-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Üdv!
Valaki tudna egy mentést adni az OL2010 modhoz? Tegnap felraktam játékot meg a modot, de lusta vagyok újra előlről kezdeni Az a lényeg hogy ne az eleje legyen meg ne is a vége kb mikor Yantarba kell menni a tudósokhoz.
Előre is köszönöm
Üdv!You'll Never Walk Alone
-
fpeter07
veterán
Az első híd alatti jelenet már elárulta, hogy amolyan MoHAA játékkal állok szemben. Csak gondoltam rövidítek az úton, az elhagyott/lerombolt környéken át. Nem számítottam ekkora ellenállásra. Elején hardon kezdtem, de vissza kellett raknom a szintet, frusztráló volt a játék.
-
WayneGace
őstag
válasz Kassadin #7896 üzenetére
Sok múlik azon, hogy milyen nehézségen játssza. Ha legnehezebben, akkor kiváló páncélban is csak ésszel lehet, szépen fedezékről fedezékre menni. Mert például a monolith frakció tagjai elég jól felszereltek és meglehetősen pontosan céloznak. Fedezéket is jól használjál, nem álldogálnak, bekerítenek, ha óvatlan vagy.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
fpeter07
veterán
válasz fpeter07 #7892 üzenetére
Pontosítok az előbbi kijelentésemen: egy egész hordával találkoztam. A töltényem elfogyott, nem voltam felkészülve ekkora ellenállásra, felhúztam a nyúlcipőt. Az egyik követett az új pálya töltéséig...
Szerencsére lesz egy küldim majd a pálya elején, így nem kell "feleslegesen" visszamennem. Köszi a válaszokat!
Amikor már azt hiszem, hogy van egy jó fegyverem, jön egy olyan ellenfél, akit csak három tárral lehet megölni, ráadásul még lő is, nem is akármilyen fegyverrel.
-
PeL
addikt
válasz WayneGace #7886 üzenetére
Hát nem tudom én Cordonnál a Military Base és a Rookie Camp között lévő őrjáratot mindig úgy intézem el hogy bebújok a fa tövébe a bokorba és onnan úgy lelövöm őket hogy ha észre is vesznek picit elmozdulok már el is veszítenek. Volt mikor ott állt a bokor körül az összes katona és semmi... szépen egyesével lepuffogtattam őket.
-
fpeter07
veterán
Mit szenvedtem a föld alatti résznél. Nem volt elég a 10 katona, de hátulról még hallottam hörögni egy szörnyet is. Nagyon örültem neki, ráadásul félig láthatatlan volt. Csupán három tár kellett bele.
Mit jelez a térkép sarkában lévő számláló?
-
Kassadin
addikt
válasz fpeter07 #7881 üzenetére
Igen az. A híd alatti katonák gépkarabéllyal(géppuska kicsit más ) vannak felszerelkezve, te jobb esetben is csak sörétessel/smg-vel. Híd alatt(és úgy általánosságban, ha erősebb ellenfél van előtted), érdemes bújkálni, és közelről sörétessel adni neki, ha jól emlékszem 2 sörétes tölténytől halnak már meg. Később exoskeleton ruhában lehet menni előre mint a terminátor, de az még odébb lesz. Tessék, egy kis segítség, hogy jobb túlélő legyél:S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl Secret Armor.
"Most meg Fuchsnak kéne medpackot adnom, ami nincs. Sem a közelben."
Át kell kutatni a hullákat, széttörni a ládákat, biztos találni fogsz. A híd alatti kék ládában is van, úgy rémlik.
"Azt már meg sem említem, hogy valami sörétessel egy lövéssel kinyírt egy ellenfél. Mindezt úgy, hogy teljes volt az életem."
Közelre halálos, akárcsak a korai ellenfeleidre.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz fpeter07 #7881 üzenetére
Ha sörétessel eltalálnak az életben is közelről, akkor ott annyi általában. Én mester fokozaton játszottam az összest. Pont ma fejeztem be a call of pripyat-ot. Tény, hogy meg kell szokni. De rengeteg múlik a felszerelésen. Jobb páncélozott ruhában már nem kell annyira félni, de akkor sem mehetsz meggondolatlanul előre.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
fpeter07
veterán
Ez tényleg ennyire szenvedős játék, vagy csak nekem az? Már az elején a híd alatti katonákat alig bírtam kinyírni. Minden megölt ember után mentettem. Késsel hatékonyan ment, csak ha nem találok be elsőre, akkor megöltek. Géppuska már használható volt. Most meg Fuchsnak kéne medpackot adnom, ami nincs. Sem a közelben. Úgy érzem szívat engemet a játék.
Azt már meg sem említem, hogy valami sörétessel egy lövéssel kinyírt egy ellenfél. Mindezt úgy, hogy teljes volt az életem.
-
félisten
-
Kassadin
addikt
válasz farazsola #7875 üzenetére
Fentebb már leírtam. Beszélsz Wolffal, ő fog adni neked pisztolyt meg lőszert, a pda-n levő helyre elmész, legyilkolsz minden banditát, és az egyik épületben kitudsz szabadítani egy foglyot, aki ad neked egy usb-t cserébe, amit Sidorovics el is fog venni, ha jól rémlik. A híd alatti parancsnokot meg is lehet vesztegetni, nem muszáj megölni. De közelről a sörétes puska nagyot sebez rá is.
-
farazsola
csendes tag
a dmx modnál még valami küldetést vagy gyűjtögetést végre kel hajtani mielőtt be enged sidorovics zárva van az ajtaja és nem lehet be menni hozzá adig. meg még a híd alatt a parancsnokot vagy ki az hiába lövöm nem hal meg, de engem egy golyóval ki nyír a többieket szépen ki lehet lőni. erre ötlet?
-
Kassadin
addikt
Nekem is Anteces volt, ilyen sárga lap a borítója akkor... Amikor még én raktam fel a javításokat, a worldwide volt jó csak, az us verziót fel se engedte telepíteni.
farazsola: Beszélni a Wolf nevű személlyel, legyilkolod a banditákat, és ha jól rémlik valami pendrive-t is vissza kell vinni a kereskedőnek.
[ Szerkesztve ]
-
farazsola
csendes tag
Sziasztok! valaki tudna le írást hogy mit kel össze szedni DMX 1.3.4 modnál hogy a kereskedö be engedjen? elöre is köszi !
-
-
Kassadin
addikt
Tessék:[link].
Sorban tessék felrakni a worldwide félét(kivéve, ha usa-s verziód van, de azt azért kétlem). Régen telepítettem már stalkert, de mintha úgy rémlene, hogy a játék telepítése előtt kell cd-kulcsot beírnod, valószínűnek tartom, hogy az alapján fog menni a multi is(már ha tudsz csatlakozni szerverre).
-
zaki1
tag
Hali gyári játékot lehet e patchelni ? régebben végigvittem akkor még nem volt netem , most fel akarom rá rakni az 1.3 azt írja hogy 1.000 a játék 1.0001 kell neki , az 1.1 meg azt írja hogy word wide az enyém meg shadow of chernobyl. shadow of chernobyl patchet le lehet e tölteni mert én csak word wide találtam? regizni kell e a játékot, mert megy anélkül is?
-
félisten
Hú Complete 2009-ben végigjátszás után Open Zone-t kaptam. Érdemes még játszadozni benne, vagy csak a meg nem csinált missionok maradtak?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
Valaki próbálta már ezt a Lost World Requitalt? Van már valami angolosítás hozzá?
-
emre
veterán
válasz Medvelászló #7850 üzenetére
Igen ott van, de a kerítésen kívülről lett fényképezve.
Csak mert kérdezted, hogy ki lehet-e lépni a pályákról, szóval a válasz, hogy meg lehet oldani.Más
Feltettem az OL 2010-re az OL 2.2 magyarítását, úgy hogy nem írtam át a localization.ltx-et, hanem csináltam még egy eng mappát (az eredetit átneveztem, hogy megmaradjon, és ne kavarjon be), oda újra bemásoltam az angol feliratokat. Utána az így elkészült egész gamedata állományt felülirattam az OL2.2 magyarítással.
A végeredmény hogy nem fagy ki, a párbeszédek és a felszerelés leírások nagy része olvasható.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
PeL
addikt
válasz proci985 #7855 üzenetére
Hát én személy szerint nem játszom ezzel a moddal, viszont a Narodnaya Soljanka modnak ez az egy verziója az amivel foglalkoznak még ha jól tudom, ezt sem rég kezdték el csinálni és már állítólag nagyon sok dolgot javítottak benne, stabilitáson, optimalizáltságon is javítanak. Public BETA fázisban van tulajdonképpen, szóval a játékosok a teszterek. Meg folyamatosan javítják is, most is jönni fog hozzá hamarosan az 1.0.8-as patch amit a linkelt oldalon lehet majd letölteni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz Medvelászló #7850 üzenetére
A játékban, ilyen elrendezésű kerítés ilyen úttal csak ott lehet. Aztán lehet, hogy bebukom.
-
emre
veterán
válasz Medvelászló #7846 üzenetére
Valamelyik mod-ban már abban toltam mert tényleg jobb volt a PSZ9D mint a SEVA
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
farazsol
csendes tag
Próbáltam áligatni a grafikát meg mindent de semmi, viszont mivel ugyis fel kelett frissitenem az op. rendszert igy feltettem a win7-böl a 64bit-s változatot és lás csodát maxon megy minden viszont most más baj van, mennék át Cordonbol Szeméttdobba és néhány 100m-l elötte kilép a játék X-r hibával! valami ötlet valakinek?
-
Medvelászló
senior tag
válasz Plazmacucci #7843 üzenetére
Az O.L.2.2-ben tudsz csatlakozni a Monolithos csávókhoz,én is nemrég tudtam meg,bár végig toltam az összes frakcióval de ez kimaradt valahogy Jelenleg épp artifactokat csinálgatok és megpróbálom az összes rejtekhelyet megtalálni és később csatlakozni a Monolith-hoz,nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a kifejlet Igaz kb 10 vagy 20-szor játszottam már végig de mindig beránt a játék
Valakinek sikerült már kilépnie a pályákról oda ahol spawnolnak a dögök?
Még egy észrevélemény-ahogy nézegettem a psz-9 védőruha jobb tulajdonságokkal rendelkezik mint a Seva vagy csak én látok rosszul? -
nike_
addikt
válasz Plazmacucci #7843 üzenetére
ol-ben lehet.
-
félisten
-
kutga
nagyúr
Kössz a válaszokat, van valami hatásuk a végkifejletre?
A másik lényeges kérdés hogy később melyik frakció mellé érdemes állni (Freedom, Duty)?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Kassadin
addikt
Fontosak, főleg a játék kezdetén, amikor nem igen van sok pénzed. Mindig koncentráltan csináltam a mellékküldetéseket, az artifactokat nem adtam el sehol, hanem küldetésként adtam le, több pénz+hírnév is jött vele. Szerintem érdemes a mellékküldetésekkel is foglalkozni, például amikor vérszopókat kell irtani, az igen besz*ratós rész szerintem.
-
proci985
MODERÁTOR
változó. pár küldetés ritka artifacteket ad (battery, mamas beads, night star), ezeket érdemes beszerezni. illetve egy résznél ad seva suitot, illetve egy raklapnyi páncéltörő (drága) 9.39/5.56os lőszert, ami elég jó üzlet.
én még az artifacteladósokat szoktam csinálni (változó, azért goldfish/night startból nincs annyira sok), jó pénzt hoz. bár alapjátékban enélkül is az ember tele van pénzzel jól menve. Oblivion Lost alatt viszont ez a pénz elég fontos volt (főleg, 2.0 alatt).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Újra elkezdeném a játékot, kérdésem az lenne mennyire éri meg a mellékküldetésekkel foglalkozni?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
farazsol
csendes tag
Sziasztok. segitségre lenne szükségem! ki akartam probálni a DMX modot de sehogy sem indul el. vagyis annyir el indul hogy el akarom inditani a játékot a menüböl el kezdi a betöltést és kis idő mulva X-ray ....... üzenetel ki lép. probáltam THQ és GSC változattal. valakinek el idndult milyen telepitéseli sorendel sikerült és melyik változattal? meg van 13Gb, és 9,5Gb változatban és külömbözö kiegészitések is de le írás alapján vagy nem indul vagy ki lép be töltés közben. a gépem AMD 7750 / 3Gb ram / asus en9500gt 1Gb windows7 ultimate 32bites
-
emre
veterán
elb@sztam, itt is írnak róla, meg vannak linkek is
-
emre
veterán
válasz Medvelászló #7830 üzenetére
-
emre
veterán
válasz choler. #7827 üzenetére
1-2 dolog leírása hiányzik.
Szerintem csinálj egy másolatot a complete 2009 gamedata mappádról, és az egyikben próbál ki a 2.2-es magyarítást. Semmit nem vesztesz vele.
De nem akarom erőltetni, mert volt akinek nem ment.
Viszont szerintem meg lehet oldani, hogy csak bizonyos xml fájlokat pakol át az ember, akkor félig meddig érthető lesz a game. (gamedata/config/text mappára gondoltam pl.)mod:
De én most nem állok neki kísérletezni vele, szóval mindenki a saját felelősségére gyakoroljon.
Az OL2010 még fenn sem volt, meg találtam valami LWR mod-ot amit most akarok feltenni.[ Szerkesztve ]
-
choler.
tag
válasz protosz1988 #7824 üzenetére
Párbeszédek feliratozásánál vagy csak tárgyak neveinél és a menükben vagy mindkettőben?
-
protosz1988
csendes tag
A complete modokkal nem működnek a magyarítások tökéletesen.
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
-
choler.
tag
Felpachelt gamestarosra kellene.
OL-t nem akarom feltenni csak a gyári játékot végigjátszani magyarul egy kis grafikai tuninggal.
Ha lesz időm kipróbálgatom, hátha jó,
de ha megy ebben az összeállításban együtt akkor meg nem szeretném a játék felétől bukni a mentésemet valami bug miatt,
ha már így a megjelenés után 100 évvel nekiállok.
csak ezért kérdeztem Thx! -
Kassadin
addikt
válasz marked one94 #7820 üzenetére
U mad?Oké, te tudod.
-
Kassadin
addikt
válasz marked one94 #7818 üzenetére
Újonnan 3000, használtan meg a töredéke.
-
marked one94
őstag
válasz Kassadin #7816 üzenetére
Most amit feljebb linkelt PeL a supergamer.hu ott lehet kapni 3000ft-ért a simát. Mert olvastam hogy amit a pc guruhoz adtak azzokal nem jók a modok mert fel vannak patchelve. Meg nekem az eredeti kell mert tetszik a dvd tok képe Majd később a többit is megakarom venni most csak ennyi pénzt akarok rá költeni Így is valakit még keresnem kell mert egyedül nem akarok rendelni jobb ha két ember osztozik a postán.
You'll Never Walk Alone
-
choler.
tag
Sziasztok!
Complete_2009__v1.4.4 és a magyarítás működik együtt?
Tapasztalata valakinek? thx előre is! -
Kassadin
addikt
válasz marked one94 #7811 üzenetére
Naná. Cdgalaxisban megveheted a Call of Pripyat-ot. Hardveraprón érdemes szétnézni, Clear Sky-t biztos lehet találni, Shadow of Chernobyl meg kétesélyes, eléggé régi játék. Vateráról/teszveszről semmit sem vennék, 1,5-2x drágább mint általában a "normális"(értsd nem akarnak lehúzni) ár.
-
PeL
addikt
válasz marked one94 #7813 üzenetére
Még Collector's Radiation Edition is rendelhető, mondjuk az árát kicsit magasnak tartom de kérdezd meg, hátha...
A collector's edition a duplájába kerül a sima árának
[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
válasz marked one94 #7811 üzenetére
Hát, apróhirdetésben nézz utána, boltokban már valószínűleg nincs.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
marked one94
őstag
Valahonnan szerintetek meglehet még rendelni a dobozos változatot? A pc gurus nem érdekel.
You'll Never Walk Alone
-
PeL
addikt
Szerintem félreértettél vagy passz. Én tudom hogy mit csinál az a mod és pont azt akarom hogy akit ez idegesít hogyan távolítsa el az OL2010-ből. Ezért kell letölteni a minimodot a linkről hogy a módosított/hozzáadott fájlok listátáját ki lehessen nézni belőle és ki lehessen az alapján törölni az OL2010-ből.
Konkrétan azt nem értem hogy mire írtad azt hogy ez baromság.
-
PeL
addikt
Pont te írtad hogy, idézlek:
"Már bocs, de ez baromság.
A no more fences mod a kerítéseket szünteti meg."Aztán a végén:
Csak utána ne akarjatok felmenni olyan helyekre, ahol acél háló a talaj, például rádiótorony.
Ugyanis a no more fences az összes acél hálóval kialakított anyagot átjárhatóvá teszi.Szóval akkor ha letörlöd mégis megszünteti a véletlen leeséseket nem? Tehát nem értem most akkor végülis miért kötöttél bele
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Már bocs, de ez baromság.
A no more fences mod a kerítéseket szünteti meg."Description:
This little modification removes the barbwired fences, some steel fences, and invisible (fake obj) walls around levels, so you can go anywhere you want on the actual map without restrictions. It is compatible with any mod, that does not alter the files in the mod. Maybe it would have been wiser to release it last year, when it was interesting to go thru the level boundaries somehow in shoc, maybe it can still make some fun for a while." forrásCsak utána ne akarjatok felmenni olyan helyekre, ahol acél háló a talaj, például rádiótorony.
Ugyanis a no more fences az összes acél hálóval kialakított anyagot átjárhatóvá teszi."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
PeL
addikt
Aki Oblivion Lost 2010-el játszik és idegesíti az a probléma hogy néhány helyen átesik a textúrákon köszönhetően a "No More Fences" minimodnak az töltse le Innen a minimodot és szimplán törölje azokat a fájlokat az OL2010 gamedata mappájából amikkel a minimod kibővíti.
-
PeL
addikt
válasz Plazmacucci #7803 üzenetére
A lényege hogy nem kell crackelni a játékot hanem mountolsz egy eredeti lemezről készült pár kilobyteos mini imaget és azzal elindul a játék mintha eredeti CD-ről menne. Viszont ez nem warez fórum szal ha érdekel a többit priviben
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PeL
addikt
válasz Plazmacucci #7801 üzenetére
Akkor marad a mini image
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest