Hirdetés
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Badahub-on nagyon dicsérik a Tizen-t: [link]
-
consono
nagyúr
válasz
samsungs8530 #11192 üzenetére
Miért nem jó multival feltenni a legfrissebb hivatalos XEH firmware-t? Ugyan ott lennél... Ha már multizol, miért akarod még a Kiest is belekeverni a dologba?
-
snecizero
senior tag
Android gyerekek és nincs több gond. Ha a wave 1-re lesz android ICS. Akkor visszatérek mint a terminátor.
Jó éjszakát !
-
David3
őstag
válasz
leslieke #11194 üzenetére
Szurkolok neki én is, sokaknak jól jönne.
Közben már célegyenesben van az Idegen Szavak Gyűjteménye projektünk is!
-
David3
őstag
-
samsungs8530
csendes tag
Igen, énis kerestem ottis, énsem találtam :S Akkor egyenlöre felejtős, a kiess- el való bada 2.0- ás frissítésem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsungs8530 #11190 üzenetére
Sajnos nem tudok másik linket. Még a sammobile oldalán se találtam.
-
samsungs8530
csendes tag
De azt kiess-el nembírom frissiteni 2.0.ra :SS
Nem lehet máshonnét letölteni gyári 1.2 őt?!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
samsungs8530 #11186 üzenetére
A multiupload szerverei nem mennek, telepítsd fel helyette a módosított S8530XXJK9>XXKF1 fw-t.
-
samsungs8530
csendes tag
És a bada 2. frissitése miatt a gyárit szeretném felrakni, kiess miatt
-
samsungs8530
csendes tag
Üdv nektek, Gyári 1.2 firmware-t szeretném visszarakni a wave2 re, de nem tudom letölteni a badablogról
nem nyitja meg a,ha rákattintok a "nevére": S8530XXJK9-OXDJK8 . Tudna nekem valaki segíteni?! Köszönöm!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Ranger^41 #11183 üzenetére
Márpedig Murphy megmondta: Ami tönkremehet az tönkre is fog menni
Mellesleg relatíve sűrűn megesik...ma is jött be egy ismerősöm, meghót a pendriveja, fontos adatokkal....adatmentést se tudtam eszközölni mert nem is látta egy gép/usb port se...
Menteni - menteni - menteni!! (Több helyre)
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
leslieke #11180 üzenetére
Emlékeim szerint a beállítások->általános->memória menüben lehetett ilyet csinálni, de most semmi memóriakártyához kapcsolódó gomb nincs, és nem is ír róla semmit, csak a telefonmemóriáról. Formázni se szeretném, mert fontos adatok is vannak rajta, és csak a waveben volt használva (ezért nem értem miért nem tud vele semmit se kezdeni), egyébként másba nem is nagyon tudom rakni...
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
consono #11171 üzenetére
Már lényegtelen, sikerült a multi.
De ez totál szívás, hiába volt minden kiexportálva gépre (üzenetek, névjegyzék, naptár, stb) nem tud visszaállítani semmit a telefonra, mindig megszakit mindent, vagy simán lefagy. Gáz ez a kies.
Sőt már olyat is csinál, hogy visszaállításkor random ujraindul a telefon...
Az meg már csak hab a tortán, hogy a memóriakártyát se látja multi óta... Kukában végzi, ha így folytatja....... -
Silenzio
addikt
Szerintetek mekkora értéket képviselhet egy Wave alaplapja? Asszem most, hogy a kijelző meg lett javítva, elkezdhetek kijelzőhibás Wave-eket vadászni.
Még jó, hogy a felhasználói élmény azért lényegesen jobb, mint mikor a kijelző volt betörve...
-
Silenzio
addikt
Három gyors kérdés. Az egyik a vezeték nélküli átvitelhez kapcsolódik.
1. Kiesben nem lehet valahogy kitallózni a telefon tartalmát? Csak a készülékre való átvitelre jöttem rá, de a készülékről gépre vitelre még nem.2. Allshare-ben meg tudtam oldani a telefon tartalmának gépre másolását, de ott meg a fordítottja nem megy. A file átvitele hibát jelez ha elkezdek a telefonra másolni, továbbá ha a telefonról akarom tallózni a távoli eszköz tartalmát, akkor is azt írja, hogy nem tallózható. Szerintetek mi lehet az oka?
3. Az ndrive-ot nem lehet rávenni valahogy a saját pozíció lekérdezésére? Általában jelet sem talál, azt írja, műhold jelet keres, de órákig sem talál semmit.
-
Attelah
tag
válasz
consono #11160 üzenetére
Nekem ez tetszik. Most használom.
Pro:
+ működik megbízhatóan (már 10 perce XD)
+ gyorsKontra:
- nincs fekvő billentyűzet
- nem jelez ha üzenetet kapok. Időnként ki kell lépni az üzenetek menübe és megnézni jött e vmi más embertől is.
- lezárt képernyőkor sem jelez ha jön üzenet -
Attelah
tag
válasz
leslieke #11156 üzenetére
Jó ez, csak ha már arra épül a program hogy billentyűzeten kell gépelni akkor miért nem úgy alkotják meg, hogy fekvő billentyűzet is lehessen írni?
Opera miniben be lehet állítani valahol hogy a weboldalaknak ne a mobilos verzióját töltse be hanem a normált? A beállítások/haladó/protokoll pontjában átállítottam HTTP-re a Socket HTTP helyett, de semmi változást nem tapasztaltam.
Nem tudom észrevettétek e, de Bada 2-ben jó az ébresztőnek a ki-be kapcsoló gombja. Most már elég csak elhúzni a kis kallantyút a megfelelő ébresztési időpontnál és jelezni fog. Nem kell megnyitni a beállításait és menteni mint az 1.2-ben.
-
ABal
őstag
Bocs az OFFért.
Nem tudjátok, hogy T-nél hogyan tudok gyorsan eljutni egy operátorhoz, mert lassan megőrülök itt a vonalban? Már szinte minden menü almenüjében jártam, de az operátor elérhetőségét sehol nem ajánlotta fel, nekem meg egy ember kéne, akivel beszélni lehet, mert spéci kérdést akarok feltenni. -
leslieke
Jómunkásember
-
Ranger^41
aktív tag
El sem tudom képzelni mi jöhet még... Megelégeltem, hogy nem tudtam semmit felrakni a telefonra, mert azt mondta, hogy nincs hely rajta, nosza legyen egy gyári beállítások visszaállítása, lesz ami lesz. (Hab a tortán, hogy a biztonsági mentés sem működöt, szal sokmindent buktam, sebaj.
Megvolt a visszaállítás, végén újraindul a telefon, és azután végtelen újraindítás ciklusba vágta magát. Bejön a s8530 logó, majd a bada animáció, és még a sim ellenőrzés előtt újraindul... Volt már akksi kivétel, sim kivétel, minden, teljesen elszállt.... Ilyenkor mivan? -
Goldmen75
őstag
Jah..én nekem ilyenekre nincs időm
De most filózom a wayteq új droidos GPS-én....volt már a kezemben,...nem semmi darab! -
leslieke
Jómunkásember
Need for Speed- Hot Pursuit Wave 1-2-re is, 1400 Ft-os áron.
-
Goldmen75
őstag
válasz
RetepNyaraB #11143 üzenetére
Én pl Ndrive-ot használok, tökéletes! Böngésző, gyári gyors! De az opera is jó!!
Szóval nem értelek... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Goldmen75 #11140 üzenetére
nekem német van és nem Kínában gyártották, rengetegszer eldobtam, be van horpadva elöl-hátul, de a kijelzője pl. érintetlen
Viszont kezdem marhára unnni, hogy a kb. 3 db alkalmazás, ami egyáltalán létezik Badára se működik. GPS és Google maps rakás szar (ezen a gépen én nem fizetek navigációért), net bazilassú, bármivel hajtom. Viszont szerencsére egy vasam sincs, ezért nem is költöm el másik laprecsegőre
-
-
Goldmen75
őstag
Németből származó készülékkel lehet valami gond? Úgy értem független, de akkor sem magyar?!
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ma nálam is előjött W1-en a nem csörög effektus és csak a restart oldotta meg.
-
Goldmen75
őstag
Na, senki nem akar wave-t eladni nekem???
2 db-ra lenne szükségem! -
DjBlero
őstag
válasz
Dhampir #11127 üzenetére
mert szerintem a wave sokkal minöségibb telo,öszeszerelés szempontjábol,nekem a müanyag nem jött be,meg dobálták ki hetente a rengeteg romot,fözzöt romok tönkelegét,azt se tudtam mit használjak,az biztos az android egy nyitott oprendszer és ugy szabod át ahogy akarod az utolso kis ikonig,de én meguntam,és az elvárásaimnak a wave tökéletesen megfelel
nekem s2 ellöt is wavem volt
mikor eladtam,azt mondtam várom az s3at de horror áron fogják árulni,és valoszinü lemondok az s3 rol
-
-
DjBlero
őstag
válasz
vati182 #11125 üzenetére
hát igen érdemes frissiteni,én még akor adtam el az s2 m mikor még gyerek cipöben járt az ics,én még a 2.3.6 használtam,mert az ics még nem volt tökéletes,de már jo szerintem,de van rengeteg fözött jobbnál jobb rom is,de ezt nem ebben a topikban kellene megbeszélni mert kapni fogunk
-
DjBlero
őstag
válasz
vati182 #11122 üzenetére
hát én elöbb az s2 topik 1hsz olvasgatását ajánlom,ne ugorj bele rögtön egy fw cserébe,könyen tégla lehet a telobol ezen a topikban mindent megtalálsz
[s2 topik] 1hsz olvasgasd
pda fan clubon is mindent leirnak
[pda fan club] itt regisztrálni kell
-
David3
őstag
válasz
RetepNyaraB #11119 üzenetére
WiFi-vel és 3G-vel is meg gyönyörűen, egyéb költsége nincs. Beállítottam a számomat, jött az SMS (nem vett le érte pénzt), és azóta tudom használni.
-
vati182
aktív tag
sziasztok a következő a problémám nekem galaxy s2 van most szereztem, és csatlakoztatás is már bonyolultan ment a kies hibát dobott ki de most meg nem tudom frissíteni 4.0.3 ra ICS re a sgs2-t 2.xx ről mert ezt írja eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül történő szoftverfrissítést, olvastam már vissza, és láttam hogy valaki hasonló problémval küzd de másik mobillal, láttam is h írtátok töltsön fel képet, ezért én is csatoltam rgtön, de sajnos nem tudtam levetíteni a saját mobilomra a megoldást szal kérnék segítséget. köszönöm
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
David3 #11052 üzenetére
Ez a ChatOn ingyenes az internet költséget leszámítva?
Be akartam állítani a telcsin és megriadtam az aktiváló sms-től, meg a figyelmeztetéstől, hogy ennek költségei lehetnek. Nem szeretném az Antiga- és barbudai aktivációs díjat fizetni.
Amúgy megnéztem a webes felületét (onnan se derül ki semmi), de chrome alól be se tudok lépni a samsungos accountommal
Persze mért gondoltalm, hogy esetleg ez gond nélkül megy -
Silenzio
addikt
válasz
Goldmen75 #11112 üzenetére
Rohadtélet. Ez így nem fair. Nekem 3 hónapba tellett mire az enyém ideért koreából. Belegondolni is szar mi lett volna, ha nem tudom használni...
Amúgy két Bt2-es vagy 2.1-es eszközzel használtam a Wave előtt a fülest, de a Wave-vel volt először stabil. Ezzel kb. hetente egyszer akad meg a zene, a többivel óránként egyszer kb... Fura. Lehet a Wave 3.0-ja stabilabb, erősebb mint az átlag? -
Goldmen75
őstag
Visszaviszem....
-
ABal
őstag
válasz
Goldmen75 #11107 üzenetére
Hmmm, furcsa, bár fejhallgatóval még nem próbáltam. Én BT asztali kihangosítót használok az óráimon a szöveghallgatáshoz, amin gond nélkül tudom állítgatni a hangerőt a telefon hangerőgombjait használva. Gondolom, ennek a fejhallgatóval is ugyanígy kéne működnie.
Viszont 1.0 alatt mintha ezt nem engedte volna. -
Goldmen75
őstag
Na erre varrjon valaki gombot, vagy segítsen:
Ezer éves nokia 3110-esen lehet állítani BT hangerőt....wave-n nem!?!?!?! -
leslieke
Jómunkásember
-
formanekzs
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest