Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgovas
kezdő
válasz CtiveR #15517 üzenetére
Szia! Én pont hétfőn kezdtem neki a második karakteremnek, így elég friss az élmény, hogy milyen alacsony szinten, kábé a semmiből aranyat farmolni. Lassú, az tuti (mondjuk nekem péntek estére meglett a második role license is, azaz ezalatt összejött 30 arany, de tény, hogy baromi sokat játszottam)
Én szinte minden aranyat hozó elfoglaltságot próbáltam, hogy változatos legyen a farmolás.A napi kihívások lehet, hogy keveset adnak, de viszonylag stabil aranybevétel, sokszor minimális idő és energia befektetéssel. (első héten ugye 0.1 arany/kihívás, de napi 5-7-et simán meg lehet oldani)
Az awardok resetelése alacsony szinten még nehézkes, de néhány összejöhet, pl. a már említett 1000 kill, vagy a költs el boltban 1000 dollárt (0.4 arany/reset)
Amit ajánlok, hogy vidd végig a sztori küldetéseket. Egyrészt jó gyakorlás, másrészt ezek is adnak aranyat. Változó, hogy mennyit, valószínűleg függ attól is, hogy milyen eredménnyel végzed az adott küldetést (bár volt olyan, hogy a barom társak miatt az egyiket újra kellett kezdenünk, mégis kaptam 0.3 arany körül)
A kincsestérkép valóban kincsesbánya átlag 1 aranyat dob, plusz pénz, plusz pár apróság. Minden ötödik szintent kapsz egyet, de ahogy negyven2 írta, lootban is akad, plusz random encounternél lehet venni 5 dollárért, vagy fára kifüggesztve is találhatsz. Utóbbi kettőhöz itt a segítség, hogy hol keresd: [link] (A random encounters fül alatt pipáld be a treasure huntert és a treasure map on tree-t.)
Érdemes elmenni az eventekre is, ami szintén ad aranyat (plusz pénzt, xp-t). A helyezésedtől is függ, hogy mennyit, ezért érdemes mindet kipróbálni, hogy melyik fekszik neked jobban (van pvp, van halászat, vadászat, stb)
Ha már pvp, én mentem a showdownokra is, és ott is lehet szépen keresni. Vannak olyan pályák, ahol semmit nem számít, hogy alacsonyabb szintű vagy a többiekhez képest (egyforma fegyverek, nincs tonic, se ability kártya), csak az ügyességeden múlik. Arról nem is beszélve, hogy legalább gyakorlod a pvp-t, így felkészülhetsz rá, ha free roamban jön szembe néhány troll
A Telegram küldetéseket is próbáld ki (A New Source of Employment), ezek is 0.2-0.3 arany körül adnak. A Call to arms-ot pedig mindenképp, ha sikerül mind a 10 hullámot legyűrni, akkor 1 arany a jutalom (plusz sok dollár és xp). Alacsony szinten ez nehezen fog menni, azaz sok múlik a társakon. De van esély a már említett awardok húzására, nekem általában itt gyűlnek össze az 1000 killhez a találatok
-
morgovas
kezdő
Azt hittem erre az épületre gondolsz, mert ez fehér: [link]
Csak ezen a pályán van itt létra, plusz a tetőn némi fedezék.
A store közvetlen szoszédságában álló háznál (majdnem ez a legmagasabb a városban, kábé a közepén, túloldalán már a patak van) nincs létra, itt a store bejáratánál lévő kis tetőre felugorva lehet ügyeskedni.
Itt nem arról volt szó, h utánam másztak volna az npc-k, az feltünt volna, hanem egyszerűen odateleportáltak mellém a tetőre.Tonik: nem az a gond, hogy elfogy (ahhoz egy pár órás, zúzós pvp csata kell), hanem a pótlása pénz, meg kraftolás. A dead eye meg ingyen van.
-
morgovas
kezdő
Van egy létra az épület sheriff felöli oldalán, ami felvisz az erkélyre, onnan pedig még egy létra a tetőre. A general store melletti épületről azonban jobb a rálátás majd' mind a négy bevezető útra. De ahogy mondtam, a teleportáló bug miatt nem életbiztosítás tetőről lövöldözni. Pedig Valentine-ban, Blackwaterben ilyen gond nem volt. Jut eszembe,
Strawberry pálya specialitása, hogy kutyák is jönnek. Amúgy tényleg nagyon szórakoztató lett ez a mission-típus, még sportsérülésem is lett, még most is fáj a célzó-ujjam
Valóban lőszer és tonikzabáló küldetések ezek, utóbbira azért lehetnek megoldások. Például a Strange Medicine kártya, amitől gyógyulsz, amikor sebzel. De ennél még hasznosabb lehet a teljes, gyógyító build, azaz: quite an inspiration. live for the fight, kick in the butt, unblinking eyes. Ilyenkor dead eye-t bekapcsolva folyamatosan gyógyulsz. -
morgovas
kezdő
válasz negyven2 #14034 üzenetére
Nálunk eddig Valentine és Fort Mercer kipipálva. Utóbbinál nagyon szivatósak az ágyúk (más pályán még nem láttam), előbbi meg úgy is meglett, hogy csak ketten voltunk. Strawberry viszont bekap...ja, iszonyú bugos volt (ps4-en), vagy csak nálunk jöttek elő olyanok, hogy egy idő után nem is a pálya széléről jöttek az ellenfelek, hanem random beteleportáltak. Akár az ally mellé, akár melléd, de még a háztetőre is, lovastul (!). Nagyon huncut tud lenni, amikor a semmiből melletted terem két machetes. Második nekifutásra a 10. hullámnál purcantunk ki.
-
morgovas
kezdő
válasz negyven2 #13430 üzenetére
Nem, nem jelentik a lövöldözést, nincs körözés. Most teszteltem - először simán leirtottam a bagázst, a behúzott nyakkal rohangáló civilekre vigyáztam, csak azt lőttem aki bepirosodott. Visszamentem a táborba (Blackwater felé félúton, a szélkeréknél), feltöltöttem a lőszert, vissza Thieves Landingre. Nem volt teljes a banda, alig páran spawnoltak, és fura módon két bandita fejbelövése után sem kezdődött nagy ámokfutás. Ezúttal is a táborba mentem vissza, de kicsit tovább maradtam, lelőttem két nyulat és egy opossumot a napi challenge miatt Vissza TL-re, ezúttal sincsenek túl sokan, és a lefürészelt csövűm munkába állása után sincs túl nagy hepaj. Ezúttal Blackwaterig lovagoltam el, ahogy a videóban is ajánlja PVPCat. Vissza TL-re, és ismét teljes létszámban szivaroznak és spanyolul pofáznak a srácok. Újra lemészároltam mindenkit.
Az egész alig lehetett 10 perc, semmilyen körözés, jelentés, vérdíj nem volt. Még a hullák kifosztása sem zavart senkit. A honorom csökkent kicsit, de annak orvosolására elég volt, hogy letisztogassam a lovam.
Azaz a videóban bemutatott módszer működöképes (csak kicsit lőszerigényes), amit a fenti laborteszt is igazolt, by morgovas -
morgovas
kezdő
Van még egy trükk az xp farmolásra, ha jó vagy a lövöldében. Én még nem próbáltam, nem volt rá szükség, de íme: a settingsben átkapcsolsz free aimra, amivel több xp jár, ha kinyírsz valakit; elmész Thieves Landingbe, mert ott vannak a Del Lobos tagjai, akik banditáknak minősülnek, ergo a mészárlásukért nem kapsz bountyt a fejedre; lóhátról, speckó lőszerrel - mert ezekért is több xp jár - nekiállsz mészárolni, lehetőleg fejlövéssel; ha kinyírtál mindenkit, ellovagolsz Blackwaterbe, majd vissza, addigra ismért spawnolnak. Ez így a teszt szerint kb 18 ezer xp / óra.
Itt láttam: [link] -
morgovas
kezdő
Mike, nem mondtam, hogy nem szólhatod le, sőt, azt is írtam, hogy én is szoktam morogni a kevés frissítésen. Amit én írtam, hogy számomra már nevetséges túlzásokba estek a nyafogással. Például nagyon komikus, amikor ilyeneket írsz "az elmúlt egy évben nem adtak hozzá semmit", amiről te is elismerhetnéd, hogy - nem tudom szebben fogalmazni - hülyeség.
-
morgovas
kezdő
válasz negyven2 #13332 üzenetére
A tartalom mennyiségén felesleges vitázni (a nagyon kevés jelzőt azért túlzásnak érzem), és persze, abszolút igazad van, hogy inkább a kezdőknek szólnak a heti akciók, kisebb frissítések. Ahogy mondtam, én is elbírnék több újítást, és szoktam is morgolódni emiatt, ezért megértem, ha másokat is zavar. (Ettől függetlenül nekem még mindig ad élményt, pláne ha haverokkal közösen játszunk.) De engedd már meg, hogy kuncogjak azokon, akik olyan szinten sírnak ezen, ami már komikus
-
morgovas
kezdő
válasz negyven2 #13330 üzenetére
Tény, hogy lenne mit pakolni az RDO-ba, és én is jobban örülnék a pörgősebb frissítéseknek, de a GTAO-val összehasonlítást halálosan unom már. És azt a mentalitást is, hogy amint hír érkezik egy frissítésről (még ha eddig csak pletykák, és 2-3 mondatos hivatalos infók voltak is), már látatlanban leszólják. Mint ahogy Statler és Waldorf reagált az Outlaw Role/missions hírekre
-
morgovas
kezdő
Eros tulzas, h az elmúlt egy evben nem adtak hozza semmit: jott egy uj role (naturalist), egy role upgrade (bounty hunter), uj kuldetesek (telegram missions), meg az outlaw passek, es ez csak ami hirtelen eszembe jutott.
Mike es Plata olyanok, mint a Muppet Showban a ket oregur, semmi se jo nekik, mindent fikaznak :) -
morgovas
kezdő
válasz VikMorroHun #12983 üzenetére
Gratula az aranyhoz és a trader role-hoz
Hamar kitapasztalod majd melyik állat éri a legtöbbet Crippsnél, de itt egy kis segítség, bár nem tudom mennyire friss. (Egy jó tanács - gyűjts mindent: madártollat, mókust, bőröket, stb. A kisállatok, mint mókus, béka, énekesmadár, denevér, elférnek a tarisznyádban, és rendszeresen van rá challenge. A nyulak, egyéb közepes állatok bőrei szintén elférnek a tarisznyában, és jól jönnek a szűkös időkben. Egyes madarak tollai pedig elég értékesek Crippsnél, a sólyom, kondor, pelikán tollaival simán fel lehet tölteni a materialst.)Ki ne hagyd majd a Trade route eventet, amellett, hogy jó xp/pénz/gold, még goods-ot is ad. Nem túl nehéz, egy vonatot kell megvédeni banditáktól, csak néha a troll játékosokra kell figyelni, hajlamosak dinamittal, lasszóval leügyeskedni téged a vonatról, aztán futhatsz utána.
Minden területnek van előnyes és hátránya vadászat szempontjából. A mocsár sem rossz, nem kell sokat loholni az alligátorok után, aminek a húsa igenis értékes, a fűszerezett big game meat adja a legjobb kaját, amit a tábortűznél elkészíthetsz. Én a Great Plains-t kedvelem, sík terep, azaz könnyű belátni és könnyű rajta közlekedni, és rengeteg állat van, szarvasok, bölények, puma, stb, és város is közel van.
A következő role-nak jó a bounty hunter, pláne ha ügyes vagy PvE-ben. Jól fog jönni az arany, a hulláknál meg rengeteg egyéb értéket találsz, és izgalmas is, ugye
Ahogy passer is írta, a collector is jó választás, a legjobb pénz és xp gyűjtéshez.[ Szerkesztve ]
-
morgovas
kezdő
válasz VikMorroHun #12906 üzenetére
Kincsesládák megtalálásához használd ezt, mutatja a lehetséges pontokat: https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
Később, ha meglesz a Collector role, akkor szintén hasznos lesz
Amúgy aranyat több módon is gyűjthetsz:
- ahogy látom még alacsony a rankod, így mindenképp érdemes kipörgetni a story mission-öket. Jól fizet, jó xp, aranyat is ad.
- napi challengekre mindenképp érdemes időt fordítani, legalább napi egyet, hogy meglegyen a sorozat. Hetente növekszik a challenge teljesítéséért járó arany jutalom. (Régebben jobban adott, de még most is stabil forrás.)
- Stranger mission: változatos, néha elég egyszerű is.
- Events: most még korlátozott, hogy mikre tudsz elmenni, de ezek is jó xp, pénz, arany forrás kezdetekben. Itt látod, hogy mikor mire tudsz menni: https://www.richardwestenra.com/rdr2-free-roam-event-schedule/
- Awards: a Progression menüben találod, hogy mik vannak, érdemes ezekre is figyelni. Több is akad, ami resetelhető, azaz ha megvan, újra tudod indítani.
- Ha már említetted a PVP-t, érdemes ránézni a showdownokra, itt is jön gold jutalom. Vannak olyan pályák is, ahol nem a saját fegyveredet használod, így nem leszel hátrányban a magasabb szintüekkel szemben (pl. Gun rush)
- És persze a bounty hunter, ami szerintem egyáltalán nem unalmas, de mindenkinek más a játékstílusa. De ahogy a többiek is mondták, haverokkal posse-ban lényegesen könnyebb és szórakoztatóbb. -
morgovas
kezdő
válasz bendegruz #12836 üzenetére
Kabe 5-10 percet kell varni, szal kitartas :)
Multkor nekem Shaky dobta a player gyilkossagot, szinten full streak miatt mentem ra. A celpontom posse-ban volt, de csak ketten, es Blackwaterben egy hazteton bujkaltak. Az idiotak viszont nekialltak civileket meszarolni, igy a haz korul rengeteg rendor volt, ami miatt engem eszre se vettek. Siman felmasztam es hatbalottem mindkettot :) -
morgovas
kezdő
-
morgovas
kezdő
válasz bendegruz #12832 üzenetére
A legendary bountyknál nő a nehézség, ahogy egyre többször viszed végig. Magasabb nehézségi szinteken például már nem látszódnak az ellenfelek a minimapon, vagy free aim van, illetve több célpont is lehet, és a rosszfiúk is jobban bírják a lövéseket. Ha jól emlékszem 13 legendary bounty van, szerintem ad mókát egy jó ideig.
Free roam eventekre lehet menni posse-ban, ha a leader elfogadja, berántja az egész csapatot. Van, ahol ennek nincs jelentősége, pl. Trade route-ban, máshol viszont hasznos, ha csapatban vagytok, pl. King of the castle, vagy Railroad baron. -
morgovas
kezdő
válasz p a s s e r #12349 üzenetére
Rival collector: az csak a Salvage-en van, nem? Mert en csak ott talalkoztam ilyennel.
-
-
morgovas
kezdő
Nem tudom miert csodalkoztok a wilderness camp fast travelen. Bugos az rdo? Nahat, mik vannak? :)
-
morgovas
kezdő
válasz Dyingsoul #11033 üzenetére
Ha fejre losz, akkor nem roncsol. Persze az allat merete is szamit, nyul, borz, ilyenek varminttal erdemes, roka, coyote inkabb repeater, de ha pontosan celzol akkor bolt action is jo, es bolt action szinten a nagyvadakra, ragadozokra. Ha mar lesz carcano, azzal tavolrol daralhatod a bolenyeket is.
Madarakra, mokusokra mehet az ij, small arrowval, de azokat inkább varminttal szedem, nem zavar ha roncsolodik.
Collector hasznos, ha talalsz valamit, az 100-350 xp, a teljes szettet eladva Madame Nazarnak pedig 1500 xp. Egy kartya szettet kb fel-1 ora alatt be lehet gyujteni, bar sok penz elmehet a fast travelre.
Ha egyesevel adod el a talalt targyakat (mert pl. tul sok gyult ossze), akkor darabja 5-12 dollar, ha pedig szettkent adod el, akkir 200-500 dollar.
Ha van allando tars, akkor tenyleg jobb lehet a bounty hunter, valamint a trader role. Utobbinal valtozatos az elfoglaltsag (vadaszat, supply mission, majd az eladás), es eleg jo penz.
Az eventeket erdemes kiprobalni, aztan meglatjatok mi tetszik jobban. Vannak kulon role eventek, azok is segitenek a role fejleszteseben, es persze bevetelt is hoz. -
morgovas
kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Digitális Állampolgárság Program
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest