Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
CarloBlaine #15275 üzenetére
újítottunk a honlapon meg kész van a Battle Royale mod illetve egy srác most csinálja az új pb progit ami saját szerverről fog futni és kliens oldalit is csinál.
-
Kifli1986
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Fut a szerver rajta a megszokott domainek stb. Meg a 3 call of duty 2 server. Azt tapasztalom,hogy ha fenn vagyok vagy 2-3 ember és jönne egy 4-ik elkezdi letölteni és belaggol mindenki. kiírja a kapcsolat megszakadt stb. Sőt a letöltő emberke is néha megszakad. Mi lehet a baj? a router 6 éves asus ac1200 és az új ssd megy a minipc-ben. Köszi a helpet nagyon nagy segítség lenne. Próbáltam az egyik játékszerver kikapcsolom de akkor is...csináltam egy külső szolgáltatónál egy tárhelyet onnan 24mb/s-el tölt le. Szerver az itthoni mobaxtermen látom 22mb/s-el tölt fel de pl a böngészőmben 2 mb/s a letöltés...
-
Sonny86
újonc
válasz
Sonny86 #15276 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy rengetegen fikázták a 2 -t, hogy túl könnyű, alig rángat a fegyver stb. ami az 1 hez képest valid, de szerintem a 2 után csak könnyebb codok jöttek, sőt sok codban azóta a fegyverek kb. nem is rángatnak
Megnéztem volna azért a fejüket az embereknek mikor jött minden évben ki az újabb cod és egyre nevetségesebb lett az egész, akkor még el sem tudtuk képzelni azt, hogy a 2 valójában mennyire nagyon hasonlít az 1 hez, és soha többé nem lesz már közel sem olyan cod.
Na meg mekkora elnéptelenedéseket jósoltak páran, aztán azóta eltelt több, mint 15 év és még mindig lehet vele játszani, de olyan 10-12 éve még klánozgatni is lehetett, nem hogy a cod4 megjelenésével meghaljon ez a cod
Szerintem elképesztően érdekes visszaolvasgatni pár oldalnyi kommentet néhány évből, ezt nem sok oldalon lehet megtenni, sőt szinte sehol -
Sonny86
újonc
Nézegettem ezt a fórumot kicsit, visszaolvasgattam... Kíváncsi lennék az a rengeteg régi fórumtárs néha előveszi még ezt a remek játékot vagy már nem?
Nagyon meglepett, hogy jó sok régen kommentelő profil mai napig aktív, még olyan emberek is akik 2008 körül 40+ évesek voltak, de ide már nem nagyon ír senki sajnos.Neten kutakodva még a mai napig van jó pár honlap ami fentmaradt, bár a többség már megszűnt, érdekes látni, hogy a legtöbb klán olyan 07-08 ban aktívkodott a honlapokkal, klántörténetben klántalik aztán semmi.
Kíváncsi lennék ki, hogy élte ezeket meg.Főleg azt, hogy olvasgatva mikor kijött a játék mennyien szidták a grafikát, a bugokat meg emberek írtak vágyakat 10 éves távlatokba is akár
Aztán jött a 4,5 a többi történelem.
Szerintem most már tisztán látszik, hogy ezekből semmi sem valósult meg, sőt... Azóta sem nagyon volt még egy ilyen játék, ilyen közösségi élményekkel talán a 4 volt az utolsó, de az 5 után szót sem érdemel a többi, főleg a dedikált szerverek megszűntetése miatt, nyomokban sem tartalmaz a mai napig egyik játék sem olyan feelinget, mint amit ezek a játékok adtak.Nagyon érdekelne a régiek közül ki, hogy vélekedik erről, főleg azok akik szidták a cod2 -t főleg az 1 után, hogy ez milyen, miket mondtak a többi codra meg az elmúlt 10-15 év online gamingre...
Msn, xfire, millió klán millió történettel meg weboldallal, cb, warok stb. Ezekből nagyjából már nem maradt semmi, de már 10 évvel ezelőtt se nagyon.
Oké, hogy a klánok jó nagy többsége alig jutott tovább 1-2 éven, szerintem oylan 2010 re már jó pár 100 klán megszűnt meg alakult össze vissza, de volt jó néhány amik nagyon sokáig üzemeltek több szerverrel is, rengeteg taggal, biztos millió emlékkel... Emlékszem kb. 10 évvel ezelőtt még jó néhány klán szerverén játszottam amiken már a kétezres években is, de pár éve néha ránézek a játékra, de igazából sehol senki és semmi ezekből. De még információt se találtam, hogy mi lett, miért és hogy.
Nagy kár, hogy amikor igazán toltam ezt a játékot 15+ évvel ezelőtt még túl fiatal voltam, így igazán maradandó klánélményeim nincsenek, pláne nem ismeretség meg fórumok és weboldalak.
-
Kifli1986
csendes tag
Honlapunk: [link]
Miért lettek sokan kitolva? Mert a szerver folyamatosan vagy floodolni akarták vagy scriptelni vagy éppenséggel az aimmal nem bírtak. Így létrehoztam mindhárom szerverre egy account rendszert és miután megvan mindenkinek a mod a belépő oldalon a főmenü oldalon is fenn van melyik facebook csoportba kell jelentkezni. Miért? Mert ott látszik mennyi ideje van rege és mennyire ember. Aki csalni akar az nem mer feljönni arcát vállalva. Ja profilkép kötelező. És miután kért accountot amit csak én tudok adni. így lekorlátozva a csalás lehetőséget. És jöhet a dinamikus router kibe huzogatós csira megoldással bárki. A paypal miért volt tervben? Mert nem lehetett felmenni az akkor SD és TDM SAJÁT SZERVEREMRE A CSALÓK MIATT. KTK_ról jöttek át az adminok csalni. De mivel nekem saját fizikai szerverem van itthon kicsit átalakítottam még a viselkedés figyelést is a szerveren. illetve php alapó rcon progikat írtam a 3 szerverre. A harmadik szerver még készül ami BATTLE ROYALE mod lesz.
http://cod2.vtmk.hu/
VTMK- TUDAT-LAN SZERVEREK.
BATTLE ROYALE
/connect 45.131.150.12:28967
SD
/connect 45.131.150.12:28962
TDM:
/connect 45.131.150.12:28962 -
minek?:S
őstag
Sziasztok!
Ti használjátok az "új" Xfire-t? Nekem az lenne vele a gondom, hogy hiába nincs bejelölve, hogy a Windows indulásakor automatikusan induljon el, akkor is elindul. Nektek is csinálja? -
Attila75
tag
Akit érdekel:
Nem az eredeti, hanem új csapat, ingyenes és reklám mentes.
https://www.xf1re.com/ -
ottesz
aktív tag
Map packot tudtok hol lehet letölteni?Ami működik is? Nem akarok egyessével töltögetni....Modot sem akarok..
-
Grave_444
nagyúr
Van, ami változatlan.
Klánnév nélkül elkezd pofázni egy srác toujane rifle dm-ben, hogy 1v1-ben hogy elverne stb, miután simán vezetek. Addig hergel, amit egy shut upot beírok, erre kickel, mert admin. Így ő nyert.Csodálatos még mindig ez a játék.
Hozzáteszem ha nem zenét hallgatok vagy netezek közben akárhol első vagyok még mindig és ha nem ezért, akkor egy kitalált csalásért raknak ki.
Pedig az árnyékok ki vannak direkt kapcsolva. -
csibe1
addikt
válasz
aladar123456 #15258 üzenetére
Qtracker : [link]
Ez a 4.92 nekem a 91-es fut gond nélkül évek óta.
Létrehozol egy mappát a játéknak, és ott a jobb gomb, new, server ; a server address-nél meg beillesztés. A portokat is simán berakja ahogy a gametrackerből kimásoltad.
A programban megadod a CoD2 indító exe helyét, és a szerverlistából kiválasztva az adott szervert tudsz is csatlakozni. (jobb gomb, connect now) -
Grave_444
nagyúr
válasz
aladar123456 #15258 üzenetére
Ha beszerezted az 1.3 patch kell hozzá és játékon belül tudsz csatlakozni a szerverekre.
Gametrackeren is kinézheted őket, "0" nyitja a consolet, oda beírod "connect IP cím" enter. -
aladar123456
friss újonc
Sziasztok! Szeretném letölteni a játékot és multizni segítene valaki esetleg hol és hogyan tudnám köszönöm !
-
csibe1
addikt
válasz
Kifli1986 #15255 üzenetére
Most nézem a TDM szerótok megvan a Qtrackerben.
Igaz nagyon ritkán játszok már a CoD2-4-el.Az a baj nem tudok senkit ajánlani, a régi csapatból akiket a CoD2-es időkből ismertem; már senkivel sem tartom a kapcsolatot, pedig anno jó csapat volt.
Esetleg redditen próbáld meg.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
csibe1 #15254 üzenetére
Nekünk SD és TDM fut.
http://cod2.vtmk.hu/SD szerver: /connect 45.131.150.12:28960
TDM: /connect 45.131.150.12:28962
Valami öreggel kéne beszélni aki régen cod2 szerverrel foglalkozott. Az pb nélkül tudna segíteni védelemben.
-
csibe1
addikt
válasz
Kifli1986 #15252 üzenetére
Szerintem veszett ügy, a pb anno sem ért semmit.
A killcam-on láttad meg a wallhack-es csalókat.Anno ha sok volt a hülye akkor be lett kapcsolva aCD kulcs, aztán jó napot.
Egy időben lopták is őket valahogy , azért játszottam a generált kulcsommal.
Mellette meg volt egy eredeti is, ha volt kulcs a szerveren.Ez már annyira régi játék, hogy sajnos nem foglalkoznak vele, főleg mivel nincs benne pénz, mint az új CoD-okban.
Amúgy onnan is csak a pénzt szedik le, csalók ott is vannak dögivel.
A csít meg account bizniszben veszett nagy pénz van, amíg nem lesz tökéletes védelem - ami valószínűtlen - addig ez lesz.
Bérelt szerver meg valamiért nincs már, egy jó ideje...
Tiszta véletlen, gondolom... -
Kifli1986
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdés pb helyett tud valaki védelmet csalók ellen? Van két szerverem egy SD (A régi Tudatlan) és egy TDM . Linux (Ubuntun futnak). Fail2ban vagy valamit lehet csinálni? Köszi a helpet.
-
kisFred
csendes tag
sziasztok,
a régi KHT szerver még vajon elérhető ?
nyomja valaki még mostanság? -
Pokesz007
senior tag
Én itt,ahogy időm engedi.
185.107.96.161:28969 VETERAN Snipers ver 1.3 Modern & Classic
-
Grave_444
nagyúr
Biztosan ismerős a szerver.
Nyomja még más is?
-
törölt tag
Nem tudom érdekel -e valakit, vagy hasznos-e valakinek, de találtam egy ilyet: [link]
-
juhi004
friss újonc
Sziasztok ! Tud nekem segíteni valaki call of duty 2 ben ? Server próbléma feltettem a HLSW t de nem tudom betenni a játékot A játék a Steam on keresztűl van meg ... 1.3 pach se ment fel a végén hibát ír ki .....
-
wjbhbdux
veterán
válasz
autosportos #15242 üzenetére
Nincs valami régi videokártyád amivel ki tudod próbálni ehelyett?
-
autosportos
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló problémám akad nekem is. Kollégával tervezünk egy kis lövöldözéses estét az egyik ráérős hétvégén. A steames COD2 telepítés után elindul, minden okésnak tűnik, ám bármelyik multiplayer szerverre belépve a feliratokon és a GUI-n kívül a nagy feketeség fogad, azaz maga a pálya és a játékosok nem jelennek meg, kivéve a chat, a szerverüzenetek és a GUI. Tehát amikor csapatot választok, látom magam körül, hogy ki hal meg (piktogramok), van célkereszt is, csak mintha egy teljesen fekete terepen, teljes sötétségben lennék. Magyarán a pályaelemek egyáltalán nem jelennek meg.
Próbálgattam már mindent:
- steam.dll és steam2.dll másolása a COD2 gyökérkönyvtárába
- saját player cfg-jében paraméterek utólagos helyes beállítása (felbontás, monitor, renderelés stb.)
- kompatibilitás-módosítás (XP SP2 és XP SP3 stb.)
- Radeon szoftveren belül minden grafikai felülírás módosítása, s később a beállítások letiltása
- újratelepítés (COD2 is, Steam is, Radeon is)
- mikrofon helyes beállítása
- törlés mindent, de mindent, registryből is... és teljesen új, szűz, "vanilla" indítási procedúra mindenféle sallang nélkülNos, semmi eredmény. Van valami ötletetek, mit lehetne még tenni a megfelelő működés reményében?
Az alábbi hátteret biztosítom a COD2-nek:
- op. rendszer: Win 10 Pro N 22H2
- CPU: AMD Ryzen 5 5600X
- GPU: RX 6650 XT
- mem.: 32GB
- m.2 SSD: Samsung 980 Pro 500GB -
törölt tag
Nálam évek óta gond nélkül fut win11 alatt.
De a vezérlőpult és hangoknál a sztereo keverőt mindig engedélyeznem kell anélkül sosem indul el meg ezt a kompatibilitást is mindig rárakom xp sp3 ra.Nekem eddig még nem volt olyan operációs rendszer ami alatt ne ment volna simán.
-
sakto
őstag
Sziasztok!
Működésre lehet bírni a COD2-öt win 11 alatt. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Centaurus #15225 üzenetére
Ilyen hibákat általában a kompatibilitás megold (XP SP2), lehet probléma még a punkbuster ami nem tud elindulni, valamint az a fránya mikrofon is.
A mikrofonosra a megoldás, hogy engedélyezni kell a rendszer hangbeállításában a mikrofont vagy a stereo mix-et amit utána le tudsz némítani. A lényeg hogy legyen engedélyezve.
Punkbusternél lehet, hogy nincs megfelelően beállítva. A szolgáltatások beállításánál kell megnézni és letíltani vagy engedélyezni. Én részemről csak letöröltem a rákba és kikapcsoltam teljesen mert amúgy sem működik.
A kompatibilitást szerintem tudod hol kell állítani.
A steam-es verziónál elvileg kell a steam.dll is oda ahol az exe fájlok vannak.
Én javaslom hogy töröld az összes cfg-t ha van és hagyd hogy a játék csináljon egy újat. Ha utána sem tölt be de megcsinálta a cfg-t akkor a cfg-ben állítsd a
seta r_displayRefresh "monitor natív frissítése hz-ben (pl 60 hz)"
seta r_fullscreen "1" (teljes képernyő)
seta r_mode "monitor natív felbontása (pl 1920x1080)"
seta r_monitor "monitor amin megy a játék (elsődleges a 0)"
seta r_rendererPreference "dx7" (vagy dx9 de inkább dx7 lehet valami dx hiba van)Ha nincs cfg szerezz be egyet és szerkeszd át.
Ennyit tudok.
-
törölt tag
válasz
csibe1 #15223 üzenetére
Van, de nem sok sajnos. Klánokat sem igen látok, régről is egyedül ez a ktk szerver ami ismerős, és ezen játszanak mindig emberek, de klántagokat soha nem láttam rajta, nem is értem, mintha nem is az ő szerverük lenne max a cfg be maradt ez a név.
Talán, ha nézegetem a szervereket inkább az usa ban meg németben aktívabbak az emberek még cod2 ben, itthon is szépen meghalt.Amúgy engem ez az mbot dolog érdekelne, mert azt egy magyar csinálta legalábbis részben biztos.
Próbáltam írni moddb -n mert a mai napig aktív, de semmi válasz.
Pedig biztos, hogy így 10 év után sokkal fejlettebb botokat lehetne csinálni ehhez a játékhoz, szerintem már 2013 ban az a 0.93 as mbot kifejezetten fejlett volt, kár, hogy nem vitte tovább. -
csibe1
addikt
válasz
Centaurus #15222 üzenetére
Újratelepítés?
Amúgy miért a steam?
Értem, hogy kényelmes, de én nem szeretem ha a multis játékaimba piszkálnak a kliensek. A CoD2-nél is saját cfg-m van, ne variáljon bele a steam.
A Win10 driverfrissítéseket se szeretem, telepítés után tiltom is le az oprendszer frissítéseit.
Előtte nem egyszer előfordult, hogy elcseszte a hangot meg a képet; mert szerinte jobb az újabb driver.... -
csibe1
addikt
válasz
#24556544 #15221 üzenetére
Azért még van élet a CoD2 körül: [link]
Készül a 4k meg az 5k mod, modern fegyveres modok meg már régebben is voltak hozzá
Múltkor előszedtem a single verziót, és valamiért nem tudtam átjutni egy pályarészen; el is kapott a röhögés, hogy x éve még azért meg tudtam csinálni, ha nem is elsőre sikerült.
Valamikor majd megint előszedem, mert nehogy már ne sikerüljön.
-
Centaurus
tag
Sziasztok.
Felraktam steamről a cod 2-t nehezen de elindult van is néhány élvezehető szerver,viszont valamiéert most kifagy.
Mikor be akarok lépni a multiba megkérdezi hogy akarom e safemodba indítani a játékot és ott akármit választhatok kifagy a játék.
(Win 10 et használok.)
Esetleg valaki tudja a megoldást?Köszi a segítséget.
-
törölt tag
[link]
Ennek a sztoriját valaki tudja amúgy? Mi lett vele?
Tök véletlenül botlottam bele, de sok infót nem találok róla.A youtube algoritmusnak hála meg belebotlottam olyanba is, hogy magyarok nagyba cod2 waroznak meg twitch en is streamelnek cod2 -t valami Sp1RiT néven.
Nem hittem volna, hogy létezik ilyen, hogy emberek kontenteket gyártanak cod2 ből még most is ilyen platformokon. -
csibe1
addikt
válasz
Jhnny86 #15215 üzenetére
Akkor most is kikapcsolhatnák az új CoD játékokban is, mert ott sem ér semmit olyan csítek vannak. Aztán mégsem teszik, ahogy 15-20 éve sem.
Pedig már akkor is csak dísznek volt."Biztosan volt pár hasznos és működő funkciója."
Biztos, de anno 20 éve találkoztam pár csávóval aki a csítet reklámozta, már akkor volt olyan funkció ami a rcon-t tiltotta. -
törölt tag
válasz
Urzu_7 #15218 üzenetére
oh hát akkor biztos nem ez volt az utolsó szög, hanem sokkal inkább az xfire.
Azért olyan 14-15 ben még néha játszottam vele, és simán volt annyi ember és szerver meg klán, hogy elégséges legyen.Mondjuk sosem a pb volt a meghatározó, mert igencsak kevés embert láttam akit kidobott, csalót viszont sokat. Sokkal inkább a klánok és adminok voltak az igazi pb.
-
Urzu_7
aktív tag
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Jhnny86 #15215 üzenetére
Azért nem látsz már annyi pb-s szerót mert haszontalan, elavult adatbázissal rendelkezik amit már vagy 10 éve nem frissítettek mivel az evenbalance megszüntette a támogatását a játéknak. Néhány szerveren azért van még mindig mert rendelkezik egy már meglévő adatbázissal, szóval egy pár régi csalást tud érzékelni ami több mint a semmi. Amúgy teljesen feleslegesen vesz el erőforrást mind szervertől mind a klienstől. Már 10 éve sem volt olyan sok pb-s szerver max pcw miatt bekapcsolták az emberek, de már akkoriban is voltak csalások amiket nem érzékelt a pb.
-
-
Jhnny86
csendes tag
Úgy tudom azért lett kikapcsolva mert kidobálta az ártatlan játékosokat is nem pedig azért mert feleslegessé vált. Ha igaz lenne amit mondtatok hogy teljesen hasztalan úgy 15-20 éve akkor már korábban is kikapcsolták volna a szerverekről mégsem tett így senki. Biztosan volt pár hasznos és működő funkciója. Én úgy látom ez csak egy utolsó szög volt a játék koporsójában legalábbis én ez után töröltem le a játékot ezek szerint végleg.
-
csibe1
addikt
-
Jhnny86
csendes tag
A punkbuster működik már? Úgy értem hogy 1 éve felmentem a szerverekre de már egyiken sem működött a PB emiatt bármilyen csalást lehetett alkalmazni még pb shot sem volt.
-
Nyugis
senior tag
üdv!
érdeklődök, hogy esetleg valaki megtudná mondani, hogy a battle rifle és az assault rifle között mi a különbség igazából? vagy a battle rifle éa a Marksman rifle között..?
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Grave_444 #15206 üzenetére
Én itt nyomom VETERAN Snipers ver 1.3 Modern & Classic
Lelassultam, nem Dajkázok. Én is meguntam azt,amit te.
-
Grave_444
nagyúr
Nyomjátok még srácok?
Én mostanság könnyed kikapcsolódásnak esténként elindtom.
Vannak ezek a DAJKA I EKIPA szerverek. Egész jó körök szoktak lenni és nem modosak.
Egyik Toujane rifle dm, a másik dm-tdm változatos pályákkal.
A problémám, hogy minden második alkalommal kickel valamelyil okostojás és nem indokolja meg. Kicsit bosszantó. Tippre wh+klikkelő, ha garandozok. -
csibe1
addikt
válasz
Dilikutya #15204 üzenetére
"Mondjuk ennek anno meg is volt az ára, megjelenéskor nem sokan játszottunk a DirectX9 módban."
Igen, az rendesen ette a gépet.
Nem is tudom hány év után lett olyan gépem ami vitte rendesen DirectX9 alatt, de akkorra meg már megszoktam a 7-est.
A 9-es verzió szebb volt, de túl sokat bambultam rajta (pl. lengett a zászló), és idegesítőek is voltak az új dolgok, maradt a 7-es.Valamikor majd végigtolom én is a single verziót.
-
Dilikutya
félisten
válasz
BIZ0906 #15203 üzenetére
Persze szigorúan single-ben.
Csak valamiért a VSR nem megy, nem tudom magasabb felbontásba tenni, hogy utána a driver leskálázza 1080p-re. Ha 1080 fölé állítom, kilép, pedig elvileg nem kéne.
Én még 10$-ért vettem pár éve, de szerintem bőven megéri a mostani rendes 20$/€ árát is. Itt már pont volt olyan grafika, hogy nem tűnik olyan réginek, mint az első részé. Mondjuk ennek anno meg is volt az ára, megjelenéskor nem sokan játszottunk a DirectX9 módban. -
Dilikutya
félisten
Sok év után feltettem ismét, ez még ma is egy jó játék. A grafika is jól öregedett.
-
wjbhbdux
veterán
Steam cod2 key ritka -75% leárazásban [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest