Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt79
tag
őőőő... traderként a kis kocsival le lehetett szállítani 4*25 cuccot, menetenként kb 60$-ért, az összesen kb 240$ volt 100 goods-ra. közepes kocsival le lehet szállítani 2*50 goods-t 50-enként 150$-ért, vagyis 300$/100 goods, tehát +60$ 100 goods a kis kocsihoz képest. Nagy vagonnal 1 goods 2,5$-t ér, az szorozva 100-zal az 250$/100 goods... ez valami vicc? megveszem a méregdrága nagy kocsit és visszaesik 50$-ral a bevétel / 100 goods? valahogy legalább vissza lehet állítani a közepes kocsit szállításhoz? mert egyelőre úgy látom nem.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #12197 üzenetére
Ó bakker,az mekkora poén volt mikor egyszer azt hiszem Armadillo-ban kellett eladnom valamit.Vagy le adnom?
Már rég volt,nem rémlik pont mit csináltam,csak emlékszem hogy a leadás előtt nagy csihi puhi volt,amiben kigyulladt a szalon is.Mikor megöltem az utolsót is és jött a videó hogy bemegyek a szalonban,ott volt a csapos a kiégett szalon,a csapos olyan kormos volt hogy a hasam fájt a röhögéstől.[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
Van arra valami trükk, hogy a játék lássa az NVidia control panelben megadott custom resolutionömet? A problémám az, hogy az alapból 60 Hz-es monitoromat fel lehet húzni 75 Hz-re, de VSync esetén 60-ra lockolja, nem pedig 75-re. Más játékokban ezzel eddig nem volt problémám (Warzone, PoE, War Thunder), azok 75-re állították a VSynchet
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz jzsolt79 #12192 üzenetére
csak szórakozás. nem is szeretem aki egyből rádobja az 5 dolcsit, pár tiz centes partik is tök jók, csak nehéz kifogni normálisakat.
amúgy jó lenne ha behoznák a black jacket is online, azt jobban szerettem
amúgy storyban, amikor van 30 dollárod, elég húsbamarkoló tud lenni
[ Szerkesztve ]
-
jzsolt79
tag
Egyrészt texas holdem ami azért vicces, mert a texas holdem az 1900-as évek elején találódott ki, ez a játék meg ugye annál korábbi időben játszódik
De ettől az apró kis malőrtől eltekintve egész béna a póker, osztásonként max 5$ a tét limit, és olyan szinten nyugdíjas a tempó, hogy az már hajtépés Szóval meggazdagodni nem lehet belőle, de legalább 3 osztást végig lehet játszani egy 10 perc alatt Figyeltek rá, hogy ne ez legyen bárkinek is a fő bevételi forrása -
jzsolt79
tag
Látom az erőforrás fejlesztés ebben a játékban sem lett a Rockstar erőssége... gondoltam vacsora közben pókerezem egyet, de még a közelébe se kerültem asztalnak mire befejeztem a kaját... ebből a képernyőből 2 is volt, meg folyamatos network errorok a bal felső sarokban, töltögetés percekig... hát na ez van, a bírkáknak jó lesz ez is, mi?
-
Mike
veterán
válasz Morisson58 #12186 üzenetére
mi az a loot aim?
-
törölt tag
válasz Morisson58 #12186 üzenetére
Nincs ilyen szerintem
-
Morisson58
csendes tag
Sziasztok...
Nem tudjátok hol kell kikapcsolni a "LOOT" AIM funkciót?
( Nyúzás,kifosztás.)Átvezető videói.
Köszi...
Üdv..... -
arcitec
addikt
válasz negyven2 #12177 üzenetére
Hümm érdekes,mert nekem 0.44 aranyat adott(de az 1,2 már megvolt, nem tudom mi lehet (idő,hatékonyság stb...).Igen ismétléskor már nehezebb fokozaton adja, azt még nem játszottam.(Lehet ennyi elég is volt )
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
negyven2
veterán
válasz arcitec #12171 üzenetére
Én megcsináltam az 3. küldetést (Rich Pickings) Ruthless nehézségen (legnehezebb), és adott érte 0.24 aranyat, ~400 XP-t és $32-t. Ruthelss-en amúgy nem jelzi az ellenfeleket, és kötelező Free Ami van. Plusz ahogy nézem itt sem lehet nehézséget választani, hanem ha megvan legnehezebb-en akkor csak azon engedi elindítani.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz p a s s e r #12173 üzenetére
Lehet, hogy olyan is van, de nekem olyat kellett, hogy lóval ugrassak le x méter magasról..
-
p a s s e r
őstag
válasz jzsolt79 #12170 üzenetére
ki lehet velük ugrasztani a pumát a bokorból...
egy hét múlva ez eszedbe sem fog jutni, semmi szükség erre a lóbefogósdira szerintem... jók azok így...
és ez egy halál nyugis játék, tök kevés a kötekedő játékos... szóval nem igazán gta (mondom ezt minimális gta tapasztalattal)... a tempója meg pláne...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
jzsolt79
tag
Hát ezt szomorúan hallom, már ami a lovakat illeti. A sok veszett állatot már megszoktam gta online-ból, az nem újdonság És ahogy nézem ez az egész kb annak a vadnyugati verziója. Ebben nincs passzív mód? Azt is keresgéltem már de nem találtam, gondolom azért, mert nincs
-
Plata
félisten
válasz jzsolt79 #12166 üzenetére
Online-ban a vadlovak max dísznek jók szerintem.
Eladni nem tudod.
Sztorit én sem vittem végig,pedig előrendelve vettem meg,de őszintén szólva nekem nem jött be annyira hogy játszani is tudjak vele.Online jobb.
Szabadság meg saját sztori,csak online-ban irtó sok a veszett állat.[ Szerkesztve ]
-
jzsolt79
tag
Üdv!
Vadiúj szerencsétlenkedő vagyok a játékban. Nem játszottam végig a story módot, igazából nagyon nem is fogtam hozzá mert nagyon nem vonz, csak az online módban rovarkodom. Vállalok a p.csrángatástól kezdve az anyázásig minden ítélkezést, de hadd ne olvassak végig 12k kommentet, lenne így elsőre kezdő kérdésem
Vannak ezek a jó felépítésű vadlovak. Sikerül is már befognom amelyiket csak akarom. Ok, de mégis mi a búbánatos telivér fszát lehet velük kezdeni? Azon túl, hogy teherhordónak jó az első kilépésig. Eladni, megtartani az istállókban nem lehet, vagy legalábbis még nem jöttem rá hogyan. Olvastam valami horse fence nevű objektumról, de ha igaz azt csak a story mód egy bizonyos része oldja fel, bár lehet ezt is rosszul olvastam. -
törölt tag
válasz Triathlete #12160 üzenetére
Ja
-
-
p a s s e r
őstag
válasz p a s s e r #12152 üzenetére
mégis sikerült most túlcsordulnom, és nem ad semmit...
pont ezeket a telegram dolgokat nézem...[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
negyven2
veterán
Elérhetőek a Telegram küldetések RDO-ban!
-
mrzed
senior tag
Nagyon nehezen tolerálom, hogy játék közben áthelyezi a táboromat... asszem folytatom a szünettartást.
-
törölt tag
válasz Triathlete #12147 üzenetére
"legutóbbi tartalom frissítés" - az nem az onlinehoz volt? Azért nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz
-
p a s s e r
őstag
jó kérdés, mert én mindenből csak 5-öt tartok meg, pont azért, hogy egy ilyen takarításnál ne kelljen nazarhoz rohangálni... csak italból van 10-10, mert az bármikor megiható, de az nem random... a randomoknál gondolom ad mást... és egy pakkból 10 kollekcióm sem volt még egyszerre...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #12150 üzenetére
ha van nálad 10 akkor mást ad, vagy semmit se?
-
p a s s e r
őstag
én most nagyon sokat collectorozok, mert kirándulni jó... talán kezdem kiismerni a lelki világát, és az a tapasztalatom, hogy vannak joker napok: hétfő és a hét közepén egy nap... sima napokon sokszor ha vért izzadok sem jön össze teli kollekció (viszont sok majdnem teli jön össze), de joker napokon akár tucatszám jönnek a hiányzó alkatrészek, de persze meg is kell dolgozni érte... ez egy példa, nem ritka eset mostanában, hogy ekkorát porszívózok, de egy megyével kevesebb minden nap megvan:
általában 0-2 kollekció (ami elkeserítő), de varázsnapokon elkezdenek jönni... a rekordom egy ilyen kör után 36 kollekció, de mindig 10+... érme is nyílhegy is, akár több is egyszerre és a fosszíliáknál a legkönyebb tetten érni ezt a rendszert, mert azok kis darabszámosok, könnyű ellenőrízni... ezt olyan 3 hete vizslatom alaposabban... vajon véletlen?[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
válasz Triathlete #12147 üzenetére
Ez eddig is meg volt.
-
törölt tag
válasz Triathlete #12132 üzenetére
Ez nem sztori achievement? Mi köze ennek az onlinehoz? Ha ott megvan , akkor is megadja netán?
-
homerhamm
addikt
Na én ennyire nem mélyülök a játékba. Voltam tegnap küldetéseket csinálni, vonatot vezetni, freeroam eventen, meg mászkáltam, nekem ez bőven kikapcsolódás volt. Kerestem az ingyenlovat, az kinek jár, és hol tudom átvenni?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
bendegruz
őstag
-
negyven2
veterán
Jelenleg nekem abból van 3db (1800 Gold Quarter), az 1800-as Dollar-ból van 5.
Amik nekem hiányozni szoktak az a 1787 One Cent Token és a 1797 Gold Eagle.
Múltkor amikor 50% pluszt adott, akkor 5 nap alatt 2 kollekció lett meg.
A ló megfagyása meg általában inkább szerver gond (valaki nagyon laggol a lobby-ban (GTA-ba ilyenkor a járműbe való beszálláskor félúton megáll (odafagy az ajtóba) a karakter.
Plata Vagy csak simán megpróbálhatja kicserélni a szolenoidot
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
az 1800 gold coin (első coin a sorban) létezik még a játékban? vagy ez a Rockstar nagy trükkje, hogy sosem lesz meg a kollekció? Vagy ha majd mindenből meglesz a 10 akkor kezdi beadni? vagy nem ad majd semmit?
-
sormo
tag
Ennek a változtatásnak is sok értelme volt...eddig kabáton kívül rendesen lehetett látni a hosszú hajat most aládugták.
-
bendegruz
őstag
Én szinte csak hétvégén vagyok.Es max 8ig, de nem is figyelem a többi jatekost általában :)
Most elkezdem a cyberpunkot szóval lehet még kevesebbet leszek :D
Bar most elkezdtem az összes állatot megcsinálni úgy, ahogy a legendasokat… azzal is el leszek egy darabig :) :)Asus Rog Strix Scar III
-
arcitec
addikt
Újabb bosszantó bug igaz már több hete jelen van. Treader kiszállításkor önvezetővé válik ha úgy gondolja akadálynak menne a szekér, holott én vezetek. Most is szépen bevitt a susnyásba és se előre se hátra. BRÁVÓÓÓ.
-
CactuS
Arcképgyáros
Arra gondolok, hogy anno az ment, hogy összejöttünk páran és mindenkinek eladtuk Crisp cuccait, így azért haladósabb volt a lóvé gyűjtés. Nem olyan karaván, mint amit mostanában csinálnak az autópályákon, de na...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszi, de ez a PC topik, nekem PCm van, ezért is kérdeztem itt, másrész a video szerint konzolon is tudják csinálni a fesztivált már, leszámítva azt, hogy a gamertagból nem tudják kiszedni a valódi IPt VPN mögül - legalábbis Xbox esetén, a srác szerint.
jozefgucci1: Hát, nekem az első leszállításnál pont a végére ért oda egy játékos, csak pont beértem a szekérrel, utána láttam, hogy már veszi elő a lasszót, de gyorsabban elővettem a shotgunt, így fellökés után elvesztette a fejét. Aztán mentem tovább, de ez régen is volt. Engem felvehettek nyugodtan - Nyrdian -, esténként ha tudok, akkor felmegyek, jó lenne akár eladós karavánokat tolni, mint régen, itt legalább értelmesen fizet a segítőknek, nem úgy, mint a GTAOban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
válasz jozefgucci1 #12116 üzenetére
Jó lenne de sajnos nem cross platform
-
Plata
félisten
válasz arcitec #12114 üzenetére
Nézd a GTA-val is jó sokan beszopták hogy warezelt GTA-val játszottak majd megvették vagy ingyen vették ki az Epic-est és nem pucolták le a gépről rendesen és koppantak amikor elindították az eredetit,a játék érzékelte a warez maradványait és úgy bannolta őket mint a huzat.
De ha máshova rakja nincs gond,mondjuk a warez a C-n volt akkor rakja a D-re és kész.
GTA-nál is így csinálják azok akik használtak warezt vagy modokat,egyik van a Tiszta amivel Online játszanak másikon a modolt.De van aki így jár fel online-ba is modderkedni,van modder accos GTA fent neki meg egy olyan amivel nem rosszalkodik.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz CactuS #12104 üzenetére
Én most egy 27 napos etap után ( egy nap pont kimaradt , mert el kelet utaznom ) azt mondom nem találkoztam sem csalóval és moderrel sem . Kétszer volt erőszakos játékos ,de azt elintéztem . Teljesen jól játszható a játék . Egy hónap alatt a sok akciónak köszönhetően mindenre is összeszedtem a pénzt , rengeteg kupont adott a rockstar , így könnyű volt .
Ui : Ha valaki esténként jönne csapatni szívesen venném , mert mindig csak egyedül kolbászolok .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
arcitec
addikt
válasz LobiDrg #12110 üzenetére
Szerintem meg simán megeszi, mitől lenne másabb max. nem lesz a szerveren lévővel egyforma. Tedd azt, hogy elmented, kitörlőd,(a programot is ) telepíted, elindítod, létrehozza
a C-n file-okat , majd azt felülírod a mentettel. Oszt annyi. Lehet pampog érte, hogy nem egyforma, akkor szinkronizálni kell és kész. SZVSZ. U.I_Majd számolj be.[ Szerkesztve ]
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok! Eddig a tört verziòval jàtszottam, de most szeretnėm megvenni a jàtékot. Az érdekelne, hogy az eddigi mentésemet működésre tudom e bìrni az eredeti verziòval?
-
bendegruz
őstag
9A legendasokat rendesen rapszodikusan adja.
Szombaton beadott vagy 6ot, tegnap egyet sem :)
De sztem figyeli az ai kinek mennyi van :)
Mert mint írtam fentebb, az utolsó 4-5 legendast vagy 2 hónapig kergettem :)
Modder meg agresszív user nagyon elenyésző mennyiségben van.
Simán lehet nyugisan gyűjtögetni, vadaszgatni.Cactus: a második videó tényleg gáz de sztem hétköznapi userrel nem jellemzően történik ilyesmi..
Tartalonfrissitest sztem nagyon ne várj… valahogy nem erőlteti a rockstar sajna.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
lo_jo
senior tag
Egy streamernél mindig kicsit rosszabb a helyzet, mert sok modder (és sima játékos is) meg akarja mutatni, hogy ő jobb, de az a része itt és GTA Online-ban is igaz, hogy elég egyszer összeakadnod egy hülyével, utána addig követ, amíg ő akarja. GTA-ban ez jelenleg ott tart, hogy invite only sessionbe is utánad tud menni ID alapján. A hétközbnapokban, átlag játékosoknál valóban elég szokott lenni egy sessionváltás, hacsak nem haragítottad valahogy magadra a moddert.
-
Plata
félisten
Nézd,én kb 30-a szintig jutottam outlaw pass-ban mert meguntam a cseszekedést,de most pár napot megint játszottam,első nap nyugis játék alig találkoztam valakivel,második nap már többször kaptam moddert,az egyik eventen volt,másik free roamban.Utána harmadik nap megint tök nyugi és béke.Igaz volt hogy meglőttek hülyék,vagy kerülgettek de elkerültem őket.
Most szerintem néha marha sok legendary van.
Vagy csak szopat a játék,elmentem kollekciózni erre egymás után találtam legendásakat.Így a gyűjtögetést mindig meg kellett szakítani.
Jah bugok akadnak megint szép számmal.Moonshiner shack elég szar mostanában. -
törölt tag
hát én rdr-be nagyon nagyon ritkán találkozok hacker/cheaterrel, akkor egy egyszerű session váltás megoldja. Ma GTA-ban futottam bele egy olyanba aki halhatatlan volt. Ilyenkor mindig sessiont váltok azonnal ( alapból nem is megyek sokfős idegen publicba), de itt még kicsit szórakoztunk , aztán beaddolta magát friendnek. Ekkor egyből kiléptem, töröltem, blokkoltam, reportoltam.Nem tudom mi lesz belőle, elmentettem az adatlapját. kíváncsi vagyok foglalkoznak e vele.
Rdr-ben nem is tudom mi értelme ezeknek free modeban
-
Warzoz
senior tag
Az én tapasztalatom a következő. Mostanában játszottam minden nap néhány órát. Feltornáztam 100 szintet az outlaw pass miatt és a bountyt is felraktam a max szintre. Közben gyűjtögettem, vadászgattam, bóklászgattam mindenfelé. (Néha azért jó lett volna egy kis társaság). Nagyon ritkán találkoztam olyan játékosokkal akik belém kötöttek, modderrel meg összesen egyszer. Szerintem teljes mértékben megtalálhatod most a keresett nyugalmat a játékban.
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, hosszú kihagyás után gondoltam újra visszatérek esténként, ránéztem az egyik streamerre, akinek szoktam nézni a videóit és 2 dolgon megakadt a szemem. Az egyik inkább elkeserítően vicces, amíg nem velem történik, a másik már komolyabb. Ennyire gáz a helyzet, hogy a PlayerTag alapján simán kiveszik az igazi IP címedet és simán ellehetetlenítik az online játékot? Tényleg ennyire gáz mostanában az online? Ha igen, akkor nem erőltetem.
Másik dolog, hogy pont a nyugi miatt jönnék vissza, de azért várható tartalom frissítés a hippi update után?
-
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest