Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Xbox-on nincs lehetőség módra... Vagy szerzel egy körözést és úgy mész le hozzá tüzes nyíllal, vagy fellöksz valakit, a közelben és amikor piros ponttá akkor mész le hozzá (ez utóbbi esetében még körözés se fogsz kapni...
-
Kylesa
aktív tag
Egyébként nagyon adom a hozzászólásod. Én szintén most játszom másodjára a játékot. Az első alkalommal én is nagyjából csak "végigrohantam" (122 óra lett a vége a Steam szerint), aztán két évig félretettem a játékot. Nemrég YT-n unalmamban sok-sok detailes videót néztem a RDR2-ről, és annyira megjött hozzá a kedvem, hogy ismét letöltöttem, és újrakezdtem. Most közel sem sietek annyira, mint az első alkalommal. A számláló már ~212 óránál jár, és még csak a harmadik fejezet közepén tartok kb. Ezúttal minden camp upgrade-et (még a kozmetikai cuccokat is) beszereztem, a challenge-eket próbálgatom, álomfogókat, cigikártyákat, sziklavéseteket már mind összegyűjtöttem, az elérhető összes legendary halat kifogtam, és jónéhány kincset is megtaláltam. Anyagi gondjaim nem nagyon vannak.
Most egy csomót rohangáltam ide-oda Strawberry és Annesburg között, pumákra vadászva, már csak egy hiányzik a Master Hunteres challenge-hez, de egyszerűen nem találok egyet sem, úgyhogy hanyagolom a dolgot. Inkább viszem tovább a sztorit, éppen kezdek belekeveredni a Gray-Braithwaite konfliktusba.
Multizni sosem szoktam semmivel, leszámítva a 4 év súlyos WoW-függést.it's a danger pretty here in Night City
-
negyven2
veterán
Alapvetően a Cinematic mode nem egészen arra lett kitalálva, hogy az az autóutazás. Tudja azt is, de az inkább egy látványelem. A világ, körülötted ugyan-úgy él mintha játszanál (ezért is tudnak megtámadni). Nagy sebességnél sajnos benne van az, hogy aki berohan, azt elcsapod.
Ha Lockdown alatt van a település akkor nem tudod befizetni. A legegyszerűbb megoldás ekkor, hogy hagyod magad elfogogatni (vagyis ha jön a law és mondja, hogy ad meg magad akkor megadod). Ekkor levonja a vérdíjat.
-
llw66
csendes tag
Szia Tusi!
Elsőnek az eredeti ment (1436.31) a gépen (tehát azért támogattam a készítőket), úgy is voltak ezek a kilépések, azután próbáltam a tört verziót (1438.28). De maradtak a kilépések. Nem akarok konzolt venni, elég a PC...
Egyébként "elmebeteg" ahogy ez a játék meg van csinálva, mi minden apró cseplő dolog van benne. Megéri a "szenvedést", a kutatást a probléma megoldásához. Minden elismerésem a készítőknek. -
negyven2
veterán
A múltkori patch nem változtatott semmit se. Vagyis a mind a Story, mind az Online maradt ugyan olyan mint tavaly. Csak biztonsági frissítés volt. Viszont azt már leírtam, hogy mind az eredeti megjelenéshez képest mind a PC-s megjelenéshez képest sokat romlott a Story minősége is (bug-os lett sok helyen ahol nem volt az). Volt amit javítottak azért, és volt amit csak felületileg kezeltek. Pl. volt olyan hiba, hogy bármilyen ruhában mentél be a táborba, a többiek mindig azt mondták, hogy vegyél fel melegebb ruhát. Ezt úgy "javították ki",hogy egész egyszerűen kiszedték azokat a vocie dolgokat amik ehhez kapcsolódtak. Vagyis most is mondanák, de nem tudják megtenni azt mert nincs rá előhívható szövegük.
-
negyven2
veterán
Ha nem volt még meg, és nincs lehetőséged natívan játszani, akkor itt van egy közel 12 órás, csak a sztoriküldetésekre koncentráló Red Dead Redemtion végigjátszás. Kommentár nélkül, és a One X-re feljavított (4K//30fps) kiadás. Ugye ez kvázi a folyatása a történetnek, bár mivel ez 8 ével korábban készült el, így sztori szempontjából azért érezni, hogy igazából a RDR2-t megpróbálták hozzá írni. Illetve ehhez még készült egy elég jó DLC is: Red Dead Redemption: Undead Nightmare
Natív játszáshoz kelleni fog vagy egy X360 (720p), Xbox One/One S (720p) One X/Series X (4k), Series S (1440p), vagy egy PS3 (640p).
Illetve talán manapság már azért jó eredményt lehet elérni egy X360/PS3 emulátorral is).
-
chris0000
őstag
rá is nyomsz, h megerősítés? ezt csak azért írom mert én többszőr úgy jártam, h a space-t nyomkodtam, h elfogadja... közben meg az a visszaállítás defaultra... nekem baromi szépnek látszik a játék, nincs artifact egy szál se szerencsére...
más... az ilyen kunyhós küldetés ahol több pénzt lehet szerezni, miért nem jelöli a térképen? vagy én nem veszek észre vmit? küldetésekben szerepel, h menjek a sóstó fele észeki irányba... thx. üdv.
-
Mike
veterán
Erre nincs megoldás. Esetleg bemész valahova zárt helyre amíg afk vagy. Vagy benyomod a piros menüt. Persze értem én, nem akarsz annyit lovagolni, de annyira nem vészesen nagy a térkép, a lovak is mára egyformák, szóval annesburg dennis nem távolság, főleg a sinen. Tudod hányszor mentem le egy 3*-os puma tetemével a vízeséstől a hentesig online? Főleg ameddig eltűnt minden gyorsutazás után a lóról? És 13.5 dollár még sok pénz volt?
-
negyven2
veterán
Igazából nincs rá megoldás (maximum lerakod a tábort és gyorsutazol a célhoz legközelebbi helyre). A cinematic nézet alapvetően nem azért van a játékban, hogy azt használva automatikusan tudjál menni A-ból B-be, hanem cinematic experience-be tudd nézni a játékot, ha szeretnéd.
Pl. küldetés közben, amikor az irányítást szempontjából néha kvázi "meg kötve van a kezed" (tehát igazából a többiek mellet kell lenned, és nem 8km-re arrébb bolyongva), akkor ne kellejen lovaglással foglalkozni, hanem oda tudj figyelni a sztorira, vagy pont egy "élményt akar átadni vele" (lásd a Guarma-ból való visszatérést).
Tehát igazából ez egy élményfokozó kameranézet, semmi más. És ezért pont, hogy semmi hatással nincs az open world világra. Leszámítva, hogy a felépítésből adódva tudsz folyamatos gombnyomogatás nélkül is utazni.Ha nem így működne, akkor kvázi sokak számára kiveszne az világba berakott random események sorra.
RDO-ban ráadásul ez még meg van fejelve azzal is, hogy ha almai valami Free Roam esemény bukkan fel a közelbe (útzár, hideout, Moonshine tábor, etc.), akkor meg is áll a lovaglás. De amúgy Online-ba is simán bele lehet futni állattámadásba, ambush-ra... és még ott vannak más játékosok is.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
Az nagyon jó lenne.
Én reggel óta afkoltam.Most jöttem vissza egy jó bringázásból,addig ment afk.
[4/16 10:08][System]You are no longer marked as idle
Meg jó lenne valami jármű csalás is.
Mondjuk motorcsónak,vagy gőzös,esetleg yacht.
GTA-ban sok ilyen hülye kód volt,régen,amikor a gyerekek még kicsik voltak San Andreas idején,mennyit marháskodtunk a hülye kódokkal.
Élvezték hogy az ütközéstől minden jármű elrepült a levegőbe,meg egyéb idióta kódok.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Én nem szeretem ha küldetések közt sokat kell lovagolni fölöslegesen le és fel.
Az meg tényleg idegesítő hogy cinematic-ban mindig megtámadnak.
Akár utonállók,akár a hülye gyökerek társasága.
Mondjuk más játékban sem szeretem a fölösleges rohangászást.
De másik játék nincs amiben ilyen sokat kéne lovagolni.
RDR-ben van egyáltalán zene?
Nem nagyon vettem észre,vagy nem figyeltem.
GTA-ban tudom hogy van mert szól a rádió.
Jah engem még az is felcseszett hogy Rhodes mellett sztoriban valami utonálló gyökerek megtámadtak,valami Rhodes-i banda,lelőttem őket a francba és körözés lett rajtam.
Ne hogy már utonálló tetveket ne lehessen lelőni.Meg szintén Rhodes környékén volt valami csaj aki nyivákolt az úton hogy segítsen valaki rajta,oda mentem hogy segítsek erre fegyvert ragadott és ki akart rabolni,azt még miatta is kaptam bountyt,azért az már röhejes.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
kicsit ráfüggtem
ebből 270 óra a story
mindkettő az én karim, a srác volt előbb, 2021 januárjában kezdtem a másodikat, a csajt
sajnos 2021-ben nem igazán jött plusz online tartalom, és nem is vagyok optimista, mert a Rocktar számára mára csupán egyetlen játék létezik, a GTA V
ezzel együtt amit letettek az asztalra egy mestermunka, ilyen lovat más játékban nem látsz[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
azért az aim assist sokat segítene rajtad
el nem tudom képzelni, hogy lehet mozgó lovon egérrel célozva lőni (mint ahogy mozgó autóból is bénán lőttem vezetés kzben PC-n.). persze távcsöves puskával az egér sokkal precizebb, gyorsabb
ha gondolod, nézz meg 1-2 videómat: a call to arms-os se rossz [link] vagy a big valley monnshine harc [link] igaz ez mindkettő online, ahol azért gyorsabban mozog a karakter mint a storyban.
te új vagy itt, több mint 4000 órám van az rdr2-ben -
Mike
veterán
ott van a Horizon Forbidden West. Nincs mentés a cauldronokban, és simán 2-3 órás is megvan. csak egyszer nem fagyott ki. az rdr2 2018-ban szinte tökéletes állapotban jelent meg, volt 1-2 nem zavaró bug, egyszer nem fagyott le a 270 óra latt. na most a PC átirat egy más tészta.
-
Mike
veterán
-
Plata
félisten
Vulkannal,de jó ideje már nem gond az alt tab,eleinte volt,de megszűnt.
A win billentyű is megy mert az az instenverte xbox game bar vagy mi a ragya azzal jön elő.
Azzal szoktam képet csinálni,vagy nvidia gezemicével.
De hogy trollkodjak is,mostanában keveset játszom a vulkán karimmal,mostanában inkább a discovery era alien karimmal játszom terran rosszarcot.
Vulkán kari most is a kedvencem,csak neki nem való terran dreadnough,mivel tudományos kari,na és az új terran egyenruha neki rosszul áll,elég illetlen helyen hiányzik a nadrág textúrája.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Nekem pl egyáltalán nem bírja az RDR2 a tunningot a gépembe, mindent vissza kellett vennem alapra,hogy ne fagyjon ki a játék. Persze lehet csak valami specifikus beállítás kellene hozzá, de minden más megy pöpec, csak az fagy ki a megy a tunning.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
negyven2
veterán
Van manuális mentés. Menu-->Story-->Save Game. Menteni csak akkor nem enged ha ép akcióban (megtámadnak, vagy harcolsz), küldetésben vagy éppen.
Steam-es kiadást nem lehet sajnos így játszani.
A kifagyást meg úgy értem, hogy mind a konzolos kiadásnál, mind a PC-s kiadásnál is sok olyan történet van, hogy valakinek szinte soha, valakinek meg állandóan kifagy (van, hogy csak ez a játék). Vagyis bár nem kéne, de előfordulhat a kifagyás, de az már kérdés, hogy ez mennyire reprodukálható (ugye ez a valós bug). Itt se nagyon olvasni arról, hogy folyton kifagy (max az online, de azt meg a netkód része nagyon befolyásolja).
-
negyven2
veterán
Azért PC specifikus probléma bármely játékkal bármikor előfordulhat a platform felépítéséből adódóan. Legalábbis ezt arra értem, hogy most is olvasni olyanokat, hogy valakinél hiba nélkül működik, valakinek meg folyamatosan fagy a játék.
Nálam a megjelenése óta (2018 óta ugyan azzal a One X-el használom) igazából akkor volt ilyesmi hiba amikor valamit nagyon elrontottak az Online-ban.
Amúgy bár nincsen benne közvetlen nehézségi szint váltás, de pl. ha kontroller használod, akkor be lehet kapcsolni a Lock-On mode-ot 3 lépcsőben is, ami lényegében egy auto aim (a célzás gomb lenyomásával befogja a közelében lévő ellenfelet). Bár ez esetben is azért kell egy kis beavatkozás.
-
Plata
félisten
Sztoriban ha rádugrik 8-10 köcsög az normális,vagyis hát a játék szerint,bármikor rád törhetnek,ellenséges banda tagjai,ha megfigyeled mindig ugyanazok jönnek.Hiába lövöd le őket.Ha mented a játékot és kilovagolsz a táborból rád spawnolnak,ha cinematic kamerával akarsz megint megúszni egy óra lovaglást rád ugranak,ha ki jössz városból rád ugranak,kész vagy küldivel és mennél valahova rád ugranak.
Pont ezt untam meg ebben a hülye játékban,az NPC-k agyatlanságait meg azt hogy állandóan félóra lovaglás van két percnyi küldetésre,de nem lehet cinematic-al átugrani mert akkor egyből kapsz egy rakás gyökeret a nyakadba.Egy hosszabb lovagláson simán megtámadhatnak kétszer háromszor is.És nem oda vissza,csak oda.Vissza fele ugyanaz vár rád.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Elvileg a Steam verzió nem megy net nélkül (meg a Ultimate Plata Editon se ). A sima RS Launcher, Epic kiadás működik). Illetve bár esettben ez lényegtelen, de a konzolos kiadásokhoz se kell net a Story mode esetében (kivéve ha a Home licence nem a te gépeden van).
Amúgy kérdezted a bugokat, és igazából nagyon nincs benne bug. Ami nem teljesen igaz, mert olyan nincs ami feltűnne, észrevehető most, de sajnos olyan sok van ami a megjelenés óta került be a "javításoknak" és online tartalmaknak köszönhetően. Itt főleg azokat zavarhat akik már a 2018-as kiadással is játszottak (Online esetében is megvan ugyanez a probléma).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest