Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Fagyas nalam is csak 3 volt eddig az 50-60 orabol, kb mindig ugyanazon a helyen - Saint Denis egy bizonyos utca sarka es egyszer a bankrablasos kuldetes vegen- de meg ez sem bossazntana. CP2077 alatt sokkal tobb fagyasom volt. De ott tudtam menteni es csak 4-5 percet kellett ujra jatszani, nem egy orat!
Cp 2077 most mar stabil, nem a gepem hibas, egyik masik jatekban sem volt fagyasom, soha!Szerencsere nem fagyott ki tegnap, de azert szuk volt nagyon a lik.
A lassusagra. Megnyomom a Q-t, hogy menjen fedezekbe es nem tudok kijonni, csak a kb 3. gomb nyomasra.
Dead Eye 70%-ig feltoltve, megis, hiaba celzok es nyomom a dead eye-t nem kapcsol be. El kell engedni az aim-et, ujra nyomni es akkor ma megy.Szernecsere mar jobban megy a game - nagyon bena vagyok jatekokban, de ez nem tantorit el - es nincsen dead emiatt, de azert ez nem idealis.
eat, sleep, play, replay
-
Plata
félisten
Teljesen rosszul nézed a dolgot.
Nincs bajom azzal hogy le fagy mert nem szokott,hála az égnek.
De hogy nincs rendes mentés csak 1 vagy 2 óránként az ultra gáz.
Egyszerűen úgysincs annyi nyugodt időm.Még este 11 körül is meg zavarhatnak és ha nincs mentés cseszhetem.Szóval a mentés hiánya nem azért rossz mert Pc-n le fagy,hanem egyszerűen mi van ha közbe jön valami és elkell mennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik