Új hozzászólás Aktív témák

• Barin_Duty

tag

Továbbá
    Készítettem egy végigjátszást, egy újfajta megközelítésből. Páran már láthattak ebből ízelítőt, szeptemberben felraktam a netre egy mintát, amely két oldalt tartalmazott. Most sikerült befejeznem.

A végigjátszásomban a cselekmény Strelok szemszögéből olvasható, úgy mintha Ő maga írta volna. Sokat gondolkoztam azon, hogy adjak-e neki valami címet, de úgy döntöttem meghagyom a "végigjátszás" szinten. Igyekeztem normális keretek között színezni a cselekményt, így belefért egy beszélgetős vacsora Sakharov professzornál, illetve egyéb apró dolgok. Továbbá nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy minél több karaktert mutassak be. Páran azért így is kimaradtak, de remélem elnézitek nekem. Törekedtem arra is, hogy minél több olyan információt írjak bele amiken amúgy átsiklik a játékos tekintete a játék hevében. Órákat turkáltam az angol és magyar szövegfájlokban, valamint a Stalker Wikian.

A végigjátszás során 550+ képet csináltam, melyeket igyekeztem átalakítani Zóna hangulatúra, méghozzá Instagram segítségével. Remélem ez a kis adalék is elnyeri a publikum tetszését. A hossza pedig 115 oldal.

Az e-mail címem megtalálható a harmadik oldalon, ide várom az észrevételeket, véleményeket, ha van.

Itt a letöltőlink:
    KATT a letöltéshez

Katt a "lassú letöltésre" majd a fájl mentésére. Amennyiben probléma merül fel írj és elküldöm külön! Sajnos tényleg lassú a letöltés, mivel 11 megás a fájl, de 2-3 perc alatt leszalad! :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák