RetepNyaraB #10753 üzenetére
hát ha sehogy sem tudom elrontani, akkor nyitott vagyok az újra
(1.2 multilader a befutó) ha sokszor volt már linkelve, akkor majd kibányászom a keresővel..
1 óra alatt 20%?kicsit pipa lennék érte!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #10750 üzenetére
Nem lehet már szerkeszteni...
Jó, hát Wifit használ az ember; attól egy óra alatt garantált 10-15-20% lemegy.
Szerintem a 2.0 sokkal rugalmasabban kezelhető lett, a mindenféle hiányok és (szándékos..?) hibák ellenére. Sokkal kevesebb a memóriaelfogyás, áttekinthetőbb (ha már megszoktad), sokoldalúbb és szebb. De akinek nem tetszik, az is érthető. Akkor mehet vissza a legutolsó 1.2 - az is sok kezdeti hibát orvosol. De ott ugye még a törvényen kívülien szar böngésző garázdálkodik. Attól kihullk az ember haja netezés közbenNem nagyon tudod gallyra vágni sehogyan sem. A frissítés Multiloaderrel teljesen korrektül le vagyon írva, majd Leslieke belinkeli, mert én képtelen vagyok megjegyezni. Ha pedig mégis bejön a 2.0 a tetű Kies segítségével, akkor még jobb
-
Blood Mage
senior tag
válasz
RetepNyaraB #10750 üzenetére
értem
sztem akkor 1.2, amennyiben érdemes egyáltalán váltani
nem nagyon szeretném gallyra vágni a telót, nekem akár így is jó ahogy van
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10749 üzenetére
Az akku merülése használattól is függ. A W3 kibír 2-3 napot, amiben van telefonálás, net, levelezés, zene. A W1 tovább is bírja, de azt meg alig használom.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #10748 üzenetére
Úgyúgy
Aztán szidni, mint a bokrot és érdeklődni hogyan lehetne visszacsinyálni a zegészet. Így szokott történni a pontos menetÍrtam, 2.0 esetében főleg a 3G, ill a wifi használat szopja az energiát. Ha ezeket nem használod, akkor három napot kihúzhatsz. Különben max 2, de inkább 1. Ez van. Cserében van egy SOKKAL felhasználóbarátabb rendszered mint az 1.0
Mást ne említsek az agyrém internet böngésző sokat javult, illetve van natív Opera, amely pl. lassú mobilnet esetén is használhatóvá teszi a szörfölést. -
Blood Mage
senior tag
válasz
leslieke #10748 üzenetére
2.0 eléggé leszólják, hogy nagyon lehúzza az aksit
És az eddigi telómelég sokat bírt, most váltottam csak ilyen "nagy és okos telóra"
amiknek ugye a lemerülés a hátránya. Mobilarénán is szoktam olvasni, h a tesztbe ált 1 napot szoktak bírni. Na ilyen nagyon nem jöhet szóba.. ezért is lett a wave 1, ahogy néztem ez az egyik aminek legjobban az üzemideje
(meg persze, mert samoled, meg best buy
)
(#10750) RetepNyaraB
Wifi-t sztem használnék.. :S "felhasználóbarát" alatt mit értesz? nekem ez sem tűnik túl ellenségesnek -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Blood Mage #10745 üzenetére
1.0-ról inkább 2.0-ra érdemes lépni.
-
consono
nagyúr
Egy kis android update: úgy néz ki Rebellosnak sikerült szinte teljesen megoldania az "idle bug"-ot, most már nem indul újra a telefon ha suspendbe megy
(Már csak a szapora susped-wakeup zavarja meg)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
lasarus1988 #10744 üzenetére
Ezen kívül Bada 2.0 rendesen szívja a telefont, ha a 3G+ aktív. Én csak akkor kapcsolom be, ha netezni akarok. Emailre/Widgetre az Edge is jó.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
lasarus1988 #10744 üzenetére
kertes házba lakom, szemben van az ablak, ami az utcára néz. Semmi vasbeton. A kinti térerőt nem tudom, csak most figyeltem fel rá, de majd holnap megnézem.
MOD: ja és egyébként 1.0ról mennyire érdemes 1.2re áttérni?
-
lasarus1988
tag
válasz
Blood Mage #10743 üzenetére
Az elérhető hálózatokat jelöli. Amennyiben nem használsz mobilnetet akkor kapcsold ki a 3G-t és akkor az nem fog megjelenni. Egyébként nem sok vizet zavarnak ott fent.
Lakáson belül lehet gyenge a térerő, ha vasbeton szerkezetes vagy panel. Szabadtérben rendben van minden a térerővel?
-
Blood Mage
senior tag
a wave bal felső sarkában a térerő mellett egy 3G+ és egy E betű váltakozik.. ezek mik és, ki kéne kapcsolni, nem?
egyébként nagyon gyenge a térerő.. az asztalon heverve a legalsó csík :S ez mindenkinek ilyen gyenge? (most kaptam meg a telót
)
-
s4tch
veterán
-
snecizero
senior tag
-
gelbelex
őstag
válasz
RetepNyaraB #10733 üzenetére
Azért írtam két tárgyról, mert Sneci is azt írta, kell neki egy droid és megtartja a Wave-et.
És a használhatóság ugye relatív.
Kinek, hol, mire, mekkora csomaggal és hány tárggyal.
Pl. egy Galaxy Note használhatóbban elvihető magunkkal, mint egy Wave+Tablet.
De Note-nál telefonként a Wave használhatóbb, netezésre pedig egy tablet... -
snecizero
senior tag
válasz
RetepNyaraB #10730 üzenetére
Ezt Jézus Krisztus mondta a keresztfán szenvedve ,miértünk.
-
snecizero
senior tag
Androidos készüléket akarok !
Csak azért nem adom el a wavet mert bízok benne ,hogy lesz rá droid. Körülöttem mindenki droidos készülékkel rohangál.
Azért nekem maximálisan megfelel a wave. Néha van olyan érzésem mintha a samsung cég elhagyott volna minket.
-
Silenzio
addikt
válasz
spider80 #10724 üzenetére
Akkor csak illenék belegondolnom, feltételezem, hogy most először használtam munkaeszköznek a kis Wave-et és ez az eddigieknél sokkal nagyobb igénybevétel...
P.S. Most, hogy félig törött és meg akarok tőle szabadulni, most szerettem meg igazán szegénykét. Úgy döntöttem, lesz ami lesz, megtartom. 4 oldalnyi appom van, és nincs köztük túl haszontalan.
Szerintem egy átlag usernek a Bada is elég. Azért egy gyorsabb pdf readert és jobb GPS-t elviselnék. A multimédiával viszont nincs bajom, max a Hdmi hiánya.
-
Silenzio
addikt
válasz
leslieke #10671 üzenetére
Azt asszem elfelejtettem írni, hogy 3 órán át olvastam pdf-et nyolcas fényerőn. Így is túlzásnak érzem a merülést, de ez a Picsel Smart Office egy 160 oldalas pdf-nél durva lassú, el tudom képzelni, hogy zabálta az aksit mert csúcson ment a hardver. Minden esetre jó 18 órája tölthettem fel, hallgattam vele egy óráig zenét, meg volt egy kis netezés meg három pernyi telefonálás és 71%-on van. Így is kevésnek érzem.
-
Goldmen75
őstag
Ha mindenképp röptetni akarod s taposni, akkor inkább add nekem!
-
gelbelex
őstag
Taposni, falhoz vágni csak akkor praktikus, ha már nem hiányzik...
(Azaz van másik telefonálni.)
Ahogy Goldmen írta, a memóriakártya is xarakodhat.
Meg lehet próbálni a böngésző user agent-et is átírni.
Widget-ek nélkül lehet élni, ahogy Leslieke írta, ez ilyen, nem ér meg egy megtaposást.
Programokat letölteni lehet Kies-szel is, nincs olyan sok.
-
RetepNyaraB
veterán
multiloaderrel gond nélkül.
Neked kell eldönteni, melyik számodra legalkalmasabb. Én összességében nem tenném vissza az 1.2-t.
Memóriakártya formázás? Gyári állapot visszaállítása?
Nekem gyak. minden ilyen jellegű gond megszűnt 2.0-val...
Resetelni kellene, amit lehet, hátha megoldja...csibusz0314@ én nem kockáztatnám a telefonom párezer forint külnönbség miatt valami kínai robbanós akkuval
-
Babri
csendes tag
És Bada 2-ről vissza lehet frissíteni Bada 1.2-re? Vagy melyik a legműködőképesebb szoftver?
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, nem tudjátok, hol lehet olcsón venni utángyártott hálózati töltőt a Wave-hez? Mert szerencsésen otthagytam az előző munkáltatómnál -.-'
Lehetőleg legolcsóbban :S Akár itt a hardveraprón is jó lenne, de nem találtam konkrétan csak micro USB hálózatit eladóba -
Babri
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert besokalltam a wave 1-re.
Bada 1.0 volt a telefonon, de már lassú volt, fagyott, nem lehetett letölteni már szinte semmit, ezért frissítettem kies-en bada 2-re.
Minden rendben ment, de továbbra se hagy netezni, azt írja kevés a memória, állandóan bezárja a widgeteket, kilép appsból rendszeresen, és már nem bírom idegekkel, tegnap kétszer repült.
Kérlek segítsetek, mit csináljak vele, mert közel vagyok hozzá, hogy meg is tapossam.
Köszönöm! -
ProdyG
őstag
Bada 2.0-ban a bejövő sms-nél nagyon erős a rezgés, és rezonál az egész telefonház (Wave 1).
Nem igazán tudom hol lehet ezt a rezgést lejjebb venni... ami a beállításokban van, az csak a bejövő hívásra vonatkozik, de sms-re nem, azt veszem észre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest