Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
sziasztok
nekem is uton a fizikai kartyam, van 3000 ft a szamlamon, probakepp tettem ra 3500at amibol 500at vissza tettem a rendesre, egesz gyorsan mukodik az ide-oda utalas is.
az lenne a kerdesem hogy a forint melle csinalok egy euros fiokot is, ahova osztrak szamlarol fizetnek be penzt (csak banki utalas johet szoba mert a kartyaval nem lehet fizetni sajna) eselyes hogy zarolnak vagy kissebb osszegnel nem valoszinu?
fizetes a kulfoldire megy, viszont minden mast a magyaron intezek, ezt szeretnem kikuszobolni egy revolut kartyaval, nem tudok valaki ilyesmire hasznalja-e esetleg?
-
kosmoo81
tag
válasz instantwater #3945 üzenetére
én voltam figyeletlen, le volt tilta az osztrák visa a netes vásárlásokhoz...
regisztrálni kellett a netbankban, azóta lehet feltölteni, egy megerősitő kódot kér smsben, de működik,és rajt van egyszerre a számlán! tökéletes! -
kosmoo81
tag
Sziasztok
Revolut virtualis kartyaval tudok fizetni vodafone szamlat az appbol ha beregisztralom a kartyat?
-
kosmoo81
tag
válasz ServerWorks #4385 üzenetére
Jó a fizikai is, de épp ma jött meg, az előző poszt után hozta haza a feleségem. A lényeg h revolutos kártyával tudok fizetni telekomot meg vodafonet is ha úgy hozza szükség.
-
kosmoo81
tag
-
kosmoo81
tag
Nekem még működik a googlepay. Ma próbáltam.
Igaz eddig nem használtam fizetésre a kártyát, egyszer 3500at tettem rá meg 10 eurot a másik kártyámról.Elsőre vette a terminál és egyszerre jött az üzenet revolutbol és gpayből is.
Volt akinek már tiltották az angol címes virtuális kártyáját?
-
kosmoo81
tag
válasz szabi__memo #4406 üzenetére
Mire gondolsz?
-
kosmoo81
tag
válasz brainticket #4570 üzenetére
ezzel az a baj hogy az utalás nem lesz rajt egyszerre.
nekem is kézenfekfőbb, hogy az osztrák kártyával teszek rá XX eurót, aztán befizetem vele a telefonszámlát.ma ezt próbáltam ki. 50 eurot tettem rá az osztrák kártyáról, aztán annyit átváltottam forintra amennyiből kijött a számla, és befizettem vodás appon belül.
a revolut kártyát már régebben hozzá adtam, ez csak próba volt, de szerintem most mindenhez szép lassan hozzárendelem ezt a kártyát...
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Bankot szeretnek valtani a granit bankot sokan hasznaljak.
Tudna valaki privatban infot adni?
Szamlanyitas erdekelne(300kmre vagyok pesttol), meg az h a tranzakcioknak milyen koltsegei vannak.
Utalas, csoportos beszedesKoszi
-
kosmoo81
tag
válasz hoffman_ #5048 üzenetére
annyi elég nekik h megbíznak benned.
ha gond van és nem stimmel a számlán lévő dátum, szerintem buktag a biztositást mert nem fogja megcsinálni a biztositó.
nem velük intézed hanem a biztosítóval, tehát ilyen szempontból mindegy mit adsz meg, de annak biztos lesznek következményei ha nem valósak az adatok -
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Volt már valaki úgy nyaralni, hogy revoluttal fizette a szállást?
Bookingon foglaltam, az ingyenes lemondás ideje lejárt és kaptam egy mailt hogy a lemondás összegét akarta terhelni a hotel, ha nem frissítem az adataimat 24 órán belül, törlik a foglalást.
Ezt megtettem (plusz raktam rá pénzt) és meg is történt a levonás.
Az lenne a kérdésem hogy hol látom azt, hogy tényleges levonás vagy csak zárolás történt?
Elvileg a szálláson kell fizetnem személyesen.
Annyit írtak hogy a nem igényelt összeget 15 napon belül sztornózzák.
Lehúzhatnak így ha előbb jövök haza mint a 15 nap és nem sztornózzák?[ Szerkesztve ]
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Mennyi most az átutalás átfutási ideje revolutról magyar számlára? (gránit)
Tegnap 9kor inditottam el egy utalást és még semmi.
Meddig várjak, és kit érdemes ilyen esetben keresni?Köszi!
-
kosmoo81
tag
sziasztok
tudja valaki mikortol lesz magyar topup?
-
kosmoo81
tag
válasz Peter.70 #25397 üzenetére
Semmi gond a limitekkel, 200e es 500e vam beallitva, 10ezres kp felvetet is elutasitotta a curve.
Topup csak osztrak kartyaval megy, magyarról csak utalni tudok..
Beszeltem a bankkal de naluk minden ok azt mondjak. Szerintem nem biznisz nekik ez a dolog es lehet emiatt nem engedelyezik.. -
-
kosmoo81
tag
válasz Oliverda #25406 üzenetére
Egy osztrak kartya van hozza adva, azt ki is tudom valasztani, eueos feltoltesre azt hasznalom. Forint zsebnel mentem ra a feltoltesre es adtam meg kezzel a kartya adatokat.
Nem talalom a kartya hozza adasat sehol mashol csak ahol a revolut fizikai meg virtualis van, de ott hibas kartya adatokat ir.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Videó stream letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Hegesztés topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- Eladó Ryzen 7 5700X3D, 5700XT, 750W 80+ Platinum, 4x8Gb 3200Mhz DDR4 Gamer gép!
- HP EliteBook 850 G5 Quad Core i5-8350u Full HD laptop 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- ÚJ BONTATLAN ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest