-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Medvelászló
senior tag
Az Agroprom területén kell lennie 1 Btr-nek az O.L.2.2-ben.Méghozzá ha feljössz a csatornából csomóan megtámadnak,bemégy az épületbe,blablabla...ha végeztél elindulsz az úton találsz csomó járművet,közülük az egyik harckocsi vezethető.Van még a másik pályákon Niva,záporjózsi és traktor is.Az agyperzselőnél yantarban nincs vezethető jármű!Abban az épületben ahol találkoztál Mole-al ott még egy Saiga 12 sörényes kalányosnyikovot is találhatsz!
-
Medvelászló
senior tag
Igen,van rá módszer.
Ez a szugerálás dolog sztem tök jó lett a játékban,először megláttam majd betrottyantottam.
Shield kolléga nemrég írt hogy állítólag a ruha védelme ki van iktatva a telepátiával szemben,még nem sikerült utána néznem,őszintén szólva nem is figyeltem a játék során pedig sokszor végig nyomattam már.Asszem én is hamarosan elkezdem újból a játékot,kezd megjönni a kedvem.
Vannak a játékban húsdaráló fegyók is ha érdekelnek: Mg3,Pkm ill.forgócsöves[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Gránátot sem igazán biri a főmonszta,kb 6-8 darabbal sikerült darálthús készíteni belőle de hogy mennyire ellenálló a Gauss típusú sokkolóval szemben az nem tudom,mert nem igazán használtam Sztókeres pályafutásom során.(kb.3-4 szer aprítottam vele,nem tartozott a kedvenceim közé,CoP-ban 1x próbáltam ki de az 500-as sebzés elég irreálisnak tűnt)Gondolom olyan lehet mintha buldózer menne végig egy meccsbokszon...
-
Medvelászló
senior tag
Az OL2.2-ben az utolsó teleport az erőmű udvarára visz ki a kémény alá ahol egy nagy kontroller mászkál.(A játék során nem akadt olyasmi dokumentum a kezedbe ami említi?)Ha nem akarsz már játszani fogadd el a C tudatot vagy keresd fel a kívánság teljesítőt!
Ha valami nem tiszta keresd vissza itt a topikban,meg fogod találni.[ Szerkesztve ]
-
-
Medvelászló
senior tag
Ha eltetted láb alól a főkolompost akkor indulhatsz a kapu irányába(pontosan nem tudom már melyik égtáj irányába,az erőmű mellett lesz pár vagon és harckocsi meg 1-2 mutáns(hard fokozaton kb. 1 milliárd rosszcsont rontott rám kitöréssel fűszerezve) Az erőmű udvarán kifelé jövet még barátokat is szerezhetsz magadnak és mehetsz a zónába vissza mindenkit lemészárolni! (Asszem küldi már nem nagyon lesz)
A játékmenet végtelenített![ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Ha valaki elmagyarázza hogyan tölthetném fel valamelyik oldalra akkor felrakom.Én kb. 4-5 éve szedtem le az O.L.-t és nem tudom honnét és 2-3 éve nem játszottam vele.Eddig a CoP Sgm 2.2 volt a nagy kedvencem de most lehet előszedem az O.L. 2.2-t.
Alap játék
Sima O.L.2.2
1.0001-1.0005 patch
Magyarítás
ez ment szépen semmi fagyás stb.[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Anno én is átírtam a súlyhatárt 500 kg-ra de nem találkoztam ezzel a problémával,igaz nem is figyeltem.Ha végeztél a játékkal kezd el újból,én mindig találkoztam újabb és újabb dolgokkal pedig kb.10 szer végig nyomattam.Artifakt készítés,Márkid ván militári...stb. Legközelebb vigyél magaddal 1 vagon lőszert mindegyik géppityuhoz és teszteld le melyik jön be,nekem a Pkm volt a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
O.L. 2.2
Tegnap este elértem az erőművet jól felpakolva,490 kilóval tele fegyverekkel és 1 abszolútum artifak-al az gatyómban.Az első 5 percben sikerült leszednem 1 alacsonyan szálló helikoptert Rpg-vel,majd jól megtizedeltem az erőművet védő gyalogsági egységeket.A szarkofágban laza volt a hangulat,hamar beadták a derekukat az egyszemélyes túlerőnek Majd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler! Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem! Most 11 fővel a hátam mögött/2 Rpg-s,2 Svd-s a többi gyalogsági fegyóval/megyünk rendet rakni a zónába! Igazi hitgyülis banda! -
Medvelászló
senior tag
válasz Plazmacucci #7843 üzenetére
Az O.L.2.2-ben tudsz csatlakozni a Monolithos csávókhoz,én is nemrég tudtam meg,bár végig toltam az összes frakcióval de ez kimaradt valahogy Jelenleg épp artifactokat csinálgatok és megpróbálom az összes rejtekhelyet megtalálni és később csatlakozni a Monolith-hoz,nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a kifejlet Igaz kb 10 vagy 20-szor játszottam már végig de mindig beránt a játék
Valakinek sikerült már kilépnie a pályákról oda ahol spawnolnak a dögök?
Még egy észrevélemény-ahogy nézegettem a psz-9 védőruha jobb tulajdonságokkal rendelkezik mint a Seva vagy csak én látok rosszul? -
Medvelászló
senior tag
Hali mindenki!
O.L. 2.2
Van 1 Saiga sörényesem,de írja ennek van 1 távcsöves változata is,benne lehet ez a játékban?Már kb ezerszer végig nyomtam a játékot de nem találtam sehol sem.
Valakinek ötlete? -
Medvelászló
senior tag
Köszi a segítséget srácok! Az O.L.2.2-höz kellett a help.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Haló bojz!Tudna valaki segíteni hogy lehet csatlakozni a monolith frakcióhoz?Most kaptam megint elő a játékot és rádöbbentem a monolithos skacokkal még nem gyaktam le senkt
-
Medvelászló
senior tag
Haló!Érdeklődnék milyen patch-el műxik az OL 2010,van-e magyarítás hozzá!?
-
Medvelászló
senior tag
Még 1 utolsó kérdés, ULTIMATE magyarítással hogy álltok,lehet hozzá találni valamerre
? -
Medvelászló
senior tag
Sikerült feraknom az ULTIMATE mod-ot asszem Tudna valaki segíteni milyen újításokat tartogat ez a mod a sörényes puskákon kívűl?Nézegettem jútyúkon a videókat ,bár nemsokat de tetszett!Lenne még 1 kérdésem,mit jelent a SPOILER veszély vagy mi a franc,már sok helyen láttam de nem lettem tőle sem sertésinfluenzás meg nem is robbant fel,nem vagyok tisztában sok Pc-s fogalommal
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Tudna valaki segíteni?Most töltöttem le a ULTIMATE mod-ot némileg zavaró hogy 2 gamedata mappa van és 1 track on/off,milyen sorrendben kell bemásolni és mi az a tracker on off???
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Tudna valaki ajánlani 1 jó mod-ot a SoC-hoz+link???????
-
Medvelászló
senior tag
Mi a f....m,elfogyott a színezék az oldalról?Nem elég nyomasztó játék a sztalker,már a fórum is az lett?
-
Medvelászló
senior tag
Te szidorovicsra gondolsz ,szerintem ez bug lesz nálad.Pffff az ajtó mindig kinyílik ha oda mégy a közelébe,hacsak nem lőttél tökön olyan csávót akit nem kellett volna, bár ettől még be kell hogy juss oda.Ha nem sikerül akkor kezd előről az egészet vagy telepítsd újra
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Ha pár napig nem alszol akkor összeesik és elalszik,ezért rendszeresen kell keresned olyan helyet ahol tudsz aludni pár órát biztonságban,lehetőleg magas helyen és ne a szabad ég alatt,különben véged van mint a botnak! Folyamatosan figyeld a játék menetét ill cselekményeit,meglátod érdemes! Sok meglepetésben lesz részed,ne kapkodj!
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
Felraktam a cprhicks vagy mit a OL2.2-re de nem műxik semmi sem.Hogyan kell használni,vagy csak az alapgémre lehet feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Vajon OL2.2-re rá lehet telepíteni a sok monsztás kiegészítőt?
-
Medvelászló
senior tag
Köcce mindenkinek a helpet! igyekszem kipróbálni,nagyon vágyom már egy igazi vérfürdőre
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
válasz Korosztil #6546 üzenetére
Köszi a tippet skacok!!majd kipróbálom,egyébként hol szerváltad a radioaktív exo-t és a gitárt?Még valami,.a TRS 301-es alatt az mi akar lenni,vasútisin vagy gránát vető?most nézem Klorosztil eltünt a hóembered,talán a controller miatt lettél ennyire zöld? szerintem béna lett,jobb volt a hóember vagy mi
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6516 üzenetére
Azt én is, de nincs rajta távcső,írja hogy van egy K típusa is/asszem K/azon van távcső.Azért köcce a helpet
-
Medvelászló
senior tag
Valaki nem tudja hol találok az OL2.2-ben távcsöves Saiga-12 távcsöves sörényest?
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6513 üzenetére
Még nem volt hozzá szerencsém!Pkm-et találsz az antennáknál az 1-ik ház tetején és az erőmű udvarán is,a forgócsövest az egyik kimurdelt fószernál szintén az erőműnél.Bár nekem inkább a PKM tetszett/ezzel szoktam lelőni a helikoptereket LOL /,visznylag pontos és a hangja is jó,a forgócsövesnek viszont béna a hangja. Ízlések és pofonok.Ja,ez NEM MINIGUN
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz skeleton91 #6511 üzenetére
Csak exo ruhával tudod használni!Én nem kedveltem,inkább a PKM géppuskát használtam vagy a forgócsövest
-
Medvelászló
senior tag
Ahol fekszik a csákó sérülten,van mellette 1 vagon,menj be és törd össze a ládákat,ott lesz benne.
Klorosztil:bakker ezt közölhetted volna már az elején,én barom meg keresztül-kasul átcsörtettem az egész zónán!De legalább már tudom mire jó ha be tudom húzni az artit a fegyver slotba,máris nekilátok a gémnek[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Csak 500-ra írtam át a korlátot,a többit a ruha adja Szerintem még így is reális,igen jó kiképzést kapott a Stalker-em Nálam nem billeg a megjelölt
Skeleton:nem tom h.indul-e peccs nélkül én még nem próbáltam,magyarítás ügyben nézd vissza a topic-ot,asszem még Lauda linkelt 1-et régebben
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
Dehogynem,főleg akkor idegesít mikor az ellent gyakom ezerrel és akkor villanik.Soxor azt képzelem h.portfolió készül a karakteremől Benne leszek a PLAYSTALKER-ben v.boy-ban? félmeztelenül véresen és golyószaggattan,és még az is idegesít mikor akkora köd van nem látom a fegyómat sem,de az ellen már jó messziről leszed.pffffffffff-no komment
Asszem nekilátok újból az OL2.2-nek transmutolni és újból felveszem a harcot a kitörésekkel és a gránát záporral Alapjában véve maga az elgondolás nem rossz
-
Medvelászló
senior tag
Nálam magyarítás nélkül elkezdett kilépegetni bug reporttal,törlés és újratelepítés után tökéletesen működik,kivéve voronyin admirálisnál amikor akarok vele dumálni,ott is kilép és nem tudom megcsinálni a küldiket amiket adna.Nem nagy baj,ezért bosszúból beálltam katonának és kinyírtam minden stalkert és egyebet a kordontól útban a bárig.Most már csak barangolok,asszem végeztem a gémmel
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Abc inferno
Szerintem nincs hozzá magyarítás vagy csak én nem tudok róla
Más:
-ami nagyon nem tetszik az az arti használata fegyóként,semmi szükség rá,és a kitörések is bénák lettek,simán túl lehet élni őket a szabadban,mindössze 2x találkoztam a játék folyamán,és nem dobálnak gránátot rám az ellenségek.Ja és egyetlen 1 kontrollerrel találkoztam,azzal is Jantarban miután visszaverekedtem magam az erőműből
Ezeket leszámítva igen jól sikerült a gém.Valaki nem tudná betenni az OL2.2-be a Nanosuitot,ill a sisak effekteket??
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Sikerült beszerválnom egy nanosuit-ot,szerintem elég jó az [L:/dl/upc/2009-07/25/153095_t6lovmdq3pwzdtw4_ss_rendszergazda_07-25-09_01-56-39_l08_yantar_3.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/25/153095_t6lovmdq3pwzdtw4_ss_rendszergazda_07-25-09_01-56-39_l08_yantar_3.thumb.jpg][/IMG][/L]artifact gyüjteménnyel!Viszont nem értem mit jelent a sisakban a SYSTEM ONLINE 100%
Íme a kép:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest