Új hozzászólás Aktív témák

  • morgovas

    kezdő

    válasz negyven2 #13430 üzenetére

    Nem, nem jelentik a lövöldözést, nincs körözés. Most teszteltem - először simán leirtottam a bagázst, a behúzott nyakkal rohangáló civilekre vigyáztam, csak azt lőttem aki bepirosodott. Visszamentem a táborba (Blackwater felé félúton, a szélkeréknél), feltöltöttem a lőszert, vissza Thieves Landingre. Nem volt teljes a banda, alig páran spawnoltak, és fura módon két bandita fejbelövése után sem kezdődött nagy ámokfutás. Ezúttal is a táborba mentem vissza, de kicsit tovább maradtam, lelőttem két nyulat és egy opossumot a napi challenge miatt :) Vissza TL-re, ezúttal sincsenek túl sokan, és a lefürészelt csövűm munkába állása után sincs túl nagy hepaj. Ezúttal Blackwaterig lovagoltam el, ahogy a videóban is ajánlja PVPCat. Vissza TL-re, és ismét teljes létszámban szivaroznak és spanyolul pofáznak a srácok. Újra lemészároltam mindenkit.
    Az egész alig lehetett 10 perc, semmilyen körözés, jelentés, vérdíj nem volt. Még a hullák kifosztása sem zavart senkit. A honorom csökkent kicsit, de annak orvosolására elég volt, hogy letisztogassam a lovam.
    Azaz a videóban bemutatott módszer működöképes (csak kicsit lőszerigényes), amit a fenti laborteszt is igazolt, by morgovas :))

Új hozzászólás Aktív témák