-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz westcoastog #8399 üzenetére
Szívesen.
-
dodopek
addikt
válasz westcoastog #8397 üzenetére
Átalakítja a küldetéseket, eltörli a főszálat, mégcsak nem is stalkerrel vagy, hanem egy pszeudokutyával...Ok,vicceltem.Tényleg nem stalker, hanem egy katona,LT Priboi.Új hős,újfőszál,totál új cselekmény. Dezoék eredetileg angolul adták ki,utolsó verzió belőle 1.3.1.
"az origi az itt van:http://www.moddb.com/mods/priboi-story (1.1 + hozzá az 1.1.3-as patch, az is 2 fajta van, attól függ ki melyik patchet használja a SoC-hoz) " (by Dezowave)[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz westcoastog #8395 üzenetére
Én attól félek, hogy túl nehéz az OL2010, de majd kipróbálom, hiszen a puding próbája az evés.
-
Dhampir
félisten
válasz westcoastog #8393 üzenetére
Neked bejött az Oblivion Lost, játszottál már vele?
-
westcoastog
veterán
Amíg kijön a lost alpha el kéne ütnöm az időt más modokkal, Priboi story mennyire alakítja át a játékot? Küldetéseket ad plusszban? Meg mi abból a legutolsó verzió ami legalább angolul tud? Úgy tudom azt is dezovawe csapat csinálta, magyarul kiadták azt a modot?
-
PeL
addikt
De tudok jobbat... Elvileg ez meg fogja oldani a gondot, ha nem akkor tévedtem
Szóval tedd újra a modokat, és a magyarítást ne a gépedről rakd fel hanem szedd le ezt és tedd rá a végén
http://www.sendspace.com/file/p7p9km
A linken ne a felső zöldessárga keretben lévő downloadra kattints hanem a lentebbi kis winchester ikon melletti "Click here to start download from sendspace" -re
Remélem így jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Iginotus #8389 üzenetére
Igen, bejegyzést hiányol 1-2 xml fájlban a rad_green az az AF3 zöld chemical fallout ikonjára utal szvsz, valszeg a magyarítás kavar be, gondolom felülírt valamit amit az AF3 is használna... eltávolítani sztem csak úgy tudod ha újrarakod a modokat, a mentés elvileg jó lesz utána is.
Azzal meg ne törődj hogy D:\ -t ír az elérési útnak, az engine így működik, így írja ki
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
* Game Igi - quicksave.scop is successfully saved to file 'g:\games\steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\_appdata_\savedgames\igi - quicksave.scop'
FATAL ERROR
[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : atm_indik_rad_green_16
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xmlstack trace:
Hálistennek pont elmentettem..
Ja igen érdekes nekem a G:\ ben van a stalker telepítve
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
emre
veterán
válasz dodopek #8385 üzenetére
Szerintem semmit.
Csinálj az eredetiről egy másolatot, és azt írd át.
Ha a rus megnevezés benne marad annyi baj legyen.Mondjuk az én fordításom nem volt komoly, csak összeollóztam.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
dodopek
addikt
Pel& Emre!Ti már fordítottatok...
Meg tudjátok mondani, hogy mit kell átírnom a location.ltx-ben, hogy legyen ékezet?
Köszi!
Ennyi van benne:[string_table]
language = rus
font_prefix = ;_west ;_centfiles = ui_st_pda, ui_st_mm_mp, ui_st_inventory, string_table_tutorial, string_table_general, string_table_includes, stable_dialog_manager, stable_dialog_manager_uni, stable_task_manager, stable_treasure_manager, string_table_level_tips, string_table_items, string_table_ui, string_table_enc_zone, string_table_outfit, stable_dialogs, stable_dialogs_escape, stable_dialogs_garbage, stable_dialogs_agroprom, stable_dialogs_deadcity, stable_dialogs_darkvalley, stable_dialogs_pripyat, stable_dialogs_labx18, stable_dialogs_bar, stable_dialogs_military, stable_dialogs_yantar, stable_dialogs_radar, stable_dialogs_aes, mp_st_speechmenu, ui_st_keybinding, ui_mp_teamdesc, ui_st_mm, stable_stories, ui_st_mapdesc, string_table_enc_social, string_table_enc_mutants, string_table_enc_weapons, string_table_enc_equipment, ui_st_mp, ui_st_other, stable_game_credits, stable_repair_dialogs, stable_bio_name, string_table_enc_vehicles, string_table_enc_codes
-
dodopek
addikt
Képek még nincsenek, mert most jöttem haza melóból, de ami nekem nagyon fura, hogy nem az alapjátékba települ, hanem csinál magának egy Stalker-Priboi mappát, és oda ömleszti a cuccait.A játék külsőre szinte SoC, LT Priboi a főhős, és a hátizsákban csak egy hálózák van. Ja, és a game a kopaszfalutól nem messze lévő katonai helyőrség kerítésétől indul.
Ja,és nolimits team csinálta...
Ez,ha minden igaz...[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Iginotus #8380 üzenetére
Ez az AtmosFear feature-je a Fallout, de nem tudom mi okozza a hibát, magyarítás is bekavarhat. Esetleg ha log fájl végét kimásolod miután crashel akkor lehet tudok valami okosabbat mondani. Log fájl helye:
C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs\
és innen a legújabb log fájlt megnyitod egy nézőkével és az utolsó pár sort kimásolod ami a hiba okát tartalmazza elvileg...
-
Iginotus
addikt
COP minden egyes viharnál kifagy
Bedobja üzenetnek, és nem is írja ki rendesen, hanem ilyen Fallout_ valamit üzenetet dob fel, de tudom hogy az jönne, de kifagy és ki kell lépjek windowsba.. Lehet a magyaritással van a gáz?Plug and Pray... :)
-
-
dodopek
addikt
Játszott már valaki a Priboi 2-vel? Nem fake? Megy rendesen, Stalkernek látszik, de nem tudom mizu vele. Dezowave neve ott van, meg kósernek látszik, de nekem akkor is gyanús...
Tegyek fel képeket?
Amúgy holnap kezdem fordítani a nálunk üdülő ukrán ismerőssel...
Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy ha nem sikerül, ne fújjatok rám... -
Dhampir
félisten
válasz dodopek #8373 üzenetére
Ez orosz nyelvű (Язык интерфейса: Русский, Язык озвучки: Русский):
http://www.rutor.org/torrent/126027/s.t.a.l.k.e.r-istorija-priboja-2-skrytaja-ugroza_s.t.a.l.k.e.r-priboi-story-2-latent-threat-2011-pc-repack-ot-r.g-nolimits-team-gamesMég egy link: http://www.torrentino.ru/torrents/e3c0-s-t-a-l-k-e-r-istoriya-priboya-2-skrytaya-ugroza
Alienekkel? http://ap-pro.ru/_fr/12/6854211.jpeg
Fura.A link gomb nem működött.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Valaki oroszul értő tudna adni nekem egy linket a legújabb verziójú priboi story UKRÁN, vagy OROSZ verziójából?
Köszi! -
emre
veterán
A data megint gyengélkedik.
Szóval itt egy mediafire link az OL 2.2 magyarítással."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Oblivion Lost 2010-hez létezik magyarosítás? Ha igen akkor valaki tud adni egy linket? Már mindenhol kerestem de sehol nem találom.
Ha nincs 2010-hez akkor a 2.2-höz is megfelelne. -
hajbel
addikt
válasz Dhampir #8358 üzenetére
Nem raktam fel a realaistic weaponst, talán az javított volna a helyzeten, de szerintem így is sokka komplexebb az OL A Lost Alphát én is tűkön ülve várom, de sajnos nem akar megjelnni Mindig, amikor meglátom, hogy valaki írt a fórumba, abban reménykedem, hogy arról írnak, hogy kijött.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz Dhampir #8356 üzenetére
Mindenképpen az Oblivion Lost 2010-et ajánlom. A complete mod nekem nem tetszett annyira, mivel at 500 méterről lövő ellenfelek simán találtak, és az utolsó fegyvernek (már nem emlékszem a nevéer) nem volt textúrája, és egyszínű színjátszós ezüstben tetszelgett, ellenben az oblivion lost sokat dob a játékon, bár kérdés, hogy a grafikai tunigot elbíja-e a laptop. Ha nem menne, rakd fel az OL 2.x-et, abban nincs grafikai tuning.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Dhampir
félisten
Elmondom, hogy mi volt a baj. A magyarítás érdekében bemásoltam a "gamedata" mappát, és az "authenticity sound pack"-et is, és ezek okozták az anomáliát.
Az alapprogram most már hibamentesen indul el. Köszönöm a segítséget, különösen a log fájlok átnézésére vonatkozó nagyon hasznosnak bizonyult, ebből is tanulhattam egy keveset.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy főleg melyik modot érdemesebb kipróbálni; a Complete modot, vagy az Oblivion Lost 2010-et?
-
Dhampir
félisten
Több üzenet gyűlt össze próbálkozásaim nyomán (kompatibilitási beállításokkal is kísérleteztem:
Ez a legelső:
FATAL ERROR
[error]Expression : wave&&wave->length()
[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line : 65
[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\ambient\silence_l.oggFATAL ERROR
[error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid()
[error]Function : CALifeSpawnRegistry::load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp
[error]Line : 167
[error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN!Az utóbbi log többször ismétlődik. Talán a kijelző felbontása nem tetszik neki, vagy vissza kellene vennem a részletességből (bár a CS maxon futott, viszont a SOC motorja régebbi verzió).
Ami érdekes lehet még, hogy a SOC alapból rendszergazdaként akar elindulni, másként nem is tudom indítani az asztali parancsikonnal.
Újratelepítem az 5-ös patch-el és köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Iginotus #8353 üzenetére
Ez nem nyúl bele a játékba komoly szinten, csak az időjárást teszi élethűbbé illetve változatosabbá illetve a kitörést félelmetesebbé. és teljesen testre szabható a játék közben ESC-et nyomva eléred a beállításait a menüben
környezet modnak meg az Absolute Textures packot ajánlom.
-
PeL
addikt
válasz Iginotus #8350 üzenetére
Nem kompatibilisek a SHOC modok a Call of Pripyat-al. Van ahhoz is hasonló mod, sőt sokkal jobb: AtmosFear 3 a neve.
AtmosFear 3 for Call of Pripyat
A modtól kicsit megnő a betöltési idő, ettől ne ijedj majd meg
-
PeL
addikt
válasz Dhampir #8349 üzenetére
5-ös patch elég amúgy, a 6-os csak multi javításokat tartalmaz, meg a legtöbb modnak 5-ös patch kell. Ez a crash log sajnos nem mondd semmit, a C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\logs\ mappában az xray_... .log fájlt nyisd meg nézőkével és az utolsó pár sor tartalmazza a hiba okát. Javaslom hogy telepítsd újra 5-ös patch-el és futtasd rendszergazdaként.
-
hajbel
addikt
válasz Iginotus #8347 üzenetére
Nem lesz képzavar, csak szerintem nem volt olyan érdekes előzményt csinálni a S.O.C.-nak, nem is olyan jó a története a C.S.-nak, rövidebb is. Ellenben a S.O.C.-ból kimaradt helyszínek, pl. a vörös erdő (főleg éjjel) nagyon ott vannak, és felüdülés, hogy a fegyvert lehet javítani, tuningolni, bár ez C.O.P. után nem lesz újdonság.
-
hajbel
addikt
válasz Weareus #8344 üzenetére
Szubjektív véleményem szerint C.S.-el kezdd, ami a az első játék, a S.O.C. előzménye. Így nem lesz érdektelen a története a S.O.C. után, bár visszalépés lesz utána, hogy S.O.C.-ban nem javíthatóak a fegyverek. Mindenképpen rakd fel az Oblivion Lost mod-ot S.O.C.-ra, ami sokat dob a játékélményen. Nem tudom, hogy melyik a legújabb belőle, én a 2010-et töltöttem utoljára. A S.O.C. nem csak történetben van a C.S. után, hanem egyébként is jobb játék, így nem lesz csalódás a C.S. Az utolsó mindenképpen a C.O.P. legyen, az az utolsó történet szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Beszereztem a STALKER-játékokat, csak nem tudom melyikkel kezdjem?
Időrendben hogy célszerű?
C.O.P
C.S.
S.O.C.
?
KösziSoul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
PeL
addikt
válasz Dhampir #8341 üzenetére
nem muszáj futtatni a játékot patcheletlenül, de 1.0005 kell mindenképp.
Van russian audio mod:
http://stalker.filefront.com/file/Authenticity_Sound_Pack;90521magyarítás szerintem nem fog tökéletesen működni a moddal mert nem hozzá készült
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen a részletes választ és linket!
Feltelepítem ismét a játékot, hozzá az utolsó patch-et, és ha újból jelentkezik a hiba, akkor rendszergazdaként próbálom elindítani. Tanácsosabb először patch nélkül futtatni?
Még szemtelenül annyit kérdeznék, hogy russian audio mod SOC-hoz is készült?
A Complete moddal együttműködik a magyar feliratozás? Feliratból az .f.i. csoporté, vagy a pcgameshuns a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Dhampir #8339 üzenetére
Szia, akkor szép sorjában:
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni a játékot, ikonon jobb klikk és futtatás rendszergazdaként. Ha nem segít akkor passz, nálam Win7 Ultimate x64-en tökéletesen futott
Lost Alpha mod az egyik legjobb, legnagyobb volumenű SHOC mod lesz ha kész lesz, egyelőre még nincs kint ha jól tudom csak zárt körű BETA teszt volt de minden Stalker fan várja mint a messiást.
Complete mod a sztorihoz semennyire nem nyúl hozzá, leginkább grafikailag boostolja a játékot, az AI-t turbózza fel kicsit, meg egy két apróságot tesz bele ami növeli a játékélményt. Részletes changelistet itt olvashatsz a Complete 1.4.4. modról:
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt játszottam a SOC-al, és a mostani felrakás után beleütköztem egy bugba.
Amikor új játék indítok, az X-Ray Engine crash riporttal bezárja a programot.Az 5-ös gyári patch volt fent, a játékot eredeti lemezről telepítettem és Windows 7 Home Premium 64-bites rendszeren futtattam. Nálatok is előfordult-e a hibajelenség, és hogyan lehet orvosolni?
A másik kérdésem a Lost Alpha mod 2012-vel kapcsolatos. Játszottatok-e már vele, és mi a véleményetek róla? Még sosem használtam modokat, számomra ez ismeretlen világot jelent.
Harmadik kérdésnek tenném fel, hogy a Complete mod mennyit ad hozzá, illetve vesz el a gyári sztoriból?
-
emre
veterán
válasz Iginotus #8335 üzenetére
V-vel váltod át normál lövedékről gránátra és vissza.
De a beállításokban olyan betűparancsot adsz neki amilyet akarsz.Célszerű a kötszert és az eü csomagot is egér-gombra tenni (ha van jobbfajta 4-5 gombos rágcsálód), hogy ne kelljen a menüben matatni miközben elvérzel.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Iginotus
addikt
proci985 Köcce tényleg szebb lett így a játék
Van egy kérdésem, ha van egy AK47 esem és feltettem rá a távcsövet és a gránátvetőt, akkor jobb klikkre a távcsövet használja, akkor a gránátot mivel lövöm ki?
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
kekeeci
senior tag
Újabban a "Narodnaya" állandóan kidob (CTD) a következő loggal:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find texture 'wpn\ump45_zeka\silencer'akkor is, ha tejesen új játékot kezdek.
Várom javaslataitokat
(a google-t már néztem, az átnevezős módszer nem jött be)kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Iginotus #8332 üzenetére
nem installerekkel jönnek, szóval nagyon nem is tudnának vírusosak lenni.
filefront pl egy jó forrás. weather overhauled
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kekeeci
senior tag
Az alapjátékot kezdetektől az 1.0006-os frissítéssel játszom. A modokat mindig a megfelelő frissítéssel.
A már említett "S.T.A.L.K.E.R. - S.S.M.O" -t senki sem ismeri???
A "Narodnaya" -ban hogyan lehet javíthatatlan fegyvert javítani??
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Kassadin
addikt
válasz proci985 #8324 üzenetére
Nekem sose voltak ilyen jellegű problémáim, mint amit itt heti/havi szinten felsorolnak az emberek. Javítások fent voltak, elvétve akadt talán 1-2 bug(tudom, hogy az egész játék egy bughalmaz ). Szerencsés példányt fogtam ki vajon?
#8326: Nekem olyan sose volt szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Medvelászló #8321 üzenetére
Javítás segítene rajta, de csak úgy, ha javítás fel-> új játékot kezdene. Így, hogy már van mentése, nem fog menni a javítás felrakása. Legalábbis én így tudom, itt olvastam. Aztán, lehet, hogy tévedek és baromira keverem a MOD-okkal.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kekeeci #8319 üzenetére
a hírnév bugos, a két szélsőérték közötti ugrálása sajnos normális.
sidrovich nem lesz barátod. sose. az lesz barát, akinek medkitet adsz, vagy freedom/duty bizonyos mennyiségű küldetés után. de az átlagos stalkerek úgy általában soha.
a szörnyek barát/ellenség ugrálása szintén alap bug, sok vizet nem zavar.
-
Kassadin
addikt
válasz kekeeci #8319 üzenetére
Hogy lehetsz te baráti viszonyban a vérszopóval? Ilyet még nem is láttam, váó.
A hírneved biztosan függ attól is, hogy a küldetéseket leadod-e időben vagy lejárnak és bebukod őket. Valamint a legyilkolt mutánsoktól/frakciód ellenségeinek likvidált mennyiségétől is. Nagyon régen játszottam már a játékkal, lehet, hogy tévedek, akkor majd valaki csak kijavít. Amúgy szvsz bugos a játékod, javítást meg ne is próbáld új játék kezdése nélkül, nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
kekeeci
senior tag
Van egy-két problémám ezzel a játékkal (SoC):
- hogy lehet az, hogy akármennyit segítek a stalkereknek, nem lesznek barátok (kivétel a Kordonnál a faluban, ha legyőzzük a zsoldosokat), még Szidorovics se, pedig neki annyi mindent megcsináltam.
Ez azért is jó kérdés, mert ezt találtam:- gyűjtöttem egy nagy halom képződményt, a kimutatás szerint meg nem
- az sem teljesen világos, hogyan lesz egy mentés - visszatöltés alatt a hírnevem kiválóból szörnyű?
Egyik probléma sem egetverő, de engem zavar.[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
kekeeci
senior tag
A Serega Lus féle "S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl – S.S.M.O." -t ki ismeri?
-
PeL
addikt
válasz dodopek #8315 üzenetére
Nem, mivel a mod orosz ezért az angolosítás is sufni cucc hozzá, pár helyen nem is értettem miről karattyolnak még angolul sem mert ugyan elkezdték a normális angolra fordítást de nem fejezték be így sok helyen csak az van amit a google-translate csinált... Szóval a történetet nem igazán értettem pedig a mod hasonlóan a Clear Sky-hoz az előzményeket dolgozza fel, nem is rosszul. Már megcsináltam volna hozzá a magyarítást ha lenne hozzá mindenhol értelmezhető angol fordítás, mert ez a mod tényleg jó (lenne...), így azonban neki sem álltam mert csak a hajam téptem volna mire kibogoznám miről van szó...
-
PeL
addikt
válasz dodopek #8312 üzenetére
Hogyne lenne... OGSE, Narodnaya Soljanka, Secret Trails 2 (ez egy az egyben átírja a játék történetét, egy darab nincs benne a régi küldikből, én végigvittem. Igaz a fordítás eléggé trágya de csináltam hozzá viszonylag jól érthető full végigjátszást), Priboi Story... Kell még? Igaz ezekhez tuti nincs magyarítás, de ha új tartalom kell akkor marad a sufni angol
-
emre
veterán
válasz dodopek #8310 üzenetére
Ha jól emlékszek az OL 2.2 magyarítást tettem rá. Csak 1-2 cucc megnevezése nem stimmelt, de teljesen játszható.
Új küldetések ott sincsenek, csak 1-2 megváltozott dolog miatt érdekesebb a játék. Pl. zombitámadások a bár környékén, több mutáns, teleport, radiaktiv fegyeverek stb....mod:
Tényleg azt írtam, hogy a 14-essel csináltam. [link]
A memóriám nem a régi.....[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz dodopek #8305 üzenetére
csak optika.
egyébként tud dinamikus FoVt, 15:4ben három monitoron jól néz ki. menüben az egér mozgása viszont tetűlassú, és megnyújtja a dolgok kisképeit is, amikor az ember rájuk néz a földön.
6950 2GB viszi szépen 3840x1024 maxon, 50-60fps körül.
-
westcoastog
veterán
válasz Stalker-2572 #8290 üzenetére
De jó neked, add át nekik minden tiszteletemet, meg üzenem hogy pörögjenek mert játszanék már vele.
-
hajbel
addikt
válasz dodopek #8305 üzenetére
Én fel nem rakok többet complete modot. Clear Sky-ban szép volt, meg minden, de az utosó fegyvernek (nem tudom már a nevét) nem volt textúrrája, szóval csak villogott ezüst színben.
-
dodopek
addikt
A Complete 2009 csak optika?Mert eddig se egy új küldetés, se egy új fegyvert nem láttam...
-
dodopek
addikt
-
dodopek
addikt
válasz marked one94 #8300 üzenetére
1024x768,dinamikus fények,egyénileg beállított dolgok,élsim 0, anizo szűrés 0, minden más kb 60-70%.
Ezeket csak fejből írtam, ha játszom, és valami nagyon nem így van,majd pontosítok.
Teljes magyarosítás van hozzá, és űber jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest