Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz galaktikus #4073 üzenetére
Nem lehet közvetlenül befizetni semmilyen módon.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz galaktikus #4189 üzenetére
Szintén, van egy virtuális kártya is, azt pedig on-line vásárlásra. Mivel van mellette transferwise kártyám is, így biztos vagyok benne, hogy elég lesz.
We were here
-
balhmm
tag
válasz galaktikus #4245 üzenetére
Sokszor a magnes is gond, ha van a tokon vagy alatta
-
vtechun
veterán
válasz galaktikus #4395 üzenetére
nem bánnám én sem, ha hamar idekerülne az ApplePay lehetőség, addig is használom angol címmel. Szerencsére egyelőre nagyon megbízhatóan működik, meglepően messziről érzékelik a terminálok.
-
gzbotii
nagyúr
válasz galaktikus #4395 üzenetére
Egy darabig volt, de nem hivatalosan. Aztán, ahogy a Rev észrevette, hogy Magyarországról kezdenek tömegesen regisztrálni, letiltotta.
Volt, nincs Revolut Apple Pay Magyarországon - Fintechzone cikk
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vtechun
veterán
válasz galaktikus #4399 üzenetére
Én csak angolra állított címmel tudtam beállítani, de megy azóta is. Persze a cím angol most is. Az unokatesómék címe
-
gzbotii
nagyúr
válasz galaktikus #5274 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy románia közel kétszer akkora a piac (kétszer akkora lakosság), ha nem is keresnek annyit mind a magyarok, nincs nagy különbség jövedelemben már + románok nyitottabbak az új dolgok fele. [link] [link]
Másik dolog, hogy nekem egy bankszámla romániában kemény 1.700Ft éves költséggel járt, az is csak a netbank miatt. Most már az sincs. Esetleg meg tudod nézni (magyar nyelvű), a Banca Transilvania ajánlatát, szinte teljesen 0 lejes költséggel lehet bakszámlád (ha tartasz rajta pénzt, az sem kitétel, hogy arra jöjjön a fizetésed). Nincs kártyakibocsájtási díj, havidíj, éves számlavezetési díj, pénzfelvétel teljesen ingyenes és nincs számbeli korlátozás, etc. Olyan dolgok amik itt nettó sci-fi. Been there, done that.Erre fel itt az OTP-nél egy második számla, 2drb MC kártyával 11.000Ft került nekem idén januárban...Második évre még több lesz a kártyák miatt
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
vnorbi
aktív tag
válasz galaktikus #5278 üzenetére
Ez csak a felhasználóknak ingyenes, az OTP valószínűleg elég sokat penget az Apple-nek érte. Az OTP-nek meg azért éri meg még a kizárólagosságot is megvenni az Apple-től, mert ahogy bevezették, állítólag sokan hanyatt-homlok rohantak számlát nyitni náluk, csak tudják használni az Apple Pay-t (az OTP-nek pedig valószínűleg értékesek az ilyen új ügyfelek, mert vagy eleve tehetősebbek, vagy pont nem, és hitelből van az Apple telefon, mindkét esetben valószínűleg jól keresnek majd rajtuk később más szolgáltatással/termékkel).
-
gzbotii
nagyúr
Apple Pay nem ingyenes a bankok számára, bár ez 2017-es cikk, most ezt kaptam így hirtelen:
Apple requires banks to give it a cut of the interchange fees associated with Apple Pay, but it doesn't allow banks to recoup these costs from their customers.
In the US, issuers must pay 0.15 percent of a credit card transaction and 0.5 cents for each debit card transaction, and 7 cents to Visa and 50 cents to MasterCard for each card that is added to an Apple wallet. [link]When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
simson51
csendes újonc
Hasonlóan vélekedek én is, főleg, hogy egyátalán nem divat európában (vagy bárhol) ez az exluzivitás. Pl. Málta, Cyprus kétlem, hogy jobb piac mint M.o. mégis egyből Revolut supported.
-
KTU
addikt
válasz galaktikus #5974 üzenetére
Próbaként csak pár €-t utalj Revolut-ra,
aztán látod OK vagy sem.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aujjobba
addikt
válasz galaktikus #5977 üzenetére
Ha megnézed a számla adatait a Revolutban, ott csak helyi és SWIFT lehetőség van, és alul írja is, hogy kizárólag SWIFT utalásokat fogad el.
Ebből én azt veszem le, hogy a SEPA nem is működne. -
KTU
addikt
válasz galaktikus #5977 üzenetére
Ha Revolut-on nem megy a SEPA utalás,
TransferWise lehet a megoldás [TransferWise topik link]
Vagy Monese [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aujjobba
addikt
válasz galaktikus #5991 üzenetére
Szerintem már meg van fejtve, eurózónán belüli EUR utalást SEPA-n keresztül fogad a Revolut, egyebet SWIFT-en.
A probléma annyi, hogy az iOS appban el van bacva a szöveg fordítása. -
streng
csendes tag
válasz galaktikus #5974 üzenetére
Itt nem a SEPA utalás a gond, hanem hogy Revolut alapból nem fogad el Crypto tőzsdékről pénzt csak a whitelist-esekről. Egy pár szerintük korrekt helyről, ahol eleve azonosítanak már. Önkényes a lista, ne is firtassuk.
Kérdezz rá a supportnál az appban, de én nem láttam eddig felmerülni Coinsbank-ot, szóval valószínű nem fogják elfogadni vagy hosszas magyarázkodás kell, hogy megkapd a pénzt amit magadnak utalsz.
A Crypto tőzsdéről Fintech cégre fogadás sajnos ilyen.Itt egy lista, hogy kitől fogadnak. Bár nem tudom mennyire aktuális. Nekem 1 éve Coinbase/GDAX simán megjött az EUR
[link] -
KTU
addikt
válasz galaktikus #6589 üzenetére
Ha a hozzáférhetőség szempont bankkártyával, arra jó, átváltja ha nincs más és abból fizetsz.
BTC vételi - eladási árfolyam közt kb. 3% a különbség a Revolut-nál.Revolut-on csak tárolni és küldeni tudod (csak Revolut felhasználónak), semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz galaktikus #22647 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
gzbotii
nagyúr
válasz galaktikus #22647 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest