Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
rockstar launcher nem tud csatlakozni
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Sziasztok cowboyok.
Elkezdtem olvasni a topikot, de annyi idom nincs, hogy vegig olvassam sajnos.
Amirol irtatok fagyasok, azok megoldodtak mar?
Meg szabad venni mar a jatekot?
Lattam nem indulos videokat, 10-15 percenkent crashelo videokat es igy tovabb.
Ezt kernem asszonyrol szulinapomraty
eat, sleep, play, replay
-
negyven2
veterán
Három különböző helyen is belefutottam ebbe a hibába! Amikor észrevettek (vagy csak sima nem érdekelt, hogy észrevesznek), akkor csak a ott lévő NPC-k támadnak meg, a környéken lévő erősítés nem! Viszont jelzi, hogy még vannak és intézem el őket (de nincsenek sehol, mert megnéztem). Megoldás erre tényleg az, hogy otthagyod az egészet és ellovagolsz messze.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz lofagi #15584 üzenetére
Véletlenül nem a térkép szélén volt az moonshiner camp vagy hegyoldalban?
Mert olyankor megesik hogy ellenséges npc-t hegyre fel spawnolja és nem tud le jönni te meg nem veszed észre.Bár már olyat is láttam hogy fába spawnolt.
Nem lehetett megölni de ki sem tudott jönni.
Brandywine drop mellett párszor megtörtént.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz lofagi #15584 üzenetére
Akkor másnál is előjött ez a bug. Pár napja vettem észre ezt (előtte szinte soha nem találkoztam ezzel). Megoldás nincs rá, maximum az, hogy elmész és akkor kiírja egy idő után, hogy elhagytad a területet. Vagy megpróbálod lopakodva megcsinálni (igazából csak ugye meg kell mérgezni, és ha az nem jön össze akkor kell felrobbantani).
-
lofagi
addikt
válasz negyven2 #15583 üzenetére
Nem tudom,hogy ez mit jelent igazából. XD Mármint,hogy milyen befolyásoló tényezője van.
Az a baj,hogy szerintem elrontották a pénzbevételi lehetőségüket az elején s most már nagyon forrongna mindenki,hogy ha valami nagy változást tennének be.
Jelenleg, mint új játékos azt látom,hogy nagyon nem kell real money-t költeni a játékra, elég ha sokat játszik az ember. Nyilván grind meg minden, de lehetséges. Viszont így nem költ senki már utólag a játékra, vagy kevesen. Ergo nincs is olyan nagy bevétel. Vagy nem jól látom?Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Arra esetleg tud valaki megoldást, hogy ha a Free Roamban bejön egy olyan,hogy Moonshinet meg kell mérgezni, de előbb kinyírok mindenkit és utána robbantom fel akkor beakad az,hogy öljek meg minden ellenfelet. Ez már kétszer is előjött.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
negyven2
veterán
Sajnos igen. Bár én még mindig azt gondolom, hogy logisztikailag valamit nagyon elszámoltak (mindenkit átcsoportosítottak máshová pl. GTA Trilogy vagy a GTA V EE munkálatokra). A legtöbben most már június-július környékére várnak frissítést (amúgy 232 napja jött ki a Blood Money és 185 napja kaptuk meg az utolsó patch-et).
Amit már többször is írtam, hogy nekem nagyobb gond az, hogy a meglévő bug-ok még mindig ott vannak. Főleg most a BH event alatt tűnt fel egy kettő ami nagyon nevetséges (vagy nem lehet elkapni a taget-et, vagy mire odaérsz elszökik, megölik az NPC-k... vagy olyan is van hogy beesik a vonat alá Armadillo-ban ).
Viszont akinek pénz/XP kell az most ezzel a BH event-el (persze kell hozzá mindkettő BH Role) nagyon jól lehet keresni pénzt/XP-t.
Csak egy példa, hogy nekem tegnap az 1 célpontos Infamous Bounty az indítást követő 12. percben 0.32 aranyat, ~ $100 és ~1500 XP-t adott (a négy célpontos meg 12 percre ~$200 körül).
De néhány élve leszállított Legendary esetén (ezek ugye Etta Doyle, Tobin Winfield, Red Ben Clempson és "Shepherd" Virgil Edwards) 30 perc után 0.48 arany, $675, 4500XP kapunk. És mivel 12 perc után a teljes pénzősszeg 77.5%-át kapjuk így pl. a sokak által kedvelt Etta Doyle (amit a "legkönnyebb" megcsinálni), 12 perc után most 0.32 arany $523 és 2500XP-t kapunk! és aki farmloni akar akkor a cooldown alatt meg tud csinálni akár 4 Infamous-t, így egy óra körül $900 fölött lehet akár keresni.
lofagi: Tez2 írta, hogy a #SaveRedDeadOnline felírat benne van a legnépszerűbb modmenükben is
Amúgy Nazar visszatért (állítólag a Feb. 28/Márc. 1 váltás zavart be a rendszerbe!
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #15576 üzenetére
De akkor, hogy meglegyen a maradék fontosabb rész is:
A következő 5 hét kihívásai, jutalmai és a háromszoros RDO$ és XP-t fizető Featured Series (FS*) tematikái:
- március 1 - március 7 között ha teljesítünk kettő Player Bount-t, akkor 30% kedvezményt kapunk a Bounty Hunter Wagon árából.
*FS: Hardcore Gun Rush- március 8 - március 14 között ha teljesítünk 5 bármilyen hagyományos, Legendary vagy Infamous Bounty-t akkor egy West Hill Haven-höz szóló kincsestérképet, ha 10-et akkor az elözön felül még egy O’Creagh’s Run-nál lévő kincsestérképet is kapunk jutalmul
*FS: Hardcore Takeover Series- március 15 - március 21 között ha megcsinálunk 5 Legendary Bounty-t, akkor jutalmul egy Tied Pants-et kapunk
*FS: Hardcore Elimination Series- március 22 - március 28 között ha 5 darab Infamous Bounty küledtést megcsinálunk akkor a jutalmunk egy Hopeman Vest lesz
*FS: Hardcore Team Shootout Series- március 29 - április 4 között ha 15 hagyományos, Legendary vagy Infamous Bounty-t után 3 Gold Bar lesz a jutalmunk
*FS: Hardcore Showdown SeriesEzeken felül ha március 1 és 28 között minden héten legalább egy Bounty Hunter Free Roam Event-et megcsinálunk akkor 5 darab Capitale-t, ha még minden héten legalább egy Bounty Hunter küldetést akkor meg 2 Gold Bar lesz még pluszban a jutalmaink a hónap végén.
Ja és minden ital a kocsmákban április 4-ig ingyen van (ez az akció, sajnos technikai és logisztikai okokból kifolyólag, jelenleg csak az Red Dead Online-ban lévő italboltokban érhető el!)
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Április 4-ig ezek a kedvezmények és jutalmak érhetőek el:
- 5 Gold Bar-al olcsóbban lehet megszerezni a Bounty Hunter License-et
- Az összes hagyományos Free Roam-os és Player Bounty-ért dupla $RDO-t és XP-t kapunk
- Az összes Legendary és Infamous Bounty-ért háromszoros $RDO és XP jár
- A Bounty Hunter Free Roam Eventek (Manhunt, Day Reckoning) dupla $RDO-t és BH Role XP-t add
- Minden Bounty Hunter License rendelkező játékos 150 Revolverlőszert és egy ingyenes Honor Reset-et kap
- A Prestigious Bounty Hunter License-el rendelkezők ezen felül pedig egyszeri ingyenes Bounty Clear-t
- Minden RDO játékos 5 Special Horse Reviver-t- Azok a Bounty Hunterek akik 3 egymást követő napon megcsinálnak legalább egy sikeres BH küldetést, azok jutalma egy 5 Gold Bar-os kedvezmény a Prestigious Bounty Hunter License-hez. Akinek már megvan a Prestigious Bounty Hunter License, azoknak 30% kedvezmény egy Prestigious Bounty Hunter tárgyhoz
- Azok akik sikeresen megcsinálnak egy Player Bounty Hunter küldetést, azok jutalmul 50%-os kedvezményt kapnak egy Single Bandolier-re
-
-
Mike
veterán
Hallom kinerfelték madam Nazart a játékból?
https://youtu.be/GL0gvGp1gCA -
Plata
félisten
válasz negyven2 #15568 üzenetére
Én reménykedem benne hogy ezek a duplás hónapok valami nagy DLC előkészületei.
GTA-ban általában a sok duplás és nagy pénzes akciókat DLC követi,csak ugye az RDR-nél balfékek dolgoznak,nekik több idő kell egy DLC-re.
Ha már twitter akkor engem ez izgat.
[link][ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Bounty Hunter event lesz
45 héten keresztül (április 4-ig)![ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #15559 üzenetére
Mondjuk az poén, hogy nincs Nazar, nincs heti collection lista se... de a postán jelzi, hogy van eladható heti collector dolgom, de mivel nincs lista így nem látni, hogy mi az és mennyi van belőle nekem (a collector bag-ben sincs)
-
negyven2
veterán
válasz lofagi #15558 üzenetére
Várjuk ki a végét. Frissítések (letölthető tartalmi és nem heti évente) RDO esetében du. 3-4 óra körül szokták lenni. Viszont már volt ilyen korábban is RDO esetében, hogy este jött csak a tuneable (szerver oldali új event hét/hónap) frissítés.
Jelenleg annyi van, hogy még élnek a februári akciók, bónuszok... viszont eltűnt Madam Nazar, és nincs új heti kollekció se.
Egyébként a normál event váltás (tuneable frissítés) mindig kedden de. 11-kor van.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Tegnap este a traderem 96nál járt S elment a net, csak ma reggel jött vissza.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Plata
félisten
válasz lofagi #15552 üzenetére
Sztoriban sosem jutottam el odáig,mert mindig megunom az elején.
Esetleg majd szedek le a netről valami mentést.
A szekér érdekes dolog,ha van vadász szekered vagy fejvadász szekered,van valahol fejlesztési menü hozzá,de nincs benne semmi.Szerintem terveztek bele ilyesmit.
Én a táboromat is szeretném fejleszteni,legalább egy tetves cölöpfalat lehetne köré tenni a sátrat komfortosabbá tenni,meg nagyobbá.Nekem be jönne egy halász role is,halászkunyhóval,na és ha lehetne saját csónakom. -
lofagi
addikt
Jaja vágom, jó lenne valóban ha még ilyet is bele tudnának tenni, de gondolom ez már rég benne kellett volna ,H legyen. Egyébként mikor a storyban oda jutottam ,H vettem házat akkor is ott egy katalógusból válogatnak. Azt hittem ,H lesz ilyen lehetőség és az lesz a "végjáték". De egyelőre nincs ilyen.
Valamit a szekerekkel is lehetne csinálni, többet berakni , csicsázni azokat. Vad lovakkal is lehetne valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz lofagi #15550 üzenetére
Mivel nincs tartalom amire költenél nem csodálom hogy nincs annyi pénz rá költve.
Nincs a játékban olyan dolog ami egy csöppet is ösztönözne rá hogy költsenek a játékosok.
Rakjanak be a játékosoknak egy farmot vagy házat ami bele kerül 100 aranyba meg 10k dollárba ,majd lesz bevétel.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz negyven2 #15544 üzenetére
Igen, pont ma láttam egy erről szóló videót, ami szintén ezt latolgatta. Kár,H a rockstar nem erőlteti tovább az RDO-t. Gondolom a mikro tranzakciók nem jönnek úgy ,H érdemes legyen foglalkozni vele.
-
negyven2
veterán
Ez a bug abból eredhet, hogy amikor leadod a target-et úgy hogy a hátadon van (gyalog így viszed be), akkor a játék csak a target-et deszinkronizálja, de a karakter animációt nem állítja vissza normál állapotra (ugye ha a hátadon van akkor lényegében elnyomja a fegyverek helyzetét, meg akkor is ha nincsenek longarm-ok ott).
Ha viszont kocsival viszed be akkor csak az átvezetőben van a hátán (tehát egy előre rögzített animációs fázisban). Így ott nem jön elő. Illetve ilyenkor ha el volt nyomva akkor helyre áll mert ott nem a hátadon adtad le (vegyük úgy, hogy amikor beviszed akkor kiad a játék egy "reset hát" parancsot amit gyalog néha elfelejt megcsinálni de kocsival mindig megcsinálja).
-
negyven2
veterán
Mivel aranyról volt alapvetően szó így azt írom le. Tegnap kb. 63 perc alatt Free Roam-os BH-val 1.6 aranyat szedtem össze (3 perc az volt, amíg várni kellett kettő BH inditása között plusz az pár mp amit rászálltam a 12 percre és az átvezető animációk).
És ahogy írtam már, 10 perc után nagyon belassul a Gold/$RDO/XP adása. Mindegyik BH küldetés esetében 100%-nak vesszük azt amit a 30. perc után adhat a küldetés (ezután nem kapsz semmivel se többe)t. Ezt attól kell számolni Free Roam alapú-nál amikor kiírja, hogy elindult, Legendary esetén meg attól amikor megkapod az irányítást (ha meghalsz, meghaltok, akkor a számláló újraindul a Chekpoint/Mission Reset-töl, így a jutalomosztás is újraindul).
Ugye 10 perc után te megkapod a maximálisan adható arany 50%-át (pontosabban ezt már a 9. percben), a pénz 75%-át és az XP 50%-át. Ami még értelmes, hogy 12 perc után viszed be (pl. 12 perc 5 mp) mert ekkor jön ki aranyra is ami még időarányosan megéri (66.6%), de pénz és XP esetén már ne akkora a növekedés aránya ($RDO esetén a maximális összeg 77,5%-át, XP esetén pedig 55%-át kapod meg).
Természetesen nem kel így matematikailag rámenni, az egészre, csak leírtam, hogy 10 (12?) perc után már nem biztos, hogy megéri még várni +20 (18?) percet.
Persze Legendary esetén a nagyobb alapfizetés jobban kijöhet a matek, de ez maximum XP-ben érheti meg (ugye 5*-os Legendary esetében 30 perc után 1500XP jár, de ott is a 750-et 10 percre a másik 750-et meg 20 percre adja meg). Illetve az is egyértelmű, hogy ha több ideig tart mint 12 perc akkor addig csinálód (Virgil "The Shepherd" Edwards esetén nekem solo-ban mindenkit elintézve és kifosztva olyan 20-25 perc alatt van meg).A Call to Arms pedig ha solo-ban vagy akkor az is közel, vagy több mint egy óra (és $RDO/XP esetén is akkor éri meg ha duplán add). Ott meg úgy működik a számláló, hogy a második köt után add 0.2 aranyat, és minden teljesített plusz hullámért 0.1-et egészen a 10-ig (ekkor jár a 1 arany). Persze ha duplás vagy triplás az arany akkor más más a helyeztt, de alapesetben könnyeben lehet minden más küldetéssel aranyat keresni. Ráadásul ugye CtA alatt nem termel semmi üzem.
"A BH-nak egyetlen baja van, amikor felveszed a hullát lecsúszik a puska és úgy marad."
Erre meg az a megoldás, hogy elkerüld, vagy ha már ilyen lett a helyeztt, hogy BH Wagon-al viszed be a célpontokat (még akkor is, ha egy db van).
-
negyven2
veterán
válasz lofagi #15537 üzenetére
Talán valami, de reálisan gondolva egy újabb 4 hetes Event (Collector még nem volt, de simán benne van, hogy megint BH alapú lesz).
És bár úgy tűnik a SteamDB alapján hogy, frissült a RDR2 és az RDO béta és publikus csatornái, ez most csak egyfajta "tavaszi takarítás", újra konfigurálás (mivel a publikus is frissült adatbázis szinten, de maga a játék nem így ez lehetett csak).
Amúgy sok korábbi Outlaw/Quick Draw Pass dolgot meg lehet venni... igaz nagyon sok pénzért.
Ezt már pár hónapja én is beraktam ide is (Plata azért nem emlékszik rá mert megártott neki a sok Romulan Ale) Az elképzelhetőbb, hogy kiszedik belőle az online számára nem létfontosságú fájlokat. De azt már nehezebb megcsinálni, hogy ne zavarjon be a sztoriba. Ugyanis akkor az alap RDR2-t is át kell úgy tervezni, hogy külön legyen benne az Online és sztori. Nem megoldhatatlan feladat, de ott pont az ellenkezőjét érnék el, mint a RDO kiadásban.
Ez a változás leginkább azért jöhet létre, hogy az RDO miatt ne keljen az egész RDR2-t letölteni. Ugyanis most aki csak az RDO-t veszi meg annak is le tölti az összes átvezető animációt, meg minden olyan dolgot ami a játék csak a sztoriban használ fel. És azért írtam azt, hogy ezzel az ellenkezőjét érnék el, mert azt, hogy egy Online frissítés ne okozzon problémákat a sztoriban 8mint teszi most), ahhoz el kell teljesen szeparálni a RDR2-ben az Online részt. Vagyis igazából ott nem méret csökkenés, hanem méret növelés lenne (hiszen bár vannak csak Online/Story specifikus részek, de a játék nagy része ugyan azokon a fájlokon alapul (pl. a térkép).
Pluszban ha te mint csak Online vásárló később megvennéd hozzá a Story részt mint bővítmény akkor az többet fog majd együtt foglalni, mint most.Ami észszerűbb szerintem, hogy talán a CoD-hoz hasonlóan te kiválaszthatod, hogy mit szeretnél letölteni. Csak Online, csak Story, vagy mindkettő. Utóbbi esetben maradna a mostani méret, előbbieknél meg kimaradna az ami nem kell (de a közös kódbázis megmaradna).
-
lofagi
addikt
Azt értem,hogy lehet külön venni a játékot, én nem is arról beszélek.
Fundamentálisan választják szét a kettőt egymástól. Azaz, ha valami módosítás bekerül majd az Onlineba akkor nem lesz a single-re kihatással, programozás szempontjából és hasonlók. Ami nekem ebből lejön az az, hogy könnyebb lesz változásokat berakni az onlineba.
Ebben a videóban magyaráz róla.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz lofagi #15540 üzenetére
Az RDR Online már rég külön is megvehető.
De elvileg GTA-ban is lesz csak online verzió sztori nélkül,de erről negyven tudna beszélni mert ő ért hozzá.
Azt hiszem ha jön a nextgen változat lesz külön online is és nem kell többé sztoriban elmenni x küldetésig hogy fel tudj menni online-ba. -
lofagi
addikt
Ezt a Hazard srácot kezdtem el követni RDO / GTO hírekkel kapcsolatban, felvetődött, hogy külön lesz választva vagy már van is a single és az online. Így akár egyéb extrák is kerülhetnek bele az Onlineba a single bolygatása nélkül. Ennek akkor semmi alapja nincs? Csak szeretnek készíteni teóriákat?
-
Plata
félisten
válasz lofagi #15537 üzenetére
Outlaw pass.
De szerintem Homerhamm-nak van igaza.
Ha jönne outlaw pass akkor negyven már szólt volna mert ő a rockstarnál főmufti.
De két nap és jön season pass WoT-ban.
Plusz remélem négy nap múlva jön valami,mert a red alert jelzés már napok óta visít és megy a visszaszámlálás STO-ban.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Mit tippeltek mi lesz Kedden?
Illetve van még valami remény, hogy kapunk season passt, vagy outlaw passt vagy mi volt a neve? Sajnos ezekről lemaradtam rendesen.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Plata
félisten
válasz bigrob #15535 üzenetére
Hét ez szerintem nagyon kevés munkánál megy.
Élve meg még annyinál sem,mivel a pasi ha húzod lasszóval igen hamar meghal.
Nagyobb szinten 3-4 célpontot kell elfogni,annál ez a bemegyek és kihúzom eleve failed.Egyet lehet elkapsz,többi úgy el pucol hogy az életben nem találod meg.Főleg ha a célpont olyan helyen van ahova lóval nem is mehetsz.Azt megnézném hogy lovagolsz fel a második emeletre. -
Plata
félisten
válasz negyven2 #15525 üzenetére
Mond nem lesz mostanában új season pass?
November óta nem jött semmi kb.
Egyébként tudom hogy BH-val lehet szerezni aranyat,de a BH nagyon unalmas tud lenni.Állandóan ugyanaz a gyilkolászós küldetések,amiben csak az a jó hogy néha ritkaságokat lehet lootolni belőlük,ami akkor jó ha van Collector role-d.
A BH másról sem szól csak a lövöldözésről,az meg engem tényleg nem igazán érdekel.Na és persze ott van az hogy BH közben bármikor hazavághatják a küldidet idegenek.Plusz a BH kevés pénzt hoz,sokszor a lőszer többe kerül mint a jutalom.Na és kell sok pia és egyéb vacak is hogy bírd a lövöldözést.Trader és moonshiner nyugisabb,trader közben is megzavarhatnak idegenek,de a vadász szekeret hiába robbantják fel,azon akkor is megmarad a cucc.Eladni meg közelre adok el,az nem vészes,moonshiner neccesebb,mert a pia törékeny.Na és el lehet égetni is.[ Szerkesztve ]
-
-
negyven2
veterán
válasz morgovas #15527 üzenetére
A Call to Arms igazából akkor éri meg arany ügyben amikor minimum duplán add. Igaz én solo-ban játszom (kivéve mikor bejön az elejére random alacsony szintű), és így a 10 hullám van, hogy több mint egy óra (kevesebb is lehetne de inkább a biztonságra játszok, illetve függ a helyszíntől is).
Award-ban vannak tényleg nagyon gyorsan megcsinálhatóik is 8pl adj el 100 növényt).
A küldetésekért járó kifizetés (igen még PvP-ben is) IDŐ/arany/pénz/xp alapón működik. Egy közös pontjuk van amit biztosra tudok, hogy maximum 30 perc az amiért kapsz jutalmat, utána már nem jár semmi sehol se. Amit nem tudok biztosra, az az, hogy a BH-nál írt idő/kifizetés arány igaz-e rájuk. Bár múltkor pont megnéztem, hogy a vadászos Free Roam mission az indítás utáni 10. percre pont 0.24-et fizetett.
Ja és még valamik:
- Reddit bejegyzések szerint még mindig működik a kettős beleptetés bekapcsolásáért járó egyszeri 10 arany (ha 72 órán belül nem kapod meg akkor írj a support-nak).
- van egy egyszeri kedvezményes akció minden fiókra ahol $5-ért kapsz 25 aranyat)
- Illetve a Prime Gaming is elég gyakran add több dolog mellet például kedvezményt is a Role-ok esetében (jelenleg mondjuk pont nem). Ezt a legolcsóbban idehaza úgy lehet megkapni, hogy előfizetsz idehaza a Prime Video-ra ami még mindig havi 899 Ft (legalábbis nekem még mindig ennyit kell fizetni érte).[ Szerkesztve ]
-
morgovas
kezdő
válasz CtiveR #15517 üzenetére
Szia! Én pont hétfőn kezdtem neki a második karakteremnek, így elég friss az élmény, hogy milyen alacsony szinten, kábé a semmiből aranyat farmolni. Lassú, az tuti (mondjuk nekem péntek estére meglett a második role license is, azaz ezalatt összejött 30 arany, de tény, hogy baromi sokat játszottam)
Én szinte minden aranyat hozó elfoglaltságot próbáltam, hogy változatos legyen a farmolás.A napi kihívások lehet, hogy keveset adnak, de viszonylag stabil aranybevétel, sokszor minimális idő és energia befektetéssel. (első héten ugye 0.1 arany/kihívás, de napi 5-7-et simán meg lehet oldani)
Az awardok resetelése alacsony szinten még nehézkes, de néhány összejöhet, pl. a már említett 1000 kill, vagy a költs el boltban 1000 dollárt (0.4 arany/reset)
Amit ajánlok, hogy vidd végig a sztori küldetéseket. Egyrészt jó gyakorlás, másrészt ezek is adnak aranyat. Változó, hogy mennyit, valószínűleg függ attól is, hogy milyen eredménnyel végzed az adott küldetést (bár volt olyan, hogy a barom társak miatt az egyiket újra kellett kezdenünk, mégis kaptam 0.3 arany körül)
A kincsestérkép valóban kincsesbánya átlag 1 aranyat dob, plusz pénz, plusz pár apróság. Minden ötödik szintent kapsz egyet, de ahogy negyven2 írta, lootban is akad, plusz random encounternél lehet venni 5 dollárért, vagy fára kifüggesztve is találhatsz. Utóbbi kettőhöz itt a segítség, hogy hol keresd: [link] (A random encounters fül alatt pipáld be a treasure huntert és a treasure map on tree-t.)
Érdemes elmenni az eventekre is, ami szintén ad aranyat (plusz pénzt, xp-t). A helyezésedtől is függ, hogy mennyit, ezért érdemes mindet kipróbálni, hogy melyik fekszik neked jobban (van pvp, van halászat, vadászat, stb)
Ha már pvp, én mentem a showdownokra is, és ott is lehet szépen keresni. Vannak olyan pályák, ahol semmit nem számít, hogy alacsonyabb szintű vagy a többiekhez képest (egyforma fegyverek, nincs tonic, se ability kártya), csak az ügyességeden múlik. Arról nem is beszélve, hogy legalább gyakorlod a pvp-t, így felkészülhetsz rá, ha free roamban jön szembe néhány troll
A Telegram küldetéseket is próbáld ki (A New Source of Employment), ezek is 0.2-0.3 arany körül adnak. A Call to arms-ot pedig mindenképp, ha sikerül mind a 10 hullámot legyűrni, akkor 1 arany a jutalom (plusz sok dollár és xp). Alacsony szinten ez nehezen fog menni, azaz sok múlik a társakon. De van esély a már említett awardok húzására, nekem általában itt gyűlnek össze az 1000 killhez a találatok
-
bendegruz
őstag
most le van árazva az összes assassins creed az ubin, megvettem az unity-t..tök jó
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
válasz CtiveR #15523 üzenetére
Ahogy írtam egyrészt a többi (akár egyedül is) hasonló vagy akár ugyan ezt a idő/arany kifizetést alkalmazhatja, másrészt meg igen. Más BH küldetésben is ennyi a kifizetés.
Amúgy lehet, hogy azért állt annyit ott, mert várta amíg szinte teljesen letelik az idő. Ugyanis még mindig sokan csinálják azt, hogy a maximum kifizetésre mennek rá és az effektív kifizetésre.
Amúgy kimaradt az előbb kettő dolog.
Az egyik, hogy a játékban kapott Awardokat nagy részét lehet resetelni ha elérnek egy bizonyos szintet. Pl. ölj meg 1000 ellenséget (NPC és Player, és még talán vadállatok is számítanak). Ha elérted a maximumot (arany award), akkor tudsz rájuk reset-et nyomni amiért kapsz 0.4 aranyat meg 500XP-t. Ezt az összes ilyennél 10 alkalommal lehet megcsinálni. Vannak "nagyon gyorsan" megcsinálhatóak is.A másik meg, hogy ha majd a BH megvan akkor megvehető annak a plusz verziója is (szintén aranyért), ahogy lesz egy végtelenségig resetelheto Award is. Ezt a teljesített BH küldetések és a BH Daily-k után járó XP-k töltik fel. Ha összejön a 10000 XP akkor itt 0.5 aranyat és $100 kapsz.
Plata: Nem rossz a trader se, de ott ha jól akarsz keresni akkor kb. 4 óránként kapsz csak pénzt (meg XP-t). Neki arany kellett elsősorban.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz CtiveR #15523 üzenetére
Bh role is aranyba kerül.Mindegyik.
Véleményem szerint a trader jobb.
Tudnod kell ha veszel egy role-t akkor új napi küldik nyílnak meg,minden role újabb napi küldi ablakot nyit.Ahol a role-khoz tartozó küldiket kell csinálni,trader-nél állatokat ölni,kutyát simogatni,ebédet főzni,vagy megzabálni x adag ebédet.
Sok trader napitól a karid hasa hamar megnő.
Moonshiner napitól meg alkesz disznó leszel.
Bár ott van táncolás meg zenélés is.[ Szerkesztve ]
-
CtiveR
tag
válasz negyven2 #15520 üzenetére
Ohhh ez megmagyarázza azt, hogy tegnap a random guy aki indított nekem egy ilyen BH-t az miért ácsorgott az emberünkkel olyan sokáig... már megvolt a kiszemelt emberünk, csak be kellett vinni a rendőrségre, de csak ácsorgott vele meg körbe-körbe járkált. Amikor én vettem fel pedig meglasszózott és elejtettem
Viszont ilyen BH küldetést is csak arany befizetése után tudok indítani... BH licenc vásárlása után. Akkor addig maradnak a napi küldik? Vagy kuncsorogjak be valakihez BH-ra?
Aláírás.
-
negyven2
veterán
Ha arany kell akkor Bounty Hunter (a Daily mellett). Ha effektíven szeretnéd csinálni akkor és maga a küldetés is engedi akkor az indítást követő 9-12 percen belül érdemes megcsinálni. Ugyanis alapvetően mind Free Roam-os, mind a Legendary BH-k az indítást követő 10. percig fizet arányaiban (idő/jutalom) a legjobban. Arany tekintetében mindegy, hogy egy vagy három vagy Legendary BH-t csinálsz.
A rendszer így működik és elviekben ez igaz a Free Roam Mission/Blood Money/Moonshine és Online Story esetén is (mindig a küldetés inditása után indul a számláló):
első 3 percben: 0.00 arany
3 perc után: 0.08 arany
6 perc után: 0.16 arany
9 perc után: 0.24 arany
12 perc után: 0.32 arany
15 perc után: 0.36 arany
20 perc után: 0.40 arany
25 perc után: 0.44 arany
30 perc után meg 0.48 aranyVagyis látható, hogy 10-12 perces (azért 10 mert a pénz és az XP ezután nagyon lassan emelkedik), idő körül érdemes megcsinálni, mert pl. ha 10 perc körül csinálod meg és indítod a következőt akkor 30 percre lényegében 0.72 aranyat, ha picivel több mint 12 perc alatt akkor meg 36 percre kapsz 0.96 aranyat.
Persze ha kevesebb időt kapsz mint 9-12 perc akkor ott érdemes az utolsó másodpercekben bevinni őket
Persze közben érdemes loot-olni, mert hátha találsz kincses térképet. Elviekben minden 150-200 loot után adhat egyet, de esetemben volt olyan, hogy 25-30 loot után találtam 3-at (meg még egyet a fán meg egyet egy kincskeresőtől), és olyan is hogy vagy 2-3000 loot után se. De kb. az első pár száz szint esetében a 150-200 az még valós volt.
-
Plata
félisten
Napi küldetésekkel lehet leginkább.
Meg talán ha valaki bevesz BH feladatokba lehet hogy kapsz te is,bár ezt nem tudom,rühellem a Bh-t és ingyen xp-vel húztam fel.
De arra nagyon vigyázz hogy ha a valaki elteleportál téged egy csomó kincses láda közé hogy ne hogy kinyisd őket,lehet hogy egyből lesz vagy 100 aranyad,de utána egy szép nagy 20 éves bannod is.Modderek által letett csali kincsesládákból ha kiszedsz aranyat vagy dollárt akkor bannt kapsz.Jah és vigyázz az ingyen kapott legendary bőrökkel is. -
CtiveR
tag
Hali, segítségeteket kérem!
Megvan már jó ideje a játék, de most kaptam rá az Online részre. Megvan már a kis táborom és nagyjából sejtem mit szeretnék. Trader vonalat szeretném húzni, de ahhoz vásárolni kell a táboromba egy Butcher Table-t amit 15 arany... Hogy lehet leggyorsabb módon aranyt szerezni? a Daily Challengek nem adnak valami sokat, ahogy a küldetések sem, kincsestérképet meg elég ritkán kapok. Illetve, ha valaki van olyan türelmes akkor nyomhatjuk együtt akár!Aláírás.
-
Mike
veterán
mire írtam? kihalt a fórum
én is horizonttal játszom
és minden a rdr2-höz hasonlítgatok
Arthur pl nem akad el fában, sziklában, a vadászat is jobb
nagyon össze van rakva az rdr2 nem ok nélkül tartott 7 évig megcsinálniinkább a Witcher-re hasonlít nem az AC-kra. de szerencsére nem skálázódnak veled a lények.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #15513 üzenetére
Nem errű van szó,de a horizon forbidden west-nek semmi köze a vadnyugathoz,max annyi hogy a nevében benne van a west.
A horizonban is van vadászat,csak itt normális világ és állatok helyett posztapokaliptikus világ és rohadt fantáziátlan fantázia robotlények élnek.
A játék olyan mintha keverték volna az assasin creedet és a transformers-t.
Ha nem erőltetnék ezt a posztapokaliptikus hülyeséget meg a sok agyatlan robotlényt és tényleg a vadnyugaton játszódna érdekelne,de így nagyon nem.Max virágbolti verziót próbálnám ki,de tudom hogy úgysem kötne le húszpercnél tovább. -
bendegruz
őstag
a redded frissitésekkel párhuzamban kihal a fórum is
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #15507 üzenetére
Ezeket a narancssárga (valakiknek rózsaszín) ikonnal jelöli a térkép (mint pl. Sadie, vagy a vasútállomáson lévő ürge). Ugye a Blood Money óta már külön gombbal lehet indítani (kiválasztani) a küldetésüket. Amelyik Blood Money küldetést add, annak van egy másik gomb is ott.
Van többféle (a PvP alapúak már kikerültek), olyan is amit simán lehet def. módban csinálni, és olyan is amibe más is belefordíthat. De ezt külön jelzi, hogy melyik. Te pont egy ilyenbe futottál bele. Valószínűleg a srácnak annyi volt a dolga, hogy Blackwater-be vigye az árút.
-
arcitec
addikt
-
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest