- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Június 3-an 30K-t top uppoltam.
Ma láttam h 2x vonta a revo. 3. és 5.-n is.
Irtam supportnak, tudnak már róla, ha valakinek hasonló problémja lenne.Mindenesetre ezért is nem tetszik hogy eltárolja cvc-t.
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
válasz vtechun #4396 üzenetére
Dejó Neked.. Egy ideig nekem is működött, de aztán törölték a tokent..
Egyszerűen az Apple Pay a létezés egy magasabb szintje egy ilyen tech...zinak mint én.. Annyira jó volt amég lehehett, és annyira de annyira várom, hogy végre engedélyezzék hivatalosan..gzbotii: Köszi a cikket! Végigolvastam. Én bizakodó vagyok. Remélem nem fog hónapokba telni nekik a hegesztgetése és végre el tud startolni..
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz galaktikus #4395 üzenetére
Egy darabig volt, de nem hivatalosan. Aztán, ahogy a Rev észrevette, hogy Magyarországról kezdenek tömegesen regisztrálni, letiltotta.
Volt, nincs Revolut Apple Pay Magyarországon - Fintechzone cikk
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vtechun
veterán
válasz galaktikus #4395 üzenetére
nem bánnám én sem, ha hamar idekerülne az ApplePay lehetőség, addig is használom angol címmel. Szerencsére egyelőre nagyon megbízhatóan működik, meglepően messziről érzékelik a terminálok.
-
galaktikus
aktív tag
Végülis a magyarországi Apple Pay validációról tudni már valami pontosabbat? Valahol mintha régebben olvastam volna, hogy ebben a hónapban várható. Mit lehet tudni erről?
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
vnorbi
aktív tag
Hiába vártam a hétfői feltöltés megjelenését a netbankon, mára még nincs ott, úgyhogy telefonáltam miatta. Ügyfélszolgálat megmondta a kódot, de addigra meg Revolut elvette a lehetőséget, hogy neki visszaírjam.
Aztán a 300 ezres feltöltést nem engedte a 24 órás limitre hivatkozva, de a 100 ezrest már igen, és újra feldobta a kártya részleteinél, hogy megerősíthetem, hogy az enyém. Megint felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol az új feltöltésre megkaptam ugyanazt a kódot, amit az első alkalommal is. Ezt a Revolut app elfogadta, de a pénzváltás most még TransferWise-on intézem. Újabb próba nagyobb összeggel egy hónap múlva. Szeptemberben lejár a kártya, úgyhogy ha addigra engedik is a nagyobb összegű feltöltést, akkor majd kezdődik minden elölről
-
kosmoo81
tag
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Lizingrider #4391 üzenetére
Bármikor le tudod appbol tiltani a netes fizetést
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Lizingrider
csendes tag
válasz ServerWorks #4385 üzenetére
Még egy ok: A virtuális kártyákat elsősorban online fizetésekhez találták ki. Ezen mindig csak annyi pénzt tartasz amennyit éppen el akarsz költeni, így ha illetéktelen megszerzi a kártya adatokat akkor nem tud tőled pénzt lenyúlni, ellentétben a fizikai kártyával, ami mögött a számla teljes egyenleg figyel.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Mert ha véletlenül kompromittálódik, akkor kb. 20 másodperc alatt le lehet cserélni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
kosmoo81
tag
Jó a fizikai is, de épp ma jött meg, az előző poszt után hozta haza a feleségem. A lényeg h revolutos kártyával tudok fizetni telekomot meg vodafonet is ha úgy hozza szükség.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz kosmoo81 #4379 üzenetére
Miért kell virtuális kártyával fizetni, miért nem jó a fizikai?
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Zugi
aktív tag
válasz alex devil #4383 üzenetére
Szerintem a telefonszám a lényeg. Én az appot 2 telefonra is feltettem párhuzamosan, de a másodiknál is ugyanarra a telefonszámra kértem az sms-t, amivel utána feltehettem az appot.
-
alex devil
senior tag
Ha telefont váltok van valami amire oda kell figyelni vagy egyszerűen bejelentkeztek az új telefonon az appba és kész?
S23
-
kosmoo81
tag
Sziasztok
Revolut virtualis kartyaval tudok fizetni vodafone szamlat az appbol ha beregisztralom a kartyat?
-
streng
csendes tag
válasz ssgt1981 #4369 üzenetére
Sajnos ha régebben regisztráltál, akkor sehogy sem lehet ingyen kártyát kapni meghívó linken át sem.
Ha épp akció van vagy kapsz tőluk egy levelet, hogy látják van accountod, de nincs kártyád mi lenne ha küldenének egyet, akkor juthatsz hozzá az ingyen kiszállításhoz. Biztos te is kaptál már ilyet az elmúlt időszakban.A sima felhasználó meghívó linkje nem ad ingyen kártyakiszállítást, csak ha épp akció van, akkor mindenki meghívója azt ad, ezekre nem lehet számítani, mert össze-vissza akciózik a Revolut rendszer nélkül.
Én is tudok olyat küldeni, ami akción kívül ingyen szállítja a kártyát, de ez is csak új felhasználóra, regisztrálóra érvényes, mint mindenki másé, aki ilyen speciális linkkel rendelkezik. Bár ez egyéb akcióktól független, másnak még jó lehet.
Volt régebben egy utolsó lehetőség, de az is csak a regisztráció utáni első 7 napban használható "promo kód" beírása, de régi felhasználóknál nincs is hová beírni.
Azért az az 1866 Ft (asszem ennyi a szállítás) kiszállítás nem olyan sok egy 5 évig érvényes kártyáért, amire nincs éves díj ám! ;-)
[ Szerkesztve ]
-
nyirzoz
aktív tag
válasz Lizingrider #4371 üzenetére
Hogy jött le a posztból, hogy szemezgetek?
Azt írtam, hogy Erste-ből nem sikerült és átmentem egy másikhoz.Megyeszékhelyen lakom így nincs gond, de szerinted kis településen csak úgy nőnek a sarokATM-ek?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz ssgt1981 #4367 üzenetére
Azért akar csomagot váltani, mert csak ahhoz jár ingyenes posta. Válaszd a legolcsóbb standard kiszállítást, azzal kapod az ingyenes kártyát.
kgyurma: Rányomsz hogy új kártyát akarsz, egy kártya ingyenes. A legolcsóbb fizetős postát kell választani. Ha ingyenes postára nyomsz, akkor átdob hogy előfizetős csomagot vegyél, mivel csak azokhoz jár az ingyenes posta.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
kgyurma
csendes tag
válasz ssgt1981 #4369 üzenetére
Feleségemnél (ha jól értem a szitut) ugyanez a helyzet: elég régi a regisztrációja, de eddig nem rendelt fizikai kártyát. Most meg az app fel sem ajánlja neki a Standard kártyát, se ingyen se postai kiszállítási díjjal. Csak fizetősre upgradelt számlához tud kártyát rendelni. Azt meg nyilván nem akarja.
-
-
ssgt1981
senior tag
Standard kártyát szeretnék igényelni, de miután kiválasztom à kártya megrendelése ingyen opciót à csomagváltási opciókat ajánlja fel. A standard kártyát sehogy nem tudom megrendelői.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz vmarci21 #4360 üzenetére
+ (#4347) xsipi78, (#4349) streng:
Köszönöm a választ! Én voltam a béna, elírtam az IBAN-ban az országkód utáni azonosítót a jegyzetben amibe felírtam és mivel mindig onnan másoltam be a Revolut felületére, ezért folyamatosan rossz IBAN-t adtam meg. Én voltam a hülye, de azért elég félrevezető volt ez a hibaüzenet.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
t2g
csendes tag
válasz gzbotii #4361 üzenetére
Én esetleg ezekre gondolnék:
- a feltöltés kártyával lehetséges csak, utalni csak egy angol számlaszámra lehet, (külön külön szinte benne van, de egyben érthetőbb lenne talán)
- hétvégi váltás feltételei + javaslat hogy hétközben váltsa le, akinek kelleni fog hétvégén,
- a kártya rendelése és érkezése közötti idő mennyi,
- az applikáció ajnározása: de jó hogy van freeze, pin view, pin change és lokáció alapú figyelés (teló + card azonos helyen kell lenni használatkor), bill split, személyi biztosítás, telefon biztosítás.
- hol nem használható a prepaid mivoltából kifolyólag (autóbérlés, automata benzinkút, ...) -
gzbotii
nagyúr
Srácok, tegnap óta kint az összefoglaló, próbáltam pofozgatni, szépítgetni, átnézni, bővíteni. Nézzetek rá, ha valami hülyeség van benne szóljatok, javítom. Ha valamint szerintetek hiányzik, jöhet az is.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vmarci21
tag
válasz ///Krisz\\\ #4346 üzenetére
Nekem is ez volt először, írtam nekik, csináltak valamit, majd megkértek hogy lépjek ki majd újra be az alkalmazásba, és utána már ment az utalás.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
attiati
veterán
Működik az alábbi?
1.Kártyával HUF feltöltés Rev-ra.
2. EUR-ra átváltás
3. Onnan EUR utalás államkincstárba (vagy Rev kártyával államkincstár számla feltöltés EUR-al) -
törölt tag
válasz Lizingrider #4290 üzenetére
Ez neked mennyi ideig tartott? Nekem 8 napja lofaszt sem csinalnak a blokkolt accountommal
-
streng
csendes tag
Pedig jól csinálod. Ilyenkor ha jól emlékszem kapnod kellene egy SMS-t hogy megerősítsd az új bank címzettet.
App kilép, minden app adat törlés, app belép vagy app letöröl, újratelepít, belép. Lehet valami beakadt az appban. Ha ez sem megy próbáld meg később. Szerintem kb. ennyit lehet tenni most. -
gzbotii
nagyúr
"A schengeni térséghez tartozó uniós tagállamok továbbra is előírhatják más EU-tagországok állampolgárainak, hogy érvényes úti okmányt, illetve a személyazonosságuk igazolására alkalmas okmányt tartsanak maguknál az ország területén való tartózkodás során.
....
A jogosítványok, bankkártyák és adóigazolványok nem tekinthetők érvényes úti okmánynak, és nem használhatók a személyazonosság igazolására."
;)Szerintem ezt a részét ki is veseztuk.
-
xsipi78
tag
Kipróbáltam most. Nekem működött és elmet az utalás. Elvileg 3 nap múlva érkezik meg a számlámra. Én kb 1,5 hete regisztráltam és Otp-re utaltam.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy hete használom a Revolut-ot, minden regisztrációt megcsináltam. Most szeretném a számlámon lévő pénz egy részét kiutalni magamnak egy másik számlára. Bele megyek a Fizetések\Küldés\Banki átutalás menü pontba, utána Kedvezményezett hozzáadása\Átutalás típusa magamnak\Magyarország, Magyar Forint, a nevemet beírja, megadom az IBAN-t meg a SWIFT-et, rányomok a Kedvezményezett hozzáadására és egész nap ezt a hibaüzenetet dobja: Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később.
Van épp valami tudható hiba vagy én rontok el valamit?"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
streng
csendes tag
-
Lizingrider
csendes tag
Sziasztok, korábban volt téma meg kérdés, hogy ha magyar bankba HUF számlára megy utalás a Revolut-ból, akkor mi az a K&H számlaszám mint küldő számla. Nem hivatalos, de szerintem az van a háttérben, hogy a Revolut-ból Magyarországi HUF számlára érkező utalások a K&H SWIFT végpontra esnek be, ők IBAN alapján átforgatják magyar 3*8 számlaszám formátumra és GIRO-n keresztül belföldi utalásként dobják tovább a cél Ft számlára. Csak meg kell nézni a jóváírás típusát, ami napközbeni átutalás. Ez IG2 GIRO utalás típus. Saját véleményem, nem hivatalos!
[ Szerkesztve ]
-
streng
csendes tag
válasz xsipi78 #4339 üzenetére
Szerinted??
No meg honnan tudná, h 6 hónapos vagy öregebb a telefon? Persze tudhatná, de ez csak közvetett mód és nem mindig lenne egyértelmű. A gondod nyilván akkor lesz amikor érvényesíttetni akarod. Azt nem a revoluttal, hanem már közvetlenül a biztosítóval kel. Ők meg ugye, nyilván ragaszkodnak a pírhoz. Nekem már volt velük ügyem 1 hét alatt megfordult a telefon kicserélt gyári kijelzővel a gyári szervizből, gond és kérdés nélkül egyébként. 1 hónapos volt a teló. -
xsipi78
tag
Sziasztok. Végre működik/elérhető a készülék biztosítás. Viszont nekem május 20-án múlt 6 hónapos a készülékem. Engedné a biztosítás kötést a rendszerük de úgye valójában már elmúlt 6 hónapos a telefonom. Szerintetek ha megkötöm a biztosítást ez később gond lehet ha biztosítási problémám adódna? Vagy a revolut fel se ajánlaná a megkötés lehetőségét ha már arra nem alkalmas a készülékem?
-
ItaliX
csendes tag
válasz hcsengee #4336 üzenetére
Az OTP EUR atm-ek ajánlottak ilyen célra, elvileg nincs költsége, ha a havi Revolut limiteden belül maradsz.
Fiók- és ATM kereső - itt tudsz keresni, 6db van az országban mindegyik Budapesten. -
hcsengee
újonc
Sziasztok!
Ha euró zsebben van valamekkora összeg a revolut fiókomban, és szeretném felvenni szintén euróban, azt Magyarországon belül megtehetem díjmentesen? Mivel középárfolyamon tudok HUF és EUR között váltani, ez lenne a legkényelmesebb.
Ha megtehetem, hol? Bármilyen olyan automatában, ami tud eurót kiadni?Köszönöm a válaszokat!
-
CsodaPOK
senior tag
https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/eu-citizen/index_hu.htm
A jogsit csak belföldön fogadják el személyazonosság igazolására.
-
z67
őstag
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy ha csak egy szem jogosítvány amivel tudom igazolni magamat, akkor nem is tudok teljes értékú számlát nyitni? Elkezdem a jogsival, de kér utána személyit, útlevelet, vagy munkavállalási engedélyt. Miért nem elég egy igazolvány? Ilyen problémám eddig csak a GreenGo-val volt, nem is kötelező több igazolvány tartani, értelmét sem látom.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz lehella #4324 üzenetére
Mindig vásárlás/felvétel pénznemét kell választani, így a saját bankod (ez esetben a Rev) fog váltani - mindig a helyi pénznemben kedvezőbb fizetni.
Amikor ATM-ből veszel fel akkor a DCC (Dynamic currency conversion) kerülendő.
-
t2g
csendes tag
Valóban, cssak a virtuális Simple kártáyval tudsz fizetni, viszont az tud NFCt:
"Ha nincs OTP bankkártyád, az alkalmazásban igényelt virtuális Simple kártyával, annak prepaid egyenlegéről fizethetsz mobiloddal
A folyamat 1-2 percet vesz igénybe, és máris mobiloddal fizethetsz bármely érintéses terminállal rendelkező elfogadóhelyen" -
lehella
senior tag
válasz gzbotii #4320 üzenetére
Hétvégén mindenképp kell váltási jutalék százalékkal számolni, ha nem helyi valuta zsebben van a pénzünk ugye? Tehát ha van HUF/EUR zsebem, de HRK-t szeretnék kivenni ATM-ből, akkor lesz plusz váltási százalék?
Ugyanígy ha vásárolok boltban és megkérdezi a terminál hogy EUR/HRK legyen, akkor utóbbi választásban is van százalék. Ha EUR-t választok, akkor nincs, akkor viszont a helyi bank váltja át a pénzem.[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
bandus
veterán
válasz gzbotii #4320 üzenetére
köszi a gyors választ, akkor csak feltölötm a lóvét
nem vagyok egy nagy írnok, de szívesen válaszolok minden kérdésre. alapvetően csak körbenézés lesz, 8 napban, 1-2 hosszabb túrával és sok éttermezéssel, meg hasonlók. ilyen ha csajjal megy az ember, ha egyeül/haverokkal mennék akkor el sem hagynám a hegyeket
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gzbotii
nagyúr
A bankkártyás feltöltés azonnal megjelenik a Revolut számládon.
Lari (GEL) számlát nem tudsz nyitni Revolutban, de tudsz fizetni Revolut fizikai kártyával és pénzt is felvenni. Maradhat forintban is (vagy akár euró, dollár), onnan vált majd a Rev. Hétvégén van egy 0.5% margin, így jobb előtte váltani/felvenni, ha úgy van.
Ja, és az útról majd kötelező írnod egy logout bejegyzést és megosztani a nagyérdeművel. Vagy vlog, ami neked kényelmesebb
-
bandus
veterán
szeretnék kp-t felvenni grúziában, a helyi pénznemben (lari). ha feltöltöm a revolut accountomat a saját bankkártyámmal, utána át kell még váltanom euro-ba, lariba, vagy hagyhatom a feltöltött pénzt a huf accountomon és így is fogok tudni kp-t felvenni ottani ATM-ből? lehet, hogy hülye kérdés, de köszönöm a választ! illetve a forintos bankkártyás feltöltés az azonnali, vagy van átfutási ideje?
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gzbotii
nagyúr
Gránit meg a Magnet bankanak van ilyen mobil appja még (amiről tudok).
Illetve ha OTP-s vagy és van iPhoneod, akkor Apple Pay már elérhető.De ez már nagyon off itt, van Fintech topik
[ Szerkesztve ]
-
streng
csendes tag
válasz fulopmartin #4309 üzenetére
Kösz az infót, majd írd meg ha nem felejted el hogy mit lett a fizikain.
-
streng
csendes tag
Revolut telefon/egyéb eszköz NFC fizetés:
Magyarországon nem elérhető sem az Apple Pay, sem a Google Pay hivatalosan Revolut kértyával. Új regisztrálóknak meg főleg, régieket is kidobják/kidobták Apple Pay-ből, GPay még talpon a régieknek, de én nem trükköznék ezentúl azzal sem, mert ott még az appot sem lehet feltenni hivatalos legális forrásból magyar felhasználónak.
Ami megy Mastercard-al. (virtális is)
- Garmin Pay - nincs hivatalos infó a Garminnál, de megy
- Fitbit Pay - fitbit oldalán fent van Magyarország RevoluttalA Revolutnak nincs native androidos fizetés megoldása az appból.
[ Szerkesztve ]
-
Zugi
aktív tag
válasz szuladam #4294 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az itt kapott segítséget!
Nos a regisztrációm sajnos nem volt zökkenőmentes. A promo linkkel gondom volt, így kifizettem a kártyadíjat, de megpróbálkozva a visszaigénylésével a segítségetekkel végre eljutottam chaten egy élő supportoshoz is, ami azért így egyszerű kezdő userként nem volt egyszerű. Alapból csak a Rita robot küldözgeti a dolgait, majd a "live agent" beírása után várnom is kellett 2 órát mire személyesen is válaszoltak. Este hiába küldtem el a hivatkozott linket nekik, amire kattintva kezdtem a regisztrációt, valamint közben kapott másik jó linket is, a supportos visszautasította a refund kérésemet.
Azután ma reggel arra ébredtem, hogy a chat ablakban egy másik nevű supportos jelentkezett be azzal a szöveggel, hogy jó híre van, visszakapom a delivery fee-t És valóban, már a számlámon is volt! Szóval végül így siker történet lett a vége, úgyhogy most öröm van
Egyébként ha ilyen promo linkekkel operálnak, akkor eleve nem értettem mit akadékoskodnak annak, aki így hozzájuk fordul, mert ott nyilvánvaló, hogy csak valami technikai gebasz lehetett a regisztráció során, a szándéka megvolt. Na de a lényeg, hogy megoldódott és most pláne nagy örömmel fogom használni a kártyát ha majd megkérkezik! -
gzbotii
nagyúr
Nincs ilyen funkció az appban jelenleg.
A cikk tényleg fura, szombaton még ment a link...keresnem kell másik olyan cikket, ahol nem írnak répamarhaságot, tárgytalan és up-to-date.
Ha valaki tud ilyet, várom a tippeket
-
gzbotii
nagyúr
válasz szuladam #4297 üzenetére
Így van. Írta itt valaki, hogy ezért lakcímet változtatott, aztán meg zárolták...supportnak kellett magyarázkodni, hogy ez miért is, aztán visszaállították az iratok szerinti címet.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés