Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
maga az ötlet az teszik
-
Az árat nem tudom mi indokolja. 1€-ért megvenném.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
solaris17
aktív tag
Végre valami egyedi és hangulatos game.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Zsoccc
senior tag
Persze mindent meg lehet magyarázni. Nyilván nem az ilyen esetekre gondoltam, és az általad vázolt felvetés hol zárja ki, hogy az iPaddel otthon kényelmes és nyugodt körülmények között akár egy kényelmes fotelben játsszak. Elmerülős játékra abszolút jó a PC, itt másra gondoltam. De ez amint azt a kép is mutatja abszolút emberfüggő.
-
tobal
tag
Tekintve, hogy az iPad-et az emberek többsége utazás közben (vagy a bunkóbbak társaságban) használják, nem hiszem, hogy az iPad használat bármiféle asszociációban állna a relaxálással. Én sokkal szívesebben játszanék egy ilyen játékkal otthon csendes magányomban (és nem mellesleg nagy monitoron), mint a villamoson. Szerintem pont a PC való ilyen "elmerülős" játékokra.
-
Zsoccc
senior tag
Félreértesz, nem kifejezetten a point n click rendszer miatt féltem a pc-s megjelenéstől. Az nagyon jól tud működni pc-n is. Egyszerűen ez nem az a játék amit legszívesebben egy asztalnál szeretnék játszani, mint ahogy írtam is remek relaxációs eszköz. Vagyis a wii u gamepad is inkább a hordozhatóság miatt jön szóba, mintsem az érintőképernyő miatt. Bár kétségtelen, hogy ez utóbbi elem is előnyére válik ezeknek az eszközöknek, lagalábbis egy ilyen stílusú játéknál.
-
.mf
veterán
"Amitől igazán féltjük a játékot az a PC-s megjelenés, még talán a Wii U-n a Gamepad segítségével hasonló élményt érhetünk el, mint az iPad-en, de egy monitoron ez már nem lesz az igazi."
Sőt, az egész point-and-click kategóriát hiba volt kiadni PC-re, inkább vártak volna vele tizenévet és adják ki tapics-vackokra (amit majd külön vegyünk is)
Nem értek egyet, k---ra. Lehet, hogy nem pont ugyanaz az élmény a más vezérléstől és kihajthatós-könyvtől még távolibb használattól, de attól még az is lehet jó játékélmény.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Bilux
veterán
iphone-on játszottam vele, és teljesen egyetértek a hülye mászkálásoktól lettem sokszor ideges, de egyébként nagyon jó kis játék volt.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest