-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Szevasztok, nyitottam a survariumnak egy topikot, tessék tolongani.
-
westcoastog
veterán
válasz Plazmacucci #9478 üzenetére
Héé, egy sztókör!
-
westcoastog
veterán
válasz Carasc0 #9454 üzenetére
Minimum grafikán is szar volt, mindegy letöröltem, megyek vissza oblivionozni, úgy is tavaly december óta fel van telepítve, meg ha már megvettem illene tolni.
Pedig jó lett volna ez a mod, imádok lootolni meg cuccokat szerezgetni, de ha nem akarja akkor ez van.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #9450 üzenetére
Na jó ez egy rohadt szemétkupac.
-
westcoastog
veterán
Megpróbálom úgy hogy újra bemásolom a gamedatát a zipből, de extra nagy fű és options menüs realistic graphics nélkül.
-
westcoastog
veterán
válasz Alienhun79 #9442 üzenetére
Pedig tetszik a sok új cucc benne, és így volna is kedvem játszani vele, de ezek a fagyások.
-
westcoastog
veterán
Elkezdem hallani a lövöldözést és már dob is ki.
Basszameg, úgy játszanék vele..
Legutóbb mikor a call of pripyat-al játszottam sgm enot 2.2 moddal, egy résznél az is szétfagyott, aztán kértem mástól egy mentést akinek pont nem fagyott szét és folytattam.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Nem értem ezt a modot, újratelepítettem a játékot, felpatcheltem a legutolsó patchig, és ugyanott, úgyan úgy lefagy.
-
westcoastog
veterán
Ennyi volt a játék, le fogom törölni, szemétdombon, mindig ugyanott fagy le, akárhányszor töltöm újra, stb...
-
westcoastog
veterán
szemétdomb feléig nem jutok el, mindig kifagy arra felé.
-
westcoastog
veterán
Mutánsok letudva, és úgy látom skype nélkül nem fagy.
-
westcoastog
veterán
Meddig tart a mutánsok burjánzása? Lehetetlen visszamenni jelenleg sidorovich-hoz..
Vicces hogy a btr is felrobban 2 percen belül. -
westcoastog
veterán
válasz Colonel993 #9416 üzenetére
Mostmár elkezdett mindig kifagyni a játék, egyre jobb, azért mert mellette fut a skype vagy mi a tököm?...
-
westcoastog
veterán
válasz Carasc0 #9407 üzenetére
AI az valami kiemelkedő, hozzászoktam az alap stalkerekhez, ez egyszerűen brutál, most igáztam le a katonaságot, de többször úgy hátba támadtak hogy el sem hittem, nagyon durva.
1 ember maradt a végére, bújócskáztunk kicsit, majd nem jött, hanem szépen megkerülte az épületet és hátulról lepuffantott.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #9401 üzenetére
van itt egy depositfile-os link, de azzal 2 és fél óra míg lejön.
-
westcoastog
veterán
Nem találom az a helyzet, egy linket megköszönnék.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #9394 üzenetére
Most olvasom hogy ez az OL2010 nem az az OL2010, jó ég, mire azt összevadászom megint...
Valaki nem tudna adni linket az eredetihez?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Játszik valaki mostanság az OL2010-el? Moddb oldaláról egyben lelehet tölteni, meg is tettem, feltelepítettem, de úgy látom nem aktiválódik minden mod, például arsenal mod sem aktív, a környezet sem úgy néz ki ahogy ki kéne, nem tudok artifactet fegyverként használni stb, meg még egy csomó dolog.
Régen amit darabokból telepítettem fel tökéletesen ment elsőre de ez nem sikerül.Így nézett ki amikor először felraktam még régen:
és most amit a moddb-ről letöltöttem:
Ez a telepítési segédlet a mostanihoz:
1. Go to your stalker directory and delete (or rename) a folder named "Gamedata" (if you have one)
2. Go to the "Bin" folder and create a folder there named "Backup"
3. Copy the files "eax.dll", "xrGame.dll", "wrap_oal.dll" and "XR_3DA.exe" to the "Backup" folder.
4. Copy the OL2010 "Bin" and "Gamedata" folders to you STALKER directory.
5. If it asks to overwrite some files ONLY on the "Bin" folder, your doing it right =)
6. Edit the "fsgame.ltx" file in you STALKER directory, change the following line into this: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
7. Go to "Gamedata/Shaders/z-#user-ltx.module#/#4_argus# " and copy the "user.ltx" file into "Documents/STALKER-SHOC" folder (If on windows Vista or 7, that folder is located on the Public Documents)
8. Run the game.Amit aláhúztam és bevastagítottam na olyan nincsen a letöltött file-ban.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Fel kell tenni a ezeket a patcheket a stalkersouphoz?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
StalkerSoup jóféle mod? Érdemes szórakozni vele a Lost Alpha-ig?
-
-
westcoastog
veterán
Baj van, ugye fent van a priboi story+patch, eredeti játék patchelve, és a millitary warehouses után mikor mennék át az erdőbe, vagy hova, mindig kidob xr3da.exe leállt hibával.
-
westcoastog
veterán
Amíg kijön a lost alpha el kéne ütnöm az időt más modokkal, Priboi story mennyire alakítja át a játékot? Küldetéseket ad plusszban? Meg mi abból a legutolsó verzió ami legalább angolul tud? Úgy tudom azt is dezovawe csapat csinálta, magyarul kiadták azt a modot?
-
westcoastog
veterán
válasz Stalker-2572 #8290 üzenetére
De jó neked, add át nekik minden tiszteletemet, meg üzenem hogy pörögjenek mert játszanék már vele.
-
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7418 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Whoa működik a gamma. Van ám egy hangulata.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7402 üzenetére
Esetleg dropbox? 2giga hely, de jó lenne megnézni betömörítve mennyit foglal a mod.
(#7404) rétisün
levélhez csatolva mint óriásmelléklet? Arról meg lesz egy letöltési linked, legalábbis citromailnél így működött, de gmail-nél még nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7391 üzenetére
Kész, feladom, ezt sem lehet kicsomagolni, hihetetlen.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7390 üzenetére
Találtam egy 6 részre feldarabolt rar-osat, azt szedem, remélem sikerül kicsomagolni..
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7389 üzenetére
Ez egy rakás szar, sehogy sem bírom kicsomagolni, megcsinálom amit leír az info-ba, hjsplittel összerakom, és winzippel csomagolnám ki de fos, mert hibát ír ki, miért nem tudták a windows live skydrive-ra föltölteni egyben az egészet?
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #7388 üzenetére
Az lesz az, na ha lejön mind a 10 part és sikerül összerakni, felrakom a gammát meg a modot.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Értem.
(#7385) rétisün
Remélem nem kevered semmivel..
Oblivion Lost 2010 – megjelent! - MODZone
Itt van kirakva a partosnak a linkje.
Az a poén, hogy az ajánlott letöltésvezérlők egyikével leszedtem a partokat, aztán mikor csomagoltam volna ki akkor meg írta a winrar hogy az archívumnak nincsen vége, zsír.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 Core i5 laptop 10th
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- Lenovo ThinkPad E580 i5-7200u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 4,5 órás akkumulátor
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest