Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Srácok ezt a napi showdown-t hol kell elkezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
hogy érted, hogy szabadon? hogy zaklatnak-e közben? nem, felevezni a folyókon a vízesésekig lehet, meg ugye bizonyos helyeken a pálya széle van, de amúgy szabadon lehet csónakázni. van kenus és csónakázó videóm is fent a csatornámon.
kenus [link] , csonakázós: [link]
régebben cinematic módban nem fogyott a stamina, most már sajnos megoldottákez melyik játék?
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
a story után nagyon furcsa volt a kihaltság, meg a némaság. aztán most meg furcsa hogy storyban fegyverváltásnál lassul az idő, ha leszállok, felszállok a lóra leszedi a fegyvereket, plusz a story szereplője sokkal gyenegébb mint az online karakter, lazán beséltam Arthurral egy rajtaütésbe ahogy online, úgy kinyírtak mint a pinty. plusz rengetegen vannak az npc-k, lépni nem lehet tőlük egy településen
-
őstag
őstag
-
Mike
veterán
válasz bendegruz #10380 üzenetére
inkább fordítva. én az online tapasztalatból tudtam rutinosan megcsinálni a story végét. valahol 80% körül vagyok, nem tudom mi hiányzik, gondolom az összes challenge, azzal meg szopjon az akinek incs jobb dolga
nekem special edition van, pre prder volt 27k-ért, az ultimata 32k lett volna, azt más sokallottam. vagy az alapot érdemes megvenni, vagy az ultimate-t, a specialosokat midnenből kihagyták. ja és megvettem az első akciós arany csomagot is. amennyi órám van a játékban bőven megérte.
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz Danecay #10381 üzenetére
nem kuka az egész
csak, ha pl 28 napig megcsinálsz egy napi challenget, akkor 0.5 arany jár mindegyikért
ha kihagysz egy napot, akkor csak 0.2 járplata:
pl a vadászat, növények ismerete és egyáltalán a térkép felfedezése nagyon jól jött nekem az onlineban a story 100% után
én utána álltam neki az onlinenak[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz bendegruz #10380 üzenetére
Hát én 20%-ra sem csináltam meg sztorit szerintem és nagyon jól meg vagyok online-ban anélkül hogy bármit tudnék a sztoriról.
Még is mi a túrót lehet meg tudni a sztoriból ami fontos online-ban és nem tudod meg?
Szerintem semmit,mert a játék úgyis mindent a szádba rág.#10381Danecay
Napi küldizés csak akkor fontos ha sok arany kell.
Egyébként akkor is reszelnek a napi küldinek ha minden nap csinálod,ha a rockstar úgy gondolja akkor lazán reseteli a sorozatodat.
Mert bugot javítani nem tudnak,csak újat kreálni.
Online sokkal kötetlenebb,nekem sokkal jobban be jön.#10383sormo
Dettó,a sztori nem érdekel,az csak fel idegesít,sok sületlen baromság ami van benne max csak fel csesz.
Szórakozni akarok nem idegeskedni a hülyeségek miatt.
Online-ban az a bajom hogy nem lehet nyugisan csónakázgatni,na és a tábort sem lehet igazán fel fejleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
-
bendegruz
őstag
Szerintem érdemes a 100%-ot megcsinálni.
Sokat tanul belőle az ember az onlinehoz :)Szerintem az ultimate ad elég sok pluszt az onlinehoz és a storyhoz arany nélkül is.
De ki hogy látja.
Nekem egy ezressel került többe, mint az alap.
/bocs, ketezerrel/
Szóval megérte simán:-)[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
sormo
tag
Én az alapot vettem meg, de sokkal jobban örültem mikor összegyűlt az arany és meg tudtam venni az első pass-t, igaz, hogy nem kis idő de ha már megvan mindened akkor unatkozol.
Bár ha csak lovagolsz és nézed a tájat már az is egy élmény olyan gyönyörű a game (csak kell hozzá gép...). -
őstag
őstag
Nem igazán. Szerintem elég az alap.
Online kezdésnek jól jön némi arany, (de a fenti dezinformációtól eltérően nem jár hozzá) mert kezdetben nehéz összeszedni, bár én összeszedtem, de időbe tellett. Később már jön bőven.
Játékon belül tudsz venni aranyat, most ~ 2800ft 25 arany (van több csomag, minél többet veszel annál kevesebbe kerül egy) De ez ráér bármikor, előbb próbáld ki a játékot. -
őstag
őstag
Te előrendelted, az aranyat azért kaptad. De ezt már megbeszéltük januárban.
Amúgy ha árában járna mellé arany az megérné. Az extrák nélkülözhetőek.Külön lehet venni aranyat bármikor. Online megkönnyíti a kezdést, mondjuk lehet venni 25 -öt, ez fele annyiba kerül, mint az Ultimate Edition felára Steamen.
-
bendegruz
őstag
hát idő pedig kell hozzá
ugy számolj, hogy a singleplayer csak 100 óra..
ha 100%-ra csinálod, akkor 200-250
az online nagyrészt abból áll, hogy vannak szakmák és azokban csinálod a küldiket, pénzt-aranyat keresel
csinálod a napi kihívásokat, emellett rengeteg küldetés és egyéb más t lehet csinálni a többi userrel, vagy nélkülük
de van, hogy csak lovagolsz és csodálod a tájatAsus Rog Strix Scar III
-
Winne
nagyúr
Tehát a drágább éri meg jobban ahogy olvasom.
Sok órám nincs játszani, miután elalszik a gyerek van kb 2 per nap, ez nem tudom mennyit ront az élményen. A multit úgy kell elképzelni, hogy felépíted az életedet, mint a valóságban kb és fent kell tartani?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Plata
félisten
Nekem nem ulti van csak a spéci asszem,de kaptam hozzá vagy 50 aranyat és egyből meg tudtam venni minden role-t,sima verzióhoz nem kapsz egy aranyat sem szerintem,vagyis mire ki farmolod az első role-t addigra eleged is lesz a játékból.Na és akkor még kell 40 arany a pass-ra is.
-
Winne
nagyúr
Ha most vennétek meg a játékot költenétek többet a drágább digitális változatokra, vagy elég az alap, nincs érdemi hátránya?
-
bendegruz
őstag
tegnap játszottam egyet ezzel a halloweenes showdown-al, mert a streak része volt..hát elég érdekes aki szeret öldökölni, annak be fog jönni
Asus Rog Strix Scar III
-
Werkly
őstag
Third person camera FOV-t mennyire érdemes kitolni a csúszkán? Vagy a default a jobb? Kösz!
-
p a s s e r
őstag
hölgyekurak, nem szállítunk ki mostanában? nekem van minden...
aztán mehet viszonzás, vagy fordítva lejátszva, tök mindegy... ha nincs semmi kiszállítandód, csak jönnél, assebaj... privátban, ha érdekel valakit... kösz!beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
hú, de utállak, hogy haljon meg a lovad! lehet elgondolkodom és ültetünk jövőre... a málna a legjobb...
és rosszul adja a moonshine-t, sokból kevés lőre lesz, az igaz, viszont az egyik legdrágább pálesz...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
bendegruz
őstag
egy francos hideoutot nem találtam ma..az hiányzik a full streakhez :/
Asus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #10345 üzenetére
-
p a s s e r
őstag
válasz bendegruz #10341 üzenetére
tök jó pénzgyűjtésre, én is azt toltam alaposan, amíg el nem kezdett randomizálódni... azóta viszont csak véletlenszerűen, ha szembejön szedek fel bármit... érmepakkom azóta nem jött össze, pedig egy kivételével minden érméből lehetne 10-20+... csak eladogatom őket, ötöt tartok meg max fajtánként... minek is többet, ha sokhavonta jön össze a kollekció, randomban?
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #10338 üzenetére
Van amikor én is így járok :)
Multkor nekem is osszejott 2 full érme Kollekció.
Egyenként én csak az ékszereket gyűjtöm.
Abból megvan a napi 1000-1500 dollár ha van idom játszaniAsus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #10331 üzenetére
Kösz,látom három helyen van creek plum.
Nem értem a játékban miért nem lehet szedni gyümölcsöt.
Vagy csak én nem vettem észre? -
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10338 üzenetére
nekem a collectorkodásból van a vagyonom.
-
p a s s e r
őstag
ja, amúgy ma nem collectorkodtam csak annyit, amennyit a napi küldetések megkívántak (+1-et) és a rengeteg egyforma coinom mellé megérkezett kétszer is ugyan az az egy szem érme, amelyik fehér holló... szal sikerült 7 cucc begyűjtéséből (amiből három heirloom volt) kettő kész érmepakkot összehozni... az első great plainsen a torony alatt volt a másodikat meg észre sem vettem... az szürke detektoros kitudjami volt, valahol... na ilyen már nem volt hónapok óta...
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10336 üzenetére
ott a pont
-
p a s s e r
őstag
rum: blackwater egyik sátrában, colterben egy házban, van hornban a hajón, vagy a kilátón, armadillo mellet nem sokkal és window rocknál a házban, ahol nazar is szokott lenni néha...
creek plum meg ahogy mondod, de ha strawberry környékén van kettő, akkor a harmadik rhodes környékén van, vagy fordítva...
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10334 üzenetére
nekem 50k-m van, és nagyon nem is akarok többet
csinálgatom a napikat de azt sem tudom minek, igaz minden szart megveszek aranyért, oposszum, meg most az íj, de mindkettő tök felesleges volt[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
haha... nemtom, olyan hetvenezer kb...de ez a vadnyugat, ott meg volt az aranyláz, szal hogy autentikus legyen a játékélmény én azt tűztem ki a céltáblára... de amúgy pénz van elég, az xp nem érdekel nagyon, mert csak arra jó, hogy minél magasabb, annál inkább elgondolkodnak , hogy betámadjanak-e...
-
Mike
veterán
carib rum általában van Van Hornban a hajón, ha nem akkor fent a kilátón, szilva meg Starwberry környékén
én már nem nézegetem a térképet, amióta változtattak abbahagytam a collectorkodást
kétszer voltam coin túrán (az ismert útvonalon) de nem lett meg belőle egy set sem. akkor meg minek erőltetni?[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10329 üzenetére
mennyi zséd van, és mi a cél?
-
p a s s e r
őstag
a netes térképpel... küldök egy szűkített linket... lehet szűrni is...
creek plum + karibi rumígy a három csillagos, erős moonshine 300 fölött ad dollárban... mármint most...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #10329 üzenetére
Trader is többet fizet.
500 helyett 625.
Honnan a szöszből szedsz caribi rumot meg creek plum-ot?
Ėn a konzervest szoktam.
Ahhoz katalógusból megrendelem ami kell és kész. -
p a s s e r
őstag
hát nem kell, csak szeretem a traderezést és a moonshine-t is szeretem pörgetni, feltéve ha jól működik...adják a pénzt és azért napi négy moonshine-t kivinni nettó 40 perc kb, aztán pótolni a három creek plumot és az egy caribi rumot még 10... ja, amúgy most többet is fizet...
-
Winne
nagyúr
Köszi!
Steamen kellene, van a buxában lóvé, kb sosem veszek semmit, ezzel meg nem játszottam még, de elég komplexnek tűnik, biztos jó móka. :)
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10312 üzenetére
meg is őrűlnék ha naponta kéne 2-4 kiszállítást csinálnom
heti egyet max, azt is csak azért mert betelt a hely a tradernél és sok az állat. (amíg nem volt állat, nem igen vadásztam) -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Most 40 euró a játék Steamen, szokott/várható ennél olcsóbban az év végi hajtásra?
-
Plata
félisten
Ma jó sokat játszottam,jó pár órát el lébecoltam.
Mert csodás helyen volt a táborom,olyan szép helyen volt hogy totál leragadtam.
Próbáltam rá dumálni a kutyámat hogy ússzon egyet,de nem volt hajlandó.
Volt pár érdekes dolog,egyszer lőttem a tábor mellett egy perfect őzet,de a vízben.próbáltam lasszóval kihúzni,sikerült elkapni egy felhőt.
Ki húztam a partra,erre megtámadták csukák.De még a vízből is kijöttek utána.
De párat én is fogtam.Kár hogy nem lehet velük semmit sem kezdeni.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
sixpak
nagyúr
Aloha.
Ha egy ssd-ről átrakom a játékot egy másik ssd-re, akkor reklamál a kliens vagy megtalálja utána?
Esetleg áthelyezés után meg kell adni az útvonalat?
Nincs kedvem 120 gigát újra letölteni, azért kérdem.
Thx.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
p a s s e r
őstag
ja, az automata sem tökéletes, néha hibázik, és van, hogy tök idiótán vezet át egy kereszteződésen, de azt már megszoktam... hónapok óta kiviszek napi 2-4-et, bár az elején az útzárat szigorúbbnak gondoltam, mint valójában, szal előre, szekérről leszállva ledaráltam mindet, utána meg ha jöttek utánam azokat is, persze ezt a tipped segítségével... (célra tarts!) azóta én megállok és 10, de inkább 15-ből egyszer van problémájuk... most is manuál drive módban próbáltam menni tök egyenesen az úton, erre a lovak dobnak maguktól egy éles jobbost, csak hogy sérüljön a cucc... sérült is, mert reakcióidőn belül nem tudtam lefékezni, holott kettesben mentem... ja, a sín, meg a hidak figyelősek, a hidak is megdobnak sokszor...
egyébként jó az utolsó kérdésed, mert nem tudom... van egy kitűzött cél, (pár nap és kész), és megfogadtam, ha elérem, azután lovaglás közben nem érek a shifthez... és hagyom a napikat (egy persze kell a streak miatt), hacsak nincs kedvem valamihez... szóval tökre igazad van... a játék feléről fogalmam sincs... (bh-ban talán kettes-hármas vagyok, mert nem érdekelt, a sztori felénél tartok, mert nem váltottam át rohadékba, segítségkérők is ismeretlenek többnyire és a fr eventekből is alig próbáltam párat... az útszéli race, meg mittoménmi totemek meg pláne...)
bendegruz, ez kicsit neked is válasz volt... ja én bátran viszem a halálba, vagy a vevőhöz távoliba a trader pakkot...
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #10309 üzenetére
Én a moonshine kiszállítást és a bh streakeket nem is csinálom
Traderbol is csak local kiszállítást.
Majdnem annyit ad, mint a distant és sokkal nyugisabb.Asus Rog Strix Scar III
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10309 üzenetére
az automata nem tökéletes, de ha sokszor szállitasz ki, pontosan tudni fogod mire kell figyelni
én pl nem automatán megyek át az ellenörző ponton. de nem is állok meg, és nem is lövöldözök. egy időben ha nem lövöldöztél, nem is jönnek utánad, mostanában újra igen. sín előtt érdemes megállni és azon kézzel átmenni. egyébként nekem is volt már olyan hogy a lovak rosszul mentek,a szállítmány fele megrongálódott... a másik fele meg felrobbant
amúgy hova akarsz haladni, megvan mindened, nem?
élvezd a játékot és csak azt csináld amihez kedved van -
p a s s e r
őstag
válasz bendegruz #10308 üzenetére
volt az is... minden, armadillo, valentine, emerald és az is...
kikapcsolhatnák a sávtartó ló asszisztenst r*-ék... és tök jó lenne, ha nem lenne benne nettó szivatás, ami az előzőnek a tök ellenkezője... szállítom a moonshine-t, megállítanak, a szekér meg ráránt a tankcsapdára (-1 demizson)... (hupsz, ez mégsem egy jobb kettő visszafordító, gondolta a szekér ai-ja...) újrapróbálva meg megállok, mert kérik, és még le se fékeztem teljesen, már lőttek... nem, nem volt elől fegyver nálam... szal az az, ami rohadtul genny dolog, hogy hátráltatnak folyton az előrehaladásban (nyilván vegyél aranyat, még meg is értem), de ez egy kicsit túl megy a határon... szal oké, hogy baromi lassan lehet csak egyről a kettőre lépni, manapság kezdőként meg pláne, de ez már sok... ha van egy napi, akkor tuti, hogy a hozzávalók valahogy nem jönnek szembe úgy, mint szoktak... resupply-nál is sokszor sokkal hosszabb utat javasol visszafelé sárgával, mint ami a legrövidebb lenne, ha van olyan napi, hogy maradjon öt perc hátra a küldetésből... ma először voltam sztem tényleg felcseszett állapotban...
de volt vonat!beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #10307 üzenetére
Menj gyorsutazoval Mc farlane ranchre.
Ott mindig van vonat.
Igen, mindenből kevesebb lett.
Rajtaütés, hideout,moonshine bootleggerek, strangerek, stb..
De ez van egyelőre sajna.Asus Rog Strix Scar III
-
p a s s e r
őstag
válasz bendegruz #10305 üzenetére
nemtom, nekem folyamatosan 12 fős, azaz félig teli a szerver... kevesebb, mint amit mondtál, de érezhetően ritkábbak a véletlenszerű dolgok... ma pl. vonatra vadásztam, de feladtam... legendásokkal csak véletlenszerűen foglalkozom, de az se volt sok...
engem legjobban az zavar, hogy nem telik el egy hét, hogy ne változtatnának valami apróságon, ami miatt nem működik a napi rutin úgy, ahogy előtte megszoktam... ez sok potméter tologatása részükről és jobb lenne inkább ritkábban állítgatni...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #10299 üzenetére
na jó, tegnapelőtt felélesztettem egy játékos lovát akivel ütköztem
-
Đusty
addikt
Én jóval többször ráadásul péntek óta nem láttam egyetlen nyamvadt legendást sem.
-
bendegruz
őstag
A modderek főleg a kezdőket tudják megszivatni.
Hányszor volt régebben, hogy a lovon lévő 15-20 prém elveszett egy ilyen nyomi miatt..
Amíg pár emberes sessionok voltak, nyugton voltunk tőlük.
A rockstar meg nemigazán lép ez ügyben sajnos.
Egyébként mióta sok a jatekos megint, kétszer futottam bele modderbe.
Ez mondjuk nem vészes, de azért bosszantó.Asus Rog Strix Scar III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest