Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Steam-en most szuper áron beszerezhető a játék. Csak offline/sztorimód érdekel. Megéri a felárat az Ultimate Edition az alaphoz képest? Előre is köszi!HyperX
-
Plata
félisten
Még csak mobilon néztem bele de klassz.
[link]
Remélem jól linkeltem. -
negyven2
veterán
Xbox-on nincs lehetőség módra... Vagy szerzel egy körözést és úgy mész le hozzá tüzes nyíllal, vagy fellöksz valakit, a közelben és amikor piros ponttá akkor mész le hozzá (ez utóbbi esetében még körözés se fogsz kapni...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
-
tusi_
addikt
Ha vki hasznal FSR-t a jatekban, ajanlom a balnced mode-ot, jobb mint a quality. Kicsit tultoltak az elesitest quality alatt.
eat, sleep, play, replay
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #16488 üzenetére
Mármint, hogy van-e Cloud Save a Rockstar Launcher-ben? Úgy tudom, hogy van.
Vagy arra, hogy ha New Game-re nyomsz, akkor áthoz-e valamint az előző mentésből? Mert ez esetben minden 0-ról indul (nem, nincs New Game+).
-
arcitec
addikt
Ha a storyt elölről kezdem, akkor amikor még a 60%-nál tartok, vissza tudok térni a 60%-ra?
Más:
Egyébként, nem változtatok semmin szinte fullon minden,
(a kép gyönyörű pl a köd, a részletek, a 1660S-en sok minden nem volt, ott is szép a kép, csak kevesebb a részlet) stb 60Hz-en max a 280-300W-ba ha belenyal időnként de bőven 180-200-250W kóricál, elképesztő pl a Sniper Elite 5 az eszi a wattokat 60Hz-n is ott kb 400W a min.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
lofagi
addikt
válasz arcitec #16486 üzenetére
Ez a két videó nagyon kellemesen elmondja,hogy mik azok a beállítások amiket érdemes esetleg lentebb venni és mégsem eszi a gépet vagy rontja a grafikai minőséget:
Part 1.
Part 2.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
arcitec
addikt
Tud valaki optimális beállítást 3070TI kártyára 1440p-ben? Most a saját bench alapján van beállítva, majd minden High-on.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
negyven2
veterán
válasz saminc #16475 üzenetére
Vagyis neked a lent lévő kiírásnál (Carrying 1 of 1 [...] Pamphlet), 0 of 1 van?
Illetve a biztonság kedvéért azért megkérdezem, hogy azt azért tudod, hogy el is kell "olvasni" az adott Pamphlet-et, azért, hogy működjön!
-
saminc
csendes tag
Üdv mindenki!
Epilogust is bejezve vannak receptek amiket nem tudok megvenni. Esetleg van valakinek ötlete miért nem? -
.LnB
titán
válasz negyven2 #16468 üzenetére
Igen, fizikaiban kellene, de nem az értéke miatt. A pdf megvan.
Néztem én is az árakat, hát annyira nem kell nekem, amennyibe kerül amazon-on és ebay-en.
Gondoltam hátha van akinek megvan, de nem gyűjtő, és csak prosodik.
Annyira nem fontos azért.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
Gondolom nem a benne lévő "tudásanyag" miatt szeretnél egyet, hanem mint fizikai terméknek az "értéke" miatt?
Nos mivel már nem gyártják (maga a kiadója írja, hogy Sold Out), így kvázi tényleg egy limitált kiadású termék lett, amitől nem biztos, hogy sokan megválnának.Nekem a CE kiadás van meg belőle, és én sem adnám el mert bár a benne lévő dolgokat sokkal könnyebben és bővében megtalálom a neten, de nekem kézzelfogható, fizikai termék ami a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódik az csak ez (a játék csak digitálisan van meg).
Sajnos amit be lehet szerezni netem (pl. Amazon, eBay) azokon meg is látszik, hogy ritkaság lett. Most egy gyors eBay-es keresés után a sima kiadás szállítással együtt olyan 28 000 Huf UK-ből, a CE pedig Franciaországból 38 000 Huf-ra jön ki.
-
negyven2
veterán
válasz nincsnév007 #16464 üzenetére
Ugye 10 szintre osztható a haj és arcszőr növekedés mérete. Az első hat szint magától történik. A 6. után viszont csak a Hair Tonic fogyasztása által lehet növelni a méretét.
-
.LnB
titán
Srácok, nem porosodik valakinél otthon Red Dead Redemption 2: The Complete Official Guide könyv? Szeretnék beszerezni egyet, pár ezresért. De természetesen már sehol sem kapni. Ha valakinek van, és nem kell már neki, keressen privátban.
Tudom, hogy pdf formátumban is elérhető. A megjelenéskor ezt használtam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Titan3344
tag
válasz nincsnév007 #16464 üzenetére
Persze, játszhatod ameddig akarod singleban is.
A második kérdés passz.ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
nincsnév007
őstag
ha kijátszottam a játékot utána tudom még csinálni a mellékküldetéseket meg felfedezni a világot?
meg chapter 6-ban miért nem nő a hajam meg a szakállam?[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
Halli
Nektek volt mar olyan combat, amit lehetetlen megnyerni?
Mar egesz belejottem a kezdeti benazasok utan, de most belekeveredtem egy fightba fejvadaszokkal Tall Treesben. Egyszeruen akarmennyit irtok ki, mindig odaspawnol meg egy rakat es korbe vesznek, 1000%os talalati pontossaggal...Meg ilyen nem volt, honapokkal ezelott haltam meg missionban utoljara
eat, sleep, play, replay
-
Mike
veterán
válasz nincsnév007 #16448 üzenetére
igen. meg kell várni
ha legszebb fekete lovat akarod akkor Strawberrytől eszakra menj a völgybe. ha a sin felől mész, bele fogsz akadni párba.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #16449 üzenetére
Simán kaphatsz körözést azért is ha NPC neked jön miközben álldogálsz.
Mikor legelőször játszottam a játékkal akkor is azért adtam fel,mert amint elszabadulhattam és mászkálhattam a világba be mentem a városba,asszem Valentine,nekem jött NPC miközben bámészkodtam mire körözést kaptam és a város a nyakamban volt,majd még párszor megismétlődött.Sima afkolás miatt is öltek meg.#16451negyven2
Tekerj vissza pár évet a hsz-ekben.Annak idején azért mentem Online-ba sztori helyett.Még a mai napig nem fejeztem be a sztorit,mert ha ráfutok valami istenverte hüyleségre akkor egy időre le teszem.Valamikor augusztusban hagytam abba utoljára a sztorit asszem.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
A játék rendszer úgy működik, hogy ha te vagy az "áldozat", vagyis akit megtámadnak akkor nem kapsz körözés. A videódon is látszik, hogy bár te voltál a passzív felbujtó (túl közel álltál hozzájuk), de mivel ők támadtak meg, így nem lett belőle semmi. Ha te ütöttél volna random, akkor nagy valószínűséggel lett volna egy tanú, aki rohan a sheriffhez. Honor büntetést is azért kaptad, mert bár megkértek téged, hogy álljál arrébb, de te nem tetted ezt meg.
Kb. ugyan ez a helyzet Story-ban is, hogy ha te provokálod (sértegeted, lökdösődd, vagy csak közel állsz hozzá, meg ezen kívül még elég sokk dologgal) ki a támadást, de ők támadnak meg, akkor a seriff simán végig nézi az egészet, de nem tessz semmit. Viszont ilyen esetekben akit provokáltál, és kiütötted, azért megkapod a negatív Honor pontotokat. A többiek akik beszálltak mellé azokat büntetés nélkül ki lehet ütni.
nincsnév007: Igen, ha kiprovokálod akkor nem fognak körözni (vagyis nem támadhatsz rá fizikailag, max. annyiban, hogy lerántod lassóval).
(#16441) Kylesa: Addig nem számít halottnak a kiütött illető, amíg meg lehet kötözni őket a lassóval (halottat nem lehet)! Az, hogy nem kell fel sokáig, az nem lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
Kylesa
aktív tag
válasz nincsnév007 #16443 üzenetére
Saint Denisben tudsz venni fekete arabot is, a HP-ja és a Staminája valamivel több, mint a fehér arabé.
it's a danger pretty here in Night City
-
Mike
veterán
válasz nincsnév007 #16445 üzenetére
akkor valamit rosszul csinálsz
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #16442 üzenetére
sikerült
-
Kylesa
aktív tag
válasz nincsnév007 #16439 üzenetére
Single playerben, ha kiütsz valakit (villan egyet a képernyő, amikor ellenfeled összecsuklik), akkor szegény illető halottnak tekinthető, mivel ha ezt egy település közepén teszed, akkor gyilkosságért kerülsz körözés alá.
it's a danger pretty here in Night City
-
negyven2
veterán
válasz nincsnév007 #16439 üzenetére
Attól függ, hogy Story vagy Online, Free Roam vagy Bounty Hunter küldetés. Alapvetően a válasz nem, de ezt könnyen meg lehet állapítani. Miután kiütötted az NPC-t, menj oda, vedd elő a lasszódat, és ha ott az opció, hogy "Hogtie", akkor az adott NPC még él. Azért írtam azt, hogy nem egyértelmű, mert van amikor kiütötted az illetőt és az pár perc után felkel, és van olyan is, hogy ott marad nagyon hosszú időre. Tegnap volt olyan pl. hogy kiütöttem a szemtanút a Saints Denis-i ruhabolt elött, bementem bent voltam több mint fél órát (női karakterem van, tehát érthető ez az idő ), majd mikor kijöttem akkor még mini ott volt kiütve, és meg tudtam volna kötözni (tehát élt).
A Bounty Hunter-t meg csak azért hoztam fel, mert ott sajnos van egy olyan bug, hogy ha kiütve viszed be, akkor van hogy halottnak veszi a játék. Free Roam-ban ez ritkában fordul elő (bár az Award statisztikájában mindig halottnak veszi ezeket, még akkor is ha azt az animációt adja be, amikor berakod a cellába), de a Legendary-k esetén ha úgy viszed be, "hogy ki van ütve", akkor azt automatikusan halottnak veszi.
-
nincsnév007
őstag
ha megverek egy karaktert és a végén "kiütödik" akkor meghal?
-
lofagi
addikt
válasz karoka01 #16432 üzenetére
Próbáld meg ezt.
Valamint indítsd rendszergazdaként.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
karoka01
csendes tag
Sziasztok! Látom nem csak engem érint a probléma. Eddig konzolon játszottam de most pc-re is megvettem az Onlinet. Feltelepítettem,azonban szinte semmilyen Rockstar szolgáltatást nem érek el,a launcher a végtelenségig tölt,majd kiírja,hogy a játék már fut,zárjam be. Kíváncsiságból kipróbáltam egy tört RDR2-t és indul,fut minden hiba nélkül. Köze lehet ennek a nem indulásnak a Rockstar szerverek körüli balhéhoz? Várható bármilyen előrelépés,vagy valami trükk,hogy el tudjam indítani? Egy barátom is ugyanezzel küzd,szóval nem egyedi a probléma
-
SenorGrande
senior tag
Nálam Firefoxban és Chromeban nem megy az oldal, illetve sütitörlés után egy alkalommal mindig betöltődik, azonban Operaban hibátlanul működik mindig.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
negyven2
veterán
válasz ForRedGlory #16428 üzenetére
Ha a böngészőt (pl. Chorme-ot) átállítod angol nyelve, akkor tényleg működik az oldal (bár nekem akkor más meg nem).
-
Titan3344
tag
válasz negyven2 #16426 üzenetére
Közben utánaolvastam.
A rockstar feltörése óta van ez.
Ha angolra állítod a böngésző nyelvét, akkor minden social felületet el lehet érni.Egyébként a játék tegnap kétszer is kidobott a ffffffff hibakoddal. Nem valami stabil most.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
negyven2
veterán
Egy kis helyzetjelentés ez ügyben. Úgy néz ki, hogy ez is valami szerver kapcsolódási bug lesz, mert van olyan lobby ahol nincs jelen ez a gond, és van ahol meg jelen van. És a vicces, hogy nem is kell hozzá session váltás. Vagyis simán előfordulhat, hogy egy job után már bug-os lesz, és az is hogy pont azután javul meg. Ja és ha bugos a szerver, akkor a fényképezőgépet se lehet "eltenni".
Amúgy nagyon könnyen kideríthető, hogy a lobby bugos vagy nem. Hívd magadhoz a lovadat, és aztán küld el, ha egyből elszalad akkor minden rendben, de ha az első elküldésre még ott marad és jelzi, hogy még el tudod küldeni, akkor viszont a lobby bugos (úgy viselkedik, mintha egy radnom NPC/Play lovat küldenél el).
De mint írta, ennek lehet köze ahhoz, hogy konzolokon (és gondolom PC-n is), ismét bőven 20 felett vannak a lobby-ban lévő játékosok száma. De önmagamában ez a szám még nem okoz gondot, mert voltam olyan lobby-ban ahol 28-an voltunk és nem volt ond, és olyan 18-as lobby-ban is, amiben volt.Titan3344: Úgy október 16-a óta van ez a hiba, és mivel nincs nagyon tele az internet azzal, hogy nem működik, az azt is jelentheti, hogy nem mindekénél van jelen. Nekem pl. szintén nem jön be, ahogy itthon élő ismerőseimnek sem. De a UK-ben lévőnek semmi gondja nincs az oldallal.
Az külön vicces, hogy a Twitter-es help azt kéri, hogy jelentsük a support oldalon, de ugye mivel az is része a social club-nak így az se működik, és így értelemszerűen jelenteni se lehet .
[ Szerkesztve ]
-
Titan3344
tag
mióta nem megy a rockstar social felülete és miért?
tudja valaki?ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
Titan3344
tag
válasz Werkly #16422 üzenetére
Rdr2 [kiadások]
ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
Werkly
őstag
Ha csak singleplayer része érdekel a játéknak akkor érdemes az Ultimate Editiont beszerezni? Ad valami pluszt a Standardhoz képest? Köszi!
-
negyven2
veterán
Ha a bug-ra érted akkor igen. Sajnos most már erre is figyelni kell már.
Tényleg igaz az a mondás, hogy a Rockstar utálja ezt a játékot, és azon van, hogy az ilyen dolgok miatt a játékosok otthagyják az egészet.
-
homerhamm
addikt
válasz nincsnév007 #16414 üzenetére
Én ezért nem hordtam kalapot. Hányszor buktam fel a lóval te jó ég!!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz nincsnév007 #16414 üzenetére
Táborban vagy a lovadon.
-
nincsnév007
őstag
sziasztok. most kezdtem el játszani a játékkal, és hát nem valami könnyű, de az a helyzet hogy meghaltam és a kalapomat hol tudom vissza szerezni?
-
negyven2
veterán
Amúgy így, hogy 4 éves lett a játék (tudom PC-n nem az ), így most megint benéztem Online-ba pár órára és szembe jött egyből egy elég durva hiba, ami a múltkori update-el érkezett. Konkrétan ha lehívod valamelyik wagon-t, akkor az nem jön le, ha kint van a lovad. Pontosabban de, mert látni, hogy kint van, fel is lehet rá ülni, de az ekkor csak egy random NPC wagon-ként működik. Ha elmész messze - ami kb. az a táv amikor kiírja a játék, hogy ennél ne menjél messzebb, mert akkor eltűnik a wagon - akkor megjelenik újra.
Erre a bug-ra megoldás, ha mielőtt lehívod a wagont, elküldöd a lovad és a biztonság kedvéért vársz egy 30mp-1 perc körüli időt (nem muszáj de elvileg így 100%, hogy lerakja). Egy jó tanács még! Ha nem akarja lerakni a wagon-t, akkor még véletlenül se csináljatok gyorsutazást, vagy bármilyen más job join-t, mert akkor se lovad nem lesz, se wagon-od, addig amig teljes lobby váltást (a fő menün keresztüli-t) nem csináltok.
Van még egy másik bug is ezzel kapcsolatban, bár az nem ennyire gyakori, még pedig az, hogy ha lovon mész be (de elvileg az is elég ha nem külted el a lovad) az istállóba akkor azt nem tölti be, és ott nézheted a karaktered (és a lovad) folyamatosan. Szerencsére ezt úgy lehet feloldani, hogy ha rácsatlakozol egy barátra, vagy közvetlenül megnyitod a térképet (menü gomb hosszan nyomvatartva), és ott elindítasz egy job-ot!
Vagyis ismét megcsinálták azt, hogy egy bugfix-et is tartalmazó update után, néhány hiba javítva lett, a többség nem lett javítva, és jött még több új bug is.
-
Mike
veterán
mentalitás, hozzáállás b+, így is lehet
miért is gondoltam hogy ezt felfogod? mondom, menj vissza a gta5-höz. az meg hogy szerinted nem üti meg a minecraft szintjét felesleges vitatkozni, azon is amit leírtál, lövésed nincs róla.
kár volt felhoznom. egy dolog azért kiderült, és az nem túl fényes rád nézve. -
negyven2
veterán
Ezek egy kicsi, de sajnos hangos kisebbség reakciói, akik előszeretettel sírják tele a különböző komment folyamokat, mert a játék nem úgy működik, ahogy ők szeretnék, ők használják (free aim/full alap karakter, fegyverek... lényegében egy Hardcore Mode). Pedig igazából meg tudják tenni, hiszen nagyon sok segítség kikapcsolható és szinte az összes stat javító lehetőséget vissza lehet állítani alap szintre (no tonik/ability card/gun uprgade, valamit alap lőszer).
Jelen küldetésnél az a gondjuk, hogy miért csak Standard nehézségi fokozat van csak. Nekik a legnehezebb kell, mert abban van csak a kihívás. Pedig igazából ez csak a leírásban standard. Hiszen bár kétszer meg lehet halni, és az ellenfelek sebzés rendszere is csak normál, de ezeken kívül, nem látni az ellenfeleket a minimappon és csak free aim-ben lehet játszani.
Igazából amióta elindult a játék ezek a hangok megvoltak és a problémájuk is az volt nagyon leegyszerűsítve, hogy más nem úgy játszik a játékkal ahogy ők elképzelek (ezeknek a rosszabb fajtája, a "Hogyan merészel nem úgy játszani ahogy én?" kategória. Illetve a free aim-es fotelharcos különítmény. Amivel nincs gond. Talán csak akkor amikor te csakis azért játszol konzolon free aim-el mert tudod, hogy azzal sok esetben elég nagy előnyt szerzel az assited aim-es játékosokkal szemben (hiszen ha csak közepesen jó vagy free aim-ben akkor már lock-on távolságon kívül nem igazán lesz ellenfeled), de hangosan szidja és kritizálja az olyan játékosokat akinél ha közel ér akkor néha le tud lőni, mert befogta az aim. Igaz, hogy 50/2-ben áll vele ilyen esetekben, de szemében ez 50/0 lenne ha csak free aim lenne.
Egyik legviccesebb ilyen eset volt amibel még régebben futottam bele, hogy emberünk (mindenhová (reddit/gtaforums/youtube) felötlötte, hogy hogyan küzd hősiesen free aim-ben a gaz assited aim-es agresszív játkosok ellen. És bár sok kritika érte, hogy a feltöltött videókban nagyon sokszor látani, hogy: a legtöbb "agresszív támadó ellenfél" igazából kék színű (vagyis nem támadta meg), és menekül, vagy csak ott van. Ezekre az volt a válasz, hogy nem vette fel az előzményt. De nem is ezen neki a lényeg hanem az, hogy be akarta mutatni, hogy valaki hiába jó csalással (assited -aim), ha free aim-ben nem tud semmit (ez akkor volt még teljes free aim-et és pontosság csökkentést adott a Slippery Bastard kártya).
Csak az történt, hogy reddite-n valaki kiszúrta, hogy ez a személy (PS4 játékos), elég aktív volt a XIM subbreditben is, és volt, hogy ugyan azt a videót tette be oda is, olyan szövegel kb., hogy: "így írtom a kontrolleres n00b játékosokat". Nos miután kiderült ez, kb. ekkor lehet róla utoljára hallani a RDO topikokban.A másik részéhez meg inkább nem írok semmit lévén nem ismerem annyira a játékot. De annyit azért tudok, hogy kb. nem igazán lehet összehasonlítani a kettőt, szinte semmiben, mivel teljesen más kategóriába tartoznak.
-
Plata
félisten
Van mert láttam,sőt szoktam látni,a genshin grafika nagyon animés,még a minecraft szintjét sem üti meg,pedig az is van xbox-on meg pc-n is.
Nos nem csoda hogy repkednek a pénzek,elvégre kismillió vackot vehetsz benne.
RDR2-vel ellentétben a játékban vehetsz rengeteg vackot valódi pénzért.
A játék nagy részt koppintás,a játékot a Zelda-ról másolták,jó nagy részét,szinte mindent át vettek belőle,genshin inpact-ban az az endgame tartalom hogy nincs endgame tartalom.
Arról nem is beszélve hogy a gacha rendszere és a primogem farmolás egy nagy rakás gőzölgő tehénlepény.Cseszettül a pénzlehúzásról szól.Bár gondolom neked azért jön be a játék mert van benne valami béna randiszimulátor is.
De a hatalmas területed egyébként kong az ürességtől és az ismétlődéstől.A hatalmas területeket kb úgy kell elképzelni mintha Blackwater mögötti mezőt kb százszor nagyobbra húznánk szét és lenne rajta 10 bölény szétszórva,plusz ugyanazt az NPC-t elszórnánk mindenfelé és adná azt a küldit hogy szedj 10 málnát öt perc alatt.
Ugyanazok a béna küldetések mindenhol,annyi kreativitás sincs bennük mint egy kutyaguminak az RDR2-ben.
Egyébként tegnap is GTA-ztam.
Fun az UFO-s event. -
Mike
veterán
fogalmad nincs róla, tehát szar duma
de tudod mit, a Rockstarnak ezek készen vannak. egyedül a küldetéseket kell leanimálni, mert meglepő módon az rdr2 sem élőszereplős film, hanem animáció. és tized annyi energiát nem raktak bele megjelenés után mint a Genshinbe. és azért 100 milliók röpködnek ott is
menj szepen vissza gta5-zni
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Azért a kettőt ne hasonlítsd össze,a genshin impact egy rajzfilmszerű animés izé.
Lehet hogy a térkép nagy,de sem kidolgozottságban sem sztoriban nincs sehol egy rockstar játéktól.
Kb olyan mintha egy Star wars képregényre azt mondanád hogy jobb film mint az Új remény.
Végül is ha gyorsan pörgeted a lapokat olyan mintha mozgó kép lenne.
Szerintem kb a játék egész területével nem dolgoztak annyit mint RDR-ben egy utcával Saint Denis-ben.
Plusz szerintem az állatok nagy része ugyanaz csak más skinnel,kb annyi eszük van mint egy pormacskának az ágy alatt. -
Mike
veterán
válasz negyven2 #16398 üzenetére
ezek kik? miket olvasol te? a Genshinben amivel most játszom) egy world questet 3. napja csinálok, évente új területek jönnek ki, új stílusú aláfestő zenékkel, uj küldetésekkel, a story is folytatódik. akkora területek vannak mintha az rdr2-ben kb 2-3 megyét adtak volna pluszban új állatokkal, új felfedeznivalókkal, új szereplőkkel, mindezt 5 nyelven szinkronizálva. na ennyit tud a konkurencia, és erre a Rockstar sosem lesz képes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest