Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Mike
veterán
a mostani passnak hogyhogy 27-e a vége ami nem keddre esik?
-
negyven2
veterán
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #14489 üzenetére
Volna egy kérdésem ami lehet hülyeség.
Már nem akarok ma felmenni,mert fáradt vagyok,de játék után jutott eszembe és nem megyek vissza ezért.
Szóval ha a karimnak a hajába teszek virágot,van ilyen opció a fodrásznál,utána teszek a búrájára kalapot akkor eltűnik a hajából?
Vagy nem?Gondoltam meg kérdem tőled,mert úgyis tudsz mindent.[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz Morphus101 #14482 üzenetére
Nem sűrűn van ilyen szerencsére.
Ilyen visszatérő balhés userek sem jellemzőek.
Bár nem szoktam a nevüket megjegyezni.
Van aki lő mindenre ami mozog, van aki meg békésen ellovagolgat.
Ha rendszeres lenne az ilyen, akkor lehet foglalkoznek vele.
De így annyira nem izgat :)Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
válasz Morphus101 #14486 üzenetére
De, ugyanúgy úgy összerakhat téged vele, arra nincs kihatással, csak a kommunikációt, profil megtekintést és a közvetlen rád csatlakozást.
Csak gondolj bele. Ezen az elven ha mindig mindenkit tiltanál, akkor egy idő után csak üres session-be tenne a rendszer.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
Jó tudni.
Fogalmam sem volt.Ezután minden balféket tiltok.
Megszoktam más játékban hogy a tiltás kb semmire sem jó.
WoT-ban is simán összefutok gyökerekkel akiket tiltottam.
Csak nem tudnak rám írni,de ugyanúgy meg kapom őket csapattársnak,vagy ellenségnek,az utóbbi mókás,de az előző nem annyira.
Tom ciki,de szándékosan vadászni szoktam az ilyen gyökér magyarokra.
No meg élvezettel szoktam reportolni és bannoltatni a kedves magyar zsebnácikat. -
Mike
veterán
ezt én sem tudtam
-
Plata
félisten
válasz Morphus101 #14482 üzenetére
Ér az bármit is?
-
bendegruz
őstag
Tegnap belefutottunk pár nyomorultba.
A moonshine kiszallitasunkat robbantottak fel.
Az ilyeneket úgy bírom.
Biztos erre verik a kis pocsuketMeg volt még két nyomi delelott akik csak úgy lelottek ..utana explosiv élményben részesítettem őket
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
Ki beszélt arról, hogy egyéb kis állatokat is fejbe kell? Kígyó esetében írtam, hogy jártam már így (valójában nem, mert kimaradt itt egy szó: csak simán a kígyó testre leadott Small Game lövés nem volt "mindig" hatásos).
Ami érdekes, hogy hiába pattant le róluk az első lövés, a második lövés előtt még mindig úgy jelezte, hogy nem romlott a minősége. Viszont a második (halálos) lövés után már csak max. egy csillagos lett.
Vagyis most sem állítom azt, hogy minden esetben fejbe kell lőni őket, de azokat legalább lehet így is.Egyébként más állatok esetében is előfordult már hasonló. Vagyis hiába találom el a madarakat is, van hogy csak a 3. lövés után halnak meg. Ez kismadár (Small Game) és nagyobb, Varmint-al leadott lövés esetén is előfordult. Ezért pl. nagy testű madarak esetében mindig a feje környékére próbálok célozni.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Oksi,köszi a visszajelzést srácok.
Akkor eléggé nekem szól red dead 2 ezek szerint...Engem mondjuk a legtöbb mostani játék valahogy nem tud lekötni. (Most is csak a stalker 2-t várom kb ennyi)
-
Mike
veterán
válasz B.Á.L.!.N.T #14472 üzenetére
Nekem tetszett. De egyszer elég volt. Rengeteg játék van, nekem meg nincs végtelen életem
-
Mike
veterán
válasz negyven2 #14470 üzenetére
Rengeteg kígyót lőttem le a vízben free aimmal, és mindig 3as maradt ami 3as volt, és egyszer nem céloztam fejre. Örülök ha eltalálom, mert még mellé is kell lőni. A kis állatokat nem kell fejbe lőni (denevér, kismadár, mókus) mint a nagyokat. Mondjuk szép is lenne, lőjj fejbe egy denevért nyíllal :)
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Azért az Online-t még ne írd le,talán egyszer észhez kap a roksztár és talán ad ki értelmes tartalmat hozzá.
Bár kevés esélye van,ez alatt a két év alatt sem hoztak ki semmi falrengetőt.
Bár pár olyan dlc volt amitől az állam a padlón koppant,de nem azért mert hú de jó volt,hanem azért mert akkora szar volt.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Én csak 1-szer vittem de 100%-ra, +minden állat maximumon.
Ha lett volna normális magyar fordítás nekiálltam volna még egyszer de a gépivel nem izgat a dolog, Az online-t is rég abbahagytam ennek a játéknak ennyi volt, jöhet a következő.
(de legalább tényleg megérte az árát) -
Plata
félisten
Háát,kb eljutottam a 20%-ig,de nem nagyon mozgatott meg.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Sziasztok!
Engem csak az érdekelne,hogy mást mennyire vonzott be story-mod ?
Én most végeztem harmadszor a story-val (nyílván nem 100-os...)
De biztos vagyok benne,hogy mégegyszer el fogom kezdeni.
Számomra utóbbi idők legjobb játéka,kb úgy etalon lett nekem mindenben.Főleg hogy rendszeresen csak a war thunderrel meg a dcs word-el játszom,de a red dead 2 mély nyomott hagyott bennem...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Szerdán azért buktam el a 10. körben mert a játék egyszerű rám rakta a macehte-s ellenfelet miközben a tetőn (ahová max felugrani lehet) éppen az ágyúsokat lőttem ki Carcano-val.
Blackwater-ben meg lovaglás közben rakta rám a lovasokat (ilyenkor "szerencsére" a ló hamarabb jelenik meg mint a rajta lévő NPC). Ezt végig tudtam csinálni, viszont 3 lovat is kilőttek alólam.
-
negyven2
veterán
Nem is kell megcáfolni, de úgy biztos, hogy nem romlik le a minősége. Pont a héten futottam bele, hogy csak simán a kígyó testre leadott Small Game lövés nem volt hatásos (több esetben is), igen nekem is furcsa volt, de ez van. A fejlövés mindig hatásos. Ez igaz a rén/jávorszarvas lövésre is, hiszen ott nagyon gyakran van az, hogy ha nem a "homlokán" találom el (hanem máshol a fejét), akkor még egy RBR-le leadott lövés is maximum halálos sebet ejt rajta (ergo, vagy hagyom kivérezni, vagy mercy kill).
-
arcitec
addikt
Egyre bugosabb a Call to Arms. Mikor indulna, ott villog a másik játékos majd eltűnik és nem tudok mozdulni. Életerő kiosztása után nem tudok mozdulni, majd egyszer csak enged.
stb stb stbKereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz cikasz #14465 üzenetére
Az apróbb állatokhoz Small Game arrow kell. Kígyó estében ráadásul fejre kell lőni.
Amúgy minden állat esetében (miután a Study-val megvizsgáltuk), kiírja, hogy milyen fegyverrel kell őket megölni ahhoz őket, hogy ne romoljon a minőségük.
-
Plata
félisten
Sztoriban azért elég sok hülyeség van.
Ma le toltam két sztori küldit,vadászóst meg Mary lüke öccsét meg mentettem.
Meg voltam Rhodes-ben vásárolgatni.Még mindig csak a második fejezetben vagyok,mert lassan haladok.Őszintén szólva a sok üres lovaglás kicsit uncsi.
Egyébként sztoriban a második fejezetben melyik a legjobb paci meg nyereg?
Valami ingyenes lovat vettem meg az ingyenes előrendelői nyerget.
De már tele a hócipőm hogy nem lehet nyugisan lovagolni sem,állandóan megtalálnak O'Driscoll bandájából.Hányan vannak ezek?Megöltem már vagy százat belőlük,de mindig újra teremnek.Állandóan ha be kapcsolom a cinematic vagy milyen kamerát hogy ne unatkozzak lovaglás közben mindig megtámadnak. -
negyven2
veterán
Ugye egyrészt ez még csak találgatás (plusz ez mellett még talan a Dominó és a nagyon optimista jóslatok szerint a Five Fingers is érkezni fog), másrészt ez csak egy apró része lesz.
De ugye ha már szivárogtatás, pletykák. Ugye azért kaptunk az elmúlt időszakban ilyen frissítéseket, mert állítólag a Rockstar Dundee-nak nem volt ideje a GTA Def. Edition fejlesztése mellett. Ami igazából azért furcsa, mert őket nem sokkal a Moonshiner update előtt vették meg.
Amúgy az mostani pass-ban is bugos az egyik fegyver borítás, mert a Double-Barrel Shotgun esetében is az van, mint a Rifle esetében, vagyis ha fehér a lőszeres Warp, akkor lobby váltás után barna lesz, de a fegyverboltban fehérnek mutatja ezt is (fehér, bőr fegyver warp csak konzolon van amit az Outlaw Pass 1 adott).
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
hat kipörgettem a passt én is, pedig csak a napikat csináltam meg
igazán meg sem néztem még, hogy miket adottAsus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #14443 üzenetére
Tényleg Valentine,tegnap ott találkoztam egy játékossal,vagyis igazából többel,de volt egy piros.
Csak a felszedni valóért mentem.
A fegyverboltban volt bent és onnan lődözött,nekem is lelőtte a lovam és engem is megsebesített,de nem tudott le lőni,a lovamat feltámasztottam felszedtem a cuccokat és elhúztam.
De boltból hogyan tudott lőni?
Folyamatosan lőtte a játékosokat a boltból,volt akit meg is ölt,gondolom nem voltak defenzívbe,többen is próbálták leszedni én nem foglalkoztam vele,de rohadtul kíváncsi lennék hogy tud boltban lövöldözni,megnéztem Blackwaterbe de én nem is tudtam fegyvert elővenni boltban.
Ui:Tegnap vettem egy musztángot hogy autentikus pacim legyen,de ez nagyon gázul néz ki,olyan mintha mű ló lenne bakker.
Legalább is műbórszerű a ló mikor lovagolok rajta.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #14441 üzenetére
Ó kártya,nem nagy valami.
Tegnap egyébként mikor meg lett az outlaw pass haza mentem táborba megnézni milyen a ruha amit adott.
Ahogy beáltam a sátorhoz megnézni a ruhát egyszer csak felcsaptak a lángok.
Modder próbálkozott,de a táborban ruha próba közben úgy néz ki nem tud bántani.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Még nem tudni, de pár szerver oldali frissítéssel bekerült kód töredékek alapján, talán tartalmazni fogja a Blackjack-et... amit Capitale-vel lehet majd indítani. De hamarosan talán megtudjuk (pár hónap, év, univerzum reset... )
-
Plata
félisten
Nekem is kész lett a pass.
Jöhetne a következő dlc. -
homerhamm
addikt
Valentineban sztoriban mikor látni a kukkolókat?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Leguánt pl , hogy lehet úgy kinyírni, hogy tökéletes maradjon a bőre? köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
negyven2
veterán
Inkább tényleg az, hogy a kutya nem játszik vele, így hogy technikai értelmében ez egy 4 fős telegram küldetés, amit többedmagaddal vagy csak posse-val tudsz csinálni, vagy úgy, hogy éppen ugyan abban a pillanatban, más is ugyan azt a helyszint indítja el.
Itt is megmutatkozik, az a fajta R* logika, hogy bár van valamilyen szintű matchmaking, de az alapvetően a véletlenen múlik, hogy működik-e. Vagy máskép fogalmazva... komolyan nincs ott egy teszter náluk akik azt mondaná az ilyenekre, hogy hééé... ez így nem biztos, hogy logikusan fog működni (meme-el az ilyen döntéseikre).
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Azt lehet tudni, hogy a grafikus beállításoknál a "Windowed Borderless" és a "Fullscreen" közt mi lenne az eltérés? Nem a jelentésében kérdezem (nyilván), csak mert nincs semmi változás. Illetve ha visszalépek a játék felületre, majd ismét a beállításokba, előtte hiába lett állítva Fullscreen-re a Windowed fogad. Ismét átállítom, lementi. De semmi nem történik.
Mindenképp fullscreen a játék windowed módban is.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #14421 üzenetére
Elvileg ennyi is elég:
In Rockstar Games Launcher, go to Settings > Account Information. Select Delete Local Profile (This will only delete the local cache. It will not delete your Social Club account or saved games) Select Confirm.
-
negyven2
veterán
Rotációban fog működni ezentúl. Máig van csak Blackwater érhető el, holnaptól október 11-ig csak MacFarlane's Ranch, és majd így tovább. Cserébe a héten 50% bónusz van rájuk.
Gondolom vett azért léptek meg, mert így valamivel könnyebben lehet majd társak találni hozzá. Persze egyszerűbb lenne egy olyan megoldás mint ami van pl. a termék többi co-op/pvp játékmód esetében, de hát... Rockstar.
-
arcitec
addikt
Bakker pár hete korrigáltam a detektor működését, mostanra ismét nem működik.
Megint töröljem a fileok-at? Azért ez elég fura bug lett.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
Akkor ott valószínűleg mókáztak veled (értsd, csíter!). Szigetekre és szinte mindig loval megyek, menetközben párszor nyugtatom így bőven elég satminája oda/vissza.
A csónakokat el lehet süllyeszteni is, illetve akkor szoktak maguktól h azok azokkal a death border (játék határ) közelében látod, vagy azon akarsz átmenni. A levegőben lévő dolgok meg szinten szerver, szinkronizációs gondok (elképzelhető, hogy voltak olyakon is a session-ben akik még 56k-s modemmel játszanak
-
Plata
félisten
válasz negyven2 #14416 üzenetére
Nem voltam küldetésben mikor megtámadtak.
Csak útban voltam a következő gyűjteni valóhoz,tegnap csak moonshinerkedtem meg gyűjtögettem.
A képen is látszik épp van hornba tartottam azt hiszem amikor az erdőben csak úgy rám potyogtak szinte és azonnal lőttek.
Rhodes mellett le is estem a lórol mert spawnolt rám és nekem jött miközben vágtáztam.Át estem az orrom elé spawnoló gyökéren.
Jah és a másik dolog,tegnap kellett volna egy csónak,mert az egyik szigeten ami mesze van úszva volt két gyűjteni való.
Nem tudtam átúszni,ott tököltem hogy mit tegyek,elmenjek valahova csónakért vagy hagyjam a picsába,amikor meg jelent egy csónak a távolban.Mikor közelebb ért el fordult a másik irányba,blackwater felé,gondoltam lelövöm,annyira nincs messze,be tudok úszni odáig.
RBR-el lőttem a pasi fejére,klasszul elbénáztam és a csónakban valami szar felrobbant és égett a csónak meg a pasi,akinek a visítását hallottam messziről,majd elsüllyedtek,én meg egy csúnya nagyot szentségeltem hogy ekkora barom vagyok.Amikor is a csónak felugrott a víza alól a pasassal és szépen jött tovább felém.A pasi mintha mi sem történt volna evezett és mostmár nem Blackwater felé hanem felém.Na gondoltam le puffantom,de ezúttal lancaster-el.Azzal meg újra bénáztam és kb a harmadik vagy negyedik lövés találta fejbe.Be úsztam ki dobtam a testét és elmentem a szigetre,viszont a csónakban a zsákok furán voltak,egyik az majdhogynem teljesen a levegőben lógott,nem a csónak aljában volt hanem attól kb 20-30 centire a levegőben.Olyat már láttam hogy hajó meg csónak elsüllyed ha a közelébe megyek,még a nagy utas szállító is,na de hogy valakit felrobbantok csónakostól és újra feljön,ez új,de a rakományon látszott hogy el van mozdulva,mikor arrébb löktem a lebegő zsákot akkor arrébb is ment de ugyanúgy a levegőben maradt.Gyorsan meg szabadultam tőle,felszedtem szigetről a két cuccost és a csónakot otthagytam Braithwaite manor-nál.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
A Moonshiner bug az azóta van, amióta 2019-ben kijött az update. Le van terhelve a szerver (emiatt vannak a hajtó nélküli szekerek is) és nem tudja betölteni a belsöjét. A gazdátlan lovakkal az a baj, hogy maximum elütni tudod őket (volt olyan, hogy keresztebe álltak egy szerpentinen, és alig lehete átjutni rajtuk).
A küldetésekben rád teleportáló NPC-k a mostani update miatt vannak. Viszont ami tegnap jött be, az az, hogy egy elég sok alkalommal láthatatlan lovasok jönnek küldetésekben. Mármint a ló látszik, a fegyver is amivel lőnek, de a lovon lévő támadó NPC maga nem. Jó hír, hogy le lehet őket lőni és ha meghalnak akkor megjelenik a testük. Viszont se Assited Aim-el, se PiB-el nem lehet őket befogni. Ráadásul ha rájuk célzol akkor a célkereszt se vált pirosra.
Amúgy a QD4-et most úgy csináltam meg, hogy a Daily Objective-ek, a bennük lévő collektor challange-et csinálta csak meg és ekkor lettem 17-es. A maradékot meg egy-két Legendary Bounty, Hardcore telegram küldetés és egy 10 körös Blackwater-es Call to Arms-al meg is volt.
-
Plata
félisten
Na ma én is kiváltottam az új pass-t és felmentem,de sok bugba futottam.
Megint sok lovat látni gazdátlanul.Néha csak rohangásznak az erdőben.
Vagy van hogy NPC nélküli kocsik mennek az úton.
De a moonshiner is rendszeresen bugos.
Nincs benne NPC.
Na és tök váratlanul rád spawnolnak névtelen ellenségek.
Vagy a táborom eladás után elvándolol a vérbe.
Eladás előtt a kedvenc helyemen voltam Brandywine drop jobb oldalán,eladás után haza mentem és hát nem ott volt.
Viszont rájöttem hogy lehet asztalnál is enni,na és ha asztalnál eszel a karid a tányért le rakja az asztalra.
-
bendegruz
őstag
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
Azért vicces az (bár inkább szánalmas), hogy a Rockstar Games azért nevezi Hardcore-nak a most érkezet 3 Telegram küldetést, mert egyrészt nem jelzi az ellenfeleket a térkép, és csak free aim-ben játható. Viszont a valóság az, hogy azért Hardcore mert a nem működő lopakodási rendszerüket próbáljak eladni. Lehet lopkodás nélkül is játszani, és úgy sokkal könnyebb (és nem is igazán kapsz kevesebb pénzt ha lebuksz) a könnyebb a küldetés. Mivel ugye nem működik a lopakodás a játékban (pedig nem olyan bonyolult a dolog, hiszen már vagy 30 éve vannak lopakodásra is építő játékok.
A rendszer legnagyobb hibája az, hogy minden NPC össze van kötve egymással. A legtöbb esetben ha nem látják egymást akkor el lehet őket intézni, de ekkor is előfordulhat az, hogy lebuksz. De az is vicces, hogy itt valami 1898-as cb rádiót használnak (vagy valami központi rendszert, ami folyton figyeli minden emberük életjeleit), hiszen ha le is buksz akkor mindegyik tudja, hogy hol vagy (az egyik Legendary Bh-nál van az, hogy a szerencsétlen tomahawk-os ürge 500m-röl próbál ledobni... igaz, 50m után leesik az, de azért kitartó.... ja és persze végtelen lőszer mindegyiknek van). Még akkor is tudják ha pl. hóviharban egy előőrsnél buksz le úgy, hogy az ellenfél nem lő, de meglát téged. Lebukás után elbújni nem tudsz. Viszont a rendszerben benne lenne, hiszen rendőrség elöl el tudsz bújni.
Amúgy a szomorú az, hogy maguk a küldetések alapfelépítése jó, és érdekes... csak nem működik a vacak harcrendszer és lopkodás miatt.
A háromból kettő egyébként nem olyan nehéz, ha odafigyelsz, és a harmadik is, de ott nagyon számít, hogy milyen kedve van a lopkodás rendszernek.
A Good and Dead-ben Saint Denisben kell - lehetőség szerint észrevétlenül - eltenni láb alól egy ellenfelt. A maximális fizetségért, se a célpont, se a társai, se egy random NPC nem láhathat meg minket akkor amikor elkapjuk. A játék csak azt a területet jelzi, ahol van, de magát a célpontot nem, csak annak leírását. A területen kézben lévő fegyverke nélkül szabadon mehetünk mindenhova sétálhatunk. Bár van, hogy ha nekimész egy random NPC-nek akkor már észrevesszenek.
A Frontier Justice-ban Aramdillo és környékén kell 3 szekeret felrobbantanunk. Ezeket se jelzi a térkép, tehát vagy magunknak kell megtalálni, vagy nyomokat kell keresni hozzájuk, amik legtöbbjeit fogva tartott NPC-k adják. Itt is aránylag szabadon mehetünk, és az NPC-k fogva tartóit is halkan ki tudjuk iktatni.
Ha megvan mindhárom célpont, akkor viszont automatikusan lebukunk. Egy-két hely van ahová nem lehet bemenni.A problémás viszont a Colter-ben, hóviharban játszódó Cold Day in Helly mivel itt nagyon fontos a lopakodás. Sőt elvileg ezt úgy is meg lehet csinálni, hogy nem ölünk meg senkit (talán ezért ad minden NPC kill után csak 5XP-t a játék). Sajnos itt van a legtöbb random riasztás, és bár nem nehéz itt se elbánni velük, még legnehezebb fokozaton se, azért nagyon zavaró tudd lenni annak aki a lopakodós módszer szerint szeretné megcsinálni.
Fizetségben ugyan ott van mint a többi telegram küldetés, tehát 30 perc után max. ilyen $50 körül fizet legnehezebb fokozatban.
Pluszban itt is itt vannak a érdekes bugok, vagy feature-ök. Mármint, hogy a játék elveszi tőlünk a dobókést, tomahawk-ot, a revolver Express, a shotgun Explosive lőszert. De csak ezeket. Ill. néha nem enged ruhát váltani, vagy levesz egy-két ruha kiegészítőt.
-
negyven2
veterán
Egyébként viccesek a "csalók" (itt Xbox-on glitcherek). Ugye mai Daily, hogy ölj meg 10 játékost Showdown-ban! Nos, elsőnek sikerült egy meglévő (ekkor nem számolja a kill-t) Special Overrun-ba belépni, ott nem is figyeltem, hogy vannak furcsa játékosok, mert simán nyertük. Következő egy Special Up in Somke volt (Lanik Electrical). Itt tűnt fel először, hogy az ellenfél csaptanának egy része (egy 4 fős posse), nem látszik a mini map-on. Elősnek amikor lelőtek, azt gondoltam, biztos mezítláb voltak, meg guggolva haladtak lassan (elvileg így ha nem rájuk nézel akkor nem látszanak). De nem csizma, meg állva szaladgálva se látszódtak.
Egy 25-ös szintűt kivéve 4-600 között volt a maradék három. Viszont hiába a off the map glitch, nagyon bénák voltak, legalábbis akkor velem szemben. Viszont itt van az, amit a vicces csaló alatt értem, hogy utána léptem is ki, (hiszen a 24 kill-el bőven meglett a Daily). Viszont ezek nem sokkal azután, hogy Free Roam-ban voltam rám csatlakoztak (in game recent player), és megpróbáltak bosszút állni. Azért csak próbáltak, mert hiába voltak még ekkor is off radarban, free aim-ben eltalálni nem tudtak (ugye def. módban vagyok szinte mindig), párszor lelőttem őket, aztán lobby-t váltottam (mert ekkor ingame már nem tudnak rámcsatlakozni, xbox-on keresztül meg sehogyse). Nos most láttam, hogy jöttek ám akkor az üzenetek (nem ismerős üzenetét nem jelzi felugró ablakban).
Az egyik az volt, hogy a discord csoportjukban megkértek mindenkit, hogy jelentsenek engem csalásért, mert nem tudtak befogni engem (szvsz ez a 25-ös volt). Egy másik, vagy 6 üzenetbe írta, hogy vegyem ki magam def.-ből, mert abban csak a noob-ok játszanak). De a legviccesseb ezek közül az, aki még most, ezen hozzászólás írása közben is egy kamu profilról küldi, hogy azért nem válaszolok neki, mert félek, tőle, meg hogy menjek vele 1v1-ben, mert ott még jobban lenyom engem mint showdown-ban. Ahol ha jól emlékszem vagy 2-11 aranyában a javamra öltem meg. De ebben nem ez a poén, hanem az, hogy az illetőnek Heath Ledger féle Joker van beállítva profilképnek olyan szöveggel, hogy őt azért utálják, mert az könnyebb megtenni, mint legyőzni .
Vagyis itt is érvényes az a dolog, hogy ha nagyon balf*sz vagy, azon még a csalás se segít.
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #14403 üzenetére
Na kiderült nem dupla, hanem csak 50% bónusz van rájuk.
Amúgy ezek a Telegram küldetések megint tipikus Rockstar Logic...
Mert igaz, hogy csak Free Ami/no Enemy dot, viszont ugyanúgy van 3 nem választható nehézségei szint (vagyis pl. ha kész a Standard nehézségi szint, akkor azt többé nem tudod választani).
Illetve írja is, hogy lehetőség szerint lopakodj. Nos, én hangtalanul mentem, de az első áldozat után (konkrétan közben), már tudták, hogy hol vagyok.
-
negyven2
veterán
Decemberben jön majd a következő. Jelenleg még hátravan a QD Pass 4 (jövő kedden), utána meg a Halloween Pass 2).
Ez a most érkezett Telegram csak egy plusz dripfeed tartalom (illetve az se, mert az ilyen dolgokat szerver oldalon bármikor be tudják tenni (olyan kb. mint GTAO-ban a Creator mode-al készített tartalom).
Viszont elvileg duplás a Trader és a Moonshiner eladás is! Mind XP-ben, mind $RDO-ban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Magisk
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik