Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Ezek szerint úgy tűnik, hogy Dutch, az RDR2 és az RDR1 közötti időt nem Tahiti-n töltötte, hanem Pandora-n“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
arcitec
addikt
válasz negyven2 #17495 üzenetére
Köszi, egyébként az előző írásod alapján megtaláltam, hogy s mint lehet állítani és a 200$
is írja a Persistent választásnál, bár nem látom, hogy levonná, azon túl csak nem értem, hogy senki nem akad be hozzám és a meghívottak sem jönnek, illetve valahogy nálam nem akar működni, csak ha jómagam választom a menüben, hogy posse tagként akarok
bejelentkezni.
Az RDR-t meg hagyhatnák a fenébe lerágott csont végig láttam videón.
Inkább vagy az RDR2-t vagy egy új RDR3-at, ez utóbbi lenne az igazi ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
negyven2
veterán
válasz MolGabi #17494 üzenetére
Egy-két napra rá, hogy megjelent ez leírás a Launcher kódjában, utána el is tűnt. Jelenleg azt mondják, hogy túl korán került ki, és lehet még hónapokig semmi infó nem lesz róla... vagy semmi sem lesz belőle.
De itt van a GTAForums-os thread róla
Red Dead Redemption Coming to PC? - Red Dead Redemption | GTAForums“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #17489 üzenetére
Konkrét leírást most nem fogok tudni adni, lévén az elmúlt két évben összesen jó ha 10-15 órát játszottam, és fejből ez így most nem fog menni. megnézni meg nem tudom, mert nincs jelenleg Game Pass Core (Xbox Live Gold) előfizetésem.
De nem konkrétan a Free Roam Menu-ben tudod ezt kezelni a Posse részen. Ott tudsz temporally és persistent posse-t is indítani, valamint menedzselni is. Neten amúgy valószínűleg vannak rá konkrét leírások.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
RazoR
veterán
4080 és 32GB ram-nál miért fagy ki a játék betöltéskor out of memory hibával?
-
HugóBoss
tag
Sziasztok, most kezdtem a játékot, story módban. Olyan gondom van, hogy ha bármi gebasz van és pl meghalok, vagy failed lesz valami, akkor nem történik utána semmi. Ki van írva, hogy DEAD, vagy FAILED és nem lehet tovább lépni. Ha a program bezárását álasztom, akkor megkérdezi, hogy biztosan ki akarok-e lépni a játékból. Még csak az első vonatrablásnál járok és leesett a társam a tetőről (mondjuk fogalmam sem volt, hogy mit kéne csinálni, mert annyit írt, hogy segítsek neki és nyomjam az E-t. Ez meg is történt, az lógott tovább, majd amikor megint nyomtam az E-t (nem írt ki mást, hogy mit kéne) akkor leesett.
-
arcitec
addikt
válasz negyven2 #17488 üzenetére
Akkor e szerint ha már menüben Posse Up-ba indítok(ez nem a saját) akor az Temporally Posse lesz és 4-en vagyunk max. Azonban ha a saját Posse-t indítom akkor az a beállításokban Persistent Posse-nak látszik és ha az fizetős akkor talán azért nem működik. De nem tudom, hol lehet ezt átállítani Temporally Posse-ra mert szürke ezt nem lehet elállítani ott, illetve ha a Persistent fizetős, akkor miért nem jelzi, hogy hiába indítom el nem fog működni, ott kóricálhatok egy magam az örökkévalóságig.
Mondjuk azt meg hogy 5 posse is lehet nem igazán értem mire is jó. Eleddig mindig olyanba rakott be , ahol volt egy min.4-ik vagy kevesebb hely és addig ment mig a főnök ki nem lépetem, vagy jómagam nem léptem ki. Jó lenne ha lenne egy leírás, hogy is van ez valójában, mert ahogy leírtad látszik TE nagyon érted, aki meg nem , annak kissé zavaros, pláne ha nem működik.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #17483 üzenetére
Temporally Posse-ban 4 fő lehet, ezt bármikor el tudod indítani és nem kerül pénzbe. Ennél nincs taglimit. A Persistent Posse az jól emlékszem, akkor egyszeri $200-ba kerül. Ezért cserébe tudsz nagy camp-et is lerakni, amivel így akár 7-en is lehettek egy posse-ban (de ettől még a Co-Op küldetések továbbra is 4 fős-ek maradnak)). Ennek a Posse-nak nevet is tudsz adni, és plusz posse küldetéseket is tudsz indítani.
És ennek a Persistent Possen-nak van egy maximális 10 fős taglétszáma. Vagyis aki belép hozzád (nyílt posse-ként, vagy behívod), annak a te posse-d elmentödik. Tehát ha te pl. belépsz az Online-ba és elindítod a Posse-d, akkor az Online-ban lévő tagok erről értesítést kapnak és egyből be tudnak csatlakozni hozzád (még akkor is ha másik lobby-ban, de talán akkor is ha pl. Story-ban vannak). Ez egy egyfajta mini barátlistának is felfogható. Viszont ahogy írtam a Persistent Posse-nak van kettő limitje. Egyrészt a 10 fős max taglétszám ("barátlista"), vagyis a Posse-ban 10 fő lehet elmentve akik bármikor be tudnak csatlakozni. Másrészt meg te a sajátoddal együtt 5 ilyen posse-ban tudsz lenni. Vagyis te pl nem tudsz egy 6. Persistent Posse-ban belépni addig, amig ki nem lépsz egy másikból, illetve hozzád se tudnak belépni addig (se a nyílt posse opcióval, se meghívóval) ha megvan a 10 tag. Ideiglenes Posse esetén persze nincs ilyen limit.
Ja és gondolom tudod, hogy van Open és Closed opció is (vagy bárki be tud lépni, vagy csak az akit behívsz).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
arcitec
addikt
OK, de akkor hogy tudok nagy posséba bejutni?
Mondjuk lehetne fejleszteni, mert megy mindenki mint a birka ráront mindenre, nincs szervezettség, egyedül sokszor hatékonyabb, azonban van olyan küldetés, amit egyedül nem üdítő megcsinálni...[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz negyven2 #17481 üzenetére
Mondjuk nem értem ezt a 10 főt, mert csak mindig 4 fő van egy posseban.
No meg ezt a presistent-et sem értem. Van hogy eléggé sokan vannak egy sessionben. Ott lehet látni hány posse vezető tag van. (csillag) Ha abondon egy posse akkor mindenki kiesik és u.u ott van mindenki a sessionben. Azonban olyan is van, hogy csak a 4 posse tag látható adott session-ben. Mondjuk az a legjobb, mert akkor nincs idióta aki hátulról, vagy lesből lelő.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #17479 üzenetére
Egyrészt engedélyezni kell, hogy mások is beléphessenek... másrészt meg saját posse esetében ott van az, hogy ha belepnek, akkor bent is maradnak. Mármint a presistent Posse-ban 10-en lehetnek (nem egyszerre, mert az veled együtt max. 7 fő). Ez a 10 fő bármikor beléphet ha te elindítod a Posse-d. Viszont ha megtelik ez a 10-es "lista", akkor addig nem tudnak belépni, amíg ki nem lép, vagy ki nem dobsz az azon a listán lévő tagokat.
Vagyis, 10 játékost ment el a persistent posse, de ők nem törlődnek automatikusan. Ha eléri a 10-es limitet a listára, akkor nem tud új tag belépni addig amig nem lesz üresedés. Ugyan ez fordítva is igaz, hiszen ha jól emlékszem akkor te, a sajátoddal együtt 5 persistent posse-ban lehetsz egyszerre.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
arcitec
addikt
Ha saját posséba lépek be, miért nem csatlakozik hozzám soha senki?
Amikor "sima" posseba léptet be, (már ha akad üres hely), nos oda mindig beszédül valaki egy megüresedett helyre, hozzám meg egy sem. Estleg kell valami beállítás hozzá?
Nyilván nem a meghívókra gondolok ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Mbru
tag
Sziasztok,
"Fossils"-t hogy tudok felszedni? Mi kell hozzá? Mert a térképen oda megyek ahova jelzi, de még egyet sem tudtam felszedni.
Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
negyven2
veterán
válasz MolGabi #17471 üzenetére
Mivel alapvetően a PS4-es változat nagyon semmiben sem különbözik grafikailag az Xbos360/PS3 változattal (X360-as kiadáson alapszik valójában), így nem hinném, hogy a túl nagy változás lenne a PC-s kiadásban. Mármint igen, a PS4-es változat PS5-ön 4K/60fps-el megy pár újabb textúraszűrési megoldással, de magházhoz a játékhoz nem nyúltak. Ha lesz változás, akkor azt a PS4-es kiadásnak is meg kéne, hogy kapja.
Viszont valószínűleg még a héten, legkésőbb 16-án minimum bejelentik a megjelenést. Optimális esetben ki is jön. Ugye 16-án lesz az aktuális negyedéves Take Two Earning Call-s... ahol végre megtudjuk, hogy vajon közel 10,5 évvel a megjelenése után elérte-e a 200 milliós eladott példányt a GTA V!“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
arcitec
addikt
Arab volt, a Chestnut de az utóbbi időben - ami eléggé érdekes - sokszor nem bírta a tempót, nyűgős lett és megúntam. Vettem egy másik arabot, de fehérben. Elvileg az Arab a legjobb, abból is a fehér és a fekete e kettő teljesen egyforma. Már a 3-as szinten van ha minden igaz, pár kilcsit kell vele menni, mire felszedi magát. A legdrágább a fekete az kb 40 arany. A fehér dollárban van elszámolva. Annyi hátránya van, hogy egyből látszik rajta a kosz. De bírja a gyűrődést megy mint a golyó. Jobb mint a Chestnut.
Egyébként mostanában elég sok posséban voltam akciózni.
Lenne néhány észrevételem problémám vele.
1.) Sok állat miért lő le? Csak úgy..
2.) Ha saját posséba lépek be, miért nem csatlakozik hozzám soha senki?
Amikor "sima" posseba lépek be meg többnyire 10-50-es szintűek a leaderek. Bár azok is jók tudnak lenni, de vannak köztük akik amatőr hibákat el el követnek.[ Szerkesztve ]
-
Mbru
tag
-
arcitec
addikt
Újítottam egy lovat, aktív is, azt használom. Ellenben a posse küldetésbe sokszor a régit dobja be, azzal indul az akció. Most csak a régi lovam van az istállóban a többit eladtam.
Eleddig nem csinált ilyet. Esetleg be kell még valami állítani?Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Mbru
tag
Egész jó akciók jöttek, meg ingyen ruhák és jó szorzók
-
RazoR
veterán
Gondoltam lovagolok egy kicsit de indításnál hibát dob a játék, vagy err gfx state vagy out of memory hibával kivág az asztalra. Mi lehet a gond?
-
-
arcitec
addikt
válasz homerhamm #17456 üzenetére
De akkor miért nem írod le mik azok? Egyébként amire most én gondolok, azokat online-ban észleltem. A fehér pöttyök(pulzáló fehér pöttyök így pontos), azok helyszíni kis eseményt jelölnek. Lehet ott kutya, ami elvezet egy esethez, sérült ember, állat, bármi. Vagy épp egy csaló akar rászedni ha odamész és el akarja venni a lovad. (Persze ha hagyod.) Vagy farkasok kergetnek fel valakit a fára akit meg kellene mentened. stb ..
Párbajozók azok meg a napi élet részei, azokat hagyni kell, megoldják. A játékban zajlik az élet minden mozgásban van.
Egyébként sok bug, vagy ugyancsak idióta moderek is okoznak újabban problémákat én azokra gondoltam..
U.I: #17458homerhamm: Hahaha jó pofa, csak egyet ....[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Semmit, másnem kilépsz és újra indítod. Bug. Amiből az online-ban van most is bőven, a sok idiótáról nem is beszélve. Mostanában ha posséban vagy ami többnyire nem deffenzív
erre jön egy nem posse iditóta, (ráadásul nem is piros) és lelő. A "pirosokról" nem is beszélve, elég gyakran előfordul, hogy a posse tagokra vadásznak. Mi ebben az élvezet, de tényleg nem értem ezeknek valami bajuk van az tuti.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Mbru
tag
Megyek a térképen és néha bedob fehér pöttyöket. Van mikor két ember párbajozik, egyik lelövi a másikat. Van mikor valamit fotózni kell. Van mikor páran körbe állják a lekötözött emberkét(Mondjuk őt le kell szállítani egy városba). Ezekkel kapcsolatban van valami részletesebb, összegyűjtött leírás melyiknél mit kell csinálni?!
-
arcitec
addikt
Azt hol tudom megnézni, hogy hol tart a RANK pontom? Lássam mennyi kell még a következőre lépéshez!
-
Plata
félisten
válasz arcitec #17450 üzenetére
Letöltesz egy mod menüt,ingyenest vagy fizetőst,lehet hogy egy kis vírust is kapsz bónuszba,de nem biztos.Keress rá neten.
Ha elkapnak érte akkor bünti,bár amíg nem aranyat és pénzt csalsz magasról tesznek rá.
Én sosem használtam,max szingli játékban csalást.
Kivétel egy bizonyos MMo,amiben egyesek szerint vér bugos az accom és olyanokat tudok csinálni amit elvileg nem lehetne. -
arcitec
addikt
Khümm és hogy lehet valaki modder? Mi kellhet hozzá. Illetve hogyé, hogy nem rakják ki őket?
-
arcitec
addikt
Találtam olyan játékost akinek 1000 a Rank-ja. Illetve egy olyan volt posseba velem, akinek 999 volt a Rank-ja és a levegőből irtotta az ellent, mind a 4 patája a lovának lángolt, egyszóval szuper képességekkel rendelkezett. Zöld színű is volt a neve megkülönböztetően. Ez hogy lehet?
Illetve a Posse members-ben jelenleg 4 tag lehet, de látom még 3 lockolva van. Azt, hogy lehet feloldani? Ahogy nézem ebben a játékban sok esetben a felszin van karcolgatva,
pedig nekem is 300 a Rank-om-. No meg ahogy nézem elég sok az újonc 10-50 Rank intervallumban. Onlin-ról van szó, bocsi ..[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
A fő szálon igen. Illetve, újra kellett húzni a játékot már fene tudja miért, talán a launcher lefosta magát és nagyon érdekes volt, hogy az előző monitoromra beégett beállítások mennyire nem engedték magukat megváltoztatni. Nem is értem. Reinstall után teljesen máshogy nézett ki a játék, javára (fhd vs. uhd).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Mike
veterán
válasz RetepNyaraB #17444 üzenetére
A storyban vannak rendes arcok
-
Plata
félisten
-
Mike
veterán
válasz RetepNyaraB #17440 üzenetére
Ezt tőlük kéne megkérdezni
-
homerhamm
addikt
Miért van az, ha meglátok egy masik játékban egy szekeret, akkor az RDR2 jut eszembe?
A JÁTÉK NEVE: ATLAS FALLEN!
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #17430 üzenetére
Ciki hogy az RDR2-ben a természetet olyan szépen meg tudták csinálni,de a karakterek és a karakterszerkesztő online-ban tök pocsék.
Mintha nem is ugyanazok csinálták volna a vadvilágot meg a növényeket és az embereket.
Még mass effectben is szebb karit kreálok.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Xbox One X-en játszok még mindig, tehát nem. Már vagy 4 éve így néz ki a karakterem.
Pontosabban eredetileg így, de sajnos van egy kis bug a szerkesztőben, és picit módosít rajta, ha kilépek a játékból...[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
A hányós trükkel már nem lehet odajutni, tehát marad a régebbi megoldás...
---
RDR1
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Tegnap megint kirándultam egy kicsit...
Mexico: Ojo del Diablo
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nekem fura az hogy az RDR2-ben nem lehet beleugrani vízbe mert belehalsz ha magasról ugrasz,ugyanakkor GTA V-ben lehet zakózni a tengerbe nem sok bajod lesz.
Tudom az egyik RDR a másik GTA de ugyanazok csinálták.
Haltam meg amiatt hogy reflexből ugrottam vízbe,mert GTA-ban megszoktam hogy nem lesz baj.
Ha lett volna rá mód teszteltem volna azt is mi van ha lovaskocsival zuhanok magasból,
Mert GTA online-ban simán megúszom ha több százméter magasból kiugrom kocsival.
De szerintem RDR-ben már egy kis bukkanótól kinyffansz.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Már el is felejtettem, hogy John Marshton nem tud úszni.
-
Mbru
tag
válasz homerhamm #17408 üzenetére
Azt hogy sikerült?
Találkoztam olyan küldivel, hogy sátornál ül 3-4 emberke, egy meg van kötözve a földön. Lelövöm a 3-4 puskást. Aztán aki meg van kötve ha eloldozom nem ad semmit. El kellene vinni valahova? Mert jelezni se jelez. Így ha nem ad semmit akkor kap tőlem egy golyót, ő is
-
homerhamm
addikt
Ne itt lábatlankodjál!!! +18
-
homerhamm
addikt
válasz rup1u5 #17405 üzenetére
Ja, vagy ma lelasszóztam egy csajt (megérdemelte), és ahogy húztam a lóval végig a csajt aki a lasszó végére volt felkötve az végig sikított. De nem tudtam sokáig húzni a csajt, mert fennakadt egy kerítésbe.
Amugy én Xboxon nyomom.
[ Szerkesztve ]
-
Mbru
tag
Már meg van a Collector szakma. Viszont találtam olyan cuccot ami a föld alatt van. Sikerült megvennem az ásót, de nem tudom használni. Valaki tudna ebben segíteni, hogy kellene. Valahol van vagy automatikusan elkezdi ásni, ha már közel vagyok? Mert nagyon csilingel a közelben.
-
homerhamm
addikt
Még mindíg elképeztő ez a játék. Amikor a köd mögött szűrődik be a napfény, az már művészi.
-
Mike
veterán
válasz RetepNyaraB #17400 üzenetére
Ha sztoriban meghal a lovad, az meghalt. Vehetsz, szerezhetsz újat. Maximum a nagy Manitu segíthet a Loading varázslattal. Amúgy nem olyan sok idő a bond 4, járasd száron a lovat
-
arcitec
addikt
válasz RetepNyaraB #17400 üzenetére
Biztosítást kell rá kötni és akkor újra lehívhatod... U.I: Nem drága ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest