-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz kgyurma #21699 üzenetére
Szerintem attól függ, hogyan töltöd. Ha neked is van Revolut számlád és arról teszed át a pénzt, akkor legfeljeb tőled fognak jövedelemigazolást kérni, az meg egyszerű. Ha a te kártyáddal töltöd az ő számláját közvetlenül, az problémásabb lehet, persze nem biztos, hogy kérnek bármit is.
-
emeritus
tag
Ha Revolutról töltesz Revolutot, akkor szerintem nem lehet gond, esetemben is gyakorlat ez. Egyébként különös, ha havi néhány tizezer, vagy akár százezer forint mozgatása egy pénzügyi szolgáltató figyelemére érdemes, illetve ennek vizsgálatára fizikai munkaerőt fordít. Ez (itt tudottan szűkös) erőforrások indokolatlan pazarlásának tűnik és nem is szimpatikus. Remélhető, hogy van ésszerű magyarázata, megfelelő kommunikáció nincs, ennek hiányában minden pénzügyi szolgáltató legfőbb értéke a Bizalom csorbul. Lelkük rajta.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
hedgehog
senior tag
Nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy évek óta erre kapják/kapták a gyerekeim a zsebpénzt (már amelyik elmúlt 18, de még nem dolgozik ), és senki semmit nem kért tőlük.
Egyébként olyat olvastam már, hogy ilyenkor bekérik tőled kérik a pénzforrás igazolást, de már sajna nem emlékszem hol.-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest